آرزوهاي بزرگ المپیک
همه ورزشكاراني كه راهي دهكده بازيها شدهاند، با اين اميد به پكن رفتهاند كه بتوانند با كسب افتخار نام خود را در تاريخ المپيكها، به عنوان بزرگترين رويداد ورزشي جهان، ثبت كنند. كاروان ورزشي ايران نيز با همين هدف در پكن حضور مييابد. حتي آنهايي كه براي اولين بار پاي به چنين رويداد بزرگي ميگذارند، اميدوارند با كسب نتيجههاي خوب نماينده شايستهاي براي ورزش ايران باشند.
همه آنها در صحبتهايشان گفتند كه ميخواهند با دست پر به ايران برگردند.
رضا يزداني (مليپوش 84 كيلوي كشتي آزاد): با بيشتر كشتيگيران مدعي اين وزن كشتي گرفتم و از سبك مبارزه با آنها آگاه هستم. اميدوارم نماينده شايستهاي براي ايران باشم.
مراد محمدي، نماينده كشتي آزاد
هما حسيني (مليپوش قايقراني): در اين رشته تجربه زيادي ندارم، تنها چيزي كه برايم مهم است، اين كه با تلاش زياد نتيجه خوبي در اين رقابتها كسب كنم.
سيدمراد محمدي (مليپوش 60 كيلوي كشتيآزاد): شناخت كاملي از نقاط ضعف و قوت رقيبهاي خود دارم و با ديد باز به مصاف تكتك آنها ميروم. اميدوارم بتوانم با روحيه عالي در اين رويداد بزرگ افتخارآفرين باشم.
نجمه آبتين (مليپوش تيرو كمان): با اعتماد به نفسي كه به دست آوردم ميتوانم در المپيك بهتر كار كنم. من تلاش ميكنم تا بتوانم در المپيك نتيجه خوبي بگيرم.
نجمه آبتين، نماينده تير و كمان
فردين معصومي (ملي پوش 120 كيلوي كشتي آزاد)؛ در رقابتهاي المپيك تمامي حريفان قدرتمند هستند، اميدوارم در اين رقابتها نماينده شايستهاي براي كشتي ايران باشم.
سارا خوشجمال فكري (مليپوش تكواندو): كسب مدال المپيك بزرگترين آرزويم است و به همينمنظور، نهايت سعي و تلاش خود را انجام ميدهم.
مهدي تقوي (مليپوش كشتيآزاد): سعي ميكنم با آمادگي كامل در اين ميدان بزرگ حاضر شوم و مدال بگيرم.
اصغر ابراهيمي (ملي پوش دسته 94 كيلوگرم وزنهبرداري): در گروه ما 12 نفر برگزيده از 40 كشور جهان روي تخته ميروند، تمامي آنها بهترينهاي كشور خود هستند و هر 12 نفر شانس كسب مدال را دارند. پيشبينيام اين است كه امسال نتيجه يازده سال تلاشم را خواهم گرفت.
محسن بيرانوند، نماينده وزنه برداري
محسن بيرانوند (مليپوش دسته 105 كيلو وزنهبرداري): با كمي همت و تلاش و توان ميتوانم به بزرگترين افتخار عمر ورزشيام دست يابم. شك نكنيد در پكن به گونهاي عمل ميكنم تا بعد از پايان مسابقه چه مدال برگردنم باشد، چه نباشد، از تلاش و عملكرد خودم راضي باشم.
كاوه محرابي (مليپوش بدمينتون): تمام سعي و تلاشم در المپيك اين است كه بتوانم بهترين نتيجه را بگيرم.
كاوه محرابي ، نماينده بدمينتون
قاسم رضايي (مليپوش 96كيلوي كشتي فرنگي): تمرينهاي مستمر و متناوب خود را با جديت در اردوي تيم ملي كشتي فرنگي ادامه دادم تا بتوانم مدال طلاي بازيهاي المپيك را كسب كنم.
امين نيكفرد (مليپوش دووميداني): براي من حضور در المپيك دستاورد بزرگي است. اما من به موفقيت در اين بازيها و آنچه ميتواند مرا به مقام نخست بازيهاي المپيك برساند، فكر ميكنم.
نيره عاكف (مليپوش تيراندازي جانبازان و معلولان): با توجه به تجربه حضور در دو دوره از مسابقههاي پارالمپيك سعي ميكنم در بازيهاي پكن جزء ورزشكاران مدالآور باشم.
سارا خوش جمال فكري، نماينده تكواندو (سمت راست)
همشهری آنلاین