بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 02-02-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض استيك + سيكاكو + قارچ شكم‌پر + سالاد بيتروت




مواد لازم استيك
  • استيك ران: 600 گرم
  • برگ آويشن: 2 عدد
  • جعفري تازه: يك دسته كوچك
  • فلفل قرمز: چندعدد
  • نان باگت: به تعداد



مواد لازم سيكاكو
  • سيب‌زميني ريز: 500 گرم
  • سير: 6 حبه
  • رزماري تازه: چندبرگ
  • ليمو: يك دوم


مواد لازم قارچ شكم‌پر
  • قارچ بزرگ: 4 عدد
  • سير: 2 حبه
  • فلفل قرمز چيلي: يك‌دوم
  • جعفري: چند برگ
  • ليمو: يك دوم
  • پنير پارمزان: 70 گرم


مواد لازم سالاد چغندر
  • چغندر پخته‌شده: 250 گرم
  • سركه بالزاميك: به ميزان لازم
  • ليمو: يك دوم
  • جعفري: يك دسته كوچك
  • نمك و روغن زيتون: به ميزان لازم
  • پنير فنا: 50 گرم




برای شروع

يك ماهي‌تابه بزرگ را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد. كتري را از آب پر كرده تا جوش بيايد. سيب‌زميني‌ها را آب‌پز كنيد و كنار بگذاريد.

سيكاكو

تمام سيب‌زميني‌ها را نصف كرده و داخل ماهي‌تابه قرار دهيد و نمك را روي آن بپاشيد. كمي روغن زيتون روي سيب‌زميني‌ها ريخته و سير را سريعا روي آن رنده كنيد. سيب‌زميني‌ها را در روغن تفت داده و كمي فلفل به آن اضافه كنيد. آن را درون ظرف كشيده و رزماري‌ها را براي تزئين روي آن قرار دهيد. آب‌ ليمو را گرفته و روي سيب‌زميني بريزيد.

قارچ شكم‌پر

قارچ‌ها را روي تخته چوبي قرار دهيد و پايه قارچ‌ها را با چاقو بزنيد، درون قارچ را كمي خالي كنيد. سير را رنده كرده و فلفل چيلي را ريز كرده و كنار بگذاريد. جعفري‌ها را روي تخته برش بزنيد و آب ليمو را گرفته و روي تمام مواد بريزيد. قارچ‌ها را با مواد مخلوط شده پر كنيد و روي آن را پنير پارمزان رنده كنيد و بپوشانيد و در فر قرار دهيد تا كاملا طلايي شود و پنير روي مواد آب شود. قارچ‌هاي شكم پر آماده سرو است.

سالاد بيتروت


ابتدا چغندرهاي پخته شده را رنده كنيد. سركه بالزاميك همراه با روغن زيتون و نمك را به آن اضافه كنيد. جعفري‌ها را خرد كرده و با چغندر همراه با يك‌دوم آب ليمو مخلوط كنيد. در آخر پنير فتا را روي كل مواد رنده كرده و همراه با غذا سرو كنيد.
__________________


پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 10:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها