بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-04-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool استقلال بدون جباري و برهاني به اصفهان مي‌رود

به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال امروز آخرين جلسه تمريني خود را در زمين شماره 3 مجموعه ورزشي آزادي انجام داد.

كاروان استقلال ساعت 16:30 از فرودگاه مهرآباد عازم اصفهان خواهند شد و پس از ورود به اصفهان در هتل آسمان اين شهر اقامت خواهند كرد و در اولين ساعات بامداد روز جمعه به تهران بازخواهند گشت.

كادرفني اين تيم براي بازي فردا مقابل ذوب‌آهن آرش برهاني و مجتبي جباري را به دليل مصدومت در اختيار ندارد.
ديدار تيم هاي ذوب‌‌آهن و استقلال فردا ساعت 19:20 در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي شود.

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 08-09-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

پیش فرض منتقد شماره يك فتح‌الله‌زاده رئيس كميته فني استقلال شد

خبرگزاري فارس: ناصر حجازي به عنوان رئيس كميته فني باشگاه استقلال و مشاور عالي فتح‌الله‌زاده انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با تصميم علي فتح‌الله‌زاده و پيشنهاد پرويز مظلومي، ناصر حجازي به عنوان رئيس كميته فني استقلال و مشاور عالي سرپرست باشگاه انتخاب شد.

اعضاي كميته فني اين باشگاه پرويز مظلومي، منصور پورحيدري، رضا رجبي، مرتضي محصص و ناصر حجازي هستند.

به گزارش فارس فتح‌الله‌زاده درحالي اين حكم را صادر كرده كه در يك ماه گذشته ناصر حجازي بيشترين انتقادها را به مديريت وي داشته است. حجازي در يكي از انتقادهاي بي شمار خود گفته بود فتح‌الله‌زاده براي بازيكنان لطيفه تعريف مي كرد و فتح‌الله‌زاده نيز در گفت و گو با فارس اعلام كرده بود حجازي با توهين به وي تخليه روحي مي شود و آرامش مي گيرد.

منبع: فارس

قدیمی 08-10-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

پیش فرض در استقلال مظلومی حرف آخر را می‌زند نه رئیس کمیته فنی!

شبکه ایران - ورود ناصر حجازی به باشگاه استقلال با عنوان رئیس کمیته فنی و مشاور عالی مدیرعامل باعث شد برخی گمانه‌زنی‌های جدیدی از سوی رسانه‌های گروهی در خصوص اینده استقلال صورت گیرد، اتفاقاتی که می‌تواند حواشی جدیدی برای آبی‌های پایتخت در پی داشته باشد.

پس از این که ناصر حجازی و علی فتح الله زاده روز گذشته در باشگاه استقلال با هم از نزدیک ملاقات کردند و با کنار گذاشتن اختلافات گذشته تصمیم گرفتند بار دیگر در کنار همدیگر برای موفقیت استقلال تلاش کنند برخی رسانه‌های گروهی با بررسی اتفاقات جدید در باشگاه استقلال این گونه پیش‌بینی کردند از این پس کادر فنی استقلال با ورود ناصر حجازی برای چینش بازیکنان با مشکلاتی غیرمنتظره رو به رو خواهند بود چرا که ناصر حجازی به عنوان یکی از نفرات تاثیرگذار در مدیریت جدید باشگاه استقلال قصد دارد نظرات فنی خود را به کادر فنی استقلال ارائه دهد تا پرویز مظلومی آنها را به اجرا درآورد.

انتشار این گمانه‌زنی رسانه‌ای در سطح رسانه‌های خبری باعث شد برخی افراد با رجوع به اتفاقات گذشته به ویژه زمان مربیگری ناصر حجازی موقعیت برخی بازیکنان فعلی استقلال را در خطر ببینند و مدعی شوند با ورود ناصر حجازی به عنوان رئیس کمیته فنی استقلال برخی بازیکنان مجبور شوند علی رغم میل باطنی به بازیکنی نیمکت نشینی تبدیل شوند تا افراد دیگری که دارای جایگاه مطلوبی نزد ناصر حجازی هستند در ترکیب ثابت استقلال قرار گیرند.

با منتشر شدن این خبر در رسانه‌های گروهی موجی از نگرانی نزد بازیکنان استقلال به وجود آمد و باعث شد آنها با مراجعه به برخی از اعضای کادر فنی پیگیر سرنوشت خود در تیم فوتبال استقلال شوند، بروز چنین اتفاقی باعث شد زنگ خطر برای مدیریت باشگگاه استقلال به صدا دربیاید تا آنها برای جلوگیری از هر حاشیه‌ای میزان قدرت عمل رئیس جدید کمیته فنی استقلال را به صورت روشن مشخص کنند تا حاشیه‌ای جدید گریبان‌گیر استقلال نشود.

یک مقام آگاه در باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرنگار شبکه ایران ضمن رد تمامی مطالب منتشر شده در رسانه‌های گروهی مبنی بر کنار گذاشتن برخی بازیکنان از ترکیب اصلی تیم در این خصوص می‌گوید:« بر اساس توافق صورت گرفته اقای حجازی تنها به امور مشورتی مشغول خواهند شد و نکاتی که از دید سرمربی تیم و مدیریت باشگاه پنهان می‌ماند را به دوستان متذکر خواهند شد اما این بدان معنا نیست که ایشان در نوع چینش بازیکنان دخالت داشته باشند.»

وی در ادامه توضیح می‌دهد:« در نشست مشترک کادر فنی و مدیریتی باشگاه با آقای حجازی قرار بر این شد که حجازی به عنوان رئیس کمیته فنی مشغول به فعالیت شود و به کادر فنی تیم استقلال کمک فکری بدهد تا این تیم بتواند در رقابت‌های لیگ برتر و جام باشگاه‌های آسیا موفق شد باشد، در این نشست مدیریت باشاه تاکید کرد که پرویز مظلومی به عنوان سرمربی استقلال اختیار تام دارد که خود در چیندن ترکیب استقلال برای حضور در بازی‌های لیگ عمل کند، از نظر مدیریت باشگاه حجازی و پورحیدری به عنوان دو پیشکسوت و عضو کمیته فنی حق ارائه پیشنهاد دارند اما در نهایت پرویز مظلومی به عنوان نفر آخر تصمیم گیری می‌کند.»

این فرد که دوست ندارد نامی از او برده شود در ادامه می‌گوید:« تشکیل کمیته فنی یکی از لازمه‌های حرفه‌ای شده هر باشگاهی به حساب می‌آید و همانطور که در تمام باشگاه‌های حرفه‌ای جهان چنین کمیته‌ای وجود دارد مدیریت باشگاه استقلال برای فراهم نمودن شرایط حرفه‌ای تصمیم به تشکیل چنین کمیته‌ای گرفت اما این کمیته تنها وظیفه دارد نظر مشورتی بدهد اما تصمیم گیری برعهده سرمربی تیم است چرا که وی باید پاسخگوی نتایج تیم به مدیریت و هواداران باشگاه باشد.»

با این حال شنیده می‌شود رئیس جدید کمیته فنی باشگاه استقلال در جلسه روز گذشته خود با کادر فنی و مدیریتی استقلال پیشنهاد داده برخی بازیکنان از ترکیب تیم خارج شوند و نفرات جدیدی در ترکیب قرار گیرند تا استقلال بتواند اب شادابی بیشتری در میدان ظاهر شود، ناصر حجازی پیش از این هم اعلام کرده بود برخی دندان‌های پوسیده استقلال باید از این تیم جدا شوند تا استقلال موفق شود.

منبع: شبکه ایران

قدیمی 08-11-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دوسانتوس : هواداران استقلال را دوست دارم

تهران IranSport.Net - آندرسون دوسانتوس، مهاجم تيم استقلال شرايط فعلى تيمش را خوب توصيف كرد و گفت: بعد از بازى با ذوب آهن كادر فنى تمرينات خوب و منظمى را براى بازيكنان در نظر گرفته و ما نيز از شرايط رضايت داريم.

تمرينات خوبى را پشت سر مى گذاريم و آماده مسابقه با استيل آذين مى شويم.

وى ادامه داد: باتمرينات پر فشارى كه انجام داده ام، ديگر از نظر اضافه وزن مشكلى ندارم. حالا آماده بازى كردن هستم و با نظر سرمربى مى توانم در تركيب تيم به ميدان بروم.مهاجم برزيلى استقلال درباره ديدار با استيل آذين اضافه كرد: من شناخت زيادى از استيل آذين نداشتم اما با توضيحاتى كه كادر فنى ارائه داده حالا تا حدود زيادى استيل آذين و نفراتش را مى شناسم.

اين تيم بزرگ است و براى قهرمانى تلاش مى كند. همواره جدال ۲ تيم كه هدفشان قهرمانى است جالب است و مطمئنم هواداران ۲ تيم از ديدن چنين مسابقه اى لذت خواهند برد. ما براى پيروزى در اين مسابقه برنامه داريم. هدفمان ۳ امتياز است و هر كارى از دستمان بر بيايد براى رسيدن به اين مهم انجام خواهيم داد.

دوسانتوس همچنين گفت: بازى كردن من مقابل استيل آذين بستگى به نظر مظلومى دارد و اوست كه مى تواند در مورد بازى كردن من نظر بدهد.وى در پايان صحبت هايش افزود: هواداران استقلال تا كنون مرا مورد حمايت خود قرار داده اند و جا دارد از آنها تشكر كنم. با اين كه مدت زيادى نيست در استقلال حضور دارم اما احساس مى كنم آنها را دوست دارم. حالا وظيفه ام سنگين تر است و بايد كارى كنم كه آنها از من دلگير نشوند.

فقط يك درخواست دارم و از آنها مى خواهم در طول فصل حمايتمان كنند تا ما نيز بتوانيم پاسخ محبت هاى آنها را بدهيم.

قدیمی 08-11-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام

كانون هواداران باشگاه استقلال در خصوص بازي استقلال و استيل‌آذين بيانيه‌اي صادر
كرد.
كانون هواداران استقلال تهران صميمانه از تماشاگران فهيم و استقلالي درخواست دارد تا
در بازي تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و استيل‌آذين همچون گذشته به تشويق شايسته تيم
محبوب خود پرداخته و به بازيكنان سابق آبي‌پوشان كه هم اكنون در تيم مقابل بازي مي‌كنند اداي
احترام نمايند.
هواداران پرشور و علاقمند استقلال اذعان دارند كه در دنياي حرفه‌اي فوتبال همان گونه كه
باشگاه حق دارد باهر بازيكني قرار دارد امضاء نمايد بازيكنان نيز حق دارند هر باشگاهي مايلند
بروند.
بازيكنان آبي‌پوش امروز باشگاه استيل‌آذين تهران در گذشته زحمات و افتخارات زيادي با باشگاه
استقلال متحمل شده‌اند و امروز وظيفه اخلاقي و ايراني و استقلالي ماست كه با رعايت
رفتار جوانمردانه قدردان زحمات ايشان باشيم و اجازه ندهيم فضاي احساسي و غيرحرفه‌اي
مرزهاي اخلاقي را در خانواده‌ بزرگ استقلال مورد آسيب قرار دهد.
پايدار باشيد و قهرمان
كانون هواداران باشگاه استقلال تهران
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 08-14-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض امشب بهانه با هم بودن است

ماه خدا رسید ، ماه دعا ، ماه استغفار و ماه زدودن قلوب از ناپاکیها. در ابتدا فرا رسیدن این ماه
میمون را به کلیه هموطنان و مسلمین خصوصا هواداران پرشور استقلال تهنیت میگویم.
هوادارانی که وجود و حضورشان قوت قلب استقلال است و به عبارت دیگر استقلال فقط
با هوادارانش نفس میکشد و خواهد کشید.
آوردگاه چهارم نزدیک است. در اصفهان خیلیها منتظر زانو زدن لاجوردیها بودند و البته چنین
تصوری هم دور از ذهن نبود اما استقلال نشان داد خودش است، با همان رعبی که در دل
رقبای بزرگ وکوچک می اندازد. استیل آذین هم تیم توانایی است و هم با شخصیت. مدیریت با
تجربه، کادر فنی حرفه ای و بازیکنان نخبه ای که می توانند امسال از مدعیان جدی قهرمانی
لیگ برتر باشند. ولی نباید فراموش کرد که یک سوی میدان شنبه استقلال حضور دارد و
استقلال نیازی به اغراق ندارد...
بار دیگر باید تقاضا کرد، هم تقاضا هم تشکر... تقاضا برای آنکه از هواداران روزه دار بخواهیم
سختی طی مسیر را به جان بخرند و در ساعات انتهایی شب به ورزشگاه پیر پایتخت بیایند و
عشق خود را تنها نگذارند و تشکر برای صبوری و شکیبایی آنها...
صبوری که طی این مدت اخیر به خرج داده اند و انشالله ادامه خواهند داد تا پرافتخارترین تیم
ایران در آسیا دوره گذر خود را با آرامش سپری کند.
شنبه روز سختی است چراکه لشگر ما هنوز کامل نیست. خبر میرسد که شکوری، روان خواه
و سید صالحی کمافی سابق و برهانی قطعا به همراه آبی پوشان نخواهند بود ضمن آنکه حضور
یوسفی و میداودی هم در هاله ای از ابهام قرار دارد، هرچند نوید بازگشت جباری اندکی
مایه امیدواری شده است.
رقیب تا بن دندان مسلح است، این یک واقعیت غیر قابل کتمان است اما دلیلی برای تسلیم وجود
ندارد. می شود با اسلحه سبک هم به نبرد با اسلحه سنگین رفت... هنگامی که پای غیرت و
عشق در میان باشد. وقتی دلها یکی باشد هیچ چیزی غیر ممکن نیست و این جمله پرویز
مظلومی را در اینجا باید بیان کنم که " ما حریف دست و پا بسته ای نخواهیم بود و بازیکنان
بزرگی را در اختیار داریم..." این جمله نمایانگر این است که استقلال مهیای نبرد شنبه است
و هیچ بعید نیست پرچمهای آبی در آخرین ساعات شنبه با افتخار به اهتزاز در آیند.
شنبه بهانه با هم بودن است، استقلال را تنها نگذارید، فریاد شما، حضور شما و نفس پاک شما
هواداران قدرت تیم محبوبمان را صد چندان خواهد کرد. وعده دیدار ما شنبه، ساعت 9 و 45
دقیقه استادیوم آزادی
پاینده باد استقلال
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 08-16-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Cool ناصر حجاري از دفاع تيم استقلال انتقاد كرد

ناصر حجازي رئيس كميته فني تيم استقلال در جلسه كادر فني اين تيم شركت كرد و در اين جلسه از عملكرد خط دفاعي تيم استقلال انتقاد فراوان نمود، تا مشكلات دفاعي اين تيم در بازي هاي آينده حل شود. ناصر حجازي پيشنهادات خود را به سرمربي استقلال ارائه كرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل از يك مقام مسئول؛ ناصر حجازي سرمربي تيم استقلال را فراخواند و در جلسه اي در خصوص شرايط خط دفاعي استقلال بحث و تبادل نظر شد.
گفتني است؛ ناصر حجازي از سرمربي استقلال در خواست كرده تا به جاي ايجاد تغييرات مهره اي در تركيب استقلال، استقلال را با تغييرات روبرو سازد. زيرا مشكل استقلال پس از دريافت هفت گل در 4 بازي به تغيير مهره ها مربوط نمي شود و بايد سيستم اين تيم ترسيم شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

قدیمی 08-20-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Exclamation صادقی و طالب‌لو در آستانه اخراج از استقلال

به گزارش شبکه ایران، ماجرا هم از همان خنده‌های معروف شروع شده است؛ همان خنده‌هایی که در جریان بازی استقلال – پیکان سوژه دوربین‌ها شده بود. در حالی که بازیکنان وسط زمین تلاش می‌کردند تیم برنده میدان را ترک کند صادقی و طالب‌لو بی‌تفاوت به تلاش بازیکنان با خنده‌های برخورنده‌شان توجه همه را به سوی خود جلب کرده بودند.
در همان لحظات که بازی در جریان بود یکی از اعضای کادر فنی استقلال از صادقی و طالب‌لو می‌خواهد به این کارشان پایان دهند اما آنها توجهی نمی‌کنند!

پس از پایان بازی هم صادقی مصاحبه کرد و گفت مظلومی از قیافه من خوشش نمی‌آید که البته سرمربی استقلال این حرف‌ها را بی‌پاسخ نگذاشت. به احتمال فراوان پس از بازی با نفت تهران تصمیم‌گیری جدی درباره رفتار این دو انجام خواهد شد چرا که مظلومی دوست ندارد تیمش که حالا شکل گرفته وارد حاشیه شود. بنابراین ممکن است همین روزها خبرهای جدیدی درباره صادقی و طالب‌لو بشنویم.

تفاوت رفتار کاپیتان با کاپیتان‌ها!
رفتار صادقی و مجیدی به عنوان کاپیتان دوم و سوم استقلال ما را یاد رفتار مجیدی قبل از زدن گل سوم تیمش می‌اندازند.
در حالی که مجیدی تلاش می‌کرد توپ را به یعقوب کریمی مهاجم جوان و تازه‌وارد استقلال برساند تا این بازیکن بتواند در اولین بازی خود برای استقلال گل بزند اما دیگر کاپیتان‌های استقلال که هر کدام هفت هشت سال سابقه بازی دارند در نقش مهاجمان حریف ظاهر شده! و با خنده‌های خود به تیم‌شان ضربه می‌زدند.

شاید تعریف کردن از فرهاد مجیدی تکراری باشد چرا که کاپیتان اول استقلال سعی می‌کند با استمرار در تمرین‌ها خود را در آمادگی مطلوب حفظ کند اما اشاره به این موضوع تا همین قدر کفایت می‌کند که تفاوت رفتارهای کاپیتان‌های استقلال را در جریان یک بازی مهم به قضاوت بگذاریم. البته رفتار مجیدی را کمتر کسی دید یا متوجه شد اما رفتار صادقی و طالب‌لو را میلیون‌ها بیننده تلویزیونی مشاهده کردند.

منبع

قدیمی 08-21-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Exclamation تهدید بازیکن استقلال با اسلحه! / سارقی در نقش هوادار

بازیکن خط هافبک تیم فوتبال استقلال عصر امروز شنبه در حالی که محل تمرین را ترک می کرد با تهدید یک مرد که مجهز به سلاح گرم بود مواجه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ایمان مبعلی بازیکن تیم فوتبال استقلال در حالی که با اتومبیل شخصی خود محل تمرین آبی پوشان را در استادیوم آزادی ترک می کرد با مردی مواجه شد که خود را هوادار استقلال نامید و درخواست کرد که سوار اتومبیل ایمان شود تا مسافتی را برای رسیدن به منزل با وی طی کند.
این شخص که سوار اتومبیل ایمان مبعلی شد با استفاده از سلاح گرم این بازیکن استقلال را تهدید کرد و خواستار دریافت مبلغی برای هزینه درمان بیماری فرزندش شد.

ایمان مبعلی که مبلغ چندانی با خود نداشت مقداری پول به این مرد داد اما مرد اصرار ورزید که باید کل پول جراحی فرزندش پرداخت شود. در نهایت ایمان مبعلی به فرد تهدید کننده اعلام کرد در صورت دریافت اسناد و مدارک پزشک و بیمارستان کمک لازم را خواهد کرد.

منبع " خبرگزاري مهر "

قدیمی 08-21-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb برهانی:موقعیتم در استقلال مهم‌تر از تیم ملی است

شبکه ایران - به دنبال محرومیت فرهاد مجیدی از همراهی تیم استقلال در بازی با نفت تهران ،پرویز مظلومی چشم به آرش برهانی دوخته تا در این بازی مهم مشکل خط حمله تیمش را حل کند.در آستانه این بازی اما خیلی‌ها به دنبال این پاسخ این سوال هستند که آیا برهانی می‌تواند برای استقلال به میدان برود یا خیر؟

آرش درگفت و گویی اختصاصی با شبکه ایران در این باره توضیحات لازم را می‌دهد:"در بازی با پیکان هم آماده بودم و می‌توانستم برای استقلال بازی کنم اما آقای مظلومی در آن بازی ریسک نکرد و به من بازی نداد.من هم با این موضوع مشکلی نداشتم و صبر کردم نوبت بازی ام فرا برسد.از لحاظ آمادگی بدنی در شرایط مطلوبی قرار دارم و فقط کمی دوری از شرایط مسابقه من را آزار می دهد.با این حال در بازی با نفت تهران سعی می‌کنم با همه وجود در خدمت استقلال باشم و با همه وجود در خط آتش بازی کنم."

برهانی در ادامه حرف های خود به غیبت فرهاد مجیدی در این بازی اشاره می‌کند:"فرهاد در بازی‌های اخیر استقلال خیلی خوب کار کرده و قطعا نبودش در ترکیب به چشم می‌آید.آقا فرهاد همیشه در خدمت تیم است و من هم تلاش می‌کنم مانند او باشم."

برهانی با اشاره به غیبت دیگر بازیکنان استقلال در این بازی به حرف‌هایش ادامه می‌دهد:"پژمان منتظری و مجتبی جباری از بازیکنان بسیار تاثیر گذار ما هستند.باید در این بازی همه تلاش کنیم تا جای خالی ستاره‌های استقلال حس نشود.مطمئن هستم دیگر بازیکنان استقلال می توانند به خوبی جای خالی آن‌ها را پر کنند."

رقابت فشرده استقلال در خط حمله وقتی به چشم می‌آید که می‌بینیم دیگر مهاجمان استقلال توانستند درغیاب برهانی گل‌های زیادی به ثمر برسانند.این وضعیت کار برهانی را برای تداوم حضور در ترکیب استقلال بسیار سخت و دشوار خواهد کرد.برهانی سعی می‌کند به این موضوع نگرانی نشان ندهد:"قطعا گل زدن دیگر بازیکنان در خط حمله رقابت را برای من خیلی سخت و فشرده خواهم کرد اما من هم بیکار نمی‌نشینم و با رسیدن به فرم بدنی مطلوب رقیبی جدی برای آن ها خواهم بود.از گل‌هایی که دیگر بازیکنان زدند نمی‌ترسم چون به توانایی‌ها خودم اعتقاد دارم و می دانم اگر به شرایط ایده آل برسم می‌توان به راحتی در خط حمله بازی کنم."

برهانی در بخش دیگری از حرف‌های خود به تیم ملی اشاره می کند.در حالی که این روزها همه نگاه‌ها به تیم ملی دوخته شده و خیلی‌ها می‌خواهند بدانند آیا در لیست تیم ملی قرار دارند یا خیر برهانی به ماجرای تیم ملی چندان توجهی نمی کند:"در مقطع فعلی هیچ توجهی به تیم ملی ندارم.به دست آوردن جایگاهم در استقلال مهم تر از دعوت شدن به تیم ملی است.من مدتی از شرایط بازی دور بودم و تنها چیزی که برایم خیلی مهم است اینه بتوانم زودتر به شرایط مسابقه برسم.البته بازی کردن در تیم ملی برای هر کسی می تواند افتخار بزرگی باشد اما من تا وقتی در ترکیب استقلال جا نیفتاده باشم نمی توان به تیم ملی فکر کنم."

بازیکنان استقلال چه اندازه نسبت به تیم نفت شناخت دارند؟آرش برهاین تنها شناخت تیمش به استقلال را مربوط به بازی این تیم در تورنمنت ولایت تهران می داند:"از تیم نفت شناخت آن چنانی نداریم.اما با این تیم در جام ولایت بازی کردیم.همان طور که می بینید تیم نفت تهران در لیگ نتایج بسیار خوبی گرفته و در جایگاه نسبتا خوبی هم قرار دارد.ما نباید فکر کنیم که چون نفت تازه به لیگ برتر آمده پس تیم ساده ای است.باید با جدیت مقابل این تیم به میدان برویم.نفت از بازیکنان خوبی بهره می برد.این را هم در جام ولایت مشاهده کردیم و هم در بازی هایی که این تیم طی هفته های اخیر انجام داده است.اما اگر اتفاق خاصی نیفتند می توانیم این تیم را در بازی هفته ششم شکست بدهیم."

برهانی کسب امتیاز این بازی را هم بسیار مهم می داند:"اگر نتوانیم امتیاز این بازی را به دست آوریم از کورس مدعیان عقب می مانیم.استقلال به برتری مقابل نفت نیاز دارد .در حال حاضر در جدول شرایط مطلوبی نداریم و باید هر چه زودتر خودمان را به بالای جدول برسانیم."

منبع

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش