به تمامی دوستان عزیزی که به جمع ما ملحق شده اند خوش امد عرض میکنم
شاهرخ رو که قبلا خوش امد خدمتش عرض کرده بودم
اقا ناصر گرامی
اقا اریای عزیز
و فرگل خانم عضو قدیمی و بسیار خوبمون که خوشحالیم تصمیم داره دوباره در کنار بچه ها باشه .
خوشحالیم که یه جمع خوب کرمانشاهی داشته باشیم
ایام امتحانات بود بعضی ها خودشون بعضی ها بچه هاشون امتحان داشتند
فرانک خانم و اهل بیتش یک هفته س خبری ازشون نیست ان شاالله در صحت و سلامت هستند یا سفری باشند و به زودی برگردند .
خوشبختانه این چند روز هوا تپ و توز نبوده و خوب بوده فقط کمی هوا گرمه که چاره ای البته نیست ...
عینک افتابی خوب اگه دارین استفاده کنین در طول روز
مایعات نوش جان کنید
با ای وضع پول برق خو کی دلش میاد کولر روشن کنه
پس یه ده دوازده تا بادبزن پلاستیکی بخرین داشته باشین
در مورد شلوغی و خلوتی اینجا اینو عرض کنم که
همونطور که در جواب شاهرخ عزیز عرض کردم اینجا خیلی خلوت تر از جاهایی مثل کلوب یا فیس بوک هست اما دلیلش تفاوت اینجا با اونجاست
اینجا یه جمع شبه خانوادگی هست هنجارها و باید و نبایدهایی داره که خودمون چیدیمش
بنابراین تعداد زیادی از کسایی که اینجا میان و میبینن لزوما ماندگار نمیشن چون روالهایی مثل دوست یابی یا امثالهم رایج نیست اینچا بیشتر بحث فرهنگیه بحث ادبیاته طنزه شوخیه کرماشان شناسیه حال و احواله
این تیپ چیزها بیشتر هست به همین دلیل مخاطبان خاص خودش رو میطلبه که به تبع کمتر هستند و البته ما به این خوشحال و راضی
بنابراین اینجا به اون صورت شلوغ که تصور کنیم نخواهد شد .
به کاربر ارجمند
memole
هم خوش امد عرض میکنم که نوشته اند از دانشگاه رازی بوده اند
احتمالا الان کلی دلت رازی میخواد
هر کسی چه روزگاری که نداشته در رازی
همچنین
کنستانتین
گرامی که به جمعمون اضافه شده هم سلام عرض میکنیم عزیز نوشتی که قبلا هم اینجا بوده ای یه کنستانتین داشتیم که عکاسی میکرد و یه شعله شمع رو با دوربین زنیت گذاشته بود اگر همون دوست عزیز هستی نامه بده که یورزهات رو اوکی کنیم
البته دست و پا شکسته و اشتباه کرماشانی نوشتنت ما رو یاد کاربران قدیمی دیگه ای هم میندازه .
با این حال خوش اومدی عزیز .
ئاریا جان ای تازه کردی بلد نیستی و ای همه پرشه ی کردیت میاد ؟
عزیز توم خوش اومدی
just mechanic عزیز هم که اخرش میشه شرمان باهاش سر مکانیکش چون جاست هی فقط کامپیوتر
ه
هم خوشحالیم که به جمعمون اومده ان شاالله جمعتون برقرار باشه
ترنم خانم
نقل قول:
(چقد احساس ارشدیت کردم )
|
ارشد و بزرگواری شک نکن .