بابا یه دو روز گفتیم با آرامش بشینیم درس بخونیم ببین میشه ! ببین چه چیزایی پشت سر حقیر میگین
چند روز پیش عهد شکنی کردم چون مشکلی برای سایت پیش اومده بود (آهای بعضی ها ! )
اومدم بک آپ ها رو ریستور کردم
امروزم فهمیدم یکی از کاربرای خوبمون کمی دل رنجه شده اند و نامه داده اند که به دلائلی دیگه نمیتونن به سایت بیان
(بخوانید آقا مجید با نام کاربری عاشق{تفقد فراموش نشود})
اومدم از ایشان دلجویی کنم سرو راهم به اینجا هم افتاد :D دیدم به به چقدر اظ(با این ز) طرف من تبریک گفته شده همه ش تکذیب میشه
تولد خانوم کیانا (بخوانید کیانوش اما به رویشان نیاورید) :D چون وقت نبود قبلا در نامه به ایشان تبریک گفتیم حالا کادوش رو هم گرفتیم اینجا تقدیم میکنیم چون تولد همه رو اینجا تبریک گفتیم ناعدالتی نشه و نیز اشخاص حقیقی و حقوقی هم اینقدر به جای من تبریک نگویند
احتمالا لطف داشته اند چون دیده اند من نوشتم نمیام در امضام ره افسانه زده اند چون تا اونجا که یادمه من اظهار نظری در این مورد نکرده ام :D بگذریم بذارید کادوهام رو تقدیم کنم
دروغ چرا بگیم الکی 20 تا 25 تا 30 تا روش شمع بذاریم ؟ ما چه میدونیم چند تا
خانوما که راست نمیگن
مستر نیمای بیچاره هم هنوز بعد از 1 سال نمیدونه همسرش چند سالشه ما الکی بیایم 25 تا بذاریم روش ؟
میتونم مثلا
اینو به مناسبت گذشت 1 سال از اشتباه اساسی زندگی برادر بیچاره-مون نیما تقدیم کنیم :D
اینم بچه ها کادو گرفتن
نمیدونم متاسفانه چی گرفتند فقط چون میدونستن اسمای پسرانه دوست داری روش نوشتن جو !!!
مجددا تبریک میگم ان شاالله هر روز بیش از پیش از زندگی لذت ببرید
نقل قول:
كيانا خانم سلام. تولدتون مبارك! من يه كم حسوديم شد چون حس كردم اينجا همه همديگه رو مي شناسن و از حال هم خبر دارن به جز من! به هر حال ببخشيد كه دير خبر دار شدم. باز هم مي گم تولدتون مبارك. با آرزوي بهترينها براي شما دوست عزيز
|
شما هم اگه تولدتون نزدیکه توی پروفایلتون زمانش رو درست بنویسید هر روز تولدهای اون روز رو توی صفحع اول سایت زیر بخش افراد آنلاین نشون میده بچه ها از اونجا میفهمن کی تولدشه
یا پیشاپیش میشه از تقویم سایت
تقویم
استفاده کرد