دسته گل محمدی به پی سیتی خوش اومدی
سلااااااااااااااااااااااااااام
مهبا , مینا , مهدی , ترنم , شکوفه , شروین خوبیـــــــــــــــن ؟
میبینم هر صحبتی با مینا کردم , اینجا نوشته !
خو مینا مادر سانسوری, رعایتی, کپی رایتی چیزی .. اوا !
آدم به پسر مردم شوماره بده به گلبرگ سایت نده
ترنم چه خوش گذورنی آخه ! این همه تو اون بارونا با تاپ و دامن رفتم زیر بارون هیچیم نشد
همین که صب از خواب پا شدم رفتم آشپزخونه دیدم آبجیم میگه وای امروز چه خوشکل شدی , شبش افتادم مریض شدم تا همین حالا
هی خدا یه دوست پسرم نداریم یه کمپوت برامون بیاره بگه الهی بمیرم که مریض شدی !
5 روزه که مریضم
دکتر گف از آمپول که نمی ترسی دختر ؟ گفتم نه بابا بنویس زودتر خوبم می کنه اونم 7 تا نوشت
آخر هفته م عروسی دایجون بود .. همه سرشون شلوغ بود هیشکی وخت منو نداش خودم تــــهنایی رفتم دکتر .. داروهامم تــــهنایی گرفتم .. آمپولمم رفتم تــــهنایی زدم , خودمم برا خودم سوپ درست کردم بازم تــــهنایی
سوپم اینقد خوشمزه شد که به خودم گفتم به به عجب دست پختی دارم من ! پس این خواستگارا کجان آخه ؟
تو این هفته که عروسی دایجون بود حسااااااااابی سرم شلوغ بود. دوبار اومدم نت اونم پی سی . اینقد سرعتش کند بود که تندی بستمشو رفتم
الانم اعصابم داغونه ! ویندوزم پرید هرچی توو دسکتاپ و داکیومنت داشتمم پرید. هیشوخت تو داکیومنت فایل نمیذاشتماااااااا حالا یه بار سرم شلوغ بود نرسیدم از دانلود فایل برش دارم اینجوری شد
کلی وُرد که بعضی هاش شعرای خودم بود و بقیه مال دوستام !
وااااااااااای کلی عکس , نرم افزار , فیلم , آهنگ
امیدوارم بتونم با بک آپ برگردونمشون.
سرماخوردگیمم خوب نشد که هیچ بدترم شد.. حتی به سختی نفس می کشم .. فردا میخوام برم متخصص ببینم چمه . کل عروسی عین مرده ها بودم . نقل , دختر دونه , شیرینی , شکلات , سرخ کردنی , انگور , موز هیچی نمی تونسم بخورم
منم که شیکمو .. حسابی دلم آب شد گفتم مامان توروخدا از هرکدوم کلی برام نیگه داریا
از اونجایی که همیشه در حال نوشتنم با حنا توی دستم اول اسم دوست پسرمو نوشتم
از بین گزینه های زیر باید حدس بزنید اسمشو :
1. غلام
2. قلی
3. قیصر
4. قلمراد
5. غضنفر
6. غفار
7. قربون
خودمونیم .. چه به
غزل میاد اینا