#1  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
جدید انواع خوراک ماکارونی

انواع خوراک ماکارونی


اسپاگتی‌ بولونیایی‌

● مواد لازم‌:
▪ پنیر پیتزا: به‌ میزان‌ دلخواه‌
▪ هویج‌: ۱ عدد
▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ عدد
▪ آب‌گوشت‌: دوسوم‌ فنجان‌
▪ آب‌جوش‌: ۲ لیتر
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد
▪ ساقه‌ كرفس‌: ۲ عدد
▪ كره‌: ۴۵ گرم‌
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ روغن‌ زیتون‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
▪ نمك‌: یك‌ و نیم‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ آب‌ غوره‌ نجوشانده‌: دو سوم‌ پیمانه‌
▪ ماكارانی‌: ۴۰۰ گرم‌

● طرز تهیه‌:
ابتدا پنیر را رنده‌ كنید، سپس‌ پیاز را پوست‌ گرفته‌ و یا رنده‌ كنید، كرفس‌ها را هم‌ به‌ همین‌ شكل‌ می‌توانید ریز كنید، گوجه‌فرنگی‌ها را پوست‌ كنده‌ و خرد كنید، كره‌ را در ماهیتابه‌ داغ‌ كنید و پیاز، هویج‌ و كرفس‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید و بگذارید سرخ‌ شود.
گوجه‌های‌ خرد كرده‌، رب‌ گوجه‌ و گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و به‌ مدت‌ ۱۰ دقیقه‌ هم‌ بزنید تا رنگ‌ گوشت‌ تغییر كند و قهوه‌ای‌ شود.
سپس‌ آب‌گوشت‌ و برگ‌ مو یا جعفری‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و بگذارید آب‌ آن‌ جوش‌ بیاید.در ظرف‌ را ببندید تا برای‌ مدت‌ ۴۵ دقیقه‌، روی‌ حرارت‌ كم‌ بجوشد، در این‌ فاصله‌ هر چندگاه‌ یك‌بار مواد را هم‌ بزنید تا ته‌ نگیرد.آن‌گاه‌ ماكارانی‌ را طبق‌ معمول‌ بپزید.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

پاستا با قارچ‌ و ریحان‌

● مواد لازم‌:
▪ سیر خرد شده‌: ۳ حبه‌
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ پیاز خلال‌ شده‌: ۱ عدد
▪ قارچ‌ دكمه‌ای‌ ورقه‌ شده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ سركه‌ سفید: یك‌ چهارم‌ لیوان‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌ رنده‌ شده‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ ریحان‌ تازه‌ خردشده‌: یك‌ چهارم‌ لیوان‌
▪ ماكارونی‌ پیچ‌: ۲۵۰ گرم‌

● طرز تهیه‌:
ابتدا روغن‌ را در ماهی‌تابه‌ گرم‌ كنید، پیاز و سیر رادر آن‌ ریخته‌ و هم‌ بزنید و آنقدر صبركنید تا نرم‌شود. سپس‌ گوشت‌ را اضافه‌ كنید و هم‌ بزنید تازمانی‌ كه‌ كاملا قهوه‌ای‌ شود. آنگاه‌ قارچ‌ را نیزاضافه‌ كنید و آنقدر صبر كنید تا نرم‌ شود و سركه‌ رابه‌ مواد بیفزایید. دراین‌ هنگام‌ گوجه‌فرنگی‌ را هم‌اضافه‌ كنید و بدون‌ اینكه‌ درب‌ ظرف‌ را بگذارید،به‌ مدت‌ ۱۰ دقیقه‌ آن‌ را روی‌ حرارت‌ بگذارید،سپس‌ سبزیجات‌ را اضافه‌ كنید. در همین‌ حین‌،پاستا را در یك‌ قابلمه‌ درحال‌ جوش‌ بریزید و ده‌دقیقه‌ صبر كنید تا كاملا نرم‌ شود. در مرحله‌ آخرآن‌ را آبكشی‌ كنید و در ظرف‌ مورد نظر بریزید وسس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌ آن‌ بریزید.
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

ماکارونی و سس سفید

مواد لازم؛ ماکارونی به میزان لازم، چهار قاشق غذاخوری کره، یک عدد پیاز کوچک خرد شده، یک چهارم پیمانه آرد، چهار پیمانه شیر، یک هشتم قاشق چایخوری فلفل، یک و یک چهارم پیمانه پنیر چدار (در صورت دلخواه می توانید از پنیر پیتزا یا موزارلا هم استفاده کنید) مقداری گوشت چرخ کرده، دو قطعه نان تست، نمک و فلفل به میزان لازم.

▪ طرز تهیه؛ ابتدا فر را با درجه ۳۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. ماکارونی را پخته، آبکش کنید. حال پیاز را با کره تفت دهید بعد از پنج دقیقه آرد را به پیاز نرم شده اضافه کنید. وقتی بوی خامی آرد گرفته شد (رنگ آن تغییر نکند)، حرارت را کم کرده، شیر را به تدریج اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود. وقتی سس، غلیظ شد، یک پیمانه پنیر چدار را به آن اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. حال ماکارونی را با سس آماده شده مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده را هم با کمی پیاز سرخ شده تفت دهید و به ماکارونی اضافه کنید. نان تست را هم خرد کرده با پنیر چدار و کمی نمک مزه دار کنید و روی مخلوط ماکارونی بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه، در فر از قبل آماده شده قرار دهید. وقتی پنیرها آب شد و روی غذا طلایی رنگ شد، غذا آماده است.
پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

نان اسپاگتی

● مواد لازم:
▪ روغن زیتون=۱ قاشق غذاخوری
▪ پیاز خورد شده=۵ عدد
▪ سیر خورد شده=۸ پر
▪ ادویه مخلوط=۱ قاشق چایخوری
▪ پورد فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
▪ زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ ماجی مرغ(گالینا بلانکا)=۱ مکعب
▪ گوشت چرخ کرده=۴۵۴ گرم
▪ گوجه فرنگی خرد شده=۲ عدد
▪ رب گوجه فرنگی=۱۳۵ گرم
▪ سس کچاپ=۱ قاشق غذاخوری
▪ آب=۴/۳ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)
▪ پنیر چدار رنده شده=۲/۱ لیوان
▪ اسپاگتی جوشیده شده و آبکش شده=۲/۱ پاکت(۱۵۰ گرم)
▪ تخم مرغ زده شده=۲ عدد

● طرز تهیه:
▪ پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید سپس تمام ادویه ها ،ماجی و سپس گوشت را افزوده و بهم بزنید.
▪ رب گوجه،کچاب و آب را افزوده بگذارید با حرارت پایین به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید.
▪ نصف پنیر را در کف ظرف مورد نظر ریخته سپس نصف اسپاگتی را روی آن بریزید،بعد نصف تخم مرغ را روی ▪ ریخته و در آخر نصف گوشت چرخ شده را بریزید.اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
▪ ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید.
پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

پستای پنیر( زمان پخت: ۴۰دقیقه )

● مواد لازم برای برای ۴ نفر:
▪ ۱ ق.س روغن زیتون،
▪ ۱ عدد پیاز خردشده،
▪ ۲ حبه سیر له شده،
▪ ۲ فنجان گوجه فرنگی ،
▪ ۱ ق.س سرکه،
▪ ۱.ق س آویشن،
▪ یک دوم فنجان زیتون بدون هسته،
▪ ۱ دسته آویشن،
▪ یک چهارم ق.چ نمک و فلفل سیاه ،
▪ یک چهارم فنجان پنیر چرب،
▪ ۳۵۰ گرم پستا (ماکارانی)

● طرز تهیه:
پیاز را با روغن زیتون سرخ کنید سپس سیر را اضافه کنید تا سرخ شود. بعد گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده ۲ دقیقه دیگر سرخ کنید. این مخلوط را به ظرف منتقل کرده سپس زیتون، آویشن نمک و فلفل را اضافه کرده در فر به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید. در ضمن ماکارانی را پخته، آبکشی کرده داخل ظرف ریخته با پنیر و مخلوط گوجه فرنگی مخلوط کنید.
پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

ماكارونی با سس بشامل

● مواد لازم :
▪ ماكارونی نیزه ای یا صدفی ۵۰۰ كرم
▪ گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
▪ قارچ ۲۵۰ گرم
▪ پودر سیر به میزان دلخواه
▪ ذرت و نخود فرنگی در صورت دلخواه
▪ پیاز یك عدد متوسط
▪ روغن مایع نصف لیوان
▪ سس بشامل ۲ لیوان

● طرز تهیه:
ابتدا پیاز را را باروغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ را اضافه میكنیم تا نرم شود هنگامه اضافه كردن قارچ بهتر است شعلع گاز كمی زیاد باشد تا قارچ آب نیاندازد بعد از آن گوشت را اضافه كرده و به آن پودر سیر اضافه میكنیم و تفت می دهیم و حدود نصف لیوان آب می ریزیم تا بپزد بعد از ۱۵ دقیقه می توانیم در صورت تمایل كنسرو نخود فرنگی و ذرت را اضافه كرد بعد از آن سس بشامل را اضافه كرده و زیر آن را كم میكنیم تابا هم حدود ۵ دقیقه روی گاز باشد
ماكارونی را پخته و آبكش می كنیم و داخل قابلمه مورد نظر ریخته و مواد را با آن كاملا مخلوط كرده و روی گاز میگذاریم تا ۱۵ الی ۲۰ دقیق بعد از اینكه بخار آن درآمد و سس كاملا به خورد ماكارونی رفته باشد در صورت تمایل میتوانید زودتر و به صورت شل تر ماكارونی را سرو كنید
پاسخ با نقل قول
  #7  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

● مواد لازم:
▪ کلم بروکلی=۱۱۵ گرم
▪ ژامبون مرغ=۵۰ گرم
▪ پنیر چدار=۵۰ گرم
▪ شیر خشک آماده شده=۱و ۴/۱ لیوان(۳۰۰ میلی لیتر)
▪ تالیاتلی(نوعی پاستای پهن و نواری شکل)=۵۰ گرم
▪ نمک=بمیزان لازم

● طرز تهیه:
کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه های کوچک درآورید. ساقه های آنها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. کلم بروکلی ها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند. ژامبون،پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از ۲۴ ساعت مصرف کنید
▪ نکته:برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر ۳ قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرد.
پاسخ با نقل قول
  #8  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

اسپاگتی با سس بلونگ

● مواد لازم:
▪ اسپاگتی ۱ کیلو
▪ گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
▪ قارچ ۳۰۰ گرم
▪ فلفل تند ۱ عدد
▪ سیر ۴ پر
▪ هویچ ۱ عدد
▪ ریحان خشک شده یک چهارم قاشق چای خوری
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز ۱ عدد متوسط
▪ پنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرم
▪ فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی

● طرز تهیه
پیاز را خیلی ریز خرد کرده و سرخش کنید و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و حسابی آن را تفت بدهید . هویچ ، سیر و فلفل سبز تند را ریز ریز کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید . اگر دوست ندارید غذایتان تند شود میتوانید بجای فلفل تند از فلفل دلمه ایی استفاده کنید . حال میتوانید فلفل سیاه و نمک را به اندازه کافی به آن اضافه کنید ، حال رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و یک مقدار به آن آب اضافه کنید ، فراموش نکنید که این سس باید آبکی باشد چرا که قرار هست اسپاگتی را مدل ایتالیایی درست کنیم . در آخر یک چهارم قاشق ریحان خشک را به آنها اضافه کنید توجه کنید که فقط به مقدار خیلی کمی ریحان خشک اضافه کنید والا سس تلخ خواهد شد . بگذارید سس حسابی جا بیافتد و فراموش نکنید که آبش کشیده نشود، حال دیگی رو پر آب کرده و به آن نمک اضافه کنید و اسپاگتی ها را بپزید ، ایندفعه چون مدل ایتالیایی درست میکنیم و قرار نیست دمش کنیم بایستی اسپاگتی ها خوب بپزد ، طوریکه بعد از آبکش کردن ، قابل خوردن باشد اصولا یک مقدار زنده بودن اسپاگتی باعث میشود که با سس خوشمزه تر باشد حال که اسپاگتی ها پخته شد آن را در بشقابی کشیده و سس را رویش بریزد و یه مقدار از پنیر پیتزای رنده شده بر روی سس اضافه کنید.
پاسخ با نقل قول
  #9  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

خوراک ماکارونی پیچ با سوسیس و قارچ

● مواد لازم:
۶۰ میلی لیتر یا ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون-
▪ یک ساقه کرفس-
▪ یک حبه سیر-
▪ ۲۲۵ گرم سوسیس-
▪ ۲۲۵ گرم قارچ -
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
▪ یک قاشق غذاخوری پودر آویشن خشک شده و یا پودر ارگانو- نمک، فلفل، جعفری

طرز تهیه:
۱) ابتدا ماکارونی را به روش معمول پس از به جوش آوردن آب و اضافه کردن نمک و کمی روغن در آب ریخته و طبق دستور نوشته شده بر روی بسته بندی، آن را بپزید. سپس آب کشی کرده و مدتی صبر کنید تا سرد شود در این فاصله زمانی کرفس، سیر و قارچ را ریز خرد کرده و سوسیس ها را نیز حلقه کنید.
۲) روغن را در ماهیتابه ریخته و پس از داغ شدن آن، کرفس و سیر خرد شده را داخل روغن ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. البته این مدت بستگی به پخت کرفس ها دارد. لازم به ذکر است مراقب باشید که کرفس ها قهوه ای رنگ نشوند در ضمن شما می توانید ابتدا کرفس ها را تفت داده و سپس در مرحله ای نزدیک به پخت، سیرهای خرد شده را اضافه کنید تا سیرها نسوزند.
۳) سوسیس های حلقه حلقه شده را به روغن حاوی کرفس و سیر اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه مرتب به هم بزنید تا سوسیس ها سرخ شده و رنگ آنها مایل به قهوه ای شود.
۴) سپس قارچ ها را به همراه آب لیمو به مواد قبلی افزوده و مدت ۴ دقیقه همزمان همه مواد را دوباره تفت دهید. در طول این مدت مرتب مواد را به هم بزنید تا قارچ ها نرم شوند.
۵) نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کرده به هم بزنید.
۶) در پایان در ظرفی بزرگ این مواد را به ماکارونی پیچ اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. برای تزئین و مزه دار کردن این خوراک کمی جعفری خرد شده بر روی آن ریخته و سرو کنید. یک پیشنهاد: این خوراک با پنیر پارمسان نیز بسیار خوشمزه می شود. بنابراین شما می توانید در پایان همزمان با جعفری خرد شده، مقداری نیز پنیر پارمسان رنده شده بر روی آن بریزید.
پاسخ با نقل قول
  #10  
قدیمی 09-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

اسپاگتی با سس مارنیارا

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ روغن زیتون: ۷ قاشق غذاخوری،
▪ سیر بزرگ و خرد شده: یک حبه،
▪ گوجه‌فرنگی: یک کیلو
▪ رب گوجه‌فرنگی: یک‌چهارم فنجان،
▪ ریحان خرد شده: نیم قاشق غذاخوری،
پونه کوهی: نیم قاشق غذاخوری،
▪ ▪ ماکارونی: نیم کیلو،
▪ جعفری خرد شده: نصف قاشق غذاخوری،
▪ فلفل سیاه: به مقدار لازم

● طرزتهیه:
روغن را در ظرفی داغ کرده سپس سیر را در آن سرخ کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید و در آن ریخته و هم بزنید. هنگامی که گوجه‌فرنگی‌ها کمی تغییر رنگ دادند سایر مواد (به جز جعفری و ماکارونی و فلفل) را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. حرارت باید به‌گونه‌ای باشد که سس به جوش نیاید.
ماکارونی را طبق دستور پخت روی پاکت بپزید تا زمانی که مغز ماکارونی پخته شود. مواظب باشید ماکارونی‌ له نشود. سپس آبکش کرده و پس از اینکه آب آن کاملاً رفت کمی از ماکارونی را در قابلمه ریخته و روی آن سس بریزید. بقیه ماکارونی را هم در قابلمه ریخته و سس را با آن مخلوط کنید سپس قابلمه را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا آماده شود.
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:56 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها