مرسی
کوروش مانیتور خیلی دوست داره!
یه خرده اگه حرفه ای تر میخواستین کار کنین
مثل من از متن بالا InterView 1700 رو بر میداشتین توی گوگل سرچ میکردین تا هم یه مقاله خارجی اضافه بر سایتهای فارسی که این خبر رو کپی میکنن و مام کردیم داشته باشیم و هم اصل کار ! عکس این مانیتورو داشتیم...
من همیشه به بچه ها گفتم اگه چیز خوبی توی نت میبیینین بیارین توی سایت بزنین اما فقط یه کپی پیست کن نباشین وقتی یه چیز خوب دیدین بیاین کاملترینشو توی سایت بزنین
از 10 منبع دیگه هم برین از همون مطلب موضوع بیارین و بزنین تا هم خودمن از خودمون راضی باشیم که صرفا حاصل دسترنج بقیه رو نخوردیم و هم بازدید کنندگان راضی باشن و یه مطلب کامل داشته باشن و هم بازدیدمون بالا بره
EVGA InterView 1700 Dual-Monitor System
The InterView 1700 is the latest dual-monitor system from EVGA which is targeted specially at business presentations, researchers, physicians, financial consultants or creative professionals. It consists of two 17-inch LCD monitors that can be rotated 180 degrees vertically and folded 90 degrees horizontally. Both monitors support a native resolution of 1440 x 900 pixels and feature 8ms response time and 500:1 contrast ratio. In addition, the system also integrates a built-in 1.3-megapixel webcam, three USB ports and a DVI connectivity. The EVGA InterView 1700 sells for $650.