رزیتا خانم
رزیتا2
ناظر سخت کوش و خوب سایتمون دیروز بعد از کلی فعالیت خوب در سایت تعداد نوشته های خودش رو به بالای 11300 پست رسوندند و رکورد زدند
سابقا دوست خوبم اقا رضا (MAAD ) نفر اول بود در سایت و بالاترین تعداد نوشته رو داشتند
واقعا اون موقع که رضا درسایت فعال بود نمیدونم اینترنت و اعصاب و وقتش رو از مریخ آورده بودن براش شاید روز اول 300 پست حرفه ای زد ..
و زحمت زیادی برامون کشید چون همشهری بودیم میخواست به سایت کمکی کرده باشه ان شااله هر جا که هست موفق باشه و مشکل سایت خودش برطرف بشه .
مدتها ماد اول بود دیشب 22 بهمن 88 رزیتا خانم که بازم همشهری ماست و جالبه که بدونین این 11 هزار پست رو با اینترنت کم سرعت دایل آپ در کرمانشاه ایجاد کرده بودند
یک هفته ای هست که اینترنت پر سرعت گرفتند منتظر ترکیدن سایت باشین !
رزیتا خانم خسته نباشی دستت درد نکنه میدونم با وضعیت اینترنت کرمانشاه که هفته پیش 48 ساعت کلا قطع بود و بچه ی کوچیک داری و غذا و خونه داری و ... این همه زحمت کشیدی ممنون...
یادش به خیر اینجا رو ببینین :
http://p30city.net/showthread.php?t=12854
رزیتا خانم برای ستاره گریه میکرد کره رزیتا تو خو همه ی کهکشان راه شیریه ازمان گرفتی خو
تشکر ویژه ای هم میخوام بکنم از کاربر خوبمون
jacoooob,
شروین
که نه تنها این مدته خیلی خوب در کتار بچه ها بوده و زحمت کشیده بلکه درصد زیادی از مطالبی که ایجاد کرده اند رو خودش زحمت کشیده از روی جزوه های اساتیدش در دانشگاه برامون تاپیک کرده به همین خاطر بهش خسته نباشید عرض میکنم
شاید برای یک مدیر برای یک سایت و یک نویسنده و کاربر خیلی خوشحال کننده باشه
که مطالبش رو توی سایتهای دیگه بعد از مدتی مشاهده کنه حتی اگر ذکر منبع نشده باشه
در هر حال خستگی یکی مثل شروین در میره وقتی ببینه مطالبش که خودش زحمتشو کشیده توی سایتهای دیگه باشه اما شاید انتظار بی جایی نباشه که ادم دوست داشته باشه که اگر مطلبش در سایت دیکه ای توسط یک دوست و از همکاران خودش در این سایت اونجا نوشته شده باشه لااقل نامی از نویسنده اصلی و همکارش برده باشه
خود شروین فکر نکنم خبر داشته باشه و اصلا جایی دیده باشه اما خب من پیگیر هستم معمولا ..
.بازم خسته نباشید عرض میکنم به شروین و تمام دوستان خوبم که همیشه نسبت به سایت لطف دارند و با تمام سختی ها و مشکلاتی که همه مون داریم بازم سایت رو ترک نمیکنن و چراغش رو روشن نگه میدارند مقدور نیست نام ها رو بیارم
شروین و رزیتا رو اگر نوشتم متوجه هستین که دلائل خاص دیگه ای هم صرف تشکر بود مثل اطلاعرسانی و ..
همه ی عزیزان سایت واقعا زحمت میکشند و ازشون سپاسگذارم.