بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ > ایران ما > استان کرمانشاه

استان کرمانشاه در این تالار به بحث و بررسی مطالب مرتبط به استان کرمانشاه میپردازیم.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-19-2012
icu آواتار ها
icu icu آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 9

43 سپاس در 14 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند

2 کاربر زیر از icu سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 01-19-2012
javidan 20 آواتار ها
javidan 20 javidan 20 آنلاین نیست.
کاربر خوب

سپاسها: : 224

503 سپاس در 318 نوشته ایشان در یکماه اخیر
javidan 20 به Yahoo ارسال پیام

خدا هاوار له دسی ای منالیه هاینه کورا دی بان خو 2 قسه بکیم
قدیمی 01-19-2012
Saba_Baran90 آواتار ها
Saba_Baran90 Saba_Baran90 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 10,211

6,252 سپاس در 1,423 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بابا هستیم!
یکی موضوعی پیشنهادبده حرفم میزنیم چرا نه؟
کاربران زیر از Saba_Baran90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 01-19-2012
javidan 20 آواتار ها
javidan 20 javidan 20 آنلاین نیست.
کاربر خوب

سپاسها: : 224

503 سپاس در 318 نوشته ایشان در یکماه اخیر
javidan 20 به Yahoo ارسال پیام

من میام شما میرین .شما میاین من میرم!

چطوره در مورد خواننده های کوردی استان کرماشان بحرفیم؟از کوردی کرماشانی تا جاف ها و...

الان هستین بیاین بحرفیم خو دیگه

ویرایش توسط رزیتا : 01-19-2012 در ساعت 04:31 PM
2 کاربر زیر از javidan 20 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
قدیمی 01-19-2012
Afsaneh_roj آواتار ها
Afsaneh_roj Afsaneh_roj آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 6,774

4,753 سپاس در 854 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Afsaneh_roj به Yahoo ارسال پیام
Arrow

نقل قول:
نوشته اصلی توسط javidan 20 نمایش پست ها
آره افسانه جون واقعا وحشتناکه آخه ما چند تا مدرسه ایم که همشونم دبیرستانن و پیش همن.بچه های بدبخت آبادی هم اگه روداری کنن حسابی کتک میخورن.قبل از امتحانات یه دعوایی بود که دیگه بدبختی بود به هم رحم نمیکردن با گرز تویه سر هم میزدن و با چاقو لت و پار هم میکردند تا چند روز حتی لاتهای بزرگم میامدن در مدرسه و ادعاشان میامد برای بچه های آبادی خلاصه خر تو خری شده بود واسه خودش.پلیسم که نمیتانه زیاد باهاشان در بیفته هر بار که پلیس ها هم میان لاتها با سربازاشون دعوا میکنن و جالبه که کتکشان هم میزنن سربازهای بدبختم نمیتانن کاری بکنن یه بارم پلیس اومد دست بند یکیشون بزنه که اون لاته دست بند و ازش گرفت و تهدیدش کرد که میکشمد و پلیسم از خیر و شرش گذشت.

منالیل کرماشان هاینه کو؟ کوره بان و دور یک بیومن خاطره تعریف بکیم!قی ری درو و چشت بیوشیم تا خوشمان بودن!
وااااااااااااااااااای خدای من ......... چه وحشتناک .... محصل و این جوری ....
پسر من تو مدرسه بهش گفته بودن ننه بابات رفوزه ن .... لب به غذا نمی زد ... نمی دونی چه اشکی می ریخت .... می گفت به خونواده م توهین شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 نمایش پست ها
بابا هستیم!
یکی موضوعی پیشنهادبده حرفم میزنیم چرا نه؟
اگه موضوع هم پیشنهاد بشه .... کسی نیست .... همه امتحان دارن ....... انشاالله موفق باشید ...

ویرایش توسط Afsaneh_roj : 01-20-2012 در ساعت 11:10 AM
2 کاربر زیر از Afsaneh_roj سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
قدیمی 01-20-2012
Saba_Baran90 آواتار ها
Saba_Baran90 Saba_Baran90 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 10,211

6,252 سپاس در 1,423 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آنا اینم موضوع!
بفرییییییییییییییییییید!
کاربران زیر از Saba_Baran90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 01-20-2012
pourya haghighi آواتار ها
pourya haghighi pourya haghighi آنلاین نیست.
کاربر علاقمند

سپاسها: : 283

533 سپاس در 155 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط javidan 20 نمایش پست ها
داش پوریا حالمانو گرفتی منال کرماشان سر مار میخوره تو از بدن و... بدت میاد و از این چیزا.برای بچه یله کرماشان این چیزا خیطه خدا خیطه خدا .
سلام
كاري ندارم منال كرماشان چيكار ميكنه، مهم فرهنگ منه! كه رفتم يه جايي،يه شهري ديگه،بيرون از كرمانشاه،اگه يكي اومد كنار من،ديد ايران19 هستم،200متر از من فاصله نگيره،لهجه منو ديد،از دستم فرار نكنه،تو كرمانشاه،تا اسم فرهنگ رو مياري،دعوا نمي كني،حرف با كلاس ميزني،ميگن اي بچه سوسله،بچه مثبته،اما اينطور نيست! كي ميخوايم درست شيم؟
آقاي جاويدان قصد توهين به شما رو ندارما،من كوچيكتم هستم و منظورم شما نيستي ها،منظورم همه هستند! شما كجا زندگي ميكني؟كرمانشاه،كجاش؟اسلام آباد! چرا اينقدر خوشمان جنگ ميآد؟ها؟ جنگ چه برامان كرده؟ كه مياي اينجا و با افتخار ميگي پليس نتونست هيچ كاري كنه؟متاسفانه يه عده هستند كه ميخوان اسم يه جايي رو سربلند كنند،اما چه جور سربلندي؟با روداري ميخوايم يه جايي رو سربلند كنيم!
افتخاربعضي بچه هاي كرمانشاه(البته همشون نه ها،بعضي هاشون پاك پاك اند،منتها دوست خرابشون كرده)،پيكان و نشستن پاي قليان و گوش دادن آهنگ هاي يه سري آدم كه ......... وبدن سازي به جاي درس و كراتين و بلند كردن صدا و چاقو كشي و جنگ و...كه باعث افتخار شهركرمانشاه و همشهري هاشون تو كشور شدن و يه سري آدم ديگه هم داريم كه تو كنكور باعث ميشن شهرشون رتبه اول بياره، رتبه برتر دستاوردها و اختراعات بياره،رتبه اول فرهنگ بياره،رتبه اول دينداري بياره،رتبه اول صنعت و اشتغال بياره،بعد خدا و دولت و همه همه حتي گردشگر بهش هجوم ميارن و دگرگونش ميكنند،مشكل شهرما چيه كه20درصد شاخص بيكاريشه؟مشكل شهر ما چيه كه ديگه بارون نداره؟ برف نداره؟فرهنگ نداره؟بس كنيد از اين لقب هاي بي معني و علكي مي گيد،همين چيزا رو مي گيد كه بچه كرمانشاه جَو گير ميشه و خودشو بدبخت ميكنه!
براي جوان كرمانشاه،بيكاري ،دستفروشي ،بي سوادي،اعتياد،دزدي و هزار جور كثافت كاري ديگه خيطه و عيب و آره ! و چيزايي كه باعث افتخارشون شده همين پيكان48،قليان،دنبال ناموس مردم بودن، كارگري دورلب آب و چاقو كشي و جال بازي و بي آبرويي در مقابل مردم ديگر شهر ها و افتادن سر زبان مردم كه كرمانشاه شهربي فرهنگ،شهر چاقو و اربده كشي! من نميدونم كي مي خوايم دست از اين بدبختي ها برداريم؟
بس نيست؟
ياد اون جمله ايي افتادم كه يه عزيزي ميگه
از ماست كه بر ماست!
6 کاربر زیر از pourya haghighi سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
قدیمی 01-20-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض کرمانشاه در هفته ای که گذشت

کرمانشاه در هفته ای که گذشت

پروژه راه آهن كرمانشاه به خسروی با اعتباری بالغ بر هفت هزار میلیارد ریال شروع شد

كرمانشاهیان، پیشتاز در اهدای زندگی

سد داریان، آسیبی به بافت قدیمی و بقعه امامزاده عبیدالله هجیج وارد نمی كند

دومین جشنواره استانی آواها و نغمه های محلی كرمانشاه برگزار می شود

درخشش مستند 'زوران ' در بین آثار تولیدی سیمای مركز كرمانشاه

شماره سامانه اطلاع رسانی همراه اول تغییر می كند

برای یك نوبته شدن مدارس با كمبود فضای آموزشی مواجهیم

قصرشیرین موقعیت ویژه ای برای جذب مسافران نوروزی و گردشگران دارد

نوجوانان گیلانغربی موفق به كسب نشان نقره و دیپلم افتخار مسابقات جهانی نقاشی شدند

مدیركل آموزش و پرورش كرمانشاه: نیروی انسانی كافی برای پایه ششم ابتدایی داریم

بزرگترین نمایندگی توزیع داروی غرب كشور در كرمانشاه راه اندازی می شود

قصرشیرین رتبه نخست جذب دانش آموز در رشته فنی و حرفه ای استان كرمانشاه را كسب كرد

132 نفر در استان كرمانشاه بوسیله گاز مونوكسید كربن مسموم شدند

ساخت مجموعه مستند تلویزیونی' شیرواره ' در گیلانغرب آغاز شد

عملیات اجرایی كارخانه تولید قوطی آلمینیومی در كرمانشاه آغاز شد

مردم از خود پستچی گری خودداری كنند

بقعه سیده فاطمه بزرگترین مركز فرهنگی در غرب كشور خواهد شد

آغاز طرح زوج و فرد از اول بهمن/ جریمه ورود به طرح 200 هزار ریال است

هفته نامه نقد حال به تهران رسید

تاسیس شهرك علمی، تحقیقاتی ضرورتی آینده نگرانه برای استان كرمانشاه است

دمای هوا استان كرمانشاه طی دو روز آینده كاهش می یابد

مدیر كل پست استان كرمانشاه، مدیر برتر در همایش ICT كشوری شد

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
2 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
قدیمی 01-20-2012
Afsaneh_roj آواتار ها
Afsaneh_roj Afsaneh_roj آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 6,774

4,753 سپاس در 854 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Afsaneh_roj به Yahoo ارسال پیام
Smile راستی چرا؟

آقا پوریا دستت درد نکنه حرف هایی زدی که من همیشه تو ذهنم بوده ... راستی چرا باید جوونامون این جوری رفتار کنن .. یادمه اون اوائل اومده بودیم اصفهان ..یه همسایه داشتیم .. که وقتی ما رو می دید خیلی با احتیاط با ما حرف میزد .. تا یه جایی شنیدم که بی نهایت از کوردها می ترسه ...آخه چرا باید کاری کنیم که راجب کوردها این جوری قضاوت کنن ... البته جاویدان عزیز منظورم به شما نیست ... به دل نگیری تو رو خدا ..... منظورم به همون کسانی هست که دعوا و چاقو کشی و ..... براشون افتخاره ..... و افتخارشون اینه که مامورها ازشون می ترسن .. اگه مامور نباشه که هیچکی امنیت و آرامش نداره .... البته به نظر من این رفتارها بر می گرده به روش تربیت خانواده ها .....

3 کاربر زیر از Afsaneh_roj سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
قدیمی 01-20-2012
pourya haghighi آواتار ها
pourya haghighi pourya haghighi آنلاین نیست.
کاربر علاقمند

سپاسها: : 283

533 سپاس در 155 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj نمایش پست ها
حرف هایی زدی که من همیشه تو ذهنم بوده ...........چرا باید کاری کنیم که راجب کوردها این جوری قضاوت کنن افتخارشون اینه که مامورها ازشون می ترسن .. اگه مامور نباشه که هیچکی امنیت و آرامش نداره .... البته به نظر من این رفتارها بر می گرده به روش تربیت خانواده ها .....
سلام
همش تربيت خانواده نيست، يه خانواده بيچاره20سال! پسر بزرگ كرده،20سال دختر بزرگ كرده،پسره رو رفيقاش با دوستي و قليان و عدم توانايي نه گفتن پسر،بيچارش ميكنن،اصلا نابودش ميكنن، بعدهمين پسر، با مبايلي كه نه تنها جزئي از مردم كرمانشاه، بلكه جزئي از كل ايران،هنوز فرهنگ استفادش رو نميدونن،با اين اپراتور هايي كه هدفشون جز پول درآوردن،چيزديگه اي نيست و 2تا سيم كارت رو بدون معطلي، با هم، 2دستي تقديم مردم ميكنن،دختره رو نابود ميكنه و آبروشو مي بره! آيا اينجا هم تربيت خانواده نقش داره؟
من با چشاي خودم ديدم،پسره به خانواده ميگه ميرم كلاس(بيچاره خانواده)،اما 3ساعت تو خيابون با 8تا سيم كارت....... تو جيبش دنبال ناموس مردمه! خانواده هم با افتخار ميگه پسرم كلاس ميره!
آخ،چي بگم!
اگه باورتون ميشه من خودم نگران آينده خودمم!
بحث دعوا و مامور اومد،نگاه اين سربازهايي نكنين كه هستند پشت سمندي و 2تا هم كنار دستشون،اگه تا الان يگان ويژه رو ديده باشيد،واسشون افتخار ميكنيد،فكر نكنيد مملكت صاحب نداره،يه شير پسرهايي توشون هستند كه يه اهه براي همين يه عده رودار و مغرور بكنه، پشه تو دهنشون خشك ميشه! قبول دارم اينايي كه اربده ميكشن،زور دارند و چاقو و هرچي باشه واسه يارو پرت ميدن،و طرف رو تيكه تيكه ميكنن،اما اگه اينطوري بود و يه سري فرمانده و شير پسرهايي مثل همين يگان ويژه و بعضي از سرباز ها وجود نداشت،بايد كل كرمانشاه رو دو دستي تقديمشون ميكرديم! و خودشون هم خوب ميدونن كه گير مي افتند اما متاسفانه مردمي كه كنارشون هستند،تشويقشون ميكنن! وگرنه خداييش اگه نگاهي به اين آدم هاي چاقو كش و... داشته باشيم،هيكل و ...خوبي دارند و رفيق بازند و خوش مرام و حاضراند براي بعضي از كارها از جونشون مايه ميزارن! و به خاطر اطرافيانشونه كه اين كار هاي ناعادلانه و زشت رو انجام ميدن،مثلا تو خيابون وقتي يه آدم لات ميزنه يه سرباز رو داغون ميكنه،مردم شهر ما واي ميسن نگاه ميكنن و براش افتخار ميكنن، براي اين كار ها احترام قائل اند،به لاته احترام ميزارن در حالي كه بايد كاري كنند كه جداشون كنند و اين بي فرهنگ بازي ها رو جمع كنن كه آبرو شهرمون حفظ شه! قديما،تو كرمانشاه،اينطور آدم هايي وجود داشته،اما زورشون رو تو ورزش و مقابله با نامردي به كار مي بردند و كرمانشاه،قديم قديما،به مرام و معرفتشون و منش پهلواني مرداش ميشناختنش،اما الان بعضي از جواناي عزيز بزرگتر از خودم ،زوري كه با بدن سازي و كراتين بدست آوردن، براي مقابله با دوست هاي دوست دخترشون و باج گرفتن و مسخره كردن آدم هاي ضعيف به كار مي برند و به همين خاطر كرمانشاه رو الان با يه اسم ديگه ميشناسن!

خدايا
هرچي جوانه،هرچي آدم لاته،هرچي آدمه كه منحرف شده، به راه راست خودت هدايتشون كن!
خدايا
هواي ما رو هم داشته باش،تو اين زمونه اي كه خيابون ها هم نامرد شدن،چه برسه به انسان ها بيچاره نشيم!
تمام
4 کاربر زیر از pourya haghighi سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 8 نفر (0 عضو و 8 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش