نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaRiNa-TaTu
حرفی غلطه ! اونلی تقلبی !
خرس قطبی یا موش ؟
|
من انتخاب کنم[IMG]****************************/297.gif[/IMG]
این چیه؟؟[IMG]****************************/297.gif[/IMG]
انتخاب کردنه؟؟[IMG]****************************/118.gif[/IMG]
ده بیست سی چهله؟؟[IMG]****************************/105.gif[/IMG]
خرس قطبی [IMG]****************************/215.gif[/IMG]
خوب چی شد؟؟ الان میاد منو میخوره؟؟[IMG]****************************/52.gif[/IMG] [IMG]****************************/52.gif[/IMG] [IMG]****************************/52.gif[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط viola
سلام دوست عزيز[IMG]****************************/281.gif[/IMG]
اتفاق خاصي نيوفتاده همينطوري [IMG]****************************/306.gif[/IMG]
چون زندگي تنها بخشي هست که واقعيت داره و به خودمون مربوط ميشه نحوه برخورد باهاش زندگيمونو ميسازه و اينده و عمرمونو .و چون بخودمون مربوط ميشه نميتونيم تقلب کنيم. چون هميشه تقلب ميکنيم که به نفعمون بشه و چيزايي که به ما مربوط نميشه هم بهمون مربوط بشه هم به سودمون باشه پس ميبينيد که نميشه ................
اقا نميشه ديگه الکي تلاش نکن [IMG]****************************/242.gif[/IMG] [IMG]****************************/38.gif[/IMG] اين يکيرو بايد خودت 1تنه بري جولوش[IMG]****************************/223.gif[/IMG] [IMG]****************************/167.gif[/IMG] [IMG]****************************/38.gif[/IMG] [IMG]****************************/38.gif[/IMG]
28 ابان 85؟؟؟؟؟؟؟؟[IMG]****************************/297.gif[/IMG] [IMG]****************************/297.gif[/IMG]
|
زرشک[IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG]
سوال من کوش؟؟ حاج خانم ویولا؟؟؟[IMG]****************************/26.gif[/IMG]
به بابا .... حواس پرتی به حاج خانمها هم سرایت کرده[IMG]****************************/222.gif[/IMG]
خوب مثلا سوال شما این بود: بیست و هشت آبان هشتاد و پنج؟؟؟؟
منم میگم نخیر هشتم آبان هشتاد و پنج ... یعنی روزی که من به دیدار کسی رفتم و الان به خودم کمابیش میگم کاش پام میشکست و نمی رفتم که کم کمش و حداقل حداقلش حرمت ادب و دوستی و انصاف و عدالت و احترام و انسانیت و صداقت من نگه داشته بشه و اینجوری مفت و راحت خنجر از پشت نخورم.[IMG]****************************/80.gif[/IMG]
ای روزگار بی مرام[IMG]****************************/294.gif[/IMG]
خوب سوال من:
وظیفه دفاع جلو زن در بازی والیبال چیست (خانم ویولا سوال خیلی فنی بیده)