بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام ملتها

جام ملتها مسائل مربوط به جام ملتهای قاره ها

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اسماعيل مطر: همه تيم‌هاي گروه D شانس صعود دارند

مهاجم تيم ملي فوتبال امارات تاکيد کرد، تمامي تيم‌هاي حاضر در گروه D مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي آسيا شانس صعود به مرحله دوم اين رقابت‌ها را دارند.

اسماعیل مطر، کاپیتان تیم ملی فوتبال امارات در پایان تمرین امشب این تیم در جمع خبرنگاران ایرانی گفت: ایران هم مانند دیگر تیم‌های گروه D مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا شانس راهیابی به مرحله دوم مسابقات را دارد اما در پایان مرحله گروهی است که مشخص می شود کدام تیم‌ها به جمع تیم‌های برتر آسیا راه پیدا می کنند.
وی در ادامه افزود: فعلا تمرکزمان روی دیدار نخست مقابل کره شمالی است و برای هر بازی به اندازه همان مسابقه فکر می کنیم. ما می خواهیم در جام ملت‌های آسیا نتایج خوبی کسب کنیم و بی جهت دوراندیشی نخواهیم کرد.
کاپیتان تیم ملی فوتبال امارات در پاسخ به خبرنگاران ایرانی که مدعی بودند، جوان بودن ترکیب تیم امارات در جریان مسابقات جام ملت‌های 2011 آسیا به ضرر این تیم تمام خواهد شد، گفت: در ترکیب تیم ما بازیکنان جوانی حضور دارند که مدت‌هاست کنار هم بازی می کنند. امیدوارم این ترکیب خوب و جوان بتواند در جام ملت‌های 2011 نتایج خوبی کسب کند.
تمرین تیم ملی فوتبال امارات از ساعت 18 (به وقت دوحه) در زمین شماره 2 ورزشگاه الغرافه برگزار شد و تا 40 دقیقه به طول انجامید. تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان تا دقایقی دیگر در این محل آغاز خواهد شد
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

قطبي: قدر اين تيم ملي را ندانسته‌ايم

افشين قطبي پس از تمرين يکشنبه شب تيم ملي فوتبال گفت: اين تيم 15 بازي خارج از خانه داشته که در 14 ديدار آن بدون شکست بوده است. اين تيم بسيار خوب است که قدرش را ندانسته‌ايم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در پايان تمرين يکشنبه بازيکنانش در زمين شماره 2 باشگاه الغرافه قطر گفت: شايد رسانه‌هاي ايران باور نکنند که تيم‌هايي همانند اردن و سوريه که قبلا در فوتبال آسيا مطرح نبودند، هم‌اکنون فاصله خود را با ديگر تيم‌ها کمتر کرده‌اند. آن‌ها انگيزه بيشتري براي اين رقابت‌ها دارند و آن را فرصتي براي نمايش توانايي‌هاي خود مي‌دانند.

قطبي درباره بازي با عراق هم گفت: ما نبايد فراموش کنيم که در دور گروهي سه بازي داريم و بايد به همه آن‌ها اهميت بدهيم. بايد روي تک تک امتيازهاي بازي‌هايمان حساب کنيم. نبايد فکر کنيم که اگر عراق را برديم صدرنشين گروه مي‌شويم. بايد به هر نتيجه مثبت و حرفه‌اي نگاه کنيم. اولويت‌هايمان را در نظر داشته باشيم و به پيشرفت فکر کنيم.

او ادامه داد: قبلا هم گفته‌ام که با شروع دور حذفي انگار تورنمنت ديگري فرا مي‌رسد. براي همين هم سعي کرده‌ام تيمي را بسازم که به پيشرفت فکر کند و روي کارش تمرکز داشته باشد. ما بايد با سازمان‌دهي و تمرکز لازم بازي کنيم.

سرمربي تيم ملي درباره کارهايش با تيم ملي براي آماده‌سازي در جام ملت‌ها هم گفت: سعي کرده‌ام تيمي بسازم که فوتبالي ترکيبي را ارائه مي‌دهد. دوست دارم بازيکنانم خونسرد و حرفه‌اي باشند و فکر مي‌کنم اين کار را هم کرده‌ايم. در 20 ماه اخير تلاش داشته‌ام تا تيمي را بسازم که توانايي اجراي تاکتيک‌هاي متفاوت را داشته باشد. ما مي‌توانيم فوتبالي بسته ارائه دهيم. شيوه بازي با فوتبالي ترکيبي داشته باشيم. روي زمين و يا هوا بازي کنيم يا اينکه در ضربه‌هاي ايستگاهي به نتيجه برسيم. تيمي که متاسفانه به خاطر ديدگاه متفاوت رسانه‌ها و اختلاف عقيده آن‌ها ديده نشد. ما 15 بازي خارج از خانه داشته‌ايم که در 14 ديدار آن‌ بدون شکست بوده‌ايم. تيم بسيار خوبي داريم که قدرش را هنوز ندانسته‌ايم.

او درباره شرايط اردوي تيم ملي هم گفت: شرايطي در تيم ملي فراهم شده است و بازيکنان از تمرکز بالايي برخوردارند. همه آن‌ها از شرايط اردوهاي تيم ملي راضي هستند. بايد از آقاي نبي و کفاشيان که از تيم پشتيباني کردند، تشکر کنم. ما از همان اول هم هدف‌مان مشخص بوده و بازيکنان هم با دانستن آن هدف کارشان را دنبال مي‌کنند.

قطبي درباره ترکيب اصلي‌اش هم گفت: من براي رسيدن به بهترين نتيجه بهترين ترکيب را مي‌چينم. به تيم اصلي‌ام رسيده‌ام هرچند اختلاف بين بازيکنان بسيار کم است. اين تورنمنت از 7 تا 29 ژانويه ادامه دارد و براي حضور در اين رقابت‌ها به تيمي احتياج داريم که بازيکنانش براي اين رقابت‌هاي طولاني از آمادگي کافي برخوردار باشند. ما در اين رقابت‌ها بويژه در دور گروهي با تيم‌هايي بازي داريم که هر يک خصوصيات خاص خود را دارند.

او همچنين گفت: در هر پست تمرين‌هاي خاصي را براي بازيکنان در نظر گرفته‌ايم و تلاش کرديم تا کارهاي تخصصي را انجام بدهيم. همچنين کوشش کرديم تا بازيکنان از نظر روحي هم آماده باشند. آماده‌سازي فضاي روحي براي بازيکنان بسيار مهم است. بويژه در فرهنگ فوتبال ايران. مي‌دانيم که اگر بازيکني مشکل روحي داشته باشد، مي‌تواند روي تک تک بازيکنان تيم تاثير منفي بگذارد. براي همين در بازگشت به تهران از اردوي قطر سه روز به بازيکنان استراحت دادم تا پس از اردوهاي طولاني، به ديدن خانواده‌هايشان بروند و با روحيه به تيم ملي برگردند. در جريان تمرين‌ها هم سعي کردم تا در تمرين‌هايم تنوع داشته باشم تا بازيکنان دلسرد نشوند.

قطبي درباره حريف مورد علاقه‌اش در صورت صعود ايران به دور يک چهارم نهايي هم گفت: مهم نيست که با چه تيمي بازي خواهيم داشت؛ استراليا يا کره جنوبي. دوست دارم در دور بعد با هند روبه‌رو شويم (به شوخي). ما بايد تمرکزمان را حفظ کنيم. من هميشه با ايمان و انرژي مثبت کارم را انجام داده‌ام. هميشه ايمان وجود داشته است. اين براي رسيدن به سقف فوتبال و جايگاهي بالاتر از پتانسيل‌مان ضروري است.

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض اخبار گروه سوم:كره جنوبي-هندوستان-بحرين-استراليا

هندی ها نگران غیبت دو بازیکن کلیدیشان نیستند

باب هاوتون، سرمربی تیم ملی هند، مدعی شد که می خواهد در اولین بازی تیمش آتش بازی به راه اندازد و بازیکنان تیمش نگران غیبت بایچنگ باتیا و سوشیل کومار سینگ نیستند و می خواهند در این دوره از مسابقات تجربه کسب کنند. در حالی که بایچنگ باتیا به دلیل مصدومیت در ترکیب تیم هند قرار ندارد، سینگ هم به دلیل دریافت کارت قرمز در آخرین بازی هند در رقابت های آسیایی دو بازی اول یمش را از دست داده است.

هاوتون می گوید: « ما خیلی خوشحالیم که در این بازی ها حضور داریم. هند بعد از 30 سال به این رقابت ها راه یافت. به نظر من حضور در این بازی ها موفقیت بزرگی برای ماست. وقتی نزدیک به 18 ماه پیش ما به این مسابقات راه یافتیم، می دانستیم که کار سختی پیش رو داریم. گروه ما گروه دشواری است. مهم ترین چیز این است که شاگردان من از حضور در این مسابقات لذت می برند. ما می توانیم بدون هیچ فشاری بازی کنیم و این به ما کمک می کند که خوب بازی کنیم. همچنین باعث می شود که بتوانیم صد درصد توانایی هایمان را به کار بگیریم و خواهیم دید که بازی خوبی انجام می دهیم. تنها مشکل این است که ما مصدوم و محرومان زیادی داریم، اما این هم قسمتی از فوتبال است. ما دو بازیکن کلیدیمان را از دست دادیم. امیدواریم که کاپیتانمان به سومین بازی ما در این تورنمنت برسد. بایچنگ مهره مهمی برای تیم ما است و هواداران هند او را خیلی دوست دارند. تمام تلاشمان را می کنیم که او را به این مسابقات برسانیم. ما می خواهیم در این 3 بازی از همه بازیکنانمان استفاده کنیم. این تجربه خوبی برای ماست و کمک زیادی به پیشرفت فوتبال هند خواهد کرد».
هاوتون در مورد بازی با استرالیا گفت: « ما همانگونه که در بازی های قبل بازی کردیم، در این مسابقه هم تمام تلاش خودمان را می کنیم. به بازی خواهیم رفت و سعی می کنیم که ببریم. ما به توانایی هایمان ایمان داریم. همانطور که می خواهیم بازی می کنیم و برای برد به زمین مسابقه می رویم».

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

هشدار چو به بازیکنانش: تمرکز داشته باشید تا باز هم دست خالی برنگردیم

دوحه: سرمربی کره جنوبی «چو کوانگ‌رائه» از بازیکنانش خواست در دیدار نخستشان در روز دوشنبه و در ورزشگاه الغرافه با تمرکز بالا کار کنند تا این تیم بتواند به بیش از چهار دهه ناکامی خود در جام ملتهای آسیا پایان دهد. کره‌ای‌ها بدون شک یکی از قدرتمندترین تیمهای آسیا هستند و با وجود اینکه از نظر آمار مربوط به جام جهانی در بین تیمهای آسیایی رکورد بی‌نظیری دارند که قابل مقایسه با هیچکدام از رقبایشان نیست، اما دست آنها از کسب معتبرترین جام فوتبالی آسیا سالهاست کوتاه مانده طوری که آخرین افتخاراتشان در این جام به دو قهرمانی پیاپی در سالهای 1956 و 1960 برمی‌گردد.
انتظار می‌رود کره جنوبی برای کسب رتبه نخست گروه C با استرالیا رقابت سختی داشته باشد اما آنها در نخستین گام این رویداد، دیدار دشواری مقابل تیم ملی بحرین را پیش رو دارند.
«چو» سرمربی کره معتقد است که بازیکنانش اگر می‌خواهند یک بار دیگر دست خالی به کشورشان برنگردند نیاز به تمرکز کامل درون زمین دارند. او در این مورد گفت: «بازیکنان من به این نیاز دارند که با اعتماد به نفس کافی روی بازی خود تمرکز کنند و این چیزی است که من از آنها می خواهم. اولین دیدار در هر جام مهمترین بازی است. ما با اردویی که در ابوظبی داشتیم به خوبی خودمان را آماده این مسابقات کردیم و مطمئنم که بازیکنانم عملکرد خوبی در دیدار مقابل بحرین خواهند داشت. بازیهای تیم حریف را دیده ام و بررسی‌هایمان را در مورد بحرین انجام داده ایم. آنها در مجموع تیمی قوی هستند بنابراین مطمئنم که بازی دشواری برای ما خواهد بود.»
پارک: بازیکنان جوان تیم باید راحت بازی کنند
«پارک جی‌سونگ» هافبک منچستریونایتد درون زمین رهبری و کاپیتانی کره را برعهده خواهد داشت و این شاید آخرین حضور او در مسابقات جام ملتهای آسیا باشد. پارک 29 ساله که فصل بسیار موفقی را در لیگ برتر انگلیس پشت سر گذاشته و امیدوار است که این موفقیت را در رده ملی هم تکرار کند در مورد دیدار با بحرین گفت: «بازی اول خیلی مهم است. ما بازیکنان جوان زیادی داریم که سابقه ملی چندانی ندارند بنابراین به آنها می گویم که از بازی خود لذت ببرید و اگر آنها راحت بازی کنند مطمئنم که مشکلی نخواهند داشت. همه بازیکنان تیم ما در بهترین شرایط برای فتح این جام به سر می برند و همگی بر روی رسیدن به هدفمان تمرکز کرده ایم.»
قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

خوشحالی مربی هند از پیروزی تیمهای چین و ازبکستان

دوحه: باب هافتون سرمربی تیم ملی هند، از اینکه دو تیمی که او سابقه مربیگری در آنها را داشته، یعنی چین و ازبکستان، بازیهای خود را در جام ملتهای آسیا 2011 با پیروزی آغاز کردند، خوشحال است.

این مرد انگلیسی خوش‌سفر، که طی سالهای 1997 تا 1999 مربیگری چین را برعهد داشت و در سال 2005 سرمربی ازبکستان بود، امیدوار است که بتواند برای تیم ملی هند که در اولین بازی خود روز دوشنبه در ورزشگاه السعد به مصاف استرالیا می رود، شروعی خوب را رقم بزند.
با این وجود وقتی روز یکشنبه از او در مورد موفقیت تیمهای سابقش سئوال شد، این مربی 63 ساله تاکید کرد که از دیدن پیروزی های ازبکستان و چین در بازیهای روز نخستشان که هر دو با هم با نتیجه 0-2 برنده شدند، خوشحال و شگفت زده شده است: «قبل از اینکه مربیگری هند را برعهده بگیرم، دو مربیگری آخرم در رده ملی در چین و ازبکستان بود و مسلما از اینکه هر دو تیم بازی اول خود در این تورنمنت را با برد پشت سرگذاشتند خوشحالم.» هافتون که بیش از 40 سال است در عرصه مربیگری فعالیت دارد، در ادامه گفت: «من با پنج یا شش بازیکن از تیم فعلی ازبکستان در سال 2005 کار کردم، زمانی که ما در مرحله پلی‌آف مقدماتی جام جهانی به بحرین در شرایطی بسیار عجیب و غریب باختیم. آنها بازیکنان خوب زیادی در تیم خود دارند و از عملکرد مطلوب آنها خوشحالم. نمایش تیم چین هم مرا شگفت زده کرد. در سال 1998 مربی آنها بودم و فکر می کنم مدافع آنها (دو وِی) تنها بازیکنی است که از آن تیم در جمع بازیکنان فعلی باقی مانده است اما از دیدن عملکرد واقعا خوب تیم فعلی چین هم بسیار خوشحالم. زمانی که مربی چین بودم، تیمی پویا و درجه یک را در اختیار داشتم. آنها نسل خوبی از بازیکنان بودند و در همان زمان تعدادی از آنها به لیگ برتر انگلیس رفتند که فکر می کنم «سان جی‌های» حدود 250 بازی آنجا انجام داد. آنها عملکرد خوبی داشتند و به جام جهانی 2002 راه یافتند اما بعد از آن به نظر رسید که این حرکت رو به رشد پایان یافت. حالا نسل جدیدی از بازیکنان در این تیم حضور دارند و من از موفقیت آنها خوشحالم. کویت تیم بسیار خوبی است بنابراین پیروزی چین مقابل این تیم برد مهمی به حساب می آید. آنها آینده درخشانی دارند.»

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

استرالیا به دنبال جبران ناکامی ها

Australia skipper Lucas Neill

لوکاس نیل، مهاجم تیم ملی استرالیا، بی صبرانه منتظر اولین بازی استرالیا در جام ملت های آسیا قطر 2011 در مقابل هند است. آن بازی قرار است روز دوشنبه در ورزشگاه السد برگزار شود.
لوکاس نیل معتقد است تیم ملی استرالیا نسبت به دوره قبلی پیشرفت زیادی کرده است: « دوره قبل برای ما نا امید کننده بود، ما نکات منفی خود را فهمیدیم و از تجربه آن دوره استفاده کردیم و برای این دوره پیشرفت کردیم.ما در حال حاضر از آمادگی خوبی برخورداریم و فکر می کنم که بازی به بازی هم بهتر شویم. همه تیم ها با انگیزه بردن هر بازی در این مسابقات شرکت کرده اند، ما نیز همینطوریم، اما اولین بازی ما با هند است و فعلا تمام تمرکز ما روی آن بازی است».
با اینکه بازی اول استرالیا در برابر تیم 142 جهان است، هولگر اوسیک، سرمربی استرالیا، معتقد است که نباید به این آمار و ارقام وجه کرد: « ما آمادگی لازم را داریم و همه بازیکنان در شرایط خوبی هستند. ما همه آماده هستیم و منتظری اولین بازیمان هستیم. هیچ چیز بدتر از انتظار کشیدن برای یک تیم آماده نیست. هند تیم 142 جهان است، اما من هیچ وقت به این آمار و ارقام توجهی نمی کنم و باید اختلافمان را با آن ها در زمین نشان دهیم. من در مورد این مسابقات و آماده کردن تیمم عقاید خودم را دارم. ما آمده ایم که فوتبال بازی کنیم. ما می خواهیم در زمین مسابقه توانایی هایمان را نشان دهیم. اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم همه می فهمند که سطح فوتبال ما چقدر بالاست. ما هیچ وقت هیچ تیمی را دست کم نمی گیریم. ما تمرینات سختی کردیم تا به آمادگی رسیدیم. هیچگونه سستی قابل قبول نیست و حتی اگر در تمرینات هم این چنین بود نباید در بازی اینگونه باشد».
قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

هجوم هندی‌های مقیم قطر برای تماشای بازی مقابل استرالیا

انتظار می رود که استادیوم السد قطر برای بازی روز دوشنبه هند و استرالیا ظرفیت خالی نداشته باشد. این بازی قرار است ساعت 16:45 برگزار شود.

السد ورزشگاهی 13500 نفری است که تا به حال 80 درصد بلیط های این بازی فروخته شده است.
کشور قطر هندی های زیادی را در خود جای داده است که انتظار می رود اکثر آن ها برای تماشای عملکرد هموطنانشان به استادیوم بیایند.
هند که بعد از 27 سال به این رقابت ها راه یافته است، در اولین دیدار خود به مصاف استرالیایی می رود که در رتبه بندی فیفا مقام 26 را دارد. این در حالی است که رتبه هند 142 است.
هند که با پیروزی در مسابقات مقدماتی جام ملت های آسیا در سال 2008 موفق شد به این مسابقات راه یابد، در ترکیب خود غییری دیرهنگام را انجام داد و از محمد رافی جوان به جای سوشیل کومار استفاده خواهد کرد.

قدیمی 01-11-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض قطبی: پیشرفت فوتبال آسیا را به دنیا نشان خواهیم داد

دوحه: افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران امیدوار است دیدار جذاب تیمش با کشور همسایه یعنی عراق در اولین بازی این تیم در گروه جام ملتهای آسیا در روز سه شنبه تبلیغی عالی برای فوتبال آسیا باشد.

ورزشگاه الریان میزبان دیدار مدافع قهرمانی مقابل ایران، تیمی که سه عنوان قهرمانی در این مسابقات را دارد، است. قطبی که بعد از جام ملتهای آسیا هدایت تیم ژاپنی شیمیزو را برعهده خواهد گرفت پیش از این گفته بود به شدت امیدوار است که ایران به چهارمین قهرمانی خود در این جام دست یابد. این مربی 46 ساله با اینکه می داند تیمش اصلا کار آسانی در نخستین دیدار خود مقابل عراق ندارد، اما مطمئن است که جدال این دو کشور همسایه دیداری خاطره انگیز خواهد بود: «بسیار خوشحالیم که در اولین مسابقه با قهرمان سال 2007 رو به رو می شویم. اطمینان دارم که دنیا این مسابقه را خواهد دید بنابراین امیدوارم که بتوانیم یک مسابقه پرهیجان را به نمایش بگذاریم و پیشرفت فوتبال آسیا را به همگان نشان دهیم. عراق تیم خوبی است، آنها قهرمان دوره قبل هستند، کیفیت بالایی دارند و شانس خوبی برای موفقیت در این جام دارند اما من معتقدم که تیم من بهتر است.»

اما نتایج نه چندان خوب ایران در بازیهای تدارکاتی پیش از این تورنمنت نگرانی‌هایی را به وجود آورده است. بعد از باخت 0-2 به کویت در مسابقات غرب آسیا، «تیم ملی» در دیداری دوستانه 0-3 مغلوب برزیل شد و بعد هم با قطر به تساوی بدون گل رسید. با این وجود قطبی به بازیکنان تحت فرمانش برای رساندن ایران به اولین قهرمانی قاره ای از سال 1976 تاکنون، ایمان دارد: «به نظر من هر مربی‌ای وقتی مسئولیتی را به عهده می‌گیرد باید اهدافی برای تیم خود در نظر بگیرد. معتقدم علاقه هواداران و کیفیت فوتبال در ایران بسیار بالاست. ما شخصیت قهرمانی در این تورنمنت را داریم. بعضی از اتفاقات خارج از کنترل ما هستند بنابراین باید آن را به نیرویی فراتر از خودمان بسپاریم و امیدوارم آن مقدار شانسی که برای قهرمانی لازم است را داشته باشیم.»
قطبی از اهمیت نتیجه گیری در نخستین بازی هم می گوید: «9 امتیاز برای جنگیدن در مرحله گروهی وجود دارد. اگر این بازی را ببازیم هم امیدمان را برای صعود به دور بعد از دست نمی‌دهیم اما بدون توجه به آنچه که فردا اتفاق می‌افتد، الان تنها هدف ما این است که برای پیروزی در نخستین بازی‌مان وارد میدان شویم. باید به دور دوم صعود کنیم »

قدیمی 01-11-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض باقری: تیم ملی سال 96 خیلی «خاص» بود

Karim Bagheri (AFP filepic)

دوحه: از دید بسیاری از کسانی که نمایش ایران را در جام ملتهای آسیا سال 1996 مشاهده کردند، ایران تیمی بود که می‌توانست قهرمان جام باشد، جامی که در امارات عربی متحده برگزار شد و حالا کریم باقری از خاطرات آن تیم و تجربیات خود می گوید.

در حالی که عربستان قهرمان آن جام شد، این«تیم ملی» بود که با سبک بازی جذاب و تحسین‌آمیز خود نظر کل فوتبال آسیا را به خود جلب کرد. تیمی که به نظر همه چیز داشت: «احمدرضا عابدزاده» دروازه بانی کاریزماتیک درون دروازه، و جلوی او مدافع تاثیرگذاری به نام «محمد خاکپور». در کنار آنها «کریم باقری» موتور محرک تیم در خط میانی بود و «علی دایی» و «خداداد عزیزی» خط حمله ویران کننده ای را تشکیل داده بودند. شکی نبود که ایران می توانست در آن دوره برای چهارمین بار جام را به خانه ببرد اما در نیمه نهایی به عربستان در ضربات پنالتی باخت تا در نهایت رتبه سوم این مسابقات را کسب کند..
بهترین تیم
آن تیم بهترین عملکرد را بعد از سه دوره قهرمانی متوالی گذشته ایران داشت(1976) و حتی هنوز هم بسیاری تیم ملی سال 1996 ارا به عنوان تیمی که ایران را به سطح اول فوتبال آسیا بازگرداند، یاد می کنند.
کریم باقری که حضورش در خط هافبک همواره موجب قدرت خط حمله می شد می گوید: «آن تیم خیلی خاص بود چون ما نسلی خاص را در آن روزها داشتیم که نام بازیکنان آن تیم حتی الان هم سر زبان بسیاری از مردم است. ما می توانستیم قهرمان آن جام شویم اما بدشانس بودیم. آن تیم یک «سوپر تیم» بود. بین سالهای 1996 تا 1998 خیلی قدرتمند بودیم و با همان بازیکنان به جام جهانی هم صعود کردیم. فکر نمی کنم تا چندین سال آینده تیمی بتواند به قدرت آن تیم برسد.».
بازیکنان داخلی
در آن روزها که خیلی از بازیکنان آسیایی به اروپا می‌رفتند، تصور اینکه تیم «محمد مایلی کهن» با بازیکنانی که تقریبا همگی از لیگ داخلی بودند، اینقدر قدرتمند باشد، بسیار مشکل بود، فقط بازیکنانی نظیر استیلی، خاکپور و علی دایی سابقه بازی در تیمهای سنگاپوری و قطری را داشتند.
باقری معتقد است اتحاد و یکدلی به هماهنگی و قدرتمند شدن تیم آن زمان کمک کرد: «آن زمان هیچکدام از بازیکنان ما خارج از کشور بازی نمی کردند بنابراین تجربه چندانی نداشتیم. امامتحد بودیم و از نظر تکنیکی بازیکنان بسیار خوبی داشتیم و البته رفتار و شخصیت بازیکنان هم بسیار خوب بود و همگی از حضور در کنار یکدیگر لذت می بردیم.»
مربی خوب
«در رأس آن تیم ما مربی خوبی داشتیم که توانایی متحد کردن تیم را داشت. آن تیم فاکتورهای زیادی داشت که موجب «خاص» بودنش شد. ما خوب بودیم و به همین دلیل به جام جهاین فرانسه صعود کردیم. خداداد عزیزی بهترین بازیکن جام ملتها شد، دایی یک نام بزرگ در آسیا شد و تب فوتبال بعد از آن جام در ایران بیشتر و بیشتر شد.»
جام جهانی و درخواست کمک
همانطور که باقری گفت ایران ناکامی در کسب قهرمانی جام ملتهای آسیا را دو سال بعد با صعود به جام جهانی 1998 جبران کرد و شکی وجود ندارد که تیمهای بعدی ایران هیچکدام به قدرت تیم سال 1996 نبودند حتی تیمی که به جام جهانی 2006 صعود کرد.
حالا و در جام ملتهای آسیا 2011 باقری تجربیات خود را با کمک به سرمربی ایران، افشین قطبی، در اختیار بازیکنان کشورش قرار می دهد هرچند که می گوید: «من پست ویژه ای در این تیم ندارم. افشین از من خواست به تیم بپیوندم و من هم با بازیکنان تمرین می کنم. کار خاصی نمی کنم مگر اینکه کاری از من بخواهند که در این صورت آماده کمک هستم. اگر بخواهند به جلسه‌ای بروم، می روم و کمکشان خواهم کرد اما هیچ پست خاصی ندارم، فقط اینجا هستم چون از من این را خواسته اند. از یک ماه پیش دور از فوتبال بوده ام و داشتم استراحت می کردم که ناگهان برای کمک به تیم ملی دعوتم کردند. ناآماده نیستم اما به بازی کردن هم فکر نمی کنم. فقط امیدوارم تیم ملی در جام ملتهای آسیا موفق باشد. این تیم اکثرا از بازیکنان جوان تشکیل شده که البته تجربیات خوبی دارند اما قدرت واقعی تیم باید درون زمین نشان داده شود. امیدوارم همه بازیکنان بااعتماد به نفس بالا وارد زمین شوند و باور داشته باشند که می توانند به موفقیت برسند. هیچ چیز غیرممکن نیست و امیدوارم آنها هم همین احساس و اراده را داشته باشند.»
قدیمی 01-11-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض قلعه‌نويي: پيروزي بر عراق راه صعود را هموار مي‌کند

سرمربي پيشين تيم ملي ايران نخستين ديدارها در تورنمنت‌هايي مانند جام ملت‌هاي آسيا را بسيار مهم و سخت ارزيابي کرد و گفت: تيم ملي در صورت پيروزي برابر عراق راهش را براي صعود به مرحله يک چهارم نهايي جام ملت‌هاي آسيا هموارتر مي‌کند.

امیر قلعه‌نویی در مورد دیدار فردا سه‌شنبه تیم ملی ایران با عراق ضمن بیان مطلب فوق افزود: همیشه در چنین تورنمنت‌هایی نخستین بازی بسیار مهم و سخت خواهد بود و در صورتی که تیم ملی دیدار با عراق را با موفقیت و پیروزی پشت سر بگذارند، راهش برای صعود به مرحله دوم جام ملت‌های 2011 آسیا هموارتر می‌شود.
وی با بیان اینکه همه تیم‌ها در گروه ایران دشوار هستند، افزود: تیم ملی در یکی از سخت‌ترین گروه‌ها قرار گرفته که همه تیم‌های آن مدعی صعود به مرحله بعد هستند اما امیدوارم ملی پوشان بتوانند با درایت کادرفنی و تلاش بازیکنان با موفقیت این مرحله را پشت سربگذارد.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان از بازیکنان تیم ملی خواست در چنین دیدارهایی قدر موقعیت‌های خود را دانسته و آنها را به راحتی از دست ندهند و تاکید کرد: همیشه تیم ملی ما یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در آسیا بوده و اطمینان دارم در این دوره هم می‌توانیم در حد و اندازه نام ایران ظاهر شویم.
وی در پاسخ به این سئوال که "تیم ملی می‌تواند بعد از سال‌ها قهرمان جام ملت‌ها شود؟"، اظهار داشت: در چنین تورنمنت‌های با کیفیتی برای رسیدن به موفقیت باید دید وضعیت حریفان چگونه بوده و برنامه‌ریزی کادرفنی بر چه اساسی است، البته در مجموع امیدوارم تیم ملی در این مسابقات بتواند به چنین افتخاری دست پیدا کند.
قلعه‌نویی در پایان گفت: همه کشورهای آسیایی سرمایه گذاری گسترده‌ای را در فوتبال انجام داده‌اند، به همین دلیل باید تلاش بیشتری داشته باشیم تا در آینده دوباره شاهد اقتدار فوتبال کشورمان در آسیا باشیم.
تیم ایران در مرحله گروهی پانزدهمین دوره جام ملت‌‌های آسیا در گروه D با تیم‌های عراق، کره شمالی و امارات همگروه است که در نخستین دیدارش در این جام ساعت 19:45 فردا سه‌شنبه در ورزشگاه الریان دوحه به مصاف عراق می‌رود.
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (0 عضو و 6 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش