سلام و عرض ادب و وقت بخیر دارم خدمت همه دوستان و عزیزان و همراهان
اینقدر شما دوستان محبت کردین که با وجود خستگی و نیمه شب بودن و صبح رفتن سر کار اما دلم نیومد الان آن نشم و برای تشکر از اینهمه محبت شما عزیزان تشکر و عرض ادب نکنم
دوستان عزیز و گرامی:
jacoooob
مدیر بخش موسیقی و سینما
nae
کاربر کارآمد
Omid7
مدیر ورزش و اخبار IT
Asterah
مدیر بخش تجربی
forrest
کاربر فعال
Mina110
ناظر مسئولیت ویژه
دانه کولانه
مدیر سایت
کوروش نعلینی
رزیتا2
ناظر
amir ahmadi
کاربر خیلی فعال
فرگل
کاربر فعال
raha_10
کاربر کارآمد
tinajon
کاربر کارآمد
آريانا
کاربر فعال
shadi
مدیر بخش تصاویر و عکسها
Nur3
کاربر فعال
sheida.m
مدیر بخش عکس
SonBol 2561
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش دانشگاه
مجتب
کاربر بسیار فعال
topic_sun
کاربر خوب
behnam3638
کاربر فعال
kiana
کاربر فعال
فرانک M
کاربر خیلی فعال
ساقي
مدیر بخش ادبیات
mary.f
کاربر فعال
فرح داد
تازه کار
از همه شما متشکرم و بابت اینهمه محبت از همه شما نهایت سپاسگزاری را دارم
راستش امروز خیلی روز عجیبی بود
اولش صبح ددم همسرم رگبار اس ام اس تولدت مبارک رو در شصت مدل برام ارسال کرده
(حالا بگذریم جای شما خالی جمعه شب یک مهمانی پیشواز هم برام گرفته و خلاصه خیلی تحویلم گرفته اند!!!) بعد از صبح تا بحال این تاپیک رو رصد کردم ولی نمی تونستم آنلاین بشم چون درجه داریم و رد پایی از ما نباید جایی که اینترنتش امن نیست باشه تا فروم در امنیت باشه
خلاصه اینهمه محبت رو می دیدم که هی اضافه میشد ولی نمیشد جواب بدم... آی کفری شدم... ولی شب هم که شده گفتم میام و اومدم که در حد توان تشکر کن
بعد با میناخانم بزرگه عصری صحبت کردم کلی تبریک گفت بعد یادش افتاد تولد داداش خوش هم بوده تبریک نگفته خیلی جالب شد!!!!
بعد با کوروش صحبت کردم ایشون هم گفتند تولد پدرشون هم هست ایضا و نتونستند درست و حسابی تبریک بگویند و ایضا دویدند رفتند پدر را کلی تحویل و تبریک با هم و اینها
بعد خوندن پست جناب امیر احمدی و ننوشتن سال تولد!! (امیر احمدی عزیز تولدتون مبارک انشالله سال تولدتون ثابت بمونه و کنتور نندازه)
بعد دیدن لینک اول کوروش که خیلی بد بود و لینک دومش که به خاطرش باید سه روز اخراجش کنم چون تبلیغ آب شنگولیه و نوشابه اشتباهی باز کرده!!!!!
بعد تمام نوشته های جالب و پر از محبت شما بعداین کادوی آریانا که خیلی جالبه تابلویی رو که من خودم کنارش عکس دارم (جهت شوخی) رو برام کادو فرستاده!!!!!
خلاصه روز جالبه
ولی جالبترین قسمتش اینه که من کیک و شیرینی تولدمو جمعه پخش کردم
الان که تولدم شده و روز واقعیشه دارم ته مونده میوه و شیرینی های جشن تولدم رو توی روز تولدم نوش جان می کنم!!!!!!!!!!!
این آخریش خداییش دیگه آخرش بود
فکر کن
تولد بگیری
چندروز بعد تو روز واقعی تولدت ته مونده شیرینی و میوه های روز تولدت نصیبت بشه!!!!
چیزی جا نیفتاد
بگذریم
سن من الان نزدیک سن جوونی های کوروش و پیری های امیر احمدی شده و احساس می کنم دارم پیر میشم!!!
متوسط عمر انسان تو فروم پی سی نمیدونم چند ساله ولی می دونم زیاد نیست چون عمر پی سی هم زیاد نیست
امروز تولد روز آزادسازی خرمشهر هم هست
این اتفاق خجسته و این حماسه باشکوه رو خدمت همه ملت ایران و خانواده کسانی که جونشون رو گذاشتند تا خاک ایران رو به دامان میهن برگردونند تبریک میگم
چه اونا هستند که شایسته تبریک و تقدیر هستند
نه من
کسانی که با دل و جون رفتند تا ما بتونیم اینجا باشیم و برای هم و باهم و در کنار هم آزاد باشیم
خدا همه شونو رحمت کنه
که به لطف جون بر کف بودن همه اونها
ما زنده ایم و زیر چکمه قدرت متجاوزین نیستیم
انشالله وضعیت مالی و رفاهی و اقتصادی و ارتباط بین هموطنان ایرانی ما هر چه زودتر به درجه مناسب و قابل توجهی برسهو ایران همیشه پر از رفاه و آسایش و آرامش و شادی و شور زندگی باشه و ایرانیان همیشه برترین و بهترین در جهان باشند
انشالله
موفق باشید
از همه دوستانی که اینهمه بنده را مورد لطف مکرر خودشون قرار دادند بی نهایت متشکر و سپاسگزارم
ارادتمند
امیر عباس بچه تهرانپارس