خانم دلتنگ رسما آبروی خودتون و همه ی ما رو بردید با این تاپیکتون
با سینا دات زد که اینجا رو انگاری با کوچه پس کوچه ها اشتباه گرفتین
شما اگه برای خودتون و ابروتونو شخصیتتون حسابی باز نکردین حساب کار مارو بکنید که در روز هزار نفر ادم محترم و باشخصیت به سایت میاد خوبه رفتار شما رو به همه تعمیم بدن بگن اینجا همه رویاهاشونو به نام ملک خودشون پست میکنن ؟
این اتاق کار پدرتونه ؟
نکنه زعفرانیه هم یکی از ارزوهای بزرگتون بوده ؟
یک ذره در مورد رفتار در جمع دیگران تا حالا با خودتون خلوت کردین ؟
من با وجود اینکه مشغله های زیادی داشتم و حالم مساعد فروم اومدن نبود این چند روزه اما به صورت مهمان از صب پیگیر اینجا هستم به صورت مهمان اما قصد نداشتم فعلا انلاین بشم و برخورد کنم هم وقت نداشتم هم امیدوار بودم که تماموش کنین
اما اومدم که با شما و سینا برخورد کنم تا حتی اگه چند ساعت هم مونده که به مالزی که البته امیدوارم اونم مثل اتاق خوابتون نباشه برید بدونین اگه لازم باشه اخراج میشید
من به محض اینکه این تاپیک رو دیدم متوجه شدم اما قصد داشتم وقتی که برگشتم به خودتون خصوصی تر بگم تا هم کسی متوجه نشه و هم برای اخرین بار باهاتون اتمام حجت کنم که دیگه تکرار نکنید
اما الان میبینم 10 تا نامه دارم که فقط مونده مهمانها عضو بشن و لینک اینجا رو بدن و کلی هم جنگنامه از تو و سینا برام نامه کردین
خب این زندگیه ؟ کی شما میخواین کمی منطق و دوری از احساسات رو وارد زندگیتون کنین ؟
خانم دلتنگ ! برای اخرین بار عرض میکنم همونطور که از بدو وردوتون به اینجا عرض کردم
فقط با یک آی دی در این سایت فعالیت کنین
اینجا آی پی ها ثبت میشه و بنده تمام اینها رو میدونید که بررسی کردم و روز اولم بهتون گفتم
چه ستاره چه عاشق فاطیما چه دختر تنها....
دست بردارید خانم نه سپاس اونها به دردتون میخوره نه طرفداری عاشق فاطیما
یک بار دیگه هم حرفهای مسخره ای مثل شهرستانی و دهاتی و ... بزنین نه برای 1 هفته برای همیشه از اینجا به همراه تمام یوزرهای دیگه تون و هر کس دیگه ای که باهاتون در ارتباطه اخراج میشید
اینجا ادمینش و اکثر کاربران دیگه ش شهرستانی هستن
و اما سینا دات زد
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره مپندار که اینجا ادمینش اینقدر ساده س که میپذیره از سر خیر خواهی نامه دادی و ....
شما و ایشون بهتره که توی همون کوچه پس کوچه ها به تماس های تلفنیتون بپردازین فروم جایی برای این کارها و شماها نیست که هر وقت دوست داشتین به موش گربه بازی و کارای دیگه تون بپردازین و هر وقت نخواستین بیفتین به جون هم
تکلیف خودتون رو ورشن کنین
اینجا جای این کارها و این اختلالات و اختلاط ها! نیست !
یادتون هست من چند روز پیش از شما به خاطر فعالیتهای خوبتون در این اواخر تشکر کردم
تا وقتی کسی خوب برخورد بکنه ما دستشم میبوسیم اما هر کس بخواد احترام نذاره به حقوق دیگران باهاش برخورد میشه
انگار ما خودمون جاهای دیگه نبودیم
اخراج شما 3 روزه و دلتنگ 7 روزه س
باقی ماجرا بعدا پیگیری میشه
تاپیک قفل و درصورت صلاح دید بعدا پست ها شرم اور هم پاک میشه