سعيد عليحسيني: پس از شكستن ركورد "حسين رضازاده" هدفم قهرماني در المپيك لندن است
"رضازاده" الگوي من است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
سعيد عليحسيني پس از شكستن ركوردهاي جوانان آسيا و جهان در مسابقههاي باشگاههاي آسيا گفت: هدف من المپيك 2012 لندن است و براي موفقيت در آن بازيها همهي تلاش خودم را ميكنم.
قهرمان سنگين وزن ايران كه پس از دو سال محروميت دوباره پاي به ميدانهاي بينالمللي گذاشته در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: سطح مسابقهي جوانان باشگاههاي آسيا بسيار خوب بود. ميدانستم كه حريفان اصليام بهداد سليمي و وزنهبرداري از كره است. از طرفي ديگر با توجه به تمريناتي كه داشتم، ميدانستم به ركوردهايي رسيدهام كه موفقيتم در اين بازيها حتمي است.
وي با تشكر از حمايت مسوولان فدراسيون وزنهبرداري در دو سال محروميتش گفت: حمايت فدراسيون وزنهبرداري باعث شد تا در اين مدت تمرينات خوبي را انجام دهم. تنها هدف من اين بود كه بتوانم در نخستين مسابقهي بينالمللي با زدن ركوردهاي جديد خودم را به عنوان يك ستارهي جديد نشان دهم و اسم خودم را در ميان مدعيان اين رشته قرار بدهم. خوشحالم كه توانستم به هدفم دست پيدا كنم و يك افتخار ديگر براي وزنهبرداري ايران ثبت كنم. امروز اسم يك ايراني در ركوردهاي جوانان جهان قرار گرفته و اين براي من خوشحال كننده است.
علي حسيني با بيان اينكه رضازاده الگوي ورزشي من است، خاطرنشان كرد: اميدوارم با راهنماييها و كمكهاي رضازاده در تيم ملي وزنهبرداري بتوانم آيندهي درخشاني داشته باشم و جانشين خوبي براي او باشم.
وي در پايان گفت: من از مسوولان و مربيان تيم مناطق نفتخيز جنوب تشكر ميكنم به دليل اينكه آنها به صورت ويژه از من حمايت كردند و من بدون استرس و با روحيهاي خوب تمرينهايم را انجام دادم. اميدوارم اين حمايتها همچنان ادامه پيدا كند.
سعيد عليحسيني يكي از 9 وزنهبردار تيم ملي وزنهبرداري در سال 2006 بود كه به دليل دوپينگ دسته جمعي دو سال محروم شد.