ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود |
05-04-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
سپاسها: : 7,242
6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
رضا عنایتی : توافق کردیم فصل بعد استقلالی شوم
رضا عنایتی رکورددار گلزنی در لیگ برتر نه تنها از نظر فنی هنوز تمام نشده بلکه از نظر اخلاقی هم پیشرفت کرده است. عنایتی در لیگ یازدهم به دنبال آقای گلی با صبای قم است و میخواهد فوتبالش را با استقلال تمام کند. او در گفتگوی کوتاهی با مجله تماشاگر از گذشته، حال و آینده فوتبالش میگوید.
*با اینکه هنوز محبوب هواداران استقلال هستی اما خیلیها تو را پرسپولیسی میدانند؟
این موضوع به خیلی سال قبل برمیگردد؛ زمانی که ابومسلم بودم و پرسپولیسیها با من تماس گرفته بودند. کارمان تمام شده بود که قلعهنویی شخصا زنگ زد و از من خواست استقلالی شوم. من هم چون میخواستم در تیم بزرگ بازی کنم قبول کردم. هواداران استقلال آنقدر به من لطف داشتهاند که دیگر به پرسپولیس یک لحظه هم فکر نکردم
*اگر قلعهنویی زنگ نمیزد قطعا پرسپولیسی شده بودی؟
نه چون دودل بودم. شرایط پرسپولیس آن زمان سخت بود و سرمربی نداشتند. تیم آن سال هم جو خوبی نداشت و فکر میکنم اگر پرسپولیسی میشدم فوتبالم خراب میشد. در ثانی من دنبال آرامش بودم.
*اینکه میگویند رقم پیشنهادی استقلال آن سال برای تو نجومی بوده درست است؟
من با قلعهنویی صحبت کردم و تلفنی با هم تمام کردیم. هیچ شناختی هم از قریب نداشتم. سالی 30میلیون با استقلال توافق کردم که پیشنهاد مالی پرسپولیس هم آن زمان همین حدود بود.
*حالا که سالها گذشته از انتخابی که کردی پشیمان نیستی؟
خیلی راضی هستم و فکر میکنم بهترین تصمیم زندگیام را گرفتم.
*از شرایطی که الان در زندگی داری راضی هستی؟
خیلی راضی هستم و از نظر روحی و روانی شرایط مناسبی دارم. الان دارم یک رکورد خوب از خودم بهجای میگذارم و با توکل به خدا برای رسیدم به این مرحله از زندگی تلاشم را کردم.
*فکر میکردی در صبای قم موفق شوی؟
راستش اول کار وقتی دیدم یک مشت جوان در تیم هستند کمی ترسیدم و تصور نمیکردم اینقدر با انگیزه باشند. البته یک تصور کلی از صبا داشتم اما فکر این خوب ظاهر شویم را نمیکردم.
*قبول داری اگر به امارات نرفته بودی شرایط بهتری در لیگ برتر بهدست میآوردی؟
اصلا این حرف شما را قبول ندارم و برعکس فکر میکنم برگشتنم به ضررم شد و اشتباه کردم. شرایط مالی امارات خوب نبود و در سپاهان هم بیشتر ضرر دیدم هر چند وقتی بد میآید نباید با شرایط کلنجار رفت و باید منتظر ماند تا دورهاش تمام شود.
*سپاهان وقتی تو را جذب کرد همه فکر میکردند آقای گل لیگ میشوی؟
نمیخواهم در مورد آن روزها زیاد صحبت کنم. همه میدانند چه اتفاقاتی افتاد و حق با کی بود.
*هنوز هم به استقلال فکر میکنی؟
شرایط در استقلال مهیاست و دوست دارم فوتبالم را با پیراهن استقلال تمام کنم و فکر میکنم فصل بعد با استقلال باشم.
*البته اگر قلعهنویی سرمربی باشد؟
نه؛ فرقی ندارد. من با هر کی سرمربی باشد کار میکنم مهم پیراهن استقلال و عشق من به هواداران است.
* به نظرت رکورد گلزنیات را چه کسی میشکند؟
فکر کنم از میان رضا نوروزی، آرش برهانی و کریم انصاریفرد یک نفر رکورد مرا بشکند.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
05-09-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
چهارشنبه 1391/02/20 16:21
فرهاد مجيدي به استقلال بر مي گردد
دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند.
سايت گل - در حاليکه در صفحات اجتماعي اينترنتي موج تازه اي براي بازگشت فرهاد مجيدي به استقلال ايجاد شده ، شنيده مي شود که اين مهاجم محبوب استقلالي ها در 35 سالگي هنوز با پيشنهادهاي مختلف خارجي مواجه است !
دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند و او پاسخ به اين پيشنهادات را به بعد از بازيهاي الغرافه در ليگ قهرمانان آسيا موکول کرده است .
از سوي ديگر نزديکان فرهاد مجيدي به نقل از او مي گويند که اگر فتح الله زاده در استقلال بماند ، او مجددا به تيم سابقش باز مي گردد . در اين ميان مشخص نيست که مشکلات پشت پرده مجيدي با دو تن از معاونان فتح الله زاده در پيوستن دوباره او به استقلال چه تاثيري خواهد داشت ؟ شنيده مي شود که اگر فتح الله زاده در استقلال ماندگار بشود تغييراتي در رده معاونين او ايجاد خواهد شد .
بعد از اتفاقات مسابقه پرسپوليس با الغرافه در ورزشگاه آزادي ، فرهاد مجيدي مجددا محبوبيت خود را در ميان استقلالي ها بدست اورده است . بازيکني که خيلي ها معتقدند او محبوب ترين بازيکن دو دهه اخير باشگاه استقلال است .
|
کاربران زیر از mohammad.90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|
05-09-2012
|
|
تازه کار
|
|
سپاسها: : 43
47 سپاس در 13 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad.90
چهارشنبه 1391/02/20 16:21
فرهاد مجيدي به استقلال بر مي گردد
دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند.
سايت گل - در حاليکه در صفحات اجتماعي اينترنتي موج تازه اي براي بازگشت فرهاد مجيدي به استقلال ايجاد شده ، شنيده مي شود که اين مهاجم محبوب استقلالي ها در 35 سالگي هنوز با پيشنهادهاي مختلف خارجي مواجه است !
دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند و او پاسخ به اين پيشنهادات را به بعد از بازيهاي الغرافه در ليگ قهرمانان آسيا موکول کرده است .
از سوي ديگر نزديکان فرهاد مجيدي به نقل از او مي گويند که اگر فتح الله زاده در استقلال بماند ، او مجددا به تيم سابقش باز مي گردد . در اين ميان مشخص نيست که مشکلات پشت پرده مجيدي با دو تن از معاونان فتح الله زاده در پيوستن دوباره او به استقلال چه تاثيري خواهد داشت ؟ شنيده مي شود که اگر فتح الله زاده در استقلال ماندگار بشود تغييراتي در رده معاونين او ايجاد خواهد شد .
بعد از اتفاقات مسابقه پرسپوليس با الغرافه در ورزشگاه آزادي ، فرهاد مجيدي مجددا محبوبيت خود را در ميان استقلالي ها بدست اورده است . بازيکني که خيلي ها معتقدند او محبوب ترين بازيکن دو دهه اخير باشگاه استقلال است .
|
انشالله برمیگرده به استقلال
جای مجیدی واقعا توی تیم خالیه
|
کاربران زیر از safoora s به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|
05-10-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
باید دو هفته قبل از پایان لیگ جشن قهرمانی میگرفتیم!
مظلومی: در استقلال با هر شرایطی کار نمیکنم/مقابل نفت پیروزی پرگل میخواهیم
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: مربی ماندهای نیستم تا خودم را آویزان کنم و با هر شرایطی در استقلال کار کنم.
به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی در نشست خبری قبل از دیدار تیمهای استقلال و نفت تهران، گفت: در هر صورت افسوس میخوریم در شرایطی قرار گرفتهایم که این وضعیت بوجود آمده است. در نیم فصل دوم امتیازاتی را از دست دادیم که عامل آن مشکلاتی از جمله کمبود بازیکن، مصدومیت و عوامل دیگری بود که برای ما بوجود آورد و همین موضوع باعث شد که افسوس ما دو چندان شود.
وی با بیان اینکه باید دو هفته مانده به پایان لیگ جشن قهرمانی میگرفتیم، ادامه داد: در حال حاضر همه چیز به پایان فصل موکول شده و تا سوت پایان 3 بازی حساس فردا زده نشود، چیزی مشخص نیست.
مظلومی تاکید کرد: بازیکنان ما لیاقت قهرمانی را داشته و دارند چیزی از ارزشهای آنها کم نمیشود هرچند که امسال هم یک قهرمانی تقدیم هواداران کردند. ما سختیهای زیادی را کشیدیم اما خدا را شکر در دو سال پر حاشیه با سختیهایی که به همراه داشت، دوام آوردیم.
سرمربی استقلال یادآور شد: باید جشن قهرمانی میگرفتیم و خیلی راحت قهرمانی از دست رفت. ما مقابل تیمهایی امتیاز از دست دادیم که سقوط کرده و افسوس ما از این بابت است با این حال از مدیریت تیم، هیئت مدیره و هواداران تشکر میکنم، موفقیتهایی که بدست آمد تلاش دوستان بود و ما هم تک تک در آن شریک بودیم.
در ادامه این نشست مظلومی خاطرنشان کرد: باید از همکارانم در کادر فنی،کادر پزشکی، تدارکات و مدیریت رسانهای تیم که دو سال برایمان زحمت کشیدند و ما را تحمل کردند تشکر کنم. امیدوارم بتوانم پاسخگوی محبت هواداران باشیم.
مظلومی در مورد بازی فردا گفت: با تیمی بازی میکنیم که پر از انگیزه است و برای سهمیه آسیا میجنگند ما هم نیم نگاهی به قهرمانی و نایب قهرمانی داریم و چشممان به سکوهای بالاتر است. در این شرایط تلاش میکنیم تا بازی آخر نیز با پیروزی برای استقلال همراه باشد. البته در این راه کاری به نتایج دیگران نداریم امیدوارم خدا کمک کند تا چیزی که ما استحقاش را داریم بدست بیاوریم.
وی با بیان اینکه شریفات تنها محروم در بازی فردا است، در مورد مصدومان این تیم گفت: یوسفی و منتظری آسیبدیده هستند، البته شاید منتظری به بازی فردا برسد اما چون حنیف عمرانزاده را برای هفته آخر لیگ قهرمانان ندارم، ریسک نکرده و منتظری را فردا بازی نمیدهم.
سرمربی استقلال ضمن امیدواری به این موضوع که نفت یک بازی تهاجمی را در دستور کار قرار دهد، یادآور شد: آنها به دنبال سهمیه هستند، البته اگر سهمیهای بدهند. فعلا دو سهمیه قهرمانان جام حذفی مسجل شده و چیزی مشخص نیست با این حال امیدوارم نفتیها مثل بازی رفت تهاجمی باشند. در این دیدار باخت و مساوی برای ما فرقی نمیکند و دنبال پیروزی پر گل هستیم. ما باید در زمین بازی با برنامهریزی و آرامش به هدف برسیم و مثل همیشه فرصتهای زیادی را به دست بیاوریم. فرکی هم مربی شایستهای است و تیم در حال سقوط سال گذشته را به یک مدعی تبدیل کرد.
مظلومی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در خصوص صحبتهای اصغر شرفی گفت: او شوخی کرده است هر تیم دیگری بود با بازیکنانش استراحت میداد؛ اما او ایستاده و با تمام توان میجنگد چرا که میداند نتایج بازیها در سرنوشت تیمها تاثیرگذار است و باید با افرادی که اینچنین جوانمردانه میآیند تشکر کرد. البته او گفته که 6 بازیکنش نیست و میدانم که دستش خالی است.
وی در خصوص اینکه صحبتهایش مبنی بر کمکاری بازیکنانی تکذیب کرده است، گفت: من در کنفرانس گفتم در گلزنی کمکاری میکنیم. بازیکنان ما امسال تلاش زیادی کردند و کمبودها پر شد. با اینکه ما هافبکهایمان را از دست دادیم. دیدید که یک تیم در نیم فصل یک بازیکن گرفت و از این رو به آن رو شد.
مظلومی با بیان اینکه دوست دارم سومین سال را هم در خدمت استقلال باشم، و این خواست هواداران است، ادامه داد: باید در این مورد صحبت کرد. من مربی ماندهای نیستم تا خودم را آویزان کنم و با هر شرایطی هم کار کنم. ابتدا باید دید خواستههای من و دوستان چیست اگر به توافق رسیدیم آرزو دارم به کارم ادامه دهم.
مظلومی در پایان گفت: هنوز لیستی را در فصل آینده به مسئولان باشگاه تحویل ندادم.
|
05-11-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
مظلومي: بازيکنانم قهرمان واقعي هستند
نسبت به مربيان ديگر آمار خوبي داشتم؛
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازيکنان من قهرمانان واقعي ليگ برتر بودند.
پرويز مظلومي پس از پيروزي 3 بر صفر برابر نفت تهران گفت: به همه بازيکنانم تبريک ميگويم. 3 گل به تيم خوب نفت زديم و ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم. قسمت اين بود که با يک امتياز قهرماني را از دست بدهيم و افسوس گذشته را بخوريم.
وي ادامه داد: بيش از 50 بازي انجام داديم و بازيکنان ما تحت فشار بودند و مصدوم شدند. با اين حال قهرمانان واقعي بازيکنانم هستند که در رختکن به آنها تبريک گفتم. آنها با وجود همه سختيها و کمبودها ايثار کردند و بازيها را خوب تمام کرديم. اگر دقت کرده باشيد يک سري از بازيکنان را براي ازبکستان نگه داشتيم.
سرمربي استقلال با اشاره ديدار با نسف قارشي ازبکستان عنوان کرد: مسابقه 5 روز ديگر خيلي مهم است. سال پر فراز و نشيبي داشتيم و با توجه به مشکلات و حواشي و شرايطي که بود خوب نتيجه گرفتيم؛ يک قهرماني آوردم، 4 دربي را برديم و سهميه آسيايي گرفتيم. در پلي آف آسيايي تلاش کرديم سهميه آسيايي ايران بيشتر شود و در نهايت با يک امتياز قهرماني از دست رفت.
مظلومي خاطرنشان کرد: اگر در ديدار با شهرداري و شاهين پيروز ميشديم اکنون قهرمان بوديم ولي اين اتفاق نيفتاد. از هواداران هم تشکر ميکنم که يک فصل ما را تحمل و حمايت کردند و به آنها خسته نباشيد ميگويم.
سرمربي استقلال در مورد اينکه اين تيم در نيم فصل اول قهرمان بود گفت: در نيم فصل اول خيلي خوب کار کرديم اما به يکباره دچار افت وحشتناکي شديم. بيش از 50 بازي انجام داديم و نسبت به حريفاني که در کورس قهرماني بودند بيشتر بازي کرديم و از اين بابت خيلي ضربه خورديم. رقبا با فاصله بيشتري نسبت به ما بازي ميکردند. ما از بازيهاي آسيايي که آمديم بدون آنکه از هواپيما پياده شويم به بوشهر رفتيم. خيلي از بازيکنان کليدي را از دست داديم.
وي افزود: در نيم فصل اول مقتدرانه صدرنشين بوديم و 9 امتياز از سپاهان و 6 امتياز از تراکتورسازي بيشتر داشتيم اما در نيم فصل دوم چند بازيکن ما مصدوم و 2 و 3 بازيکن کليدي هم از ما جدا شدند.
مظلومي اظهار داشت: به فاصله 4 روز يکبار بازي داشتيم. با اين حال بازيکنان ما تلاش کردند. بازيکنان در نيمه دوم ديدار با نفت ميخواستند بيشتر گل بزنند اما توانشان اجازه نميداد. بازي ساعت 5 بعد از ظهر با نفت انرژي بازيکنان را گرفت با اين حال بازيکنان به عشق هواداران و تعصب به پيراهن تلاش کردند. برخي از مسائل خانوادگي را هم مطرح نميکنم و اميدوارم درون خانواده حل شود. ما با تلاش به اينجا رسيديم.
مظلومي در مورد اينکه اين مسائل و مشکلات چيست گفت: من مربياي نيستم که همه چيز را در رسانهها بيان و آنها را بوق و کرنا کنم. با اين حال نسبت به مربيان ديگر آمار خوبي داشتم آن هم با شرايطي که استقلال داشت. اين مسائل را به فال نيک ميگيرم. من قول يک جام دادم که آن را هم گرفتم. اگر قسمت باشد که سال سوم هم در خدمت استقلال باشم و شرايط مهيا شود قهرماني ليگ را براي هواداران استقلال ميگيرم.
سرمربي استقلال در مورد اينکه چرا ناگفتههايش را نميگويد گفت: اجازه بدهيد ناگفتهها در دلمان بماند. اگر شرايط مهيا شود ميتوانيم خوب کار کنيم. در نيم فصل دوم آرامش نداشتيم و شرايط خوب نبود. اگر شرايط مهيا شود به توافق ميرسيم. هم اکنون بازيکنان در رختکن مشکلات را به سرمربي ميگويند و فتح الله زاده هم در تلاش است اين مشکلات را حل کند.
وي اضافه کرد: اميدوارم قبل از سفر به ازبکستان مشکلات بازيکنان ما را حل کنند و تا کار از کار نگذشته مشکلات حل شود تا با خيال راحت در ازبکستان پيروز شويم و صعود کنيم. البته همينطور هم ميشود و وقتي ما به مرحله بعد برويم در صورت مهيا بودن شرايط ميتوانيم نتايج خوبي بگيريم.
سرمربي استقلال در مورد اينکه امکان دارد در مرحله بعد با سپاهان بازي کنند، گفت: براي ما فرقي ندارد در مرحله بعد با چه تيمي بازي داريم. البته دوست ندارم يک تيم ايراني حذف شود اما تصور ميکنم بازي با سپاهان و در کشور خودمان براي ما راحتتر است. براي سپاهان هم همين شرايط وجود دارد.
|
05-14-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
بررسی وضعیت قرارداد آبی پوشان پایتخت؛
15 بازیکن آبی پوش در آستانه جدایی از استقلال+ جدول
هنوز وضعیت مدیریت و کادر فنی این باشگاه نیز مشخص نشده است. هر روز خبری مبنی بر ابقا یا اخراج فتح الله زاده و مظلومی از این باشگاه می رسد و روز بعد تکذیب می شود. در این بین علي فتحاللهزاده در روزهايي پاياني دومين سال حضورش پشت ميز مديريت باشگاه استقلال گفت قصد ندارد براي فصل آينده در اين تيم بماند و جايگاهش را به شخص ديگري واگذار خواهد كرد.
هر چند لیگ یازدهم فوتبال کشور به پایان رسید اما فصل هنوز برای بازیکنان 3 تیم استقلال، سپاهان و پرسپولیس تمام نشده و آنها باید در آخرین دیدار از سری رقابت های لیگ قهرمانان آسیا به مصاف حریفان خود بروند.
اتمام رقابت های آسیایی به معنای آزاد شدن 15 بازیکن اصلی و بزرگ استقلال است و شرایط مالی و مشکلاتی که در فصل جاری برای برخی از بازیکنان این تیم به وجود آمد حاکی از آن است که استقلال در فصل نقل و انتقالات یک خانه تکانی اساسی انجام می دهد.
از سوی دیگر هنوز وضعیت مدیریت و کادر فنی این باشگاه نیز مشخص نشده است. هر روز خبری مبنی بر ابقا یا اخراج فتح الله زاده و مظلومی از این باشگاه می رسد و روز بعد تکذیب می شود. در این بین علي فتحاللهزاده در روزهايي پاياني دومين سال حضورش پشت ميز مديريت باشگاه استقلال گفت قصد ندارد براي فصل آينده در اين تيم بماند و جايگاهش را به شخص ديگري واگذار خواهد كرد.
مدیر عامل محبوب آبی پوشان پایتخت كه در تابستان گذشته با رقمهايي قابل اعتنا بازيكنان بزرگي را به استقلال آورد، هنوز نتوانسته به طور کامل مبالغ مربوط به قرارداد آنها را پرداخت كند و خوب ميداند در پايان فصل بسياري از اين بازيكنان كه قرارداد يكساله شان به پايان ميرسد حاضر به تمديد قرارداد نخواهند شد.
فتح الله زاده از نظر مالي به ته خط رسيده و چنان تحت فشار است كه براي اولينبار با ميل شخصياش از مديريت استقلال انصراف داده است. در حال حاضر قرارداد تعداد زيادي از بازيكنان كليدي استقلال به پايان رسیده و آقاي مديرعامل براي سرپا نگه داشتن اين تيم نه تواني در پاهاي خود مييابد و نه ميتواند به موجودي گاوصندوق باشگاه تكيه كند. اين همان بن بستي است كه باشگاههاي بزرگ پايتخت يك سال در ميان با آن مواجه ميشوند و در نهايت همه چيز با تغيير شخص مديرعامل و تزريق بودجهاي محدود از سوي وزارت ورزش به پايان ميرسد. جدول زیر وضعیت قرارداد بازیکنان استقلال را مشخص می کند.
|
05-15-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
مظلومي: براي قهرماني در آسيا بازي ميکنيم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي قهرماني در آسيا در ليگ قهرمانان شرکت کردهايم و فردا با اقتدار مقابل نسفقارشي بازي ميکنيم.
پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي فردا با نسف قارشي گفت: قبل از هر چيز به مردم خوب ازبکستان و ميهماننواز شهر قارشي درود ميفرستم که از ما پذيرايي خوبي کردند.
وي در خصوص اينکه در بازي رفت به تساوي رضايت دادند، گفت: در آن مسابقه چون بازيکنان ما در جام حذفي قهرمان شده بودند، در باد اين پيروزي بودند. اگر تيم نسف قارشي در همه ديدارها همين طور بازي ميکرد، اکنون جايگاه چهارمي را در گروه نداشت. آنها را به هيچ وجه دست کم نميگيريم. براي قهرماني آسيا در اين مسابقات شرکت کردهايم و فردا با اقتدار بازي ميکنيم.
مظلومي خاطرنشان کرد: در بازي رفت که در تهران برگزار شد، تيم ازبکي روي همه نقاط استقلال کار کرده بود اما ميدانم فردا هدف آنها کسب يک امتياز نيست و قطعا بازي خوبي انجام ميدهند. استقلال هم نياز به برد دارد. نسف تهاجمي بازي ميکند و اين به نفع ماست.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا در بازي فردا بيشتر به پيروزي فکر ميکند يا تساوي، گفت: براي يک امتياز بازي نميکنيم. يک امتياز براي ما مشکلساز است و ما فقط 3 امتياز را ميخواهيم. از AFC انتظار داشتيم مسابقه ما با دو تيم ديگر گروه همزمان برگزار شود.
سرمربي استقلال در خصوص صعود الجزيره امارات به مرحله بعد عنوان کرد: الجزيره مقابل ما خيلي خوششانس بود. آنها 3 موقعيت گل داشتند و ما 12 موقعيت. الجزيره تنها تيمي بود که حدود 7،8 بازيکن خارجي داشت. اين تيم قويتر از ما نبود و ما ميتوانستيم به عنوان تيم اول صعود کنيم.
وي در اين رابطه که استقلال در ليگ ايران هجوميترين تيم ليگ شناخته شده، گفت: ما هجوميترين ليگ ايران هستيم و نشان داديم که خط حمله خوبي داريم و مطمئن باشيد که فردا هم ميخواهيم با يک نتيجه خوب و اختلاف خوب نسف قارشي را شکست دهيم.
مظلومي در پاسخ به اين سؤال که شما 4 فوروارد خوب داريد و فردا ميخواهيد از کدام يک استفاده کنيد، گفت: فردا مشخص ميشويد از کدام بازيکن استفاده ميکنم.
|
05-17-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
پیشنهاد وسوسه انگیز سپاهان و پرسپولیس به مدافع استقلال
بازیکن دو رگه تیم استقلال گفته که اگر پیشنهادات مالی بهتر از استقلال وجود داشته باشد، آنها را بررسی می کند.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، جی لوید ساموئل با شرایطی که در این تیم ایجاد کرد مورد تایید مسئولان و اعضای کادر فنی قرار دارد اما ماندن وی در تیم استقلال مشخص نیست. او یک نیم فصل را در استقلال سپری کرد و جزء نفراتی بود که سرمربی استقلال نظر مثبتی روی وی داشت و از این بازیکن به عنوان الگوی دیگر نفرات تیم نام برد اما این بازیکن با چند پیشنهاد قابل توجه در لیگ ایران رو به رو شده است.
قرارداد بازیکن خارجی تیم استقلال به اتمام رسیده است و شرایط برای حفظ وی مهیا نیست زیرا از طرفی این بازیکن با سرمربی فصل آینده تیم آشنا نیست و از طرفی نیز با مشکلات مالی که وجود دارد، این بازیکن به بررسی شرایط بهتر می اندیشد.
گفته می شود سپاهان و پرسپولیس جزء مشتریان دست به نقد این بازیکن هستند و منتظر پایان بازی های آسیایی هستند تا به صورت رسمی با مدیر برنامه این بازیکن وارد مذاکرات جدی شوند.
ساموئل اعلام کرده است که اگر با پیشنهادات مالی بهتری رو به رو شود صد در صد آنها را مورد بررسی قرار داده و آنها را منتفی نمی داند. از طرفی ساموئل نیز برای ماندن در ایران مشکل خاصی ندارد زیرا از زندگی در ایران رضایت دارد، اما قصد دارد در خصوص پیشنهاداتش فکر کرده و بهترین تیم را انتخاب کند.
|
05-17-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
مظلومي: منطقي بازي کرديم و برديم
سرمربي تيم استقلال پس از پيروزي استقلال مقابل نسف قارشي اظهار داشت: نسف در اين بازي خيلي خوب بازي کرد و به نظرم جايگاه اين تيم چهارم جدول نبود. من براي اين تيم آرزوي موفقيت ميکنم.
مظلومي ادامه داد: به نظرم ما بازي خيلي خوب و منطقي را ارائه داديم مخصوصا در نيمه اول که با برنامه دقيق و استفاده از ضدحملات توانستيم به گل هم برسيم. نسف هم تيم شايستهاي بود ولي در گروه سختي قرار داشت.
مظلومي در خصوص رويارويي تيمش با سپاهان در مرحله بعدي بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا افزود: متاسفم که يک تيم ايراني بايد از گردونه مسابقات حذف شود. البته فرصت کمي هم براي اين بازي داريم ولي مطمئن باشيد با تمام توان براي صعود تلاش خواهيم کرد.
سرمربي استقلال در پايان در خصوص رويارويي تيم ملي ايران و ازبکستان نيز تصريح کرد: تيم ملي تدارک خوبي براي اين بازي ديده و به نظرم ازبکستان بازي سختي مقابل ايران خواهد داشت. براي تيم ملي ايران هم آرزوي موفقيت دارم.
|
05-17-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
بازیکن سالاری در استقلال!/
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت خطی
|