پری صابری از وضعیت مبهم اجرای نمایشنامههای پیشنهادیاش اظهار تاسف كرد.
پری صابری از وضعیت مبهم اجرای نمایشنامههای پیشنهادیاش اظهار تاسف كرد.
این كارگردان تئاتر، گفت: بعد از اجرای نمایش «لیلی و مجنون» كه با استقبال گسترده تماشاگران رو به رو شده بود، نمایشنامه «بابا نشاط» را پیشنهاد كردم، چرا كه معتقدم مردم ما این روزها نیازمند آثار كمدی و نشاط انگیز هستند تا حداقل برای مدت كوتاهی مشكلاتشان را فراموش كنند، اما بعد از گذشت یك سال این پیشنهاد در كشاكش مراحل اداری بلاتكلیف مانده است.
وی درعین حال متذكر شد: نیمه تیر ماه به ما اعلام كردند، میتوانیم نمایشمان را مرداد ماه اجرا كنیم. شاید بتوان یك نمایش ساده و جمع و جور را در این مدت كوتاه آماده كرد، اما كارهای من كه اصولا گسترده و طاقتفرسا هستند با ۱۵ جلسه تمرین راه به جایی نمیبرند و ترجیح دادم سابقه كاریام را در برابر تماشاگران مخدوش نكنم و به همین دلیل تاریخ ۲۰ مهر را برای اجرای ما در نظر گرفتند.
صابری در ادامه گفت: اما مدتی بعد از سوی مدیر كل ادارهی هنرهای نمایشی به ما اعلام شد فقط به مدت ۱۵ تا ۲۰ شب میتوانیم نمایش خود را اجرا كنیم. با توجه به نامگذاری سال ۸۶ به عنوان سال «مولانا» پیشنهاد كردم نمایش «شمس پرنده» را در همین مدت محدود اجرا كنم، اما این پیشنهاد نیز هم همچنان بلاتكلیف باقی مانده است.
كارگردان «من از كجا عشق از كجا» متذكر شد: ایران زادگاه و مهماندار مولاناست و مسوولین كشور نیز تاكید كردهاند كه در این سال آثار هنری ویژه این شاعر بزرگ باید تولید شود، اما متاسفانه تلاشهای ما بینتیجه میماند، در حالیكه اجرای ۲۰ شبهی «شمس پرنده» میتوانست تلاش كوچكی در زمینه توجه به این پیشنهاد باشد، اما تنها نتیجه رفت و آمد و پیگیریهای ما برای من ایجاد كسالت بود و هم اكنون در ناامیدی غمانگیزی به سر میبرم.
صابری گفت: زمانی كه با یك كار حاضر و آماده اینگونه برخورد میشود دیگر نباید نگران و ناراحت باشیم كه چرا تركها مولانا را متعلق به خودشان میدانند و برایش بزرگداشت برگزار كنند، چرا كه ما تنها تماشاگر بودهایم و تلاشی در این زمینه انجام ندادهایم.
وی با اظهار تاسف از وضعیت بیمارگونه تئاتر ایران اضافه كرد: دلیل این همه معطل كردنها را نمیدانم! آن هم در شرایطی كه باید از هر لحظه زمانمان استفاده كنیم و وقت را به بیهودگی تلف نكنیم، این در حالی است كه پیش از این اعلام شده بود، درهای تئاتر به روی هنرمندان باز میشود.
وی در پایان خاطرنشان كرد: در این شرایط نیازمند همدلی و مشاركت هر چه بیشتر هنرمندان و مدیران هستیم، چون وضعیت نابسامان تئاتر، جوانان را دچار سرخوردگی میكند و سرخوردگی جوانان باعث میشود، مزرعه تئاتر ما خشك و بایر شود.