بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان > روانشناسی

روانشناسی زیر تالار روانشناسی برای مباحث مربوط به این رشته

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-25-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی

سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
جدید ورود آقایان ممنوع!!!

باور کن نوشتن بعضی حرفا دل شیر می خواد. نمی دونم چرا ولی تصمیم گرفتم این بار ۱۸۰ درجه بچرخم! یعنی واسه دخترا بنویسم. فقط بذارین قبلا عذرخواهی کرده باشم تا بعدا به کسی بر نخوره! من در حد شناختی که از دخترا دارم نوشتم ولی به نظرم بعضی از اونا رو اصلا نمیشه شناخت!

اگه بخوام کلی بگم باید بگم که سه دسته اند:

اول- غم دنیا رو بی خیال، غصه فردا رو بی خیال!! تعجب نکن اینم یه جورشه. هیچی واسشون مهم نیست. فقط خوشگذرونی، حتی بعضی وقتا برای خودشون هم ارزشی قائل نیستن. بیچاره پسری که چشماش دنبال یکی اینجوری باشه. چون ۲۴ ساعت در خدمت هستن (مالی!) و همون ۲۴ ساعت هم سر کار هستن! از صمیم قلب دعا می کنم گیر اینجور دخترا نیفتید.

دوم- احساساتی، بد فرم! وقتی عاشق بشه به عهدش پای بنده حتی اگه پسره معتاد، چاقوکش، آدم کش یا هرچی دیگه باشه. خیلی رمانتیک فکر می کنه و در حد متعادل درس هم می خونه. خیلی به فال و طالع بینی علاقه داره و همینطور رمانهای عاشقانه یا فیلم های هندی! اینجور دخترا، چه جوری بگم زیادی خوب هستن! اگه پسری عاشق یکی از این مدل دخترا بشه، باید خیلی حواسش جمع باشه (که شلوارش ۲ تا نشه!)

سوم- خونسرد، حسابدار، خوش فکر، تا حدی هم لجباز! (آخ که چقدر من از این دسته از دخترا خوشم میاد!) اصولا همه کاراش برنامه ریزی شده است. تا قبل از دانشگاه به هیچ چیزی بیشتر از درس اهمیت نمیده. بیشترشون جزء استعدادهای درخشان هستن! تا حد مرگ درس می خونه آخرشم هیچی! میدونی راستش بازم غصم میشه به حال پسری که عاشقش بشه، چون اصلا بهش اهمیت نمیده. بعضی هاشون خیلی دوست دارن کل بندازن و بعضی دیگشون زیادی خودشون رو می گیرن. (فقط کافیه یه بار ازش سوتی بگیری!)

میدونم، قبول دارم که هنوز دخترا رو نشناختم. چون باید اعتراف کنم که بعضی از اونا در یک لحظه می تونن جزء هر سه دسته باشن. خوب اینم یه جور هنره، مگه نه؟؟!
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)