بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان

پزشکی بهداشتی و درمان در این تالار مطالب پزشکی و آموزشی در مورد بهداشت و سلامتی قرار خواهند گرفت

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #1  
قدیمی 10-08-2009
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض غذاهای فوق العاده برای داشتن سلامتی فوق العاده

غذاهای فوق العاده
برای داشتن سلامتی فوق العاده
آیا می دانید چه غذاهایی باعث می شوند که شما به سلامت همیشگی دسترسی داشته باشید؟

رژیم غذایی دیابتی ها بر اساس تحقیقات جدیدی طراحی شده است که در آن محققین دریافته اند که مواد مغذی معینی در غذاها وجود دارند که در تعدیل قند خون و کاهش وزن،نقش بسیار موثری دارند. فرانسیس.آر.کافمن،پزشک و مشاورکتاب " رژیم غذایی برای بیماران دیابتی " و رئیس مرکزمطالعه غدد ،دیابت و متابولیسم در بیمارستان کودکان لوس آنجلس می گوید:هنگامیکه این بیماران با دیگران غذا می خورند حتی اثر این نوع غذاها بیشتر هم می شود.این نکته بسیار حائز اهمیت است زیرا چربی اضافی به خصوص چربی دور شکم ایجاد التهاب در سلولها می کند و آنها را حتی در مقابل انسولین و کنترل قند خون مقاوم می سازد .
این چهار مواد مغذی که با چاقی مبارزه می کنند اگر با هم استفاده شوند به شما کمک می کنند تا کنترل قند خون و چربی را به دست بگیرید.

مبارز چاقی شماره 1 : کلسیم
دانشمندان دقیقاً نمی دانند که کلسیم چگونه چربی را می سوزاند � باربارا کوئین،مولف کتاب "رژیم غذایی برای بیماران دیابتی "می گوید:برخی معتقدند که کلسیم،اثرات تولید چربی را با یک هورمون استروئید به نام کالسیتریول کاهش می دهد.آنچه ما می دانیم این است که مصرف کلسیم در سوزاندن چربی جواب می دهد.طبق تحقیقات دانشگاه تنسی،افراد چاق که از رژیم کم کالری استفاده می کنند روزانه سه وعده مواد لبنی سرشار از کلسیم می خورند و 70% وزن و 64 % بیشتر از آنهایی که فقط یک بار در روز لبنیات می خوردند چربی بدن خود را از دست می دهند .

منابع غذایی کلسیم :
شیر بدون چربی و لبنیات کم چرب،اسفناج،کلم پیچ،کلم بروکلی و لوبیای سفید .


مبارز چاقی شماره 2 : ویتامین د
مطالعه ای از مرکز تحقیقاتی پزشکی انگلستان نشان داد که میزان کم ویتامین د در بدن خطر ابتلاء به دیابت نوع دوم را به اندازه ی 46% بالا می برد.کوئین می گوید : " محققان معتقدند که ویتامین د، التهاب سلولی ناشی از دیابت را از بین می برد.به علاوه،بدن شما برای جذب کلسیم به ویتامین د احتیاج دارد و این دو با هم به مبارزه با دیابت کمک می کنند
.طبق گزارش مطالعات سلامتی که بر روی 83000 زن انجام گرفت ، آنهایی که روزانه بیش از 1200 میلی گرم کلسیم و بیش از 800 آی یو ویتامین د مصرف می کردند 22% کمتر از کسانی دچار دیابت می شدند که کمتر از این مواد مغذی استفاده می کردند .در رژیم غذایی بیماران دیابتی ، روزانه 400 آی یو که شامل مولتی ویتامین و ویتامین د می شود سفارش شده .

منابع غذایی ویتامین د :
ماهی آزاد،ماهی خال مخالی (اسقومری)، ساردین و ماهی تن، غلات سبوس دار، شیر بدون چربی و پنیر سوئیسی .


مبارز چاقی شماره 3 : امگا 3
اطلاعات جدیدی که در مجله پزشکی تغذیه در امریکا منتشر شد نشان داد،زنانی که در رژیم غذایی خود امگا 3 مصرف می کردند یک و یک دوم پوند بیش از آنهایی که همان رژیم غذایی اما بدون امگا 3 را داشتند وزن کم کردند.کویین می گوید:این اسیدهای چرب سالم سرعت هضم غذا را پائین می آورند و باعث می شوند مدت طولانی تری احساس سیری کنید و کالری کمتری در طول روز مصرف کنید.همچنین امگا 3، التهاب سلولی که عامل عمده و خطرناکی برای ابتلاء به دیابت است را کمتر می کند و مقاومت در مقابل انسولین را بهبود می بخشد.


مبارز چاقی شماره 4 : فیبر
غذاهایی که فیبر بالایی دارند سرشاراز مواد مغذی هستند و کالری کمتری هم دارند.یعنی ترکیبی فوق العاده از مواد مغذی که درعین حال باعث کاهش وزن نیز می شود.طبق مطالعه ای که در دانشگاه مینسوتا انجام شد،افرادی که بیشتر از مواد غذایی فیبر دار استفاده می کردند ماهانه 2 تا 3 پوند بیشتر از کسانی که از فیبر کمتری در غذاهای خود مصرف می کردند وزن کم کردند . فیبر،هورمونهای کنترل کننده ی اشتها را آزاد می کند تا به کاهش وزن کمک کنند.علاوه بر آن،هر دو نوع فیبر محلول و غیر محلول به کنترل قند خون کمک می کنند.نوع محلول آن در آب حل نمی شود و در طول هضم غذا مانند یک ژله ضخیم باقی می ماند که می تواند باعث جذب کند کربوهیدرات و گلوکز در روده بشود.نوع غیر محلول آن غیر قابل حل در آب نیست. به صورت جامد باقی می ماند و در طول هضم غذا سریع حرکت می کند بنابراین روده فرصت کمی برای جذب کربوهیدرات دارد و قند خون ثابت می ماند.هنگامیکه محققین فنلاندی روی 40216 مرد و زن طی 10 سال تحقیق می کردند دریافتند افرادی که درصد بالایی از غلاتی که فیبر بالایی داشتند را می خوردند 61% کمتر به دیابت نوع دوم مبتلا می شدند .

منابع غذایی فیبر :
نان و غلات سبوس دار،برنج سبوس دار،آرد و سبوس جو دو سر ، سیب ، گلابی ، مرکبات ، هویج ، لوبیا و کنگر فرنگی .


__________________
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 02:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها