نقل قول:
یه سوال حالا من 70 درصد آب بدنم از چایی تامین میشه چی کار کنم ؟
|
ببینید هر چیزی به اندازه خوبه! چای اگه مصرفش زیاد بشه کم خونی میاره !مخصوصا اگر صبح ها بعد از مصرف شیر خورده بشه اجازه نمیده که کلسیم شیر جذب بدن بشه!حداقل باید یه 1ساعتی بینش فاصله باشه! در مورد شام و نهار هم همینطور مثلا اگه گوشت قرمز مصرف میکنید چای بعد از اون باعث میشه آهن غذا جذب بدن نشه!اعتدال رو رعایت کنید!به نظرمن همان آب بهترین چیز برای تامین آب بدنه!
نقل قول:
تازه خانم دکتر این کوروش فقط یه چیز می خوره و یه چیز می نوشه. ذرت مکزیکی و دلستر. عشق این دو تا کورش کرده. منه بدبخت با هزار جور رژیم و کلی ورزش بازم چاق می شم اما این آقا اصلا. باور کن وقتی می ریم بیرون با هم، نصف غذای منم می خوره. می دونی چیش زور داره؟ به هر کی می گم باور نمی کنه. خیلیه ها. یکی غذات رو بخوره بعد بقیه بگن تو غذاشو خوردی. به خدا دق می کنم می میرم
|
آقا یونس منم خودم تا 1 سال پیش مثل کورش خان بودم همه دوستام میگفتن تو انقدر میخوری کجا میره اینها!میگفتن احتمالا نصفت تو زمینه!!d:
اما به یکباره دیدم که .... و الان خوب از وزن 47 به 55 رسیدم! (خوب یکمیش هم بخاطر بی تحرکی زمان کنکورم بود) اما الان با ورزش و رعایت تغذیه دارم به وزن اولیه بر میگردم!
کورش خان هم چند سال دیگه یه هو می بینید شده اندازه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط civilar
نکته ی آخرم بگم ، میگن سنجد زیادش ضرر داره اما من خودم سه کیلو سنجد ( همدانی : سینجید ) رو عرض یه هفته تمام می کنم .
|
باز هم میگم هر چیزی به اندازه!!قرار نیست روی کسی رو کم بکنید !!سلامت خودتون در میانه!
موفق باشید