ستايش سرمربي فرانسه از عملكرد شاگردانش درديدار فاجعه بار با ايتاليا
یوفا: ريمون دومينك سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه به رغم شكست دو بر صفر تيم ده نفرهاش از ايتاليا و خروج زودهنگام از مسابقات يورو ۲۰۰۸ ، نحوه واكنش شاگردانش را نسبت به بروز فاجعههايي براي آنان در اين ديدار ستود.
به گزارش یوفا: هرچند كه فرانسه تنها يك گل در مسابقات يورو ۲۰۰۸زده و تنها يك امتياز كسب كرده است ولي دومينك ۵۶ ساله معتقد است كه تيمش از استحكام كافي براي رفتن براي ميدان نبرد جام جهاني ۲۰۱۰برخوردار است .
وي بيش از همه بدشانسي را دليل شكست تيمش از ايتاليا ميداند نتيجه اي كه ممكن است به رغم قرارداد وي با فرانسه تا سال ، ۲۰۱۰موضع وي را تضعيف كند.
دومينيك با حضور ستيزه جويانهاش در كنفرانس مطبوعاتي بعداز بازي گفت : بله من متاسفم ولي از آنچه كه بازيكنانم در ميدان به نمايش گذاشتند به خود ميبالم .
وي افزود : ما ظرف همان ده دقيقه اول يك نفر ( فرانك ريبري را به دليل مصدوميت ) از دست داديم و سپس يك پنالتي بر ضد ما گرفته شد و يك بازيكن ( اريك ابيدال ) نيز كارت قرمز دريافت كرد .
دومينك گفت : اين خود يك نقطه عطف بود . بعيد است كه در يك بازي اين همه فاجعه رخ دهد .
وي اظهار داشت : من به تيم خود گفتم از اينكه مربي آنان هستم به خود ميبالم .
سرمربي فرانسه اظهار داشت : وي از اينكه مشخص نساخته است مسابقات يورو ۲۰۰۸ابزاري براي توسعه تيم خود در فرآيند صعود به جام جهاني بعدي است ، مرتكب يك اشتباه شده است .
وي افزود : من بايد شش ماه قبل ميگفتم كه اين رقابتها براي آماده سازي نسل جديدي براي حضور در جام جهاني بعدي مفيد خواهد بود