بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان > تغذیه

تغذیه مسائل مربوط به علم تغذیه

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

پاستا با نخود، پاستا با فلفل و کلم بروکلی

بچه ها و نوجوانان هیچ وقت از خوردن ماکارونی و پاستا خسته و دلزده نمی شوند. از آن جا که طعم نشاسته ای ماکارونی امکان افزودن مواد د یگری همچون سبزی ها، دانه ها و انواع گوشت های سفید و قرمز را فراهم می آورد، فرصت خوبی به دست مادر کدبانو می دهد تا بهترین و ارزشمندترین مواد لازم را به بدن کودک ونوجوان برساند. برای این شماره مواد اولیه و پخت دو نوع پاستا، یکی با نخود و دیگری با فلفل قرمز و کلم بروکلی را نوشته ایم.


● مواد لازم:
▪ پاستای گوش فیلی یا صدفی کوچک یک بسته ۲۰۰ گرمی
▪ نخود پخته شده وکنسرو ذرت شیرین: هر کدام نصف لیوان
▪ یک دانه پیاز درشت و ▪ دو حبه سیر
▪ رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری سرصاف
▪ نمک و ▪ فلفل سیاه و قرمز
▪ پودر کاری و زردچوبه: به اندازه کافی
▪ یک قاشق غذاخوری هم روغن زیتون.

● شیوه پخت:
پخت این غذا از ابتدا تا آخر ۲۰ دقیقه به طول می انجامد. نخست پاستا را در آب جوش بریزید و بگذارید ۸ دقیقه ای بپزد. اکنون پیاز ریز شده را تفت می دهیم و سپس سیر خرد شده را به آن می افزاییم و ادویه می زنیم. حال نخود و ذرت و رب گوجه را اضافه می کنیم و در تابه را می گذاریم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا طعم مواد با هم قاطی شود. پاستا را پس از پخت برای آبکش شدن در صافی می ریزیم و پس از مخلوط کردن با مواد آماده شده می گذاریم کمی حرارت ببیند( این زمان از ۱۰ دقیقه با حرارت کم نباید بیشتر شود!) پاستا با نخود شما آماده شد بچه ها را صدا بزنید.
● پاستا با فلفل قرمز و کلم بروکلی
● مواد لازم: برای ۴ نفر از هر نوع پاستایی که دلخواهتان است استفاده کنید
▪ فلفل قرمز شیرین: دو عدد
▪ کلم بروکلی: دو عدد کوچک
▪ نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
▪ روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری.

● شیوه پخت:
پاستا را در آب جوش می ریزیم و می گذاریم تا نیم پز شود اکنون کلم بروکلی هایی را که به قطعات کوچک خرد کرده ایم در آب پاستا می ریزیم و دو دقیقه پخت می دهیم و سپس به همراه پاستا آبکش می کنیم ( بیشتر از دو دقیقه هم پاستا له می شود و هم کلم ها) فلفل قرمز را پس از ریز کردن در روغن زیتون تفت می دهیم. آخرین مرحله از پخت پاستا با کلم بروکلی، قاطی کردن مواد است. اکنون حرارت را کم کنید و قابلمه را به مدت ۷ دقیقه ( نه بیشتر زیرا پاستا و دیگر مواد را قبلا پخته اید!) روی شعله اجاق بگذارید. این غذا را هم می توانید با سس قرمز سرو کنید و هم از سس سفید کمک بگیرید. گوجه فرنگی های ریز تزیینی و یا دانه های زیتون ترش هم گزینه دیگر شما است در غیر این صورت ترشی های تازه خانگی در کنار دیس غذا جای خواهند گرفت.
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (0 عضو و 5 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 10:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها