بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 09-23-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض گرانن مرغ با فیدلی

گرانن مرغ با فیدلی


مواد لازم
۳۵۰ گرم ماکارونی ریز و باریک فیدلی
نکته: می تونید به جای فیدلی از ورمیشل خورد شده استفاده کنید.
سینه ی مرغ یک تخته
سس سفید دو پیمانه
نمک و فلفل
کره
پنیر پیتزا رنده شده
پیاز کوچولو یک عدد
مرغ رو با پیاز چراقاچ و کمی نمک و فلفل بذارید ۲۵ دقیقه بپزه. بعد از استخون جداش کنید و خوردش کنید. ماکارونی رو آبکش کنید.
کف ظرف نسوز کمی کره آب شده بریزید و بعد کمی سس سفید. روش یه لایه ماکارونی آبکش شده بریزید و روش سس سفید ریخته و پخش کنید و تکه های مرغ رو بچینید و کمی سس سفید ریخته و روش چند تکه کره بذارید. دوباره به همین ترتیب یه لایه ماکارونی و یه لایه مرغ و سس سفید و تکه های کره بریزید تا لایه آخر که با ماکارونی پوشونده و روش سس بمالید و چند تکه کره بذارید.

روی این لایه رو کاملا با پنیر رنده شده بپوشونید.

بیست دقیقه توی فر با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید و آخر سر هم گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روش طلایی شه. یا ۱۵ دقیقه با قدرت ۷۰٪ توی ماکروفر بذارید و اگه پنیر آب نشده بود ۵ دقیقه دیگه هم بذارید. روش رو با گریل طلایی کنید. با سس قرمز میل کنید یا بدون سس قرمز میل کنید.... میل خودتونه!
طرز تهیه سس سفید رو اینجا می نویسم باشد که برای آیندگان یادگار ماند و همینجور سلام و صلوات به ارواحناه فداه ما بفرستند:
۱. یک قاشق آرد رو توی یک پیمانه شیر حل کنید و بذارید روی شعله ملایم و هم بزنید تا غلیظ شه و یه تیکه کره بندازید توش تا آب شه. نمک و فلفل سفید!
۲. کمی کره رو تو شیرداغ کن آب کنید و یک قاشق آرد رو توش تفت بدین و بعد یک پیمانه شیر رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شه. نمک و فلفل سفید فراموش نشه. اگه فلفل سفید نداشتین سیاهشم قبول می کنیم. زیاد سخت نگیرین.
نکته: توی درست کردن سس سفید این غذا می تونید مقدار شیر رو کمتر بگیرید و آب مرغی رو که پختید صاف کنید و اضافه کنید تا طعم بگیره.
البته می تونید با اضافه ی آب مرغ رو یه کار دیگه کنید: صافش کنید و بریزید تو کیسه نایلون و گره بزنید و بذارید تو فریزر واسه سوپ و خورش هایی که باید آب مرغ بهشون اضافه شه!
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

ویرایش توسط رزیتا : 09-23-2009 در ساعت 04:34 PM
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها