سلام مجدد در مورد عنوان نذاشتن و گذاشتن
خب من توی مثالی که زدم و توضیحی که دادم فکر کنم مشخص باشه که منظور چیه
نوشتم که خیلی پست های مفیدی وجود داره در سایت که براش عنوانی نگذاشته ایم
یعنی یه سری نوشته ی بالقوه داریم که بازدید کنندگان رو از گوگل نمیتونه جذب کنه
لازم نیست برای هر پستی عنوان گذاشته بشه
فقط پستهایی که یه مطلبی موضوعی چیز مهمی که به درد کسی که بیرون از اینجا سرچ کنه بخوره توش باشه باید براش عنوان گذاشت
غیر از این باشه میشه سر کار گذاشتن ملت یعنی بازدید کننده رو کشوندی داخل سایت اما مثلا "سلام بیگ بنگ جان حالت چطوره" رو گذاشتی جلوی دستش
ما اینها رو نمیخوایم
اما اگه یه پستی هست که هم سلام بیگ بنگ جان توش نوشته شده اما اخرش مثلا طرز تهیه سالاد ماکارونی هم هست براش عنوان "سالاد ماکارونی" رو بذارید
در واقع باید اول کشف کنید که فلسفه درخواست من چی بود بعدا ازش استفاده کنید .
مثلا همین پست فعلی من مطلبی توش نیست که بخوام زوم کنم روش و به عنوان "عنوان" ازش استفاده کنم .
در مورد این مساله قلیان و شوخی و استعفا و شیراز و اینها من خودمم هنوز درست نمیدونم که شوخیه جدیه دروغ سیزده س یا نه
نوشته ی من کاملا مشخصه که یه شوخی صمیمی بوده
چیزی هم به اسم شیرازی یا کرمانی و کرمانشاهی نداریم دوره این تفکرات کودکانه گذشته من گمان نمیکنم این چند دوست عزیزمون اینجور تفکری داشته باشند
من یه شوخی صمیمی و ساده با این عزیزان کردم که متنش درپستهای قبلی موجوده امیدوارم واکنش این عزیزان هم نوعی از شوخی باشه , اگر بنا باشه که این عزیزان بعد از چند سال اشنایی و مراوده با سایت و شخصیت ها و علاقمندی ها و سلیقه ها و ادبیات ها نوشتار ها هنوز نتونسته باشند به درک درستی از طرف مقابلشون رسیده باشند که چه کسی کیست و چه میگوید این تفوق زین پس هم حاصل نخواهد شد
و نهایتا امید ما اینه که این یه شوخی بوده باشه همونطور که صحبت ما یه شوخی بود