بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مهدي تاج : از سرمربي تيم ملي فوتبال حمايت خواهيم كرد

نايب رييس فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران گفت: از افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان حمايت خواهيم کرد.

''مهدي تاج'' عصر دوشنبه در حاشيه ديدار خير خواهانه تيم منتخب ايران در جام جهاني 1998 فرانسه و منتخب استان البرز در کرج در گفت: تيم ملي فوتبال کشورمان در ماههاي اخير پيشترفت هاي بسيار خوبي داشته و فدراسيون فوتبال نيز تا حد توان از سرمربي تيم ملي حمايتهاي لازم را انجام خواهد داد تا وي بتواند با خيالي آسوده تيم را براي رقابتهاي جام ملتهاي آسيا آماده نمايد.
وي اظهار داشت: اميدوارم با همت و تلاش بازيکنان و همچنين کادر فني و همچنين حمايت هاي فدراسيون فوتبال ، تيم ملي فوتبال ايران نتايج بسيار خوبي در جام ملتهاي آسيا به دست آورد و دل هواداران را پس از سالها شاد نمايد.
مهدي تاج در خصوص بازي خيرخواهانه تيم منتخب ايران در جام جهاني 1998 فرانسه و منتخب استان البرز نيز گفت: انجام چنين بازي هايي کار بسيار پسنديده اي است و اميدوارم ساير استانها نيز در برگزاري ديدارهاي خيرخواهانه پيش قدم شوند.
وي با بيان اينکه فدراسيون فوتبال از برگزاري چنين ديدارهايي استقبال مي کند، ادامه داد: برگزاري اين چنين ديدارهايي از يک سو موجب جمع شدن بازيکنان تيم ملي در دوره هاي گذشته مي شود و از سويي ديگر سبب باز شدن گره اي از مشکلات نيازمندان خواهد شد که کار بسيار ارزشمندي است.
قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
کاربر فعال

تيم فوتسال ايران در آستانه صعود قرار گرفت

تيم ملي فوتسال ايران بامداد سه شنبه با پيروزي پرگل برابر گواتمالا در آستانه صعود به مرحله يک چهارم پاياني رقابت هاي جام جهاني کوچک برزيل قرار گرفت.

در اين ديدار که از گروه چهارم اين مسابقه ها و در شهر آناپوليس برگزار شد، تيم ايران با نتيجه پرگل 6 بر يک حريف خود را شکست داد و به صدرنشيني خود در اين گروه ادامه داد.
گل هاي تيم ايران در اين ديدار را احسان زحمتکش (2 گل)، محمد کشاورز، اصغر حسن زاده، محمد طاهري و محمود لطفي به ثمر رساندند.
در ديگر بازي گروه چهارم، تيم ملي پرتغال با نتيجه 2 بر يک از سد روسيه گذشت و در مکان دوم جدول رده بندي باقي ماند.
در مهم ترين ديدارهاي بامداد امروز، تيم ملي هلند با نتيجه 3 بر يک مغلوب ايتاليا شد و از راهيابي به جمع هشت تيم برتر باز ماند و تيم آرژانتين نيز با نتيجه 4 بر 2 مقابل اسپانيا تن به شکست داد تا در آستانه حذف زودهنگام از اين رقابت ها قرار گيرد.
در ساير ديدارها نتايج زير بدست آمد :‌
روماني 4 قطر 1
هلند 1 ايتاليا 3
آرژانتين 2 اسپانيا 4
کاستاريکا صفر برزيل 8
ليبي 2 جمهوري چک 2
پاراگوئه 6 زامبيا صفر
تيم ملي فوتسال ايران (مدافع عنوان نايب قهرماني) ‌امشب در آخرين ديدار خود در مرحله مقدماتي به مصاف تيم پرتغال مي رود.
ششمين دوره رقابت هاي فوتسال جايزه بزرگ برزيل با حضور 16 تيم در شهر آناپوليس برگزار مي شود.
شرکت هشت تيم برتر جهان در اين دوره از مسابقه‌ها سبب شده است تا لقب جام جهاني کوچک به اين پيکارها داده شود.
قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
کاربر فعال

پرسپوليس دچار بدشانسي شده است

سرمربي سابق تيم ملي و پرسپوليس تهران گفت: تيم فوتبال پرسپوليس در ديدارهاي اخير خود بويژه در بازي با استقلال دچار بدشانسي شد و انصافا حق اين تيم شکست نبود.

''علي پروين'' که عصر دوشنبه براي تماشاي ديدار خيرخواهانه تيم منتخب ايران در جام جهاني 98 فرانسه با منتخب استان البرز به کرج آمده بود گفت: در شهرآورد 69 تيم فوتبال پرسپوليس بازي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت اما نتوانست از موقعيت هاي خود به خوبي استفاده کند و اين تيم استقلال بود که با استفاده بهتر از موقعيت خود در دقايق پاياني توانست با يک گل به پيروزي برسد.
وي درخصوص ناکامي پنج هفته اخير تيم فوتبال پرسپوليس در رقابتهاي ليگ برتر نيز گفت: به نظر من تيم پرسپوليس دچار بدشانسي شده است، اين تيم از کادر فني و بازيکنان بسيار خوبي سود مي برد و در صورتي که بدشانسي از اين تيم روي برگرداند در ادامه بازيها يکي از مدعيان قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر خواهد بود.
پروين ادامه داد: علاوه بر بدشانسي يکي ديگر از مشکلات تيم فوتبال پرسپوليس تعطيلي زياد رقابتهاي ليگ برتر است که اين موضوع براي بعضي تيم ها که ضعف داشتند فرصت و براي تيم هايي مانند پرسپوليس که در مسير خوبي قرار گرفته بودند به نوعي خلل بوجود آورد.
وي همچنين در خصوص برگزاري ديدار خيرخواهانه روز دوشنبه گفت: برگزاري چنين ديدارهايي کار بسيار ارزشمندي است که هر ساله يکي دو بار آقاي کريمي در کرج آن را برگزار مي کند که من نيز با کمال ميل و با علاقه در اين ديدارها حاضر مي شوم و هر کمکي از دستم برآيد انجام مي دهم.

قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
کاربر فعال

ادعاهاي جديد باشگاه استقلال

در حالي که پرسپوليسي ها ماجراي گل آفسايد داربي را به فراموشي مي سپارند، باشگاه استقلال ادعاهاي جديدي مطرح کرد.

در حالی که 3 روز از برگزاری داربی پایتخت سپری شده است و ماجرای گل آفساید پرسپولیس زیر سایه اخراج شیث رضایی قرار گرفته است، باشگاه استقلال امروز به استناد فیلم و عکس های جدید ادعای یک ضربه پنالتی کرد، گل پرسپولیس را آفساید اعلام کرد و به حسین بادامکی هافبک پرسپولیس کارت قرمز داد!
استقلالی ها پس از مشاهده مجدد دربي 69 به نکته جالبي برخورده اند : حسين بادامکي،‌ هافبک مياني تيم فوتبال پرسپوليس که يک بار در دقيقه 25 نيمه اول به علت خطا بر روي مجيدي از داور مسابقه کارت زرد گرفت،‌دو مرتبه ديگر در ثانيه دوازدهم (خطا بر روي برهاني) و دقيقه 28 نيمه اول (خطا بر روي ميداودي) به عمد و به وضوح مرتکب خطا شده که با لحاظ تمامي جهات منصفه داوري هم مستوجب کارت زرد بود.
حال علاوه بر پنالتي صورت گرفته بر روي ميلاد ميداوودي بايد ديد آيا 10 نفره شدن تيم پرسپوليس در نيمه اول نمي‌توانسته در جريان بازي تاثيرگذار باشد؟ آيا کارشناس داوري وجود دارد که بتواند حضور هافبک سرخپوشان در نيمه دوم را توجيه کند؟ آيا پرسپوليس تا انتهاي بازي عادلانه با يازده نفر مقابل استقلال بازي کرد و باخت؟ آيا استقلال نمي‌توانست به حريف 10 نفره بيش از يک گل بزند؟
سایت باشگاه استقلال همچنین با استناد به عکسی که از شبکه جام جم گرفته شده است ادعا کرده که گل پرسپولیس کاملا مردود بوده و باید به يک توهم بي‌دليل خاتمه داده شود و اجازه «دبه» کردن را به کسي ندهد! استقلالی ها توصیه کرده اند فردوسی پور با استناد به این عکس در برنامه نود موضوع گل پرسپولیس را خاتمه یافته اعلام کند. به نوشته سایت استقلال اين عکس از جهتي خيال پرسپوليسي‌ها را نيز راحت مي‌کند؛ آنها مي‌بينند که در دقيقه 6 مسابقه گل قانوني و درستي نزده‌اند پس آرام مي‌گيرند و به بقيه بازي‌‌هاي بعدي فکر مي‌کنند
قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
کاربر فعال

حمله قهرمان به قلب تاتنهام در جوزپه‌مه‌آتزا

مدافع قهرماني قاره‌سبز در ادامه ديدارهاي دور سوم رقابت‌هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف نماينده انگليس مي‌رود.

تيم اينترميلان که فصل گذشته با رهبري خوزه مورينيو،‌ مربي پرتغالي کنوني رئال‌مادريد اسپانيا، موفق شد به مقام نخست اين پيکارها برسد، فرداشب در ورزشگاه جوزپه‌مه‌آتزا ميزبان تاتنهام است.
راه‌راه‌پوشان نراتزوري که امسال با هدايت رافائل بنيتس، سرمربي اسپانيايي فصل قبل ليورپول، از دو بازي قبلي يک برد و يک تساوي را اندوخته کرده و با 4 امتياز، صدرنشين گروه اول هستند، مي‌کوشند با کسب هر سه امتياز جدال سخت با حريف ليگ برتري موقعيت خويش را در اين دسته استحکام ببخشند.

قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
کاربر فعال

ساختمان جديد يوفا با حضور پلاتيني افتتاح شد

ساختمان جديد اتحاديه فوتبال اروپا(يوفا) در آستانه مسابقات دور سوم ليگ قهرمانان افتتاح شد.

روز گذشته در حضور ميشل پلاتيني، رئيس و ديگر مقامات اين ارگان، همچنين روساي 53 فدراسيون اروپايي عضو اين سازمان، عمارت جديد يوفا در شهر نيون در آستانه دور سوم پيکارهاي يادشده (ديدارهاي امشب و فرداشب) به بهره‌برداري رسيد.
اين ساختمان بالغ بر چهار طبقه و به شکل استوانه‌اي شکل مشرف به درياچه ژنو است. محلي که امکان فعاليت را براي 200 کارمند عالي‌ترين مرجع فوتبال قاره را ممکن مي‌کند.
در خلال اين مراسم، مسئولين فني به مقامات سازمان امکانات پيشي‌بيني شده پيشرفته اين بنا را توضيح دادند که مورد استقبال زياد واقع شد.
در گذشته‌هاي دور مقر اين اتحاديه در شهر پاريس فرانسه قرار داشت که پس از 35سال به برن سوئيس انتقال يافت. در ماه فوريه سال 1995 کارمندان و مديران اين اتحاديه به شهر نيون کشور يادشده نقل مکان کردند.

قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
کاربر فعال

قطري‌ها در تدارک ميزباني برزيل و آرژانتين

مسوولان فوتبال قطر در تدارک ديدار حساس تيم‌هاي ملي برزيل و آرژانتين هستند.

در حالي که نزديک به يک ماه ديگر تا ديدار دوستانه تيم‌هاي برزيل و آرژانتين در دوحه قطر زمان باقي مانده است، مسوولان برگزاري اين ديدار از هم اکنون در انديشه تدارک ويژه اين بازي و فروش 50 هزار بليت اين ديدار هستند.

قطري ها که مطمئن هستند که ورزشگاه خليفه شهر دوحه درروز 26 آبان ماه مملو از تماشاگر خواهد شد، از هم اکنون قيمت بليت‌هاي اين بازي را اعلام تا در روزهاي آتي فروش آن را آغاز کنند.

براي ديدار تيم‌هاي ملي برزيل و آرژانتين که ستاره هاي نامي فوتبال جهان را در ترکيب خود خواهند داشت، بليت‌هايي با قيمت 500 – 300 و 50 ريال قطر تعيين شده است.

شایان ذکر است که ديدار تيمهاي برزيل و آرژانتين روز چهارشنبه 26 آبان ماه در ورزشگاه ملي خليفه شهر دوحه برگزار خواهد شد .

گفتنی است که قطر ميزبان جام ملت‌هاي 2011 آسيا يکي از نامزدهاي ميزباني جام جهاني است.

قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
کاربر فعال

در آستانه جدال امشب رئال با ميلان

دروازه‌بان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا بازي امشب تيمش را برابر آ.ث ميلان اولين جدال جدي اين فصل از فوتبال دانست.

ايکر کاسياس تصريح کرد: ميلان تيم بسيار بزرگي است و نبايد تصور کنيم بازيکنان بزرگش در فضاي برنابئو تحت تاثير محيط قرار خواهند گرفت، همانطور که ما نيز تحت تاثير سن‌سيرو قرار نمي گيريم.
وي ادامه داد: رونالدينيو از ديد من کليدي‌ترين بازيکن بازي امشب نيست اما نسبت به سايرين دونده‌تر و تاثيرگذارتر خواهد بود و مدافعين ما بايد مراقب او باشند.
کاسياس خاطرنشان کرد: همانطور که مورينيو نيز گفته اين بازي چيزي بيشتر از يک بازي است و بايد مراقب همه چيز باشيم. به راستي يک فينال بسيار زودهنگام را در ليگ قهرمانان اروپا تجربه مي کنيم.

قدیمی 10-19-2010
ramin abi آواتار ها
کاربر فعال

مرحله يک شانزدهم رقابت‌‎هاي فوتبال جام حذفي

مرحله يک شانزدهم رقابت‌‎هاي فوتبال جام حذفي باشگاه‌هاي کشور امروز با برگزاري ديدارهاي زير آغاز مي‌شود:

* پاس همدان - استقلال تهران، ساعت 15، ورزشگاه قدس همدان
* داماش گیلان - سایپا البرز، ساعت 15، ورزشگاه عضدی رشت
* فولاد نطنز - نفت تهران، ساعت 15، ورزشگاه صفائیه اصفهان
* مس کرمان - نفت مسجد سلیمان، ساعت 15، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
* پیکان قزوین - کاوه تهران، ساعت 15، ورزشگاه رجایی قزوین
* ماشین سازی تبریز - سپاهان اصفهان، ساعت 15، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
* شهرداری بندرعباس - صبای قم، ساعت 15، ورزشگاه تختی بندرعباس
* ایرانجوان بوشهر - ملوان بندرانزلی، ساعت 17، ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر
* فولاد خوزستان - سپیدرود رشت، ساعت 17، ورزشگاه تختی اهواز
قدیمی 10-19-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

جان واريو: من هم دوست دارم براي تيم ملي ايران بازي كنم/ خوشحال مي‌شوم قطبي دعوتم كند

من خيلي دوست دارم براي تيم ملي ايران بازي كنم.

4 سال است كه در اين كشور زندگي مي‌كنم و ايران را مثل برزيل دوست دارم.

من به مردم اين كشور عادت كرده‌ام و خوشحال مي‌شوم براي تيم ملي ايران بازي كنم.

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش