بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-03-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb آجورلو از استیل آذین رفت

مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استیل آذین با توجه به اتفاقات پیش آمده در این تیم پس از برخورد انضباطی با علی کریمی و کناره گیری حسین هدایتی مالک این باشگاه امروز پنجشنبه کناره گیری خود را از مدیریت باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین اعلام و استعفای خود را تقدیم هیئت مدیره این باشگاه کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آجورلو در پی اظهارات یکی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه مبنی بر کناره گیری حسین هدایتی از این باشگاه که به نظر می رسید بستر سازی برای حذف آجورلو از مدیرعاملی استیل آذین بود استعفای خود را تقدیم هیئت مدیره این باشگاه کرد.

آجورلو در متن استعفای خود آورده است:
بدینوسیله اینجانب کناره گیری خود از سمت مدیرعاملی باشگاه استیل آذین را اعلام می نمایم. امید است خداوند متعال عاقبت همگان را ختم بخیر فرماید.

منبع: همشهری آنلاین

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 09-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سیاوش‌اکبرپور یاغی جدید استیل آذین

در ابتدای فصل حسین هدایتی مالک ثروتمند استیل آذین به اکبرپور قول داد که علاوه بر پرداخت 40 درصد مبلغ قراردادش، مبلغ اضافه‌تری به او پرداخت کند، این مبلغ اضافه اما به سیاوش پرداخت نشد.

به گزارش شبکه ایران، سیاوش اکبرپور مهاجم استیل آذین که برخلاف حضورش در باشگاه استقلال زیاد به سمت حاشیه نمی‌رود دوباره دلش برای حاشیه تنگ شد و در تمرین دو روز پیش تیمش شرکت نکرد.

در ابتدای فصل حسین هدایتی مالک ثروتمند استیل آذین به اکبرپور قول داد که علاوه بر پرداخت 40 درصد مبلغ قراردادش، مبلغ اضافه‌تری به او پرداخت کند. این مبلغ اضافه اما به سیاوش پرداخت نشده و همین موضوع باعث شد تا او با عصبانیت از باشگاه استیل آذین در تمرینات روز سه‌شنبه شرکت نکند. البته اکبرپور در شرایط فعلی ترجیح می‌دهد این خبر را تکذیب کند.او می‌گوید:«من کسالت داشتم و این تنها دلیل غیب من در تمرین بود.»

اکبرپور در پاسخ به این سوال که فکر نمی‌کنی استیل آذین بیش از حد دچار حاشیه شده است می‌گوید:«من نمی‌توانم در این مورد حرفی بزنم. همه می‌دانند که تیم ما مشکلاتی دارد و برای قهرمان شدن باید چنین مشکلاتی از سر راهمان برداشته شود من هم زیاد دوست ندارم که حرفی بزنم که حاشیه درست بشود. فقط امیدوارم هر چه زودتر به شرایط طبیعی برگردیم.»

منبع:شبكه ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 09-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پيراهن يا صفحه نيازمندي ها!

پیراهن قرمز رنگ را مانند همیشه پیراهن اول خود برگزیده و با اخذ تبلیغ از سه شرکت مختلف دیگر جایی برای ذکر نام بازیکنان خود نگذاشته است و پیراهن مقدس و نماد باشگاه پرسپولیس با قدمت نزدیک به نیم قرن را به مانند صفحه نیازمندی های روزنامه بدل کرده است .

عصر ايران ورزشي- پیراهن یک تیم فوتبال برای اعضای آن تیم به مثابه پرچمی است برای مردم یک کشور ، که آن را بر بالاترین مقام ها نگاه می دارند و ارج و قرب ویژه ای بر آن قائل اند .

پیراهن تیم های ورزشی چه در رده ملی و چه در باشگاه ها مانند بسیاری دیگر از ابزار آلات ورزشی از منافع اقتصادی دور نماند و موجب شد تا به وسیله آن در آمد های هنگفتی به جیب تولیدکننگان سرازیر شود ؛ البته در بسیاری از کشور های جهان پیراهن تیم های ملی از این گزند دور مانده است و دست آویز مقاصد سراسر منفعت طلبانه قرار نگرفته ولی در ایران به سبب ذهن خلاق و پول دوست هموطنانمان به پیراهن تیم ملی نیز رحم نشد و با هزینه ای کلان آن را از کمپانی دایی خریداری کردند.

شگفتی هایی از این دست در رده باشگاهی مان هم به وفور مشاهده شده است مانند زمانی که تولیدی حصاری مارک آل اسپرت را جعل کرد و به تن سرخپوشان پایتخت نمود تا ثابت کند در تولید پوشاک(البته از نوع تقلبی) چیزی از این کمپانی آلمانی کم ندارد .

حال با گذشت چند سال از موارد این چنینی در لیگ دهم باز هم شاهد استفاده از پیراهن تیم ها به عنوان ابزاری پول ساز برای باشگاه ها هستیم.

پرسپولیس که لیگ دهم را با دایی آغاز کرده است ، پیراهن قرمز رنگ را مانند همیشه پیراهن اول خود برگزیده و با اخذ تبلیغ از سه شرکت مختلف دیگر جایی برای ذکر نام بازیکنان خود نگذاشته است و پیراهن مقدس و نماد باشگاه پرسپولیس با قدمت نزدیک به نیم قرن را به مانند صفحه نیازمندی های روزنامه بدل کرده است .

بر روی پیراهن پرسپولیس تبلیغ بانک شهر بعلاوه لوگو و یک شعار تبلیغاتی در کنار لوگوی باشگاه و پرچم کوچک کشورمان امری معمولی به نظر می رسد ، ولی در پشت این پیراهن تبلیغ جهان پروفیل پارس در بالا و شهروند در پایین (در بالا و پایین شماره بازیکن) نوعی ارج و قرب پیراهن را زیر سئوال برده تا ثابت کند درجه تیم ، سرمربی و جایگاهشان در جدول هیچ تاثیری در رویکرد های متعصبانه و رفتاری آنان ندارد و مدیر با اخلاقی مانند کاشانی نیز منافع را بر مکارم اخلاقی ترجیح داده است.

شاید شنیدن ارقام نجومی درآمد زایی در باشگاه های سطح اول جهان مانند رئال مادرید و منچستر یونایتد ، مدیران ایرانی باشگاه های دولتی مان را به انجام واکنش مجبور ساخته است تا با اخذ تبلیغ از سه شرکت آن هم به صورت یکجا پیراهن محبوب ترین تیم کشور را به صفحه نیازمندی های روزنامه بدل کند ؛ ولی ای کاش مشاوران خبره تبلیغاتی این مدیران محل دیگری را برای مقاصد تجاری و کسب سود می شناختند ، محلی مناسب تر از پیراهن باشگاه .

منبع: عصر ايران
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 09-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

بي خيال شو آجرلو !

اين جنجال ها مسلماً وقتي به اوج خود رسيد كه آقاي مدير عامل محترم، سردار آجرلو، آنقدر افراط گرايانه تيشه به ريشه ي تيمي كه هدايتي با تلاش آن را به اين جا رسانده بود زد كه حالا بايد نگران بود كه استيل آذين به ليگ پايين تر سقوط نكند.

عصر ايران ورزشي- حسین هدایتی ، مالک باشگاه استیل آذین در نامه ای به اعضای هیات مدیره این باشگاه ، اعلام کرد دیگر تمایلی به ادامه حضور مستقیم در فوتبال ندارد.

یک منبع آگاه در هیات مدیره باشگاه استیل آذین با تایید این خبر گفت :«آقای هدایتی این نامه را چندی پیش نوشت اما به دلایلی اعضای هیات مدیره ترجیح دادند خبر آن رسانه ای نشود.» بر اساس گفته این منبع ، این نامه به نوعی اعتراض هدایتی به شرایط موجود باشگاه استیل آذین قلمداد می شود.

با وجود کناره گیری از حضور در اداره مستقیم استیل آذین ، گفته می شود هدایتی متعهد شده است همچنان حمایت مالی اش از این باشگاه را ادمه دهد.

بر اساس شنیده ها به دنبال درگیری های اخیر میان مصطفی آجورلو ، مدیرعامل باشگاه استیل آذین با علی کریمی ، سرشناسترین ستاره این باشگاه ، هدایتی از اینکه نتوانسته بر اوضاع مسلط شود ، ناامید شده است.گفته می شود در این جنجال مالک باشگاه استیل آذین تمایل داشته از ستاره تیمش حمایت کند ، اما ملاحظاتی باعث شده از درافتادن با مدیرعامل باشگاه اجتناب کند.

اين جنجال ها مسلماً وقتي به اوج خود رسيد كه آقاي مدير عامل محترم، سردار آجرلو، آنقدر افراط گرايانه تيشه به ريشه ي تيمي كه هدايتي با تلاش آن را به اين جا رسانده بود زد كه حالا بايد نگران بود كه استيل آذين به ليگ پايين تر سقوط نكند.

اين يعني ضعف مفرط مديريت كه باعث مي شود تيمي اين چنين در منجلاب بحران فرو برود، مديري كه با يك بازيكن لجبازي مي كند، عاقبتي بهتر از بركناري برايش نمي توان متصور بود.

البته اگر فشارهاي مدير با نفوذ سبب ساز اين نشود كه خود مالك اين باشگاه شود و صاحب اصلي را از در باشگاه بيرون بياندازد، ولو اينكه بيرون هم انداخته است!
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 09-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

نامه انصراف هدایتی به هیات مدیره: هزینه کردن در فوتبال آب در هاون کوبیدن است!

حسین هدایتی که روزگاری با استیل آذین آرزوهای بسیاری در سر داشت، در فاصله کمتر از دو سال به این نتیجه رسیده است که هزینه کردن در فوتبال هیچ سودی ندارد و بدین ترتیب رسما کناره گیری خود را از این تیم اعلام کرده است.

سایت گل- در پي شايعات منتشره مبني بر انصراف از تيمداري مالك باشگاه استيل آذين، متن نامه حسين هدايتي خطاب به اعضاي هيات مديره در جلسه روز يكشنبه هفتم شهريور منتشر شد. متن نامه هدايتي مالك باشگاه استيل آذين به شرح زير است:

با سلام به ارواح طيبه شهدا و رهبر عظيم‌الشأن انقلاب اسلامي

اينجانب حسين هدايتي دولابي متولد روز عاشوراي حسيني و خدمتگزار ايران اسلامي سال‌هاست افتخار نوكري اهل بيت عصمت و طهارت (ع) را داشته و خدمتگزار خادمين آن هستم. از آنجا كه احساس مي‌كنم حلال خدا هم حساب دارد و اينكه در بخش‌هاي مختلف كشور اسلامي در توليد و صنعت و تجارت نيز مي‌توان به ايران اسلامي خدمت كرد، از اينكه توفيق خدمتگزاري آن هم چند صباحي در ورزش كشور را به ويژه فوتبال، رشته مورد علاقه مردم عزيز كشور را داشته‌ام، خدا را شاكرم.

امروز احساس مي‌كنم هزينه كردن در فوتبال، آب در هاون كوبيدن است. احساس مي‌كنم بعضي از دوستان قصد دارند مرا در مقابل مردم مسلمان و متدين ايران اسلامي قرار داده و عرصه را براي بنده در فوتبال تنگ كنند، به طوري كه ادامه حيات فوتبالي برايم سخت و دشوار شده است.

ما هر چه داريم از دين مبين اسلام مي‌باشد و به همين دليل نمي‌خواهم به خاطر فوتبال، عاقبت به خيري و خدمتگزاري به دين مبين اسلام و كشور عزيزم ايران را از دست بدهم.

در شرايطي كه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي مي‌فرمايند:‌ «هر شخصي عمدا به وحدت اسلامي آسيب وارد كند و به اختلاف افكني بپردازد، گناه كرده است.» جايز نمي‌دانم در فوتبال بمانم، فوتبال متعلق به دوستاني كه همه چيز خود را در گرو آن مي‌دانند و در همين راستا اداره باشگاه استيل آذين را به هيأت مديره محترم، متدين و انقلابي واگذار مي‌كنم. در ضمن همانطور كه هزينه‌ها را تا به امروز شخصا پرداخت كرده‌ام تا پايان فصل جاري نيز آنها را تقبل و پرداخت خواهم كرد. از اين پس هيأت مديره محترم از ميان خود با انتخاب فردي به عنوان رئيس هيأت مديره، مي‌تواند سكاندار اين باشگاه مردمي باشد.

در ضمن براي 91 - 90 يعني فصل آينده نيز - انشاء‌الله به شرط حيات - با افتخار بخش قابل توجهي از هزينه‌هاي باشگاه را عهده‌دار خواهم بود. الباقي نيز انشاء‌الله با كسب درآمد از محل اسپانسر، حق پخش و تبليغات از فدراسيون محترم فوتبال جمهوري اسلامي تأمين خواهد شد. اميدوارم سعي و تلاش شما دوستان عزيز و بازيكنان متدين و متعهد و كادر فني و ستاد باشگاه، با پشتكار و همت مضاعف شاهد موفقيت و سربلندي‌تان باشم.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 09-04-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قلعه‌نويي: ديگر نمي‌گويم «سپاهان خالي!»/ جواب محبت سپاهاني‌ها را مي‌دهم

هيچ مربي‌اي نمي‌تواند قول قهرماني بدهد ولي من به سپاهان اعتقاد كامل دارم و مطمئن باشيد امسال هم مدعي قهرماني خواهيم بود. ما بايد تلاش كنيم تا جواب محبت مردم اصفهان و مسئولان باشگاه را بدهيم.

سايت گل ـ امير قلعه‌نويي در هفت بازي گذشته سپاهان نتايج چندان خوبي نگرفت و اين موضوع انتقادهاي زيادي را از او به همراه داشت. امير يكي از پرمهره‌ترين تيم‌هاي تاريخ ليگ ايران در اختيار دارد و همين موضوع كوچكترين بهانه است تا وقتي سپاهان نتيجه نگيرد همه از او انتقاد كنند كه البته اين انتقادها با توجه به هزينه ميلياردي سپاهان منطقي به نظر مي‌رسد.

معمولا خيلي كم پيش مي‌آيد كه در مورد امير قلعه‌نويي شايعه اخراج مطرح شود ولي حالا كه اين شايعه جسته و گريخته به وجود آمده است،‌ محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان با قاطعيت از سرمربي تيمش حمايت كرده است.

قلعه‌نويي در گفت‌وگوي اختصاصي با سايت گل در مورد حمايت مديرعامل مي‌گويد:«ما سال گذشته فراز و نشيب‌هاي زيادي داشتيم ولي هيئت مديره از كادرفني حمايت كرد و در نهايت قهرمان شديم.

مطمئن باشيد چشم‌انداز سپاهان روشن است و ما دوباره به روزهاي اوج بازخواهيم گشت. من و آقاي ساكت فصل گذشته با صداقت و معرفت با هم كار كرديم و امسال هم اين روند ادامه خواهد داشت، مطمئن باشيد جواب محبت‌ سپاهاني‌ها را خواهم داد.»

قلعه‌نويي ادامه مي‌دهد:«ما دوبار شكست خورديم كه در هر دو بازي اسير اشتباه داوري شديم ولي از بازي هفته بعد مقابل شهرداري يك سپاهان مقتدر را خواهيد ديد. خوشبختانه مصدومان ما برگشته‌اند و بازگشت فابيو جان واريو هم اتفاق خوبي است.»

قلعه‌نويي كه با هيجان خاصي حرف مي‌زند، در قسمتي از صحبت‌هايش اظهارنظر جالب‌توجهي دارد. او مي‌گويد:«بايد به اين سپاهان افتخار كرد.

من از اين به بعد ديگر نمي‌گويم سپاهان، يعني وقتي مي‌خواهم اسم اين تيم را ببرم ديگر سپاهان خالي نمي‌گويم بلكه مي‌گويم سپاهان بزرگ! همه ديدند كه در ورزشگاه آزادي سه گل از حريف عقب افتاديم در حالي كه گل‌هاي استقلال تاكتيكي نبود و روي حركات انفرادي به ثمر رسيد. ما 57درصد جريان بازي را در اختيار داريم و بالاي 25 توپ روي دروازه حريف ريختيم همه اين‌ها نشان مي‌دهد كه سپاهان در فوتبال ايران يك تيم بزرگ و قوي است و مطمئن باشيد كه امسال هم مدعي جدي قهرماني خواهيم بود و در آسيا هم به دنبال موفقيت هستيم.»

قلعه‌نويي در مورد ضعف خط دفاعي سپاهان مي‌گويد:«ما با همين خط دفاعي فصل گذشته آمار بسيار خوبي داشتيم و اين بازيكنان به خواسته خودم در سپاهان ماندن و مطمئن باشيد كه افت آنها از بين خواهد رفت. من به همه آنهايي كه در تيم هستند اعتقاد دارم و در انتظار روزهاي اوج سپاهان هستم.»

قلعه‌نويي در مورد شايعه حضور آندرانيك تيموريان در سپاهان مي‌گويد:«آندو فوتباليست بسيار خوبي است و به طور حتم مدنظر ما قرار دارد. حالا بايد ديد روند مذاكرات باشگاه با اين بازيكن چطور پيش مي‌رود.»

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال كه آيا سپاهان امسال قهرمان خواهد شد. تأكيد مي‌كند:«هيچ مربي‌اي نمي‌تواند قول قهرماني بدهد ولي من به سپاهان اعتقاد كامل دارم و مطمئن باشيد امسال هم مدعي قهرماني خواهيم بود. ما بايد تلاش كنيم تا جواب محبت مردم اصفهان و مسئولان باشگاه را بدهيم.»

قدیمی 09-05-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دایی: اطمینان دارم تا پایان لیگ صدرنشین خواهیم بود

سایت گل- تیم فوتبال پرسپولیس پس از پشت سر گذاشتن اردوي چهار روزه مشهد بعد از ظهر جمعه به تهران بازگشت. علی دایی، سرمربي اين تيم نتايج این اردو را برای پرسپولیس مثبت ارزیابی مي‌كند و اطمینان ‌مي‌دهد نتایج این اردو در ادامه بازی‌های لیگ، مشهود خواهد بود و به کمک پرسپولیس می‌آيد.

چرا مشهد را براي برگزاري اردوي پرسپوليس انتخاب كرديد؟

ما باید برای از بین بردن اثرات سوء تعطیلی لیگ برتر، برنامه منظمی داشته باشیم. یکی از برنامه‌هاي ما هم اردوی مشهد بود. مشهد امسال نماینده‌ای در لیگ برتر ندارد و این بهانه‌ای شد تا در ایام ماه رمضان علاوه بر استفاده از فضای معنوی مشهد از امکانات مناسب این شهر نیز برای برپایی یک اردوی خوب استفاده کنیم. امكاناتي كه انصافا به كمك ما آمد و جا دارد از مسوولان اين شهر به خاطر همكاري‌هايشان در طول مدت اردو تشكر كنم.

در مجموع، نتایج این اردو را برای پرسپولیس چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
صددرصد مثبت می‎بینم . ما 5 جلسه تمرین بسیار خوب را در مشهد داشتیم که بازيكنانمان بسیار با انگیزه در آن ظاهر شدند. به نظر من این اردو روی کیفیت کار تیمی ما نتیجه مثبت خواهد داشت. همه سعي ما اين بود كه تعطيلي ليگ را براي تيم‌مان مديريت كنيم و با ابن اردو مي‌توانم بگويم شرایط بد تعطیلی لیگ را که تهدیدی برای تیم هاست براي پرسپوليس به یک فرصت تبدیل کردیم.

غیبت بازیکنان ملی پوش پرسپوليس در این اردو مشکل ساز نبود؟
مطمئنا نبودن آنها بر کیفیت کار ما تاثيرگذار بود. با این وجود خدا شکر بقیه بچه‌ها آنقدر جدی تمرین کردند و زحمت کشیدند که در مجموع، این اردو را راضی کننده کرد.

مشكل و يا ناهماهنگي در مشهد و در اردو وجود نداشت ؟
خوشبختانه همه چيز خوب بود. ما برنامه خودمان را در تهران کاملا منسجم و مکتوب کرده بودیم. انتطارات مان را از این اردو می‌دانستیم و متناسب با آن برنامه ریزی کرده بودیم. انضباط در تیم ما حرف اول و آخر را می‌زند و بدون داشتن برنامه هم نمي‌توان در هيچ مجموعه‌اي نظم را حاكم كرد. این اردو هم از این قاعده مستثنی نبود و با برنامه‌ريزي دقيقي كه براي آن داشتيم به نظرم يكي از اردوی‌هاي خوب پرسپولیس در فصل جاری،‌رقم خورد.

با شناختي كه در اين مدت از پرسپوليس پيدا كرديد فکر می‌کنید حضور اين تيم در صدر جدول تداوم خواهد داشت؟
تیم ما پتانسیل بالایي دارد و اطمینان دارم که می‌توانیم تا پایان لیگ صدر نشین جدول باشیم. ما پیش از شروع فصل نیز اردوهای خوب و تمرینات فشرده‌ای را پشت سر گذاشتیم. در طول لیگ هم تمرینات منظم و سختی را داشته و داریم. شرایط امسال برای پرسپولیس شرایط خوبی است و من فکر می‌کنم با پتانسیل‌های موجود در این باشگاه، صدر نشيني و قهرماني در ليگ،‌ دور از انتظار نيست.

آقاي دايي! با جداشدن اوساله آیا قرار است بازیکنی به تیم اضافه شود؟
ما به غير از اوساله يك جاي خالي ديگر هم داريم و بدون شك در فكر جذب بازيكناني براي كامل تر شدن تيم هستيم. يكي از اين دو، جايگزين اوساله است كه قطعا به فكرش هستيم. منتها در مورد اوساله هنوز او از لیست خارج نشده است. به محض تعیین تکلیف این موضوع به فکر جذب جایگزین او خواهیم بود.

قدیمی 09-05-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

جشن تولد جانواریو

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 09-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سوتی اسکوربود ورزشگاه کرمان

مسوولان استادیوم شهید باهنر کرمان که برای نخستین بار میزبان استاندار جدید کرمان بودند زمانی که قصد داشتند عنوان تحصیلی استاندار جدید را روی اسکوربود به نمایش درآورند دچار اختلاف شدند که همین امر باعث شد آقای استاندار هم دکتر شود هم مهندس!

شبکه ایران - هفته گذشته استاندار جدید کرمان میهمان بازی مس و فولا در کرمان بود. اسکوربورد ورزشگاه باهنر کرمان که معمولا کم هم سوتی نمی‌دهد آنچنان که در عکس زیر می‌بینید سوتی عجیبی دادند! تا از چشمان تیز بین عکاسان این لحظه را سریع شکار کنند!

به نظر می‌رسد، بهتر است با وجود برنامه‌هایی مثل دوربین نود و سایت‌های خبری مسوولان پشتیانی این اسکوربورد قبل از عمومی کردن پیام‌های خبری خود آن‌ها را حسابی بررسی کند تا این گونه مهندس را دکتر نکنند و دکتر را مهندس خطاب نکنند!

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 09-07-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool مهدي تارتار سرمربي راه‌آهن شد

مهدي تاتار سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن شد.

به گزارش ايسنا، پس از آنكه امروز باشگاه راه‌آهن اعلام كرد با سرمربي خود رسول كربكندي قطع همكاري كرده است و همان‌طور كه پيش از اين پيش‌بيني مي‌شد،‌ مهدي تارتار سرمربي فصل گذشته راه‌آهني‌ها و مربي اين فصل پرسپوليس از سوي مديرعامل باشگاه راه‌آهن به عنوان سرمربي جديد راه‌آهن منصوب شد.

پس از آنكه باشگاه راه‌آهن و كربكندي با يكديگر قطع همكاري كردند، محمدحسن انصاري‌فرد مديرعامل باشگاه راه‌آهن با حبيب كاشاني سرپرست پرسپوليس مذاكره كرد تا تارتار به راه‌آهن بياورد. ضمن اينكه خود تارتار نيز با علي دايي سرمربي پرسپوليس صحبت‌هايي را انجام داد و بدين ترتيب طرفين توافق كردند كه مهدي تارتار از پرسپوليس جدا شود و به راه‌آهن برود.
قرار است فردا رضايت نامه تارتار از سوي باشگاه پرسپوليس صادر شود و او نيز از فردا بر سر تمرين‌هاي تيم راه‌آهن حاضر شود.

طبق اعلام باشگاه راه‌آهن با آمدن تارتار، عبدالله ويسي، مطهري و برمك همچنان عضو كادر فني تيم راه‌آهن باقي خواهند ماند.

منبع: ایسنا
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش