آقا محمد حرف من در واقع جوابی بود به اون دسته از آقایونی که اگر تو رفتارت نسبت بهشون بخوای خودت باشی لهت می کنن
آدمی که نمی تونه صداقت داشته باشه تو رفتارش نسبت به دیگران همون بهتر که تنها بمونه چه آقا چه خانوم
آدم بد همه جا هست که باعث بشه تجربه ای که میتونه خیلی زیبا باشه به قول خودت با تمام جزئیات بدش تو ذهن آدم بمونه
فکر می کنم اکثر آدمای اینجا همچین تجربه ای داشته باشن و اینم یه بخش تلخ از فرآیند مزخرف بزرگ شدنه
حس می کنم برداشتت از حرفم این بود که خانوم ها تو رفتارشون صداقت ندارن در حالیکه این به آقا یا خانوم بودن بستگی نداره
اون که بالا گفتم قضیه اش اینه: من یکی خودم اگر برام مهم باشه و بدونم
خودم بودن باعث نمیشه همه چیو از دست بدم با تمام وجود خودمم و این شکل درستشه باید هر دو نفر به طرف مقابل این فرصتو بدن و اینقدر درکش کنن که خودش باشه
اما وقتی طرفت برات مهمه و می دونی اگه بخوای بهش بگی که مثلا از فلان رفتارش خوشت نیومده باید فاتحه همه چیو بخونی، این جور موقع ها ما یه کوچولو صبورتریم و می تونیم کاری کنیم حس کنه بدمون از رفتارش نیومده حتی اگه لازم باشه بخاطرش خودخوری کنیم و ترجیح می دیم فکر کنه خوشمون اومده تا اینکه حقیقتو بفهمه و همه چی از دست بره
اما اگر کسی که می خواد احساستو در مورد رفتارش بدونه اینقدر عاقل هست که جنجال راه نندازهحق مسلمشه که حقیقتو بدونه
به عنوان یه خانوم میگم، اگر رفتار کسی باعث شده همیچین تجربه ی بدی داشته باشی، غلط بوده اون رفتار چون رفتار درست قاعدتا کسی رو کی میگی تواون سن همه بیشتر از سنش درک داشته اینطور ناراحت نمی کنه
امیدوارم کامل بوده باشه
اما کاش اینقدر سریع موضع نمی گرفتی و کاش منم قبلش این توضیحا رو داده بودم که خانوم های سایت نریزن سرم الآن!