سلام دوست عزيز خواهش ميكنم كاري نكردم..... والا من اين فيلمو نديدم يعني جلوتر از فارسي1 و داستانش و خيلي خوب نميدونم اون خلاصه ايي هم كه نوشته بودم از سايت فارسي 1 گرفتم دوست عزيز... حتما بعدا خواهرشم مياد دقيق نميدونم والا.......
تاپیک خوبی شده
خیلی خوشحالم که این سریالو از اول دیدم
واقعا سریال جالبیه
فقط این سان.سو.رش میره رو اعصاب اما بازم خوبه
برم ببینم آهنگاشو میتونم گیر بیارم تا ملت حالشو ببرن
این آهنگ تیتراژ سریال هست
اصلیشم میگردم تا پیدا کنم
سلام به همه هواداران همسایه ها یه کلیپ توپ فک کنم مربوط به آخرای سریال هست دارم حجم: 3,2 mb فقط اگه تو سایت بزارم پاک میشه(خودتون که بهتر میدونید) در ضمن این کلیپ هرگز در فارسی 1 پخش نخواهد شد ولی یکم داستانو لو میده البته قابل پیش بینی بود اما کاشکی نمیدیدم مربوط به همون حرفی که یکی از بچه ها زد میشه که گفت : "به زودی منتظر یک عروسی باشید" هر کی خواست پیام بده
************************* دوست عزیز لطفا سعی کنید پست های شما پشت سر هم نباشد. و حتما قوانین سایت را رعایت کنید. از گذاشتن آیدی در سایت خودداری کنید شما میتوانید از پیغام خصوصی استفاده کنید. عکس ها و کلیپ هایی که با شئونات اسلامی مغایرت داشته باشد حذف خواهد شد. در نوشتن جملات دقت لازم را داشته باشید. ممنون از همکاری شما. ناظر سایت
ویرایش توسط omid_vv : 03-25-2010 در ساعت 08:34 PM
دلیل: ترکیب کردن سه پست
سلام . وقت همه بخیر و ممنون بابت راه اندازی این تاپیک . من 6 پیج در به در دنبال موسیقی متن این سریال گشتم مخصوصا اون موزیک اسپنیشی که گاهی تو مهمانی هاشون می ذارن اما ... . خوب اگر محبت کنید موسیقی متن این سریالو هم بذارید خیلی ممنون می شم .
کاربر محترم کدوم نوشته شما پاک شده؟؟
خواهشا خارج از تاپیک مطلبی را ارسال نکنید.
دوستان هر جایی قوانین خاص خودشو دارد.
اینکه همه کاربران همکاری کنند به نفع خود شما دوستان هست.
خيلي سريال باحاليه [IMG]http://*****************/2161/1269635732.gif[/IMG] تنها سرياليه كه توي عمرم همه قسمتاشو ديدم... فقط حيف سانسوراتش زياده وگرنه باحال تر ميشد[IMG]http://*****************/2161/1269627259.gif[/IMG]
لطفا چند تا کارشناس از جمله خود امید بعد از دانلود این اطمینان رو به من بدهند که این موسیقی واقعا مال این سریاله و اون چیزی هست که به درد بچه ها بخوره و دنبالش هستند
تا من ترتیبشو بدم توی سایت خودمون اپلودش کنم ..
نتیحه رو از طریق نامه خصوصی به من ارسال کنید.
از کاربران عزیز هم درخواست میکنم حتما به تذکرات و خواسته های کاربران ارشد سایت احترام بگذارند.
صدای تاتیانا مثل بازیگرای هندی هست یعنی خیلی نازکه
اگه اصلیشو کسی واسه فروش داره بگه
دوستان هرکسی میاد یه نظر بده تا تاپیک نخوابه