نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj
حرف هایی زدی که من همیشه تو ذهنم بوده ...........چرا باید کاری کنیم که راجب کوردها این جوری قضاوت کنن افتخارشون اینه که مامورها ازشون می ترسن .. اگه مامور نباشه که هیچکی امنیت و آرامش نداره .... البته به نظر من این رفتارها بر می گرده به روش تربیت خانواده ها .....
|
سلام
همش تربيت خانواده نيست، يه خانواده بيچاره20سال! پسر بزرگ كرده،20سال دختر بزرگ كرده،پسره رو رفيقاش با دوستي و قليان و عدم توانايي نه گفتن پسر،بيچارش ميكنن،اصلا نابودش ميكنن، بعدهمين پسر، با مبايلي كه نه تنها جزئي از مردم كرمانشاه، بلكه جزئي از كل ايران،هنوز فرهنگ استفادش رو نميدونن،با اين اپراتور هايي كه هدفشون جز پول درآوردن،چيزديگه اي نيست و 2تا سيم كارت رو بدون معطلي، با هم، 2دستي تقديم مردم ميكنن،دختره رو نابود ميكنه و آبروشو مي بره! آيا اينجا هم تربيت خانواده نقش داره؟
من با چشاي خودم ديدم،پسره به خانواده ميگه ميرم كلاس(بيچاره خانواده)،اما 3ساعت تو خيابون با 8تا سيم كارت....... تو جيبش دنبال ناموس مردمه! خانواده هم با افتخار ميگه پسرم كلاس ميره!
آخ،چي بگم!
اگه باورتون ميشه من خودم نگران آينده خودمم!
بحث دعوا و مامور اومد،نگاه اين سربازهايي نكنين كه هستند پشت سمندي و 2تا هم كنار دستشون،اگه تا الان يگان ويژه رو ديده باشيد،واسشون افتخار ميكنيد،فكر نكنيد مملكت صاحب نداره،يه شير پسرهايي توشون هستند كه يه اهه براي همين يه عده رودار و مغرور بكنه، پشه تو دهنشون خشك ميشه! قبول دارم اينايي كه اربده ميكشن،زور دارند و چاقو و هرچي باشه واسه يارو پرت ميدن،و طرف رو تيكه تيكه ميكنن،اما اگه اينطوري بود و يه سري فرمانده و شير پسرهايي مثل همين يگان ويژه و بعضي از سرباز ها وجود نداشت،بايد كل كرمانشاه رو دو دستي تقديمشون ميكرديم! و خودشون هم خوب ميدونن كه گير مي افتند اما متاسفانه مردمي كه كنارشون هستند،تشويقشون ميكنن! وگرنه خداييش اگه نگاهي به اين آدم هاي چاقو كش و... داشته باشيم،هيكل و ...خوبي دارند و رفيق بازند و خوش مرام و حاضراند براي بعضي از كارها از جونشون مايه ميزارن! و به خاطر اطرافيانشونه كه اين كار هاي ناعادلانه و زشت رو انجام ميدن،مثلا تو خيابون وقتي يه آدم لات ميزنه يه سرباز رو داغون ميكنه،مردم شهر ما واي ميسن نگاه ميكنن و براش افتخار ميكنن، براي اين كار ها احترام قائل اند،به لاته احترام ميزارن در حالي كه بايد كاري كنند كه جداشون كنند و اين بي فرهنگ بازي ها رو جمع كنن كه آبرو شهرمون حفظ شه! قديما،تو كرمانشاه،اينطور آدم هايي وجود داشته،اما زورشون رو تو ورزش و مقابله با نامردي به كار مي بردند و كرمانشاه،قديم قديما،به مرام و معرفتشون و منش پهلواني مرداش ميشناختنش،اما الان
بعضي از جواناي عزيز بزرگتر از خودم ،زوري كه با بدن سازي و كراتين بدست آوردن، براي مقابله با دوست هاي
دوست دخترشون و باج گرفتن و مسخره كردن آدم هاي ضعيف به كار مي برند و به همين خاطر كرمانشاه رو الان با يه اسم ديگه ميشناسن!
خدايا
هرچي جوانه،هرچي آدم لاته،هرچي آدمه كه منحرف شده، به راه راست خودت هدايتشون كن!
خدايا
هواي ما رو هم داشته باش،تو اين زمونه اي كه خيابون ها هم نامرد شدن،چه برسه به انسان ها بيچاره نشيم!
تمام