من برخلاف نظر فتحالله زاده دوست دارم بازی را ببریم اما شاید ایشان به خاطر شرایط سخت پرسپولیس این حرف را زده باشد.
علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه که گفته دوست دارد دربی 74 مساوی شود ولی آرش برهانی مهاجم استقلال دوست دارد که تیمش در این بازی پیروز شود.
به گزارش سایت گل، برهانی در پاسخ به این سوال که چرا فتحالله زاده اعلام کرده دوست دارد این دربی مساوی شود می گوید:« من برخلاف نظر فتحالله زاده دوست دارم بازی را ببریم اما شاید ایشان به خاطر شرایط سخت پرسپولیس این حرف را زده باشد. فکر میکنم فتحالله زاده حتی برای دربی پاداش هم بدهد اما به خاطر دل رئوف و مهربانش این صحبتها را انجام داده است.»
او با اشاره به آخرین وضعیت این تیم قبل از دیدار با پرسپولیس ادامه می دهد:« شرایط خوبی داریم ولی بازیها 4 روز به 4 روز انجام میشود و کمی خسته هستیم. امیدوارم ریکاوری خوبی داشته باشیم و برای بازی با پرسپولیس آماده شویم.»برهانی با اشاره به کریهایی که قبل از این بازی خوانده میشود گفت:« نه ما اهل کری خواندن هستیم و نه پرسپولیسها.در اینکه دنیزلی مربی خوبی است شکی نیست اما همه چیز در زمین مشخص میشود و ما امیدوار هستیم در بازی روز 5شنبه از موقعیتهایمان به خوبی استفاده کنیم. شرایط روحی و بدنی خوبی دارم و امیدوارم بتوانم خوب بازی کنم.»