بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-18-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

علیپور: معمارزاده باید حرف‌هایش را در كمیته انضباطی ثابت كند
باشگاه پرسپولیس به هیچ وجه با رحمتی مذاکره نکرده است

مرجع خبری پرسپولیس : سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت: میثاق معمارزاده باید با مستندات حرف‌های خودش را در كمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس ثابت كند.

عباس علیپور درباره مصاحبه امروز میثاق معمارزاده اظهار داشت: تا به امروز علی دایی هیچ‌گونه لیست مازاد و لیست بازیكنانی را كه باید برای فصل آینده در پرسپولیس جذب شوند به ما نداده است به همین دلیل مسئولان باشگاه نیز با هیچ فردی مخصوصا سید مهدی رحمتی وارد مذاكره نشده‌اند.

وی افزود: از صحبت‌های میثاق معمارزاده تعجب می‌كنم اما او بنا بر فوتبال حرفه‌ای ایران كه در قبال آن حقوق از ما دریافت می‌كند باید حرف‌های خودش را با مستندات در كمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس ثابت كند.

علیپور ادامه داد: باز هم تأكید می‌كنم به هیچ عنوان باشگاه پرسپولیس و كادر فنی‌اش با سید مهدی رحمتی وارد مذاكره نشده‌اند و من متاسفم كه این صحبت‌ها از سوی دروازه‌بان پرسپولیس رسانه‌ای شده است اگر واقعیت داشت مطمئن باشید از كسی ترسی نداشتیم و آن را به هواداران خودمان اعلام می‌كردیم.

قدیمی 05-18-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

سرباز احمدی: این قهرمانی برای سپاهان چه ارزشی دارد؟
تمام عمر نفرین من و خانواده ام پشت سپاهان و هوادارانش خواهد بود

مرجع خبری پرسپولیس : سرباز فداکار نیروی انتظامی که در دیدار دو فصل پیش پرسپولیس و سپاهان بر اثر پرتاب نارنجک از سوی هواداران این تیم اصفهانی بینایی خود را از دست داد امروز برای پیروزی پرسپولیس دعا می کند.

* می دانی امروز قرار است چه اتفاقی بیفتد؟
_ نه مگر اتفاق خاصی قرار است رخ دهد؟

* امروز پرسپولیس و سپاهان یکبار دیگر به مصاف هم می روند.
- این اتفاق هیچ اهمیتی برای من ندارد. من هیچ وقت فوتبالی نبودم و پس از آن ماجرا هم از سپاهان و هوادارانش متنفر هستم.

* قهرمانی لیگ نهم هم به سپاهان رسید.
_ نمی دانم این قهرمانی برای آن ها چه ارزشی دارد! در حالی که تا ابد نفرین من و خانواده ام پشت این تیم و هوادارانش خواهد بود. آن ها چطور می توانند خوشحال باشند؟

* امروز مسابقه را تماشا می کنی؟
_ این چه سوالی است؟! چطور می توانم تماشا کنم. اما پای گیرنده می نشینم و برای پیروزی پرسپولیس دعا می کنم.

*بالاخره داماد شدی؟
_ نامزد دارم و مراسم ازدواج هم قرار است یکماه دیگر برپا شود.

*وضعیت خودت چطور است؟
_ هر روز کنج خانه می نشینم و به اتفاقاتی که افتاده فکر می کنم. به این ترتیب صبح را شب و شب را صبح می کنم
قدیمی 05-19-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

آندو نمی آید؛ حسین کاظمی شاید در پرسپولیس
شایعات نقل و انتقالات و پیگیری مرجع خبری
مرجع خبری پرسپولیس : هر چقدر دایی و كاشانی تكرار كنند كه قراری بر تغییر چهره پرسپولیس نیست، باز نمی‌شود باور كرد كه این پرسپولیس، نمی‌خواهد پوست بیندازد و قهرمانی لیگ دهم را نخواهد.

اتفاقا همه تغییرها را خود دایی از باشگاه خواسته و فعلا فقط نمی‌خواهد آن را به زبان بیاورد وگرنه لیست مازادش را خیلی وقت است نوشته و درباره گزینه‌های تازه و هزینه‌های خریدشان هم، حتما همه جوره با حاج حبیب به توافق رسیده كه لیست خریدش را پر كرده از بازیكن‌های گرانقیمت و اسم و رسمدار؛ مثل مهدی رحمتی كه چند ماه است می‌شنویم قرار است سرخپوش شود و البته علی دایی به یكباره درباره‌اش تغییر عقیده داد.

سرمربی پرسپولیس دیگر این دروازه‌بان را نمی‌خواهد و درخواست‌اش برای آوردن گلر خارجی را نوشته و داده است به كاشانی. مثل رحمتی، مجید غلام‌نژاد هم برخلاف آنچه می‌شنیدیم هرگز جایی در اندیشه‌های دایی نداشته و اصلا معلوم نیست كه اسمش روی چه حسابی به میان آمده.

آندو را اما علی دایی به اصرار می‌خواهد و حتی واسطه‌هایی با او صحبت كرده‌اند اما تیموریان كه اتفاقا سابقه پوشیدن پیراهن استقلال را هم دارد، خیلی بعید است كه تصمیم بگیرد به ایران برگردد. در نهایت اگر او با فوتبال جزیره خداحافظی كرد و در اروپا هم نتوانست جایی دیگر برای خود بیابد، مقصدش بدون شك جایی جز لیگ امارات نیست.

درباره وحید هاشمیان كه دیگر گزینه پرسپولیس است اما همه چیز پشت پرده ابهام مسكوت مانده. در عوض غلامرضا رضایی كه حضور او در پرسپولیس به قول خودش در این دو سه ساله هر بار در آخرین لحظه منتفی شده، امروز بیش از همیشه به پرسپولیس نزدیك شده و همین كه خود او هم به اندازه سرمربی پرسپولیس به سرخپوش شدنش تمایل دارد، یعنی كه قرار است طلسم او و پرسپولیس بالاخره برای لیگ دهم شكسته شود.

سقف 400 میلیون تومانی قراردادهای پرسپولیس هم مانعی شده برای سرخپوش شدن محمدرضا خلعتبری. او كه تصمیمش را برای ترك ذوب‌آهن گرفته و پیشنهاد پرسپولیس را هم در دست دارد اما بدون شك وقتی بابت دو فصل بازی در ذوب‌آهن 800 میلیون گرفته حاضر نیست حالا با مبلغی مشابه به پرسپولیس بیاید، به ویژه كه استیل‌آذین قراردادی 900 میلیونی را برای یك سال به او پیشنهاد داده.

مشكل زنیدپور هم پول است و البته او 10 روز از پرسپولیس مهلت گرفته تا ببیند می‌تواند پیشنهاد مالی‌اش را حداقل تا 400 میلیون پایین بیاورد یا نه. برعكس محمد نوری كه حالا بر سر دو راهی پرسپولیس و سپاهان مانده و شاید اختلاف صد میلیون تومانی پیشنهاد دو باشگاه و سابقه خوبش در سپاهان، به جای پرسپولیس بار دیگر او را به اصفهان بكشاند. مهرداد اولادی هم فقط درصورتی می‌تواند دوباره پیراهن پرسپولیس را بر تن كند كه وعده حبیب كاشانی درباره گرفتن مجوز برای جذب بازیكن سرباز عملی شود.

جالب‌تر وقتی است كه در لیست خرید علی دایی، چشم‌مان به اسم حسین كاظمی می‌افتد؛ بازیكنی كه خیلی راحت تصمیم‌های عجیب می‌گیرد و بعید نیست كه مثل نیكبخت یكدفعه تصمیم بگیرد سرخپوش شود. به ویژه الان كه در استقلال مدام انگ كم‌كاری به او می‌زنند و كاظمی خوب می‌داند كه دایی چقدر به فوتبالش اعتقاد دارد. گذشته از همه این نام‌ها اما آنچه نگران‌كننده به نظر می‌رسد، تفاوت خواسته‌های علی دایی با نیازهای امروز پرسپولیس است.

حتی الان كه به آخر فصل رسیده‌ایم، دایی نمی‌داند كدام دو هافبك دفاعی را در سیستم 1-3-2-4 اش بگنجاند و آن وقت دست گذاشته روی اسم‌هایی كه حتی یك نفرشان این ویژگی را ندارد. از آن طرف هم بازیكنانی كه می‌توانند هافبك‌های دفاعی مورد اعتمادی باشند، بیشتر از چند روز دیگر میهمان پرسپولیس نیستند.

مثل سامان آقازمانی كه در تمام روزهای مربیگری دایی در پرسپولیس بیشتر از 18 دقیقه بازی نكرده و تیاگو كه بعید است ماندنی باشد. غیر از این دو، محمد پروین، مهدی شیری، میثم بائو، وسلی برزیلیا، اشپیتیم آرفی، نبی‌الله باقری‌ها و محمد منصوری هم جایی در تفكرات فنی دایی نداشته و قطعا از امروز هم نخواهند داشت.

میثاق معمارزاده را هم به این جمع اضافه كنید. او البته قراردادش رو به آخر است و پیشنهاد تمدید قرارداد را هم از باشگاه دریافت كرده اما آن طلب قدیمی و بعد هم ماندن علیرضا حقیقی، میثاق را به جدایی مصمم كرده و شاید آنطور كه سرمربی می‌خواهد، یك دروازه‌بان خارجی، جایش را در پرسپولیس بگیرد. اما باید دید برای قراردادهای دوساله بازیكنانی كه دایی نمی‌خواهدشان، باشگاه چه تصمیمی می‌گیرد و به جای امثال آندو و اولادی و شاید نوروزی، سرمربی روی كدام اسم‌ها انگشت می‌گذارد.

قدیمی 05-19-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

حاشیه های مراسم عزاداری پروین؛ آدم معروف ها مهمان پروین
پروین به داداشی: ماشاالله چه برو بازویی!!
مرجع خبری پرسپولیس : مراسم عزاداری به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) یكشنبه شب توسط علی پروین در مجموعه ورزشی سرخپوشان آریا در منطقه غرب تهران برگزار شد.

این مراسم كه با همت علی پروین و سعید پرورش (شریك پروین در مجموعه سرخپوشان آریا) برگزار شد. چهره‌های سرشناسی مثل حشمت مهاجرانی، حسن روشن، حسین هدایتی، احمدرضا عابدزاده، مجید فرخزادی، محمد نصیری، محمد فنایی، پژمان بازغی، محمد پروین، روحا... داداشی، سیاوش خیرابی و ... حاضر بودند.
این مراسم در حسینیه و مكان ورزشی مجموعه سرخپوشان آریا برگزار شد و با استقبال خوب مردم و اهالی غرب تهران روبه‌رو شد. بهرام شفیع، مجری برنامه ورزش و مردم كه غیر از این نمی‌توانست پروین را پیدا كند، همراه با تصویربردارش در این مراسم حاضر شد و توانست در فضای باز سالن از سلطان سرخ‌ها مصاحبه‌ای بگیرد. حشمت مهاجرانی و محمد فنایی كه همراه با یكدیگر راهی این مجلس شدند، با استقبال خوب پروین روبه‌رو شدند.

حضور پرسپولیس در مرحله فینال جام‌حذفی باعث شده تا علی پروین هم با دقت و وسواس خاصی در مورد حضور سرخ‌ها در فینال صحبت كند: «پرسپولیس در بازی رفت فقط یك گل زد و همین باعث شده تا هوادارها كمی نگران باشن. البته با تمام این حرف‌ها پرسپولیس برنده بازی رفت بوده و این خیلی مهم بوده ولی به هر حال پرسپولیس در بازی برگشت كار سختی داره.

روح ا...داداش قهرمان مسابقات قوی‌ترین مردان ایران از دیگر میهمانان پروین در مراسم سوگواری یكشنبه شب بود. پروین كه از دیدن هیكل و برو بازوی قرایی حسابی كیف كرده بود چند بار از او تعریف و تمجید كرد.

بحث بازگشت پروین به پرسپولیس پس از حضور مجید فرخزادی و حسین هدایتی بیش از پیش پررنگ شد. مردم و كسانی كه در این مراسم عزاداری حضور داشتند از این سه می‌خواستند تا به هیات مدیره پرسپولیس اضافه شوند و یك كادر مدیریتی قوی برای این باشگاه بزرگ بسازند.

صحبت‌های در گوشی فرخزادی و پروین باعث شد تا حرف و حدیث‌های فراوانی به وجود آید. بعضی‌ها بر این باور بودند كه فرخزادی حامل پیامی از سوی سعیدلو برای پروین است و قصد دارد تا با برگزاری جلسه‌ای میان رییس سازمان تربیت‌بدنی و پروین زمینه‌ساز بازگشت سلطان به تیم محبوبش باشد.

در پایان این مراسم علی پروین با چلوكباب سلطانی از عزاداران وهیات تالارداران تهران و شمیرانات (محبان آل یاسین «س») پذیرایی كرد كه البته صرف چلوكباب برای شام از سوی پروین قابل پیش‌بینی بود. یكی از دوستان علی پروین (مهدی عرب) می‌گفت اگر پروین می‌توانست در مراسم عزاداری هم به خلق ا... دل و جیگر می‌داد!

اظهار نظر جالب پروین: نباید تیزی بکنن تو پهلوی دایی!

فولادگستر چیزی برای از دست دادن نداره. من فرهاد كاظمی رو می‌شناسم. اون فقط برای برد به تهران می‌یاد و اگه این روحیه رو نداشت الان تیمش در فینال نبود. پرسپولیسی‌ها باید پرقدرت و با دقت بجنگنن و نتیجه بگیرن.»پروین نه تنها هیچ صحبتی در مورد بازی نكردن محمدش در پرسپولیس نمی‌كند، بلكه معتقد است كه باید به دایی فرصت داد:«اگه به دایی فرصت بدن، یكی از بهترین تیم‌های پرسپولیس رو در این سال‌های اخیر می‌سازه و می‌تونه ملت رو شاد كنه.

این خیلی بده كه بعضی‌ها با تیزی می‌زنن توی پك و پهلوی دایی! هر چی باشه اون یك اسطوره است و نباید باهاش این كارها رو بكنن. هواداران پرسپولیس این لیاقت رو دارند كه تیمشون جام بگیره و ان‌شاءا... كه در جام‌حذفی این اتفاق می‌افته. من حتی معتقدم كه اگر دایی زودتر به پرسپولیس می‌اومد، پرسپولیس در لیگ هم حرف‌های بیشتری برای گفتن داشت.»

قدیمی 05-19-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

كاشانی: دایی فصل آینده هم سرمربی پرسپولیس است

حبیب كاشانی پس از تساوی یك بر یك پرسپولیس مقابل سپاهان اظهار داشت: هر دو تیم بازی خوبی انجام دادند و من باید این قهرمانی را به مردم اصفهان، مدیرعامل سپاهان و كادر فنی آن تبریك بگویم.

وی درباره علت حضور اندك تماشاگران پرسپولیس در این دیدار گفت: هواداران ما برای تماشای این مسابقه انگیزه‌ای نداشتند چون تأثیری در شرایط تیم نداشت اما در جام حذفی اطمینان دارم 120 هزار تماشاگر به ورزشگاه می‌آیند تا با قهرمانی بار دیگر تیمشان راهی آسیا شود.

سرپرست باشگاه پرسپولیس به شرایط دایی در جمع سرخ‌پوشان اشاره كرد و گفت: علی دایی تا پایان سال آینده به عنوان سرمربی در این تیم حضور خواهد داشت. ما در خدمت این سرمربی هستیم چون می‌خواهیم سال آینده در آسیا به عنوان یك مدعی وارد لیگ قهرمانان شویم. امیدوارم همگان شاهد این موفقیت باشیم.

كاشانی درباره ناراحتی امیر قلعه‌نویی در این مسابقه خاطرنشان كرد: سرمربی سپاهان از اینكه تعدادی از تماشاگران علیه وی شعار داده بودند گلایه داشت كه البته آن كسانی كه شعار دادند فقط هواداران پرسپولیس نبودند و تعدادی دیگری نیز حضور داشتند. به همین دلیل من از امیر قلعه‌نویی دلجویی كردم

قدیمی 05-19-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

هدایتی: پرداخت200 میلیون تومان به معمارزاده صحت ندارد

12
اندا
مدت‌هاست كه شایعه حضور میثاق معمارزاده در استیل آذین شنیده می‌شود و حتی گفته شده كه این دروازه‌بان به عنوان بیعانه حضور در استیل آذین یك چك 200 میلیون تومانی از حسین هدایتی دریافت كرده است.
میثاق كه امسال به مجرد حضور دایی در جمع قرمزها جایگاه خود را در این باشگاه از دست داد از ناراضیان فعلی محسوب می‌شود و بدون تردید در فصل آینده در پرسپولیس حضور نخواهد داشت. این بازیكن كه در مصاحبه‌ای اعلام كرده بود رحمتی به پرسپولیس پیوسته است، شب گذشته هم مورد انتقاد حبیب كاشانی مدیرعامل پرسپولیس قرار گرفت.
اما در حالی كه گفته می‌شد حسین هدایتی رضایت این بازیكن را برای فصل آینده به دست آورده مالك باشگاه استیل آذین پرداخت پول به معمارزاده را به طور كامل تكذیب كرده است. او گفت:«میثاق بازیكن پرسپولیس است و صحیح نیست كه از این كارها انجام بشود چرا كه پرسپولیس تیم هم خانواده ماست و ما هرگز پیش از فصل نقل و انتقالات با كسی وارد مذاكره نخواهیم شد.»

قدیمی 05-19-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

وار عذرخواهی كرد و برگشت!

حوارملامحمد بازیكن پرسپولیس كه دیشب به دلیل آنچه كه تمارض تشخیص داده شده بود. مورد غضب علی دایی قرار گرفت، ظهر امروز در تماسی با علی دایی از كار خود ابراز ندامت كرد.
حوار كه با موبایل محمدرضا مولایی بدنساز تیم تماس گرفته بود، از وی خواست تا تلفن را به دایی بدهد كه در نهایت با این شیوه موفق شد با سرمربی پرسپولیس گفت‌وگو كند. حوار به دایی گفت كه مصدومیتش حقیقت داشته اما دایی این توجیح را از وی نپذیرفت و گفت كه با توجه به غیبت وی در بازی رفت این‌بار هم غیبتش مشكوك است و بنابراین حرفش پذیرفتنی نیست.
با این حال اصرار حوار به دایی برای حضور در جمع بازیكنان باعث شد تا دایی مجوز حضور در هتل را بدهد كه حوار بعد از مراجعه به هتل با بازیكنان به ورزشگاه آزادی رفته و در حال حاضر نیز در ورزشگاه آزادی نظاره‌گر مسابقه پرسپولیس و سپاهان است كه با یك گل به سود قرمزها جریان دارد.

قدیمی 05-19-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

مرجع خبری پرسپولیس : ما هر جا باشیم با هدایتی هستیم. برای ما کار کردن مهمه، استیل آذین هم مال خودمونه و هیچ بعید نیست که با هدایتی همین استیل آذین رو دست بگیریم.

روابط ما با آقای هدایتی از اول هم حسنه بود. ایشان بچه محل ماست. مگه جرمه که بریم هیأت! هدایتی هیأت داشت، ما رفتیم. حالا هم ما هیأت داریم و ایشون اومده.(خنده).

در حالی که تعداد زیادی از اهالی ورزش، هنر و چهره های سرشناس در مجالس عزاداری که این روزها برگزارمی شد حضور داشتند، سر پروین مثل همیشه شلوغ بود و او به اندازه همه آدم معروفها عکس یادگاری انداخت و مورد محبت مردم قرار گرفت.

*هنوز هم از همه محبوب تر هستید و دورتان حسابی شلوغ است.
این حرفها چیه؟ ما هر چی داریم از مردمه ... حالا هم لطف می کنند و ان شاءا... که بتونیم در خدمت این مردم باشیم.

*بیشتر صحبت هایی که می شود، در مورد بازگشت شما به پرسپولیس است. با توجه به صحبت های مردم، باز هم نمی خواهید به پرسپولیس برگردید؟
حرفی می زنید که اصلاً درست نیست. شما می گین نمی خوای برگردی پرسپولیس ... فردا همه می گن پروین نخواست برگرده. این طوری نیست. من همیشه گفتم که پرسپولیس توی خون منه و همیشه گفتم که حاضرم با جون و دل برای پرسپولیس کار کنم. اما طوری رفتار می شه که بهتره آدم نباشه و حرفی نزنه!

*اما همه دوست دارند بدانند که چرا پروین از پرسپولیس دور است.
دلیلش روشنه... هرکسی یه نگاهی به این اتفاقات بندازه می فهمه که چرا پروین و امثال پروین از پرسپولیس دور هستن. پرسپولیس مال آقایون... مال اونهایی که با اسم پرسپولیس حال می کنند و دنبال چیزهای دیگه هستن. صدبار نوشتن... همه هم می دونن که علی پروین تونسته پرسپولیس رو پشت صندوق عقب یه پیکان جمع کنه. نمی گم الان هم شرایط همون طوریه، ولی حداقل اینکه همه می دونن پرسپولیس چطور به اینجا رسیده و چه کسی از اصل و ریشه پرسپولیسیه و این تیم رو دوست داره.

*قرار بود با سعیدلو جلسه ای داشته باشید و صحبت کنین!
ما شاء ا... سر آقای سعیدلو خیلی شلوغه... بهتره ایشون به کارهاش برسه! تازه اگر هم کاری داشته باشه ما حاضریم کمکش کنیم.

*این جواب سؤال ما نبود!
گفتم که سر ایشان شلوغه... ما هم هستیم. دیگه هم حرفی ندارم. 10 بار جلسه گذاشتیم و صحبت کردیم، ولی اتفاقی نیفتاد. اگر قرار بود طوری بشه حتماً توی این مدت می شد. الان هم دیگر در این مورد چیزی نپرس چون راجع به اون حرف نمی زنم.

*روابط شما با هدایتی خیلی حسنه شده... شما به ویلای او می روید... او به مراسم عزاداری شما می آید و حتی شایعه شده که جلساتی را هم در مورد فوتبال و مسایل ورزشی داشته اید.
روابط ما با آقای هدایتی از اول هم حسنه بود. ایشان بچه محل ماست. مگه جرمه که بریم هیأت! هدایتی هیأت داشت، ما رفتیم. حالا هم ما هیأت داریم و ایشون اومده.(خنده) ما هر جا باشیم با هدایتی هستیم. برای ما کار کردن مهمه، استیل آذین هم مال خودمونه و هیچ بعید نیست که با هدایتی همین استیل آذین رو دست بگیریم.

*پس تکلیف پرسپولیس چه می شود؟
ان شاء ا... شرایط طوری می شه که با هم به پرسپولیس هم می رویم. من می گم وقتی یه آدمی پیدا شده که هم پرسپولیسیه و هم پول می ده و سرمایه گذاری می کنه، چرا باید پرسپولیس چنین حال و روزی داشته باشد. 10 تا هیأت مدیره هم عوض بشه، مهم نیست. مهم اینه که پول برسه و تیم نجات پیدا کنه. هیأت مدیره بدون پول و قدرت به چه دردی می خوره؟ این طوری هر کسی می تونه بیاد توی هیأت مدیره. البته من می دونم که سعیدلو آدم دلسوزیه و ان شاء ا... می تونه پرسپولیس رو درست کنه.

*شایعه دوپینگ محمد چه بود؟
نمی دونم چرا بعضی ها این قدر دوست دارن این بچه رو اذیت کنن. بازی کنه می گن با سفارش من بوده. بیرون هم باشه یا چوب ما رو خورده و یا اینکه براش حرف در می یارن. ممد ما اصلاً تست دوپینگ نداده بود، چه برسه به اینکه بخواد دوپینگی باشه. از این کارها هم بکنه با من طرفه و خودش می دونه چی می شه. البته وقتی این خبر چاپ شد، ما عصبانی شدیم و یقه این بچه رو گرفتیم. اصلاً نپرسیدیم چی شده و الکی بهش توپیدیم... اما بعد فهمیدم که چرت و پرت نوشتن. البته چند بار زنگ زدم و سراغشون رو گرفتم، ولی...

*چرا به محمد میدان نمی دهند؟
چه می دونم... از خودشون بپرس!

*راستی از ناصرخان خبر دارید؟ شنیدید که برای بازی فینال جام حذفی به تبریز رفت؟
خبر که دارم... تلفنی با هم در تماس هستیم. چند روز پیش یه کم حال ندار بود، جیگرم سوخت. دست این باشگاهی که حجازی رو دعوت کرده تبریز هم درد نکنه، ولی ای کاش این آقایون کمی زودتر به فکر این چیزها می افتادن. حالا که حجازی مریض شده و حال نداره همه دنبال حجازی هستن، ولی تا وقتی که رو پا بود، کسی حالش رو نمی پرسید اما تا این اتفاق برای ناصرخان افتاد همه حجازی دوست شدن.

*استیل آذین رو توی لیگ نهم چطور دیدید؟
به نظر من استیل آذین امسال تیم خوبی بود. تیمی که اولین سال حضورش توی لیگ برتر بوده، خوب نتیجه گرفته البته استیل آذین یکسری امتیازهای خانگی رو به راحتی از دست داد، ولی با همه این حرفها من فکر می کنم که اگر به این تیم خوب برسن، سال دیگه هم عملکرد خوبی داشته باشه.

*عملکرد استیلی را در این مدت چطور ارزیابی کردید؟
من با خود حمید هم صحبت کردم و بهش گفتم که خوب نتیجه گرفته. حمید توی این مدت خیلی زحمت کشید و من مطمئن هستم که حمید یکی از بهترین مربیان ایران می شه. البته افشین هم بچه خوبیه و امیدوارم که موفق باشه. با تمام این حرفها استیل آذین چه توی لیگ و چه توی جام حذفی خوب بود، ولی به نتیجه دلخواه نرسید. اما من مطمئن هستم که اگر این تیم تقویت بشه، سال دیگه خیلی بهتر می شه.

قدیمی 05-19-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

رحمتی: معمارزاده حق نداشت حرف‌های خصوصی من را رسانه‌ای كند
در نیمه دوم گلی كه نوروزی زد ما را غافلگیر كرد اما خوشبختانه موفق شدیم آن را جبران كنیم تا قهرمانی ما با یك روز تلخ تمام نشود. با این حال چون تكلیف قهرمانی مشخص بود از حساسیت بازی كم شده بود.
دروازه‌بان تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: از معمارزاده بسیار دلخور هستم چرا كه او حق نداشت حرف‌های خصوصی من را رسانه‌ای كند.

سید مهدی رحمتی در گفت و گو با فارس درباره دیدار با پرسپولیس خاطرنشان كرد: در نیمه اول بازی خوبی انجام دادیم. در نیمه دوم گلی كه نوروزی زد ما را غافلگیر كرد اما خوشبختانه موفق شدیم آن را جبران كنیم تا قهرمانی ما با یك روز تلخ تمام نشود. با این حال چون تكلیف قهرمانی مشخص بود از حساسیت بازی كم شده بود.

وی درباره اظهارات معمارزاده گفت: از معمارزاده بسیار دلخور هستم چون او حق نداشت حرف های خصوصی من را رسانه ای كند. من به معمارزاده گفتم فقط دوست دارم فوتبالم را در تهران ادامه دهم كه حرف بدی نبود. البته این صحبت من با معمارزاده حدود یك ماه پیش اتفاق افتاد و ربطی به امروز و دیروز ندارد.

رحمتی درباره تیم آینده اش تاكید كرد: فعلا می خواهم مدتی استراحت كنم و سپس تكلیفم روشن خواهد شد.

قدیمی 05-19-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

پس از جام حذفی تصمیم‌ می‌گیرم
حبیب كاشانی:
دایی سرمربی پرسپولیس می‌ماند
سرویس: ورزشی - فوتبال
1389/02/29
05-19-2010
12:05:44
8902-17807: كد خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال

سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: از عملكرد علی دایی راضی هستیم و می‌خواهیم او سرمربی فصل آینده تیم پرسپولیس باشد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،حبیب كاشانی، پس از بازی‌های تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سپاهان اصفهان اظهار كرد: هر دو تیم فوتبال زیبایی را شاهد بودند و فكر می‌كنم تماشاگرانی كه برای دیدن این مسابقه به استادیوم آمده بودند لذت كافی را بردند، شاید افسوسش برای آنهایی ماند كه به استادیوم نیامدند. جای تقدیر و تشكر دارد كه تماشاچیان زیادی از تیم سپاهان برای دیدن این مسابقه از اصفهان به تهران آمده‌اند و در پایان بازی هم شاهد مراسم جشن قهرمانی تیم‌شان بودند.

وی افزود: پرسپولیس در این مسابقه فوتبال خوبی را به نمایش گذاشت. این بازی در آستانه‌ی دیدار برگشت فینال جام حذفی مقابل تیم گسترش فولاد تبریز می‌توانست بسیار سازنده باشد. پرسپولیس در این مسابقه مستحق برد بود اما متاسفانه فرصت‌های ما یكی پس از دیگری از دست رفت. ضمن این كه گل دوم ما سالم بود، به هر حال كارشناسان داوری می توانند در این زمینه قضاوت دقیق‌تری داشته باشند.

كاشانی گفت: به سپاهان برای كسب این قهرمانی تبریك می‌گویم، به خصوص در بازی های خانگی‌شان در لیگ امسال امتیازات زیادی را جمع كرده اند و پیش از پایان رقابت‌ها توانستند به عنوان قهرمانی برسند. ما هم به هواداران پرسپولیس قول می‌دهیم كه سوم خرداد ان‌شاءالله با پیروزی بر تیم گسترش فولاد تبریز جشن قهرمانی در جام حذفی را هر چه باشكوه‌تر بگیریم.

وی درباره‌ی آینده‌ی كاری‌اش در باشگاه پرسپولیس و نیز انتخاب سرمربی فصل آینده گفت: پس از پایان جام حذفی در این باره بررسی‌های لازم را انجام داده و تصمیم‌گیری می‌كنم و همه چیز در آن زمان از سوی سازمان تربیت بدنی مشخص خواهد شد. ضمن این كه ما از عملكرد علی دایی در این مدت حتی پیش از گرفتن جشن قهرمانی در جام حذفی راضی هستیم و می‌خواهیم كه او سرمربی فصل بعدی پرسپولیس باشد.
به گزارش ایسنا، در شرایطی كه در جریان برگزاری بازی برخی از هواداران پرسپولیس شعارهایی را علیه سپاهان، مسوولان و مربیان این تیم سر داده‌اند در پایان مسابقه حبیب كاشانی دست محمدرضا ساكت مدیرعامل باشگاه سپاهان را گرفت و به سمت هواداران پرسپولیس برد و از آنها خواست تا او را تشویق كنند.

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش