#1  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض انواع خوراكها




مواد لازم :
سيب زميني = 5 عدد متوسط
اسفناج نيم كيلو
كالباس خرد شده = يك فنجان
پنير پيتزا = يك فنجان
پياز = 1 عدد متوسط
نمك و فلفل به ميزان لازم
دستورتهيه :
ابتداد پياز را تفت مي دهيم و اسفناج را كه قبلاٌ آب پز كرده و از آبكش رد مي كنيم و بعد به پياز اضافه ميكنيم . كالباس هاي خرد شده را اضافه مي نمائيم . سيب زميني ها را آب پز كرده و بعد له مي كنيم نصفي از سيب زميني ها را ته ظرف پيركسي كه كمي روغن زديم پهن مي كنيم مواد آماده شده اسفناج و كالباس را روي سيب زميني پهن مي كنيمو بعد بقيه سيب زميني را روي آنها مي ريزيم و در آخر پنير پيتزاي رنده شده را مي ريزيم و داخل فر به مدت 15 دقيقه مي كذاريم كه پنير آب شود و طلايي رنگ گردد
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

مواد لازم:
مرغ : 1عدد
نخود فرنگی : 2 لیوان
ذرت : 2 لیوان
قارچ : 500 گرم
پیاز : 1 عدد
آرد : 3 قاشق غذاخوری
شیر:2 لیوان
خامه : 1 قوطی
چیپس خلالی : 1 بسته
طریقه پخت : مرغ را کاملاٌ از استخوان جدا کرده به تکه های کوچک ریز می کنیم (بند انگشت )وبا کمی کره تفت می دهیم تا بپزد بعد نخود فرنگی وذرت را اضافه می کنیم وقارچها را هم ریز کرده با کره تفت می دهیم تا آبش کاملاٌ چفت شود وبعد بعد به مرغ می افزائیم سپس شیر را با آرد حل کرده وکاملا هم می زنیم تا آرد گوله نشود ودرون مواد میریزیم ومیگزاریم تا کاملا غلیظ شود ومواد جا بیفتد در انتها خامه را اضافه می کنیم وغذا را درون ظرف دلخواه ریخته ورویش را کاملا با چیپس پر می کنیم .
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

مواد لازم :
بادمجان :5/1 کیلو
مرغ :1 ران ونصفه سینه
آرد : 3 قاشق غذاخوری
شیر:3 لیوان
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
کره :50گرم
خامه :در صورت تمایل 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
بادمجانها را حلقه حلقه سرخ می کنیم با کمی نمک بعد مرغها را با کمی نمک وفلفل وآبلیمو و1 عدد پیاز با آب خیلی کم میگذاریم بپزد بعد انها را تکه تکه کرده کنار می گذاریم .
شیر سرد وآرد را با هم مخلوط کرده روی گاز گذاشته وهم می زنیم تا جوش آید بعد کره را اضافه می کنیم ونمک وفلفل وخامه را می افزائیم تا کمی صفت شود (از فرنی رقیق تر) ظرف مناسبی که بتوان داخل فر گذاشت انتخاب کرده کمی از سس سفیدی که درست کردیم می ریزیم بعد ورقههای سرخ شده بادمجان را می چینیم (نصف آن را)بعد تکه های مرغ را رویش میریزیم وکمی دیگر سس سفید وبعد بقیه بادمجانها را رویش می چینیموکاملا سس سفید را رویش میریزیم وپنیر پیتزای رنده شده را ریخته وداخل فر گذاشته تا رویش طلائی شود (به مدت 30دقیقه ) وبعد میل می نمائید

پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان=1 کیلو
روغن=150 گرم(یک پیمانه سرخالی)
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سیر=2 تا 3 دانه
گوجه فرنگی=نیم کیلو
فلفل سبز دلمه=3 تا 4 عدد
آرد=1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
گوشت را بشکل مکعب های کوچک می بریم و می شوئیم با پیاز سرخ کرده و سیر خرد شده در داخل ظرفی ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم و در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود.بعد 2 تا 3 لیوان آب می ریزیم.می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد نباید له شود. فلفل را خرد کرده داخل گوشت می ریزیم.بعد از چند جوش آرد را در یکی دو قاشق روغن کمی سرخ می کنیم با رب گوجه فرنگی داخل ظرف گوشت ریخته و بهم می زنیم و می گذاریم آب گوشت کاملا تبخیر شود. روی گوجه فرنگی ها مقداری آب جوش ریخته پوست آن ها را می گیریم و گوجه فرنگی ها را خرد کرده تخم آنها را جدا می نمائیم و داخل ظرف گوشت با سایر مواد یکی دو جوش می دهیم بطوریکه گوجه فرنگی ها له نشوند بقدر کافی نمک و فلفل زده بعد از دو سه جوش در ظرف می کشیم.
پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

خوراك دل و جگر


مواد لازم :
دل و جگرگوسفندي يك دست
سيب زميني 3عدد
فلفل سبزوقرمز ازهركدام يك عدد
گوجه فرنگي 4عدد
رب 60 گرم
روغن 2/1 استكان
كره 50 گرم
سبزي معطر 50 گرم
نمك، فلفل، ادويه، آويشن به مقدارلازم
ليموترش تازه يك عدد

________________________________________
طرزتهيه: درابتدا دل و جگر را خرد كرده و پياز را خلالي خرد كرده، سيب زميني، فلفل سبزوقرمز را هم به ابعاد كوچك خرد مي كنيم روغن و كره را با هم مخلوط كرده و پياز را سرخ مي كنيم بعد دل را درآن ريخته تا با پياز سرخ شود سيب زميني خرد شده را كه قبلا سرخ كرده ايم با ديگر مواد فلفل سبزوقرمز و گوجه فرنگي مخلوط كرده و داخل ماهيتابه سرخ مي كنيم و جگر را به آن مي افزاييم و مي گذاريم اين مواد به خوبي سرخ شوند. نمك، فلفل، ادويه و آويشن را به آن اضافه مي كنيم تا طعم خوبي بگيرد و رب را به كليه مواد اضافه كرده و هم مي زنيم تا جذب خوراك شود درآخر ليموترش تازه را از وسط قاچ كرده و دركنار خوراك آماده شده مي گذاريم و همين طور سبزي معطر را براي تزئين استفاده مي كنيم
پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

خوراک مرغ با سس قارچ :

مواد لازم :
نیم کیلو قارچ تازه
• 3 قاشق سوپخوری کره
• 3 قاشق سوپخوری سرکه سفید
• یک و نیم پیمانه خامه
• 6 قطعه نصف سینه مرغ بدون استخوان
• یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
• سبزیجات بخار پز شده (اگر به سبزیجات پخته علاقه دارید. من شخصا اصلا علاقه‌ای ندارم اما بانوی خوب شدیدا به سبزیجات علاقه دارند )
قارچها را به مدت حدود 5 دقیقه با 1قاشق کره سرخ کنید (یا بپزید ) تا نرم شده سپس در یک ظرف بریزید
حرارت اجاق را کم کنید و دو قاشق کره دیگر به ماهیتابه اضافه کنید و مرغ را در ماهیتابه قرار دهید تا حدود 10-15 دقیقه در کره بپزد و مرغها را یکمرتبه زیر و رو کنید و سپس درظرف جداگانه‌ای گرم نگه‌دارید (مثل گرم‌خانه زیر فر یا زیر سرخ‌کن)
بر اثر تفت دادن مرغ یا قارچ ممکن است لکه‌های در کره یا ماهیتابه بماند سرکه سفید را اضافه کنید تا این لکه‌ها را جدا کند سپس خامه و فلفل را اضافه می‌کنیم تا 2-3 دقیقه قل‌قل‌ کند و سس اندکی غلیظ شود بعد قارچ را اضافه کرده بعد از گرم شدن قارچها سپس سس مخلوط را روی مرغ‌ها ریخته و با سبزیجات سر کنید
- سبزیجات پخته معمولا شامل کلم بروکلی خرد شده و هویج ،‌سیب‌زمینی انگشتی (خورد شده) مارچوبه ، گل کلم و … می‌باشد که با بخارپز پخته شده اما باید توجه کنید که زیاد له نشوند . سبزیجات پخته برای سلامتی و گوارش راحت‌تر غذاهای گوشتی موثر هستند
پاسخ با نقل قول
  #7  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

خوراک مرغ و سبزیجات

مرغ
پیاز
هویج
فلفل دلمه ای
سیب زمینی
نمک وفلفل و ادویه جات دلخواه
گوجه فرنگی

طرز تهیه

پیاز را حلقه حلقه بریده در ته قابلمه میچینیم سپس مرغها را روی ان چیده بعد هویج را حلقه حلقه کرده روی ان قرار داده و بعد فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را ریخته سپس رب و نمک و فلفل و ادویه جات و زردچوبه و اب و کمی روغن ریخته ومی گذاریم با حرارت ملایم پخته شود تقریبا نیم ساعت مانده به اخر پخت سیب زمینی ها را به تکه های کوچک خرد کرده میریزیم و می گذاریم ابش تمام شود
در صورت تمایل میتوانید الو و به هم بریزید که میشه چیزی شبیه تاس کباب
پاسخ با نقل قول
  #8  
قدیمی 11-05-2010
baran73 آواتار ها
baran73 baran73 آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jun 2010
محل سکونت: kermanshah
نوشته ها: 18
سپاسها: : 0

2 سپاس در 2 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

به...... ترکوندی بابا..................... یه پا آشپز هاااااااااااااااااااا...مقسی....... ............
پاسخ با نقل قول
  #9  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

خوراک گوشت

پیاز
گوشت
سیب زمینی
رب
لوبیا سبز یا نخود فرنگی
گوجه فرنگی
هویج
ادویه و نمک وفلفل

طرز تهیه

پیاز را خلالی کرده و تفت میدهیم سپس گوشت را به اندازه گوشت خورشتی خرد کرده ریخته و تفت میدهیم کمی که تفت خورد هویج حلقه شده را ریخته و بعد گوجه فرنگی را ریخته و ادویه جات و در اخر رب را با مواد کمی تفت داده و اب میریزیم تا پخته شود نیم ساعت به اخر سیب زمینی را خرد کرده و میریزیم ومیگذاریم ابش تمام شود
پاسخ با نقل قول
  #10  
قدیمی 11-05-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

خوراک مرغ فوزنتینی





مواد لازم:

سينه مرغ= دو عدد
آرد گندم =80 گرم
پنير پيتزا= 150 گرم
اسفناج= 200 گرم
سس كچاپ و روغن مایع= از هر کدام 100 گرم
سير تازه= دو حبه
نمك و فلفل= به ميزان لازم


طرز تهيه:

سينه مرغ را شسته با بيفتك‌كوب مقداري مي‌‌كوبيم. در ظرفي آرد گندم، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و مرغ كوبيده شده را در داخل آن غلتانده و دو طرف آن را در روغن سرخ مي‌‌كنيم.

اسفناج را شسته و بخارپز مي‌‌كنيم. مقداري سس روي مرغ سرخ شده ريخته، بعد اسفناج و سير رنده‌شده را روي مرغ گذاشته، پنير رنده شده را روي آن مي‌‌ريزيم آن‌گاه داخل فري كه با 180 درجه سانتي‌گراد روشن كرده‌ايم قرار مي‌‌دهيم. وقتي پنير پيتزا آب شد مرغ را از فر خارج كرده و دوباره روي آن سس كچاپ مي‌‌ريزيم
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها