نظر کارشناسان فوتبال در مورد اینکه چه تیمی قهرمان یورو 2008 خواهد شد
گري لنيكر
گزينههاي زيادي وجود دارد اما من اسپانيا را انتخاب ميكنم. آنها اينبار قدرت بيشتري در عمق دارند، نقطه ضعفي كه در گذشته از آن رنج ميبردند. حضور ايكر كاسياس، سرجيو راموس، سسك فابرگاس، ژاوي، فرناندو تورس و ديويد ويا تركيب بسيار قدرتمندي ايجاد كرده.
بازيكني كه بايد به او نگاه كنيم: كريستيانو رونالدو
جاناتان پيرس
من معتقدم پرتغال قهرمان يورو 2008 خواهد شد، آنها گروهي از بازيكناني را در اختيار دارند كه به فينال يورو 2004 و در جام جهاني 2006 هم به مرحله نيمهنهايي راه يافتند. آنها بهترين بازيكن جهان را در تيمشان دارند: كريستيانو رونالدو! آيا امسال سال اوست؟
بازيكناني كه بايد به آنها نگاه كنيم: تورس، ويا، جرمي، تولالان
آلن شيرر
اسپانيا هميشه ناكام مانده اما اينبار فكر ميكنم موفق شود. آنها ستونهاي محكمي مثل كاسياس درون دروازه، كارلوس پويون در خط دفاعي، فابرگاس در خط مياني و تورس و ويا را در خط حمله دارند.
بازيكني كه بايد به او نگاه كنيم: رونالدو
لي ديكسون
عقلم ميگويد آلمان قهرمان ميشود اما دلم ميخواهد اسپانيا در نهايت برنده شود. قدمهاي بعدي فابرگاس در اين رقابتها ديدني خواهد بود. آيا يورو 2008 به بالا رفتن سطح دانش فوتبال او هم كمك خواهد كرد؟
بازيكناني كه بايد به آنها نگاه كنيم: فابرگاس، ماريو گوفر و بنزما
آلن هانسن
شگفتزده خواهم شد اگر قهرمان از بين يكي از مضنونين هميشگي يعني آلمان، ايتاليا، فرانسه يا اسپانيا نباشد! خوشحال ميشوم اسپانيا اينبار قهرمان شود اما مجبور بودم يكي از تيمها را به عنوان قهرمان انتخاب كنم، آلمان را برميگزيدم. بهجز آنها كرواسي و چك هم خطرناك هستند.
بازيكني كه بايد به او نگاه كنيم: تورس
گوين پيكاك
فكر ميكنم آلمان قهرمان ميشود. تيم آنها از 2 سال پيش همچنان انسجام خود را حفظ كرده و ميشائيل بالاك رهبر آنها است. من دوست دارم كروواسي قهرمان شود زيرا شيوه فوتبال بازي كردن آنها را دوست دارم.
بازيكني كه بايد به او نگاه كنيم: فرانك ريبري
استيو ويلسون
قلبم ميگويد هلند زيرا ماركو ون باستن به شيوههاي كارآمدش همچنان ادامه ميدهد اما عقلم ميگويد آلمان زيرا آنها پس از جام جهاني با يواخيملو ادامه دادند و به ثبات خوبي رسيدند. فكر ميكنم پيروزي در يك قدمي آنها است.
بازيكني كه بايد به او نگاه كنيم: كلاس يان هانتلار
جان ماتسون
آلمان مدعي اصلي قهرماني است و بايد اين موضوع را اعتراف كرد زيرا آنها از لحاظ ذهني به شدت قوي هستند و ميدانند بايد چه بكنند. در حال حاضر جو بسيار مثبت و خوبي در مورد فوتبال آلمان به وجود آمده و انتظار ميرود آنها مثل هميشه بدرخشند.
بازيكناني كه بايد به آنها نگاه كنيم: هانتلار، لوكا مودريچ، بنزما
گاي موبري
عقلم ميگويد اسپانيا و قلبم هم ميگويد اين بار ديگر اسپانيا! در تورنمنتهاي اخير همواره منتظر پيروزي آنها بودم اما آنها شست ميخوردند. اين بار اگر انتظار پيروزيشان را نداشته باشم و آنها قهرمان بشوند از خودم نااميد ميشوم.
بازيكناني كه بايد به آنها نگاه كنيم: مودريچ، رونالدو، تورس
ژاكوبي اواتلي
به نظر من آلمان و ايتاليا مدعيان اصلي قهرماني هستند زيرا هر دوي آنها خوب ميدانند چگونه ميتوان در اين تورنمنتها پيروز شد. درخشش ميزبانان براي رقابتها بسيار خوب خواهد بود اما كمي دور از ذهن است.
بازيكناني كه بايد به آنها نگاه كنيم: گومژ، ريكاردو، كوارسماً، بنزما، هانتلار
مارك لارنسن
دوست دارم اسپانيا قهرمان شود و مايلم فكر كنم كه اينبار آنها ميتوانند. اسپانيا هميشه بازيكنان خوبي داشته اما در اين تورنمنت از كيفيت بيشتري برخوردار است و بسياري از بازيكنان آنها سابقه و تجربه بازي در ليگهاي ديگر را هم دارند.
بازيكني كه بايد به او نگاه كنيم: كريم بنزما
مارك برايت
در قلبم باور دارم كه اسپانيا قهرمان اين دوره از رقابتها ميشود زيرا آنها هم مثل انگلستان در اين رقابتها دست خالي ماندند اما اسپانيا بازيكناني دارد كه در ليگهاي برتر دنيا بازي ميكنند. با اين حال عقلم آلمان را قهرمان ميداند.
بازيكني كه بايد به او نگاه كنيم: كريم بنزما
ديمين جانسون
مثل بسياري از همكارانم دوست دارم اسپانيا قهرمان شود اما فكر ميكنم كروواسي يك خطر جدي است. ميتوانم پيشبيني كنم كه آنها تا مراحل آخر پيشروي كنند.
بازيكني كه بايد به او نگاه كنيم: رونالدو
آدرين شيلس
در يورو 2008 هوادار كروواسي خواهم بود زيرا خودم تقريباً يك كروات هستم اما بيترديد آلمان را قهرمان ميدانم. هيچگاه نميتوانيد آلمانها را در چنين تورنمنتهايي دستكم بگيريد.
بازيكني كه بايد به او نگاه كنيم: تورس