بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-02-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پرسپولیس ده نفره استقلال را شکست داد

پرسپولیس ده نفره استقلال را شکست داد/زاید اسطوره شد/ شاه تعویض های دنیزلی در دربی/شب دراماتیک پرویز مظلومی و استقلال

به گزارش خبرآنلاین؛حمله را پرسپولیسی ها شروع کردند.آنها
5بازی بود که استقلال را نبرده بودند و غیبت چند مهره کلیدی
آبی پوشان هم مزید بر علت شده بود تا سرخپوشان به نوعی
برای انتقام گرفتن وارد زمین شوند.به دست آوردن چند موقعیت
خوب و قدری که مهاجمان پرسپولیس از این موقعیت ها
نداستند باعث شد تا برنده نیمه اول داربی هفتادو چهارم استقلال باشد.تلاشی که علی کریمی کاپیتان سرخپوشان برای به اوت نرفتن توپ انجام داد توپ را جلوی پاهای فریدون زندی انداخت تا او با ارسال یک سانتر دقیق میلاد میداوودی را در موقعیت گلزنی قرار دهد و استقلالی ها مثل چند بازی قبل خود از حریف سنتی شان پیش بیفتند.پس از این گل بود که هواداران استقلال به هیچ عنوان قابل کنترل نبودند و با سر دادن شعارهایی همچون پرویز چوبله پوبله پیروزی تیمشان در نیمه نخست را جشن گرفتند.
نیمه دوم را اما این استقلالی ها بودند که خیلی تهاجمی آغاز کردند.فشار بی امان آنها روی دروازه هوشیار باعث شد تا فریدون زندی با یک شوت سرکش و از پشت محوطه 18 قدم در همان دقایق ابتدایی گل دوم استقلالی را هم به ثمر برساند تا هواداران سرخپوش سردی هوا را بیش از پیش احساس کنند.سکوت آنها نشان از تلنگری بزرگ روی اعصابشان بود.تیم آنها 5 بازی بود که نتوانسته بود استقلال را شکست دهد و این تداعی کننده روزهای ناخوشایند برای آنها بود.
اما دنیزلی که در سال 85 توانسته بود استقلال را با نتیجه دو بر یک شکست دهد بلافاصله پس از گل دست به دو تغییر در تیمش زد تا شاید بتواند نتیجه بازی را عوض کند.حضور مهدی مهدوی کیا و زاید به جای غلامرضا رضایی و هادی نوروزی در زمین تغییری بود که مربی ترک تبار در تیمش داد.اما حتی یکی دو شوتی که کاپیتان پرسپولیس ها زد و چند کرنری که از چپ و راست روی دروازه ریخت باعث نشد تا گلی از خط دروازه سید مهدی رحمتی عبور کند.
همه چیز تا دقیقه 81 به همین منوال بود و اخراج مهرداد اولادی هم مزید بر علت شده بود تا استقلالی ها فشار را روی دروازه حریف خود بیشتر کنند.تا اینکه در این دقیقه زاید مهاجم تازه وارد پرسپولیس روی یک فرار زیبا توانست اختلاف را به یک گل برساند.یک شب رویایی برای این مهاجم لیبیایی.شاید او هرگز فکرش را نمی کرد که گلزنی هایش را در چنین بازی مهمی شروع کند.
پرسپولیسی ها که با این گل روحیه دو چندانی گرفته بودند در کمتر از یک دقیقه و روی ارسال زیبای مهدی مهدوی کیا از جناح راست دوباره به گل رسیدند.این بار هم زاید بود که دروازه سید مهدی رحمتی را باز کرد تا یک شب رویایی را برای خودش و پرسپولیس و یک شب دراماتیک را برای مظلومی و استقلال رقم بزند.بدون شک خوش بین ترین هوادار پرسپولیس هم فکرش را نمی کرد که چنین نتیجه ای آن هم در کمتر از یک دقیقه رقم بخورد،چون خیلی از آنها از میانه های نیمه دوم ورزشگاه را ترک کردنداما این اتفاق افتاد تا این بار خوشحالی به اردوی سرخپوشان بیاید.
همه چیز به همین منوال در حال سپری شدن بود و فغانی با دست هایش سه دقیقه وقت اضافه را برای این بازی در نظر گرفت.در دومین دقیقه از این بازی اتفاق دیگری افتاد که هرگز قابل پیش بینی نبود.زاید که حالا به یک اسطوره برای پرسپولیسی ها تبدیل شده است در نخستین دربی خودش هت تریک کرد تا برای همیشه در تاریخ باشگاه پرسپولیس در یاد و خاطره هواداران باقی بماند.

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
کاربران زیر از SOHRAB_HAZHII به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 02-02-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تبریک تبریک

پرسپولیس امروز شجاعانه، دلیرانه، غیورانه، مردانه در اوج سر بلندی و با 10 نفر بازیکن برد، بازم تبریک

من که با صدای پگاه کر شدم از بس جیغ کشید از خوشحالی

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
2 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
قدیمی 02-02-2012
unique(بی تا) آواتار ها
unique(بی تا) unique(بی تا) آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 77

79 سپاس در 34 نوشته ایشان در یکماه اخیر

[/IMG]
قدیمی 02-02-2012
unique(بی تا) آواتار ها
unique(بی تا) unique(بی تا) آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 77

79 سپاس در 34 نوشته ایشان در یکماه اخیر

[/IMG]

ویرایش توسط unique(بی تا) : 02-02-2012 در ساعت 11:51 PM
قدیمی 02-03-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بیتا جون هیچکدوم از عکساتو نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 02-07-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض بازی بعد

پرسپولیس
ف
جر شهید سپاسي

سه شنبه 18 بهمن 1390

ساعت 17:00

ورزشگاه آزادی

داوران: سعید بخشی زاده - مسعود فرح نیا - آرمان اسعدی و
پیروز سیف ا...پور

ناظر داوری: حسین عسگری

قدیمی 02-07-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض کنفرانس خبری قبل از دیدار با فجر

• هدف ما موفقیت در آسیاست
  • دنیزلی: از وضعيت تيم راضي‌ام اما اين رضایت، مرا قانع نمي‌كند

• سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازي داربی براي ما تمام شده و ديدار با فجر را پیش رو داریم كه اهميت فراواني دارد. ما مجبوريم به روند خوب‌مان در لیگ ادامه دهيم.
  • به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس پیش از دیدار پرسپولیس برابر فجر سپاسی از هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال در جمع اصحاب رسانه گفت: چيزي كه من را بعد از بازي پرسپولیس و استقلال خيلي خوشحال كرد، اين بود كه در راه بازگشت به هتل، پرچم‌هاي آبي و قرمز هواداران را مي‌ديدم كه به تيم‌شان ابراز علاقه مي‌كردند.
  • وی در پاسخ به سوال که چقدر خود را در برد پرسپوليس مقابل استقلال سهيم مي‌داند، گفت: فوتبال يك كار تيمي است و در موفقيت يك تيم، همه سهيم هستند. من فقط به عنوان فردی هستم كه بالاي سر اين تيم قرار دارم و هر چقدر بقيه در اين پيروزي نقش داشته‌اند من هم به همان اندازه نقش دارم.
  • دنيزلي درباره اينكه به بازيكنان پرسپولیس گفته بود، ديگر درباره بازي داربی حرف نزنند، تصریح کرد: نگفتم كه ديگر درباره آن بازي صحبت نكنند، اما به آنها گفتم آن بازي تمام شده و بايد به آينده فكر كرد.
  • وي در ادامه افزود: مطمئنا زماني كه پرسپوليس و استقلال قوي باشند، تيم ملي ايران هم قوي خواهد شد و در تمام دنيا اين موضوع در مورد تيم‌هاي شاخص باشگاهي وجود دارد. تيم‌هاي باشگاهي خوب، روي تيم‌هاي ملي تاثير مي‌گذارند. مثلا در انگليس، همه دوست دارند به تيم‌هايي مثل منچستريونايتد و چلسي بروند و در ايران هم بازيكنان جوان دوست دارند هرچه زودتر خود را به پرسپوليس و استقلال برسانند. با اين حال نبايد از بازيكنان ديگر تيم‌ها گذشت. آنها هم در ساختن تيم ملي‌شان نقش زيادي دارند.
  • سرمربي پرسپوليس در خصوص خبر يكي از سايت‌هاي تركيه‌اي مبني بر پيشنهاد رياست فدراسيون فوتبال اين كشور به دنيزلي گفت: من تمايلي به اين كار ندارم. قبل از اينكه به ايران بيايم هم با من صحبت كرده بودند اما من چنين نيتي ندارم.
  • وي در پاسخ به اين سوال كه شايعه شده شما پيش از داربي از عملكرد زايد ناراحت بوده‌ايد گفت: همه روزنامه‌ها را كلمه به كلمه نمي‌خوانم. من گفته بودم كه بايد پيشرفت زايد را ببينم و هنوز هم دارم اين كار را مي‌كنم. من از شما يك سوال مي‌پرسم؛ اگر اين موضوع صحت داشت، من در مهم‌ترين بازي فصل و در شرايطي كه تيمم دو بر صفر عقب است، از زايد استفاده مي‌كردم يا به بازيكنان ديگر بازي مي‌دادم؟ اين موضوع شايعه است.
  • دنيزلي ادامه داد: من در تركيه يا اينجا خيلي مصاحبه نمي‌كنم و آدمي نيستم كه دوست داشته باشم هميشه حرف بزنم. اگر تمايل داشته باشيد سوالات بيشتري بپرسيد، من هم همين جا حاضرم 30 ـ 40 دقيقه بيشتر بمانم و پاسخگوي سوالات شما باشم و دوست دارم نظراتم را به همه رسانه‌ها بگويم اما من هر حرفي را كه مي‌زنم اينجا و در اين نشست‌هاي خبري است. غير از آن جاي ديگري صحبت نمي‌كنم.
  • سرمربي پرسپوليس درباره ديدار تيمش با فجر سپاسي گفت: از وضعيت تيم راضي‌ام اما اين راضي بودن، مرا قانع نمي‌كند و هميشه وضعيت بهتري وجود دارد. در حال حاضر يكي از وضعيت‌هايي كه داريم اين است كه در دقايق پاياني بازي‌ها از نظر بدني از حريفان‌مان پيشي گرفته‌ايم.
  • وي افزود: فكر مي‌كنم بتوانيم به روند بردهايمان ادامه دهيم اما فجر يكي از دونده‌ترين تيم‌هاي ايران است و تا آنجايي كه من بازي‌هاي اين تيم را ديده‌ام معتقدم جايگاه اصلي فجر در اين نقطه از جدول نيست.
  • خبرنگاري درباره حضور احتمالي مهرزاد معدنچي و يك مدافع فرانسوي در پرسپوليس براي بازي‌هاي آسيايي پرسيد كه دنيزلي پاسخ داد:در حال حاضر براي ليگ قهرمانان آسيا تنها حضور پولادي قطعي شده است اما بازيكنان ديگري هم وجود دارند كه ما در حال صحبت با آنها هستيم و هر زمان قطعي شد، آن را اعلام مي‌كنيم. معدنچي يكي از بازيكنان قبلي من بوده است و او را خوب مي‌شناسم اما زماني كه معدنچي بتواند به شرايط قبلي برگردد، حتما بازي‌هاي آسيايي يا در حال انجام شدن است و يا تمام شده است.
  • وي درباره صحبت های مدیر عامل پرسپولیس با شهاب گردان دروازه‌بان ذوب آهن هم گفت: اگر صحبتي بوده براي فصل آينده انجام شده نه امسال اما فقط گردان نيست، بلكه ما 10 بازيكن از ليگ ايران را زير نظر داريم كه ممكن است با بعضي از آنها براي فصل بعد به توافق برسيم.مجبوريم به گزينه‌هاي زيادي فكر كنيم. در عين حال در ليگ قهرمانان آسيا از دو دروازه‌باني كه الان در تيم هستند استفاده مي‌كنيم.
  • دنيزلي درباره بالا رفتن انتظارات هواداران پس از پيروزي مقابل استقلال گفت: مي‌دانيم كه انتظارات هواداران بالا رفته است. من تيم بسيار خوبي دارم. بازيكنان من هر روز بازدهي و بهره‌وري خود را بيشتر مي‌كنند و هم از نظر فردي و هم از نظر تيمي در حال ارتقاي شخصيت خود هستيم و به تدريج نشانه‌هاي يك تيم خوب را به نمايش خواهيم گذاشت.
  • سرمربي سرخپوشان با اشاره به اينكه درباره غرور كاذب به بازيكنانم هشدار داده‌ام، گفت: ما بايد در يك راه درست قرار بگيريم.در حال حاضر راه درست پيش روي ماست و براي اينكه در اين راه پيش رويم، بايد در 90 دقيقه حداقل به اندازه تيم رقيب دوندگي داشته باشيم. اينكه بقيه يا خودمان بگوييم كه تيم خوبي هستيم، كافي نيست و نمي‌شود در حرف، تيم خوبي بود. بايد عمل كنيم و نشان دهيم كه تيم خوبي هستيم. من هم آزادي عمل لازم را براي اين كار به بازيكنانم مي‌دهم.
  • وي درباره وضعيت علي كريمي براي بازي فردا گفت: درمان او ادامه دارد و امشب يا فردا مشخص مي‌شود كه كريمي مي‌تواند بازي كند يا خير.
  • دنیزلی درباره ناكامي پرسپوليس در آسيا در چند سال اخير صحبت كرد و افزود: تمام كاركرد ما براي رسيدن به اين هدف است. دوست داريم وقتي كارمان را در آسيا شروع مي‌كنيم، تيم از هر نظر در بهترين حالت باشد. اگر تيمي هدفش بزرگ باشد، كارهايي كه براي رسيدن به اين هدف انجام مي‌دهد هم لذت‌بخش خواهد بود. ما چنين تيمي هستيم و براي رسيدن به موفقيت در آسيا تلاش مي‌كنيم.
  • مصطفي دنيزلي درباره قانون منع استفاده از دروازه‌بان‌هاي خارجي كه چند سالي است در ليگ برتر ايران تصويب شده گفت: اگر ما بخواهيم از بازيكنان خارجي استفاده كنيم پس دروازه‌بان هم يكي از آن‌هاست. كسي كه اين قانون را گذاشته، پيغامي براي ما دارد و آن اين است كه ما دروازه‌بان‌هاي خوبي داريم و فقط در ميان بازيكنان‌مان به دنبال خارجي‌ها مي‌گرديم. فوتبال بازي‌ است كه با ديدن و تمرين كردن بهبود پيدا مي‌كند. اگر دروازه‌باني مي‌خواهد خيلي خوب شود، بايد در كنار يك دروازه‌بان باتجربه باشد و كار او را ببيند.به همين خاطر فكر مي‌كنم آمدن دروازه‌بان خارجي به فوتبال ايران منفي نخواهد بود و باعث كمك به ليگ خواهد شد. ضمن اينكه بازيكنان، حتما نبايد براي الگو گرفتن، به يك دروازه‌بان نگاه كنند. مثلا بازيكنان جوان ايران مي‌توانند بازيكناني مثل مهدي مهدوي كيا يا علي كريمي و جواد نكونام را ببينند و مثل آن‌ها باشند. اين كه يك الگوي خوب وجود داشته باشد، مهم است نه اينكه اسم يا مليت آن فرد، چه چيزي است.
  • دنيزلي درباره كنار گذاشته شدن چند بازيكن جوان پرسپوليس از تمرين‌هاي اين تيم اظهار كرد: من به جوانان اعتقاد دارم و هميشه آنها را دوست داشته‌ام. جواناني كه من پيش از ترك كردن ايران در دوره قبلي حضورم در پرسپوليس داشتم، الان ستاره‌هاي فوتبال ايران هستند.اگر بازيكن جواني را مي‌ديدم كه واقعا در حد خواست من است بدون ترديد او را نگه مي‌داشتم. اين موضوع خيلي ساده است. بازيكنان جوان بايد اين پيغام را به من بدهند كه مي‌توانند در اين تيم باشند. در حال حاضر من روي اسم كنعاني كار مي‌كنم و مي‌دانم كه او پيشرفت زيادي خواهد داشت.
  • سرمربي پرسپوليس در پايان در پاسخ به اين سوال كه واقعا فكر نمي‌كنيد پرسپوليس از نظر دروازه‌بان در آسيا به مشكل بخورد، گفت:بيشتر از اين نمي‌خواهم درباره اين موضوع صحبت كنم. امشب با رويانيان جلسه دارم و با او در اين باره گفتگو می کنم.

قدیمی 02-08-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض نتیجه

پرسپولیس 2___فجرسپاسی3

تیم فوتبال پرسپولیس علیرغم برتری برابر تیم فجر سپاسی با 3 گل نتیجه را به میهمان واگذار کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان از ابتدای بازی، اشتیاق زیادی برای گلزنی داشتند و در دقیقه 28 محمد نوری در یک رفت و برگشت با ضربه ای زیبا و زمینی دروازه سنگچولی را گشود و پرسپولیس در نیمه اول با نتیجه یک بر صفر به رختکن رفت.
نیمه دوم در حالی آغاز شد که سرخپوشان برای افزایش گل های خود میدان را در دست گرفتند اما روی شوت از راه دور کریمیان در دقیقه 54، بازی به تساوی کشیده شد. در ادامه مهدی رجب زاده بار دیگر از راه دور با ضربه ای ناگهانی تیم فجر را دو بر یک جلو انداخت.
مصطفی دنیزلی برای جبران نتیجه، سه تعویض متوالی انجام داد و طی آن علی کریمی، غلامرضا رضایی و جواد کاظمیان را به زمین فرستاد. رضایی پس از چند حرکت عمقی در دقیقه 70 از بین چند بازیکن حریف گذشت و سانتر زیبایی را برای محمد نوری ارسال کرد و این بازیکن با یک ضربه سر دیدنی بازی را به تساوی کشاند.
روند بازی برای سرخپوشان ادامه پیدا کرد و موقعیت های گلزنی، یکی پس از دیگری مهار می شد تا اینکه بار دیگر بازیکن تیم فجر در دقیقه 87 از راه دور با ضربه ای محکم، گل سوم این تیم را وارد دروازه سرخپوشان کرد.
بازیکنان پرسپولیس پس از دریافت این گل، بر حملات خود افزودند و بارها و بارها موقعیت های فراوانی برای باز کردن دروازه حریف خلق کردند اما راهی به جایی نبردند و در پایان، این دیدار با نتیجه 3 بر 2 به سود فجر سپاسی به پایان رسید.

قدیمی 02-08-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض دنیزلی: يك دروازه‌بان بايد بتواند براي چنين توپ‌هايي آماده باشد

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس خبری پس از دیدار پرسپولیس برابر فجر سپاسی از هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: بازیکنان ما نه تنها از آثار فکری داربی هفتاد و چهارم بلکه از نظر بدنی هم بسیار افت کرده بودند. بايد شرايطي را در تيم به وجود بیاوریم تا روند نتيجه‌گيري‌هاي مان تداوم یابد.
وی افزود: به هر حال پس از تساوي 2 بر 2 شرايطي ايجاد شد كه مي‌توانستيم با پيروزي بازي را به پايان برسانيم و در پنج، شش دقيقه پاياني ديدار هم چند موقعيت گل داشتيم كه به خاطر كار خوب دروازه‌بان حريف و شوت‌هاي آخري كه نتوانستيم بزنيم، نتيجه واگذار کردیم.
دنيزلي در خصوص نوسان تيمش تصریح کرد: بايد بتوانيم شرايطي را ايجاد كنيم تا به اين مسئله ثبات ببخشيم. در حال حاضر نتيجه‌گيري ما حالت سينوسي دارد ولي نمي توانيم به بعضي از بازيكنان‌مان استراحت بدهيم. به دليل اينكه پشت سر هم و به صورت فشرده بازي مي‌كنيم مجبوريم از تعدادي بازيكن به طور مناسب استفاده كنيم.اين را هم هفته پيش، پس از بازي با استقلال گفتم كه با هر رقيبي بازي كنيم، اين خطر در انتظار ماست.
سرمربی قرمزپوشان در مورد تيم فجر سپاسی گفت: حریف ما از تيم‌هايي بود كه بيشترين دوندگي را داشت ولي نكته‌اي كه حائز اهميت بود، اين كه تمام توپ‌هايي كه از پشت محوطه زدند، گل شد. در فوتبال ضرب‌المثلي است كه مي‌گويد بايد توپ شما را دوست داشته باشد اما ضرباتي كه ما از فاصله نزديك‌تر هم زديم، يا گل نشد و يا با عكس‌العمل دروازه‌بان حريف روبه‌رو شد. نكته‌اي كه در اين بازي مشخص بود، اين بود كه اجازه داديم چنين موقعيت‌هايي براي حريف ايجاد شود.
مصطفی دنيزلي در مورد عملکرد حسین هوشیار گفت: بايد روي اين موضوع خيلي كار كنيم و يك دروازه‌بان بايد بتواند براي چنين توپ‌هايي آماده باشد ولي امروز روز بد دروازه‌بان ما بود و نتوانست عكس‌العمل نشان دهد. روي اين موضوع بايد كار كنيم اما مهم‌تر از آن اين است كه نبايد فرصت شوت‌زني را به حريف مي‌داديم.
وی در ادامه افزود: درنيمه اول، فجر سپاسي روي شوت‌هاي از راه دور موقعيت پيدا كرد و همچنين در نيمه دوم نيز اين روند را ادامه داد، وي در پاسخ به اين سوال كه آيا در بين دو نيمه اين مسئله را به شاگردانش گوشزد كرد؟ گفت: مسائلي كه بين دو نيمه صحبت مي‌شود، همين‌ها و كمي و كاستي‌هايي كه بايد جبران شود ولي از بيرون زمين مداخله كردن و تذكر دادن در مورد اين موضوع كار راحتي نيست. اين مسئله ای است كه بايد آن را بهبود ببخشيم و اين ضعف‌مان را رفع کنیم.
دنيزلي در پاسخ به اين سوال كه آيا مربي دروازه‌بانان اين تيم تمرين‌هاي ويژه‌اي براي دروازه‌بانان تدارك ديده است؟ گفت: در تمرينات، مربي دروازه‌بان‌ها، هم روي توپ‌هاي دور و هم روي توپ‌هاي نزديك هر روز كار مي‌كند.
سرمربی سرخپوشان در پاسخ به اين سوال كه آيا مشكل دروازه‌باني اين تيم حل مي‌شود؟ گفت: در اين شرايط، اينكه چقدر بتوانيم به بازدهي دروازه‌بانان‌مان اضافه كنيم جاي سوال دارد. با توجه به اينكه هيچ كدام از دروازه‌بان‌هاي ما جوان نيستند؛ فعلا بايد اين فصل را با آنها ادامه بدهيم. درست است كه آنها اشتباهاتي دارند ولي دروازه‌بانان ما هستند.
مصطفی دنیزلی در پایان در خصوص عملكرد ايمون زايد گفت:‌ او به صورت فردي نوسان نداشت بلكه تيم ما نوسان داشته است.

قدیمی 02-13-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض آخرین قیمت پیشنهادی برای پیراهن و کفش ایمون زاید در حراج باشگاه پرسپولیس

لیگ برتر - هواداران پرسپولیس حاضرند پیراهن و کفش های مرد سه گله دربی را به قیمت نسبتا بالایی خریداری کنند.
به گزارش خبرآنلاین؛باشگاه پرسپولیس که در اقدامی جالب پیراهن و کفش های ایمون زاید را به حراج گذاشته است در آخرین آماری که در سایت خود ارائه کرده بیان کرد که قیمت پیشنهادی برای خرید پیراهن مرد سه گله دربی مبلغ 900 هزار تومان بوده است.
بر اساس این خبر همچنین یکی از علاقمندان به پرسپولیس حاضر شده تا پیراهن این بازیکن خارجی را به مبلغ 750 هزار تومان خریداری کند.
حراج باشگاه پرسپولیس تا روز 25 بهمن ماه ادامه دارد

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش