درست میگین بچه ها ...
دیگران حق دارن در مورد ما طور دیگه ای فکر کنن اما نه به خاطر این تیپ حرفهای شوخیی که اینجا میکنیم
به خاطر تبلیغات عمدا منفی خودمون ! شهرمون و فرنگمون اون نیست که معرفیش میکنیم خیلی بهتره بذارین مثال بزنم تا بفهمین منظورم چیه...
دوست خوب خودم که در سایت هم کم و بیش میاد اصفهانه دانشجوه با فرهنگ و درست حسابی هم هست اونجا کارهای دکوراسیون خونه و اینا هم انجام میده خب میگه فلان روز فلان کس پولمونو بالا کشید نداد
منم گفتم ببین ما کرماشاهی هستیم یا پولمونو میدی یا یه اتوبوس ادم اینجا خالی میکنیم
حالا چی دوستم به خدا کلی ادم خوبیه و محترمه و اصلا نه فیکه کشیدن! بلده نه یه اتوبوس ادم داره ! نه اهل دعواست و نه هیچ وقت این کارو میکنه...
خب هزار تا مثل دوست من هست در ایران که برای وصول کردن پولشون ! از این جور تهدیدا میکنن
اقا پولمو میدی یا بدم سرتو ببرن ؟ !
خب من و تو و اون دوستم میدونیم که ما کرماشاهی ها اینجور نیستیم
اما چه انتظاری از اون اصفهانی بیچاره داری که اینطور قبول نکنه و نپذیره که کرمانشاهی یعنی سربردین !
کافیه یه ذره تبلیغات مسخره هم توی فیلمها بزنن تنگش تا همه باور کنن
میگیم مسولین باید به فکر باشن
و خودمون
خودمون منظورم همین قشر نخبه س که از این کارا نکنن
من انتظار ندارم اون دستفروشی که در میدان گاراژ کار میکنه فحش دادن رو بذاره کنار
تغییر برای اون سخته و واقعا هیچ ناراحتیی هم من از اون ندارم من اگه شرایط اونو داشتم الان هزار جنایت کرده بودم اون خیلی مرده که با شرایطش هنوز داره سیگار میفروشه در گاراژ من بودم الان دزد و قاتل شده بودم..
اما دوستی که توی اصففهانی اقای دانشجو تو دیگه نباید این کارو بکنی...
تو بگو اقای فلانی ما مردم کرمانشاه خدا میدونه هیچج وقت مال کسی و نمیخوریم و قرض کسی پیشمون باشه شب خوابمون نمیبره شما چطور میتونی راحت باشی که پولمون پیشت باشه و نداده باشی ...
تهدید کنی خوبه یا تبلیغ فرهنگی هم بکین
مخصوصا اینکه تهدیده جواب نمیده اما این شاید جواب بده...
به خدا من الان شاید 300 تومن پول تبلیغاتمو عزیزان تهرانی ! نداده اند هفته ای هفت دفعه هم یارو میره دبی ! پولداره خفن ! اما یک بار تهدید نکردم هی میگم به جون اقای فلانی ما کرمانشاهی ها یه ذره مال کسیو نمیخوریم زشت قربون شکلت چرا قول میدی میگی شنبه واریز میکنم اما شنبه گوشیتو خاموش میکنی تو ادم محترمی هستی ما انتظار دیگه ای ازت داریم و ...
وو به خدا این در حالیه که بچه ها میدونن 2 ماهه اینترتم قطعه چون پول شارژ کردنشو نداشتم ! (ولی به جون جون شما دستم بهش برسه سرشو میبرم
)
شوخی کردم