مرسی بچه ها جالب بود مخصوصا ادای شروین توسط مینا .
خودم که ادریس نوشت هم همه-ش درسته ...
به جان خودم تاپیک خوشی شد !
نقل قول:
1 - خو ادریس، آخه خو ایجوری خو خیلی بده (همراه با احساس ناراحتی) -عموماً این دیالوگ بعد از غذا خوردنی که من حساب مکنم گفته میشه-
درسته اخه خیلی وقتا که بیرون میریم ادریس هی زحمت میکشه به زور حساب مکنه دیه از رو برددم ! بنابراین واقعا غذا بهم نمیچسبه و مثل ننه مرده ها بعد از بیرون اومدن از اون مکان هی غر میزنم به ادریس
2 - یه چیزی یه چیزی (بدون مکث بین یه چیزی اول و یه چیزی دوم)
بله تایید میشه
3 - اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ، خب ببین (استرس روی ب اول)
استرس روی "ی" هست
4 - خب نه
در لول پیشرفته تر میگم : خب نه آره . اخه چطور هم نه هم اره ! ولی هر چی بهش فکر میکنم میبینم خدایی اشتباه هم نیست هم نه-م درسته هم آره-م
5 - ماخای بکشیتمان! -در کمال احترام و به صورت استفهام انکاری- (خطاب به راننده ای که در حال حرکت بوده و احتمال برخورد ما به سپرش بیش از 50 درصده)
اره اساسا از این استفهام انکاری زیاد استفاده میکنم
مثلا به راننده ای که تند داره میرونه میگم مخوای نکشیتمان ! با به قول یونس بنده خدا مخوای کولرگه-ی خاموش نکنی ؟
6 - خب نه آقا، ببین! ما میتانیم... (کلمه مورد تأکید "خب"، "آقا" و "ببین" می باشد.)
بله واقعا خوبه که من همیشه میگم ما میتوانیم یه کاری برای این مقوله انجام بدیم.
واقعا بچه ها رشته کامپیوتر یه خوبی هایی داره که ادم نمیتونه ازش دل بکنه اینا همه ش به این خاطره ...
|
نقل قول:
خدافظخدافظخدافظخدافظخدافظخدافظ
|
تایید میشه !
مامان میاد میبینه مثلا امیر یا بقیه دوستان 45 دقیقه س دارن حرف میزنن میگه موبایله بیچاره ها رو اذیت نکن منم که گوشم داغ کرده و واقعا از اول هم حوصله حرف زدن رو نداشتم و مجبور شدم مثلا با امیر حرف بزنم از خدا خواسته میگم مامان به فکرتونه خدا حافظ خدا حافظ
اخه با یکی مثل امیر دویست دفعه خدا حافظی میکنیم اما باز هی حرف میزنه ول کن که نیست !
اونقوت برعکس ادریس وقتی میاد در خونه-مون قراره 5 دقیقه باشه بره من حدود 45 دقیقه گیرش میدم.
تکیه کلام شادی تا دلش نسوزه که براش در نیاوردیم :
از دست این دو تا وروجک از دیوار راست بالا میرن (برنا و باراد )
بنده از سلاسه-ی انبیا هستم جد بزرگمونم حضرت علیه به همین خاطر ارادت خاصی به ایشون داریم درسته که پیشینه مهم نیست و حال ادما مهمه و طایفه به شخص باید افتخار کنه نه شخص به طایفه اما تنها خانواده ای هستیم که شجرنامه-مون تا خود حضرت محمد مکتوب ومستنده .
اضافه کردن اسم ادمین سایت در هر تاپیکی که در مورد بلال و ذرت باشه و این جمله اخر همه-شون :
ذرت چاق میکنه من نمیتونم بخورم شما بخورد.
این فروم هم میهن خیلی جای خوبی بود خیلی بحثهای خوبی توش مشد حیف شد بسته شد نموندش.
لازم شد بازم عرض میکنم
صدای سکوت
مرسی که بچه های سایت من رو فراموش نکردند این مدته میشه اسمم رو از صدای سکوت7 به صدای سکوت8 تغییر بدید ؟ مرسیتون میشم
بله خانم توکلی خبر خوب خبر بد رو همیشه از همه میپرسم راس میگین اینم یکی از دیالوگامه
بذارین یکی از دیالوگای خودمو بگم :
یه اقای حسین پور هست پاساژ میرداماد وسائل کامپیوتر و اینا میفروشه سالهاست دوستمه و از اونجا خرید میکنم یه بار رفتن تاریخ ویلدرانت قفل شکسته خریدم ازش اینقدر حال داد که الان یکی از دیالوگای معروفم اینه :
سلام چه خبر ؟ خبر خوبی خبر بدی ؟ قفل شکسته ای ایمیجی چیزی ؟
(الان اقا سعید یکی از فروشندگان معتبر و توپ کتاب در کرماشناه همیشه قبل از سلام علیک اینو بهم میگه)
(برای اقای حسین پور دعا کنین حالش خوب بشه فکر کنم بیماره )
سارا خواهر جان زیاد منو بیرون میبره و اینا دیکه
ببین کوروش جون هم دیالوگ یه دوست مشترکه که من همیشه تکرارش میکنم البته باصدای کلفت مردانه ...
شروینم میدونه ! کیه ادریسم میدونه امیرم میدونه ! خودشم میدونه !
نقل قول:
شروین :
ببین منظورم این نبود
ممنون مینا جان
eeeeeeeeeeeeee
|
کاملا تایید میشه .
نقل قول:
آریانا :
این چه سخنیست؟
|
ایجاد تاپیک در مورد حضرت بایزید بسطامی
در مورد شیخ ابو.....
در مورد عشق در گفتار شیخ بزرگ ....
این دلتنگ دختر ما کجاست کسی خبری نداره ؟