بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان

پزشکی بهداشتی و درمان در این تالار مطالب پزشکی و آموزشی در مورد بهداشت و سلامتی قرار خواهند گرفت

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 07-16-2008
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض گندم و جوانه گندم

گندم و جوانه گندم

مصرف اين ماده مهم غذايى سلامت شما را بيمه مى كند
گندم ، همين دانه ريزى كه به صورت نان و يا شكلهاى ديگر مورد مصرف عموم قرار مى گيرد، از جمله دانه هايى است كه املاح و عناصر بسيارى را در خود دارد. پس چه بهتر كه شما هم با خواص و اثرات آن در مبارزه با برخى بيماريها آشنا شويد.

گندم چه دارد؟
در گندم املاح معدنى و عناصر كاتاليتيك فراوان وجود دارد مثل : كلسيم ، منيزيوم ، سديم ، پوتاسيوم ، كلر، گوگرد، فلوئور، سيليسيوم ، مس ، منگنز، كوبالت ، يد، آرسنيك ، چربى فوسفوردار، روى ، نشاسته ، ويتامين ((آ، ب 1))، ((ب 2))، ويتامين ((ا)) كه در جوانه گندم به وجود مى آيد و ويتامينهاى ((كا)) ((د))، ((پ پ ))، مخمرها و دياستازها.
گندم از مواد غذايى كامل طبيعت است كه قرنها است خوراك بشر را تاءمين مى كند و يكى از نعمتهاى بزرگ خداوند است . امروز در سايه علم و دانش ‍ معلوم شده است اين دانه كوچك و حقير گنجى از املاح و ويتامين در خود نهفته دارد و بعيد نيست در آينده اسرار ديگرى از آن كشف گردد.
نان را در قديم بهتر از حالا تهيه مى كردند. در نتيجه مواد غذايى آن كاملتر بود و از دست نمى رفت به اين ترتيب كه گندم را با كود طبيعى به عمل مى آورند. براى آرد كردن آن از آسياى بادى و يا آبى استفاده مى كردند و به علت سرعت آسياهاى برقى قسمتى از ويتامينهاى آن از دست نمى رفت و آرد تصفيه شده به دست نمى داد. به علاوه آن را با خمير مايه طبيعى به عمل مى آوردند و نان را با حرارت آتش چوب يا هيزم مى پختند و در نتيجه چنين نانى هم مغذى بود و هم سالم و خوشمزه .
اكنون چنين نانى در شهرهاى بزرگ كه پخت نان را صنعتى كرده اند كمتر پيدا مى شود و براى يافتن آن بايد به شهرها و روستاها رفت و چنين نانى را به دست آورد.
امروزه بايد از جوانه گندم استفاده كنيم زيرا جوانه گندم براى تمام كسانى كه دچار كمبود املاح معدنى شده اند يا بى خونى و ضعف پيدا كرده اند و از لحاظ جسمى و روحى ناتوان و ضعيف شده اند، رشد آنها سريع نيست ، نرمى استخوان دارند، مسلول شده اند، خانمهايى كه حامله هستند و يا فارغ شده و يا بچه شير مى دهند غذايى عالى و ممتاز است و مصرف آن به تمام اين اشخاص توصيه مى شود.
وقتى دانه گندم معمولى را با گندم جوانه زده ، مقايسه كنيم از نظر تغييراتى كه در مواد حياتى آن پيدا شده است دچار تعجب و شگفتى مى شويم . به اين مقايسه توجه كنيد.


گندم كامل
فوسفور 423 ميلى گرم درصد. منيزيوم 133 ميلى گرم درصد. كلسيم 45 ميلى گرم درصد.
__________________
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 07-16-2008
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

گندم جوانه زده
فسفر 1050 ميلى گرم درصد. منيزيوم 342 ميلى گرم درصد. كلسيم 71 ميلى گرم درصد.
براى اينكه بهتر ارزش غذايى جوانه گندم در نظر شما روشن شود كافى است بگوييم كه نان سفيد تقريبا داراى 86 ميلى گرم فوسفور، 5/0 ميلى گرم منيزيوم و 14 ميلى گرم كلسيم است .
طرز تهيه جوانه گندم خيلى آسان است . گندم خوب و تازه را (اگر از جاهاى ييلاقى باشد بهتر است ) انتخاب كنيد و آن را بشوييد و بعد در ظرفى كه آب نيمه گرم دارد خيس كنيد و بگذاريد بيست و چهار ساعت بماند. بعد آب آن را بريزيد و دوباره بشوييد و در بشقاب گودى جا دهيد و روى آن پارچه مرطوب بگذاريد. بعد از دو روز در تابستان و چهار روز در زمستان جوانه هاى كوچك شيرى از آن پيدا مى شود كه همان جوانه گندم است .
گندم جوانه زده را نمى شود كنسرو كرد، بايد همان روز مصرف كرد و هر روز دوباره تازه آن را تهيه كرد.
مقدار مصرف جوانه گندم تازه يك تا سه قاشق قهوه خورى است كه بايد آن را به تنهايى جويد و با غذاهاى ديگرى مخلوط كرده مصرف كرد.
اگر هر دو يا سه ماه ، پانزده يا بيست روز جوانه گندم تازه تهيه كنيد و بخوريد به زودى خواهيد ديد تغيير محسوسى در شما پيدا شده است و شما سالم و با نشاط شده ايد.
جوانه گندم ، بى اندازه مقوى و نيروبخش است ولى مصرف آن براى بعضى از كسانى كه فشار خون دارند، منع شده است .
بسيارى از غذاشناسان عصر جديد مخصوصا دكتر گليورد هاوزر ثابت كرده است كه با تقليل مصرف گندم كامل امراضى از قبيل : ضعف عمومى بدن ، نرمى استخوان ها، كوليت ، تصلب شرائين ، كم خونى ، يبوست و ناتوانى جنسى زياد شده است و بهترين راه مبارزه عليه اين بيمارى اين است كه غذاى خود را از نان كامل يا طبيعى ترتيب دهيم و يا جوانه گندم را تهيه كرده و با غذاى خود مصرف كنيم . در كتاب گذرنامه براى يك زندگى نوين اثر گيلورد هاوزر جوانه گندم يكى از غذاهاى معجزه گر هاوزر است كه مصرف آن را در موارد بسيارى تجويز و توصيه كرده است و بسيارى از خانواده ها با مصرف آن بهبود يافته و تغيير محسوسى در حالت جسمى و روحى خود مشاهده كرده اند.
__________________
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 02:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها