بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-10-2010
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی

سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام

عابدزاده از باشگاه پرسپوليس شكايت كرد

کانون هواداران پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده مربى سابق دروازه بان هاى پرسپوليس صبح ديروز به فدراسيون فوتبال مراجعه كرد و بابت مطالباتش از باشگاه پرسپوليس شكايت نمود.

قدیمی 02-10-2010
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام

دایی « لودر سوار »

کانون هواداران پرسپولیس : 1- تاریخ را دو گونه می توان نوشت، اول بر اساس شخصیت ها و دوم بر مبنای موقعیت ها. روزی علی دایی بازیکن تیم ملی بود و با گلهایش خیلی از فوتبالدوستان را به سقف می چسباند و همه برای «بودنش» دعا می کردند اما همان «فوتبالدوستان» در پایان دوران بازیگری شهریار و همزمان با جام جهانی 2010 آلمان، برای «نبودنش» در ترکیب تیم ملی دست به دعا بردند. علی دایی همان مردی است که حالا محبوب بسیاری از منتقدانش در قامت سرمربی پرسپولیس شده است اما همان او در قامت سرمربی تیم ملی هیچگاه محبوب فوتبالدوستان نشد تا بالاخره حکم «برکناری» در مقابل نامش قرار گرفت. علی دایی در این میان همان مرد پرتلاش، با اراده و ساعی بود که تنها شرایط ورزشی-فرهنگی و اجتماعی ایران او را در موقعیت های مختلف قرار می داد وگرنه دایی هیچگاه در تصمیماتش دچار تردید نشد، میزان تلاشش تغییر نکرد و اراده اش کاسته نشد.
با توجه به این موارد دیگر نباید «شخصیت» علی دایی را روانکاوی کرد بلکه باید به سمت «جامعه ای» رفت که این تغییرات را رقم می زند. علی دایی همیشه شخصیتش ثابت بوده است اما این موقعیت هاست که شرایط جدید و تغییرات تازه ای را به او تحمیل می کند.
2- دوران حضور دایی در تیم ملی مطمئنا تجربیات فراوانی برای او داشت. همین که امروز علی دایی تا این میزان رفتار مناسب با خبرنگاران را آموخته است، همین که برخلاف دوران حضورش در تیم ملی، انرژی مثبتی را به فوتبالدوستان هدیه می دهد، همین که ادبیات رسانه ای اش تا این میزان محترم، با درایت و هوشمندانه است نشان از پختگی مردی است که نباید به خاطر خودخواهی های ذاتیش چه در روزهای پایان عمر بازیگری و چه در دوران سرمربیگری تیم ملی برای همیشه محکوم باشد.
3- روزی خبرنگاری از وزن نیمکت دایی در تیم ملی انتقاد کرد اما سرمربی تیم ملی با لحن بدی پاسخ داد:«وزن نیمکت خیلی هم خوب است، من و افاضلی و غلامپور بالای 250 کیلو وزن داریم» این روزها علی دایی دیگر چنین لحنی را به کار نمی برد و با پاسخ هایش قصد تخریب ندارد. راز محبوبیت و عدم محبوبیت علی دایی اینست که هرگاه خودش را «تنها» دید، با اصرار بر خودخواهی ها و افکار یک طرفه اش، «شکست» خورد؛ مثل حضورش در جام جهانی یا سرمربیگری تیم ملی. هرگاه حضور «همه» را حس کرد و همه ابعاد را در نظر گرفت به موفقیت رسید؛ همانند دوران حضور مقتدرانه اش در ترکیب تیم ملی، مثل سرمربیگری در پرسپولیس با وجود شکست مفتضحانه از شاهین بوشهر...
4- علی دایی همیشه «لودر سوار» بوده است، مردی که نمی توانسته مثل بقیه باشد و در اتوبان فوتبال به فکر فخرفروشی با اتومبیل گرانقیمتش باشد، مثل همان هایی که اتومبیل های زیبایشان چشم ها را به خود خیره می کند اما بازخورد مثبتی از حضورشان در فوتبال دیده نمی شود . برای همین توانست خیلی زود پیراهن پرسپولیس را بر تن کند، فوتبالیست تحصیلکرده باشد، اولین فوتبالیست آسیایی باشد که در تیمی بزرگ به میدان برود، دروازه تیم های بزرگ جهان مثل چلسی و آث میلان را باز کند، سرمربی تیم ملی شود و حالا هم سرمربی پرسپولیس و البته آقای گل فوتبال جهان... شخصیت با اراده و خودخواه دایی هیچگاه تغییر نکرد، برای همین در طول داربی برای پیروزی تیمش همه کار کرد تا همان «لودرسوار» اتوبان فوتبال ایران باشد. او یگانه مردی است که خط بطلان بر تبانی در داربی کشید و ثابت کرد که زیربار حرف های پشت پرده نمی رود.
5- پنهان نمی کنم آن خبرنگاری که آن روز درباره وزن نیمکت تیم ملی پرسید خودم بودم و البته بسیار از لحن سرمربی سابق تیم ملی ناراحت شدم و بساط بگومگویی را در آن کنفرانس راه انداختیم که حتی تلویزیون هم تقریبا به صورت کامل آنرا پخش کرد. آن روز دایی را دوست نداشتم اما این دایی همان مردی است که در یکی از ساعات شب های زمستانی و برای بازی با آث میلان مرا بیدار نگه داشت تا پس از گلزنیش به تیم محبوبم از جایم بپرم و خودم را در آغوش پدرم ببینم...شاید نزدیک سقف اتاق! در همه این روزها دایی تغییر نکرد و این شرایط جامعه بود که او را در موقعیت های مختلف قرار می داد اما شک ندارم اگر دایی قدری بیشتر به اطرافش نگاهی می انداخت و در تصمیماتش درایت بیشتری به خرج می داد هیچگاه در موضع انتقاد قرار نمی گرفت اما چه می توان کرد که دایی نخبه است و نخبگان غرور و خودخواهی های خاص خودشان را دارند.
قدیمی 03-02-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بيانيه حمايت كاشاني از تيم ملي / چهارشنبه همه مي آييم

کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست باشگاه فوتبال پرسپولیس در بیانیه ای حمایت خود را از تیم ملی اعلام کرد، متن کامل بیانیه به این شرح است:
فوتبال دوستان عزیز، هواداران خونگرم پرسپولیس
ضمن تبریک ایام خجسته میلاد نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق (ع)، بدینوسیله از ابراز لطف و محبت همیشگی شما بزرگواران به ویژه آن گروه از عزیزانی که بعد از اظهار نظر اینجانب در مورد افراد واجد شرایط دعوت نشده به تیم ملی، با حقیر تماس گرفتید و یا از طریق سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)، اعلام حمایت نمودید، تخصیصا از آن عده از دوستانی که در این باره از بنده گله‌مند شدند، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نمایم.
همه شما عزیزان و بزرگواران نیک می دانید، اینجانب به عنوان یک سرباز نظام مقدس جمهوری اسلامی، از قضا چند سالی توفیق خدمتگزاری در فوتبال را نیز پیدا کردم، همیشه و در همه شرایط تلاش کردم و آنچه در توان داشتم در طبق اخلاص گذاشتم تا به حول و قوه الهی فوتبال ملی و باشگاهی ما، در همه عرصه ها، سر آمد همگان قرار گیرد.
همه اهل فن و دست اندرکار فوتبال نیک می دانند همیشه حمایت از همه ارکان تیم ملی فوتبال اعم از فدراسیون، سازمان لیگ ،مسئولان و کادرفنی به ویژه بازیکنان عزیز آن را منصرف از نامی که دارند به عنوان یک تکلیف ملی و انقلابی انجام دادم این بار نیز با همین اعتقاد و آرزو آن گله را مطرح کردم که تیم ملی تنها و تنها جای کسانی است که جزو برترین ها هستند. اگر چه بر این باور نیز هستم که نظر مسئولان و دست اندرکاران تیم ملی اولی بر نظر دیگران از جمله حقیر می باشد.
در خاتمه یکبار دیگر ضمن حمایت همه جانبه از تیم ملی، از خداوند بزرگ موفقیت روزافزون این تیم را مسئلت می نمایم و در روز چهارشنبه به عنوان یک هوادار تیم ملی، همراه و همگام با دهها هزار نفر از تماشاگران خوب و فهیم از جمله طرفداران با غیرت و با تعصب تیم همیشه سرافراز پرسپولیس ، در استادیوم آزادی به تشویق دلاور مردان تیم ملی خواهم پرداخت.
قدیمی 03-02-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

هوار محمد: مقابل فولاد محكوم به پيروزي هستيم

کانون هواداران پرسپولیس: هافبك عراقي پرسپوليس گفت: بايد فولاد خوزستان را شكست دهيم. هوار ملامحمد در مورد ديدار با فولاد خوزستان اظهار داشت: فوتبال خوزستان را به خوبي مي‌شناسم و مي‌دانم آنها زيبا بازي مي‌كنند. آنها چند هفته‌اي است كه شكست نخورده‌اند و همين موضوع كار ما را در اين مسابقه سخت خواهد كرد. وي ادامه داد: بايد در ورزشگاه آزادي به 3 امتياز اين بازي دست پيدا كنيم. دوست نداريم روند رو به رشدمان متوقف و نوار پيروزي‌ها پاره شود. براي هر 2 جام تلاش مي‌كنيم و فكر كنم تا آخر ليگ اتفاقات جديدتري در فوتبال ايران رخ دهد. ملا محمد افزود: با پيروزي مقابل فولاد روحيه خود را براي جام حذفي و ادامه ليگ تقويت مي‌كنيم، بنابراين محكوم به پيروزي هستيم. ديدار پرسپوليس و فولاد خوزستان از هفته بيست و هشتم ليگ‌برتر فوتبال جمعه ساعت 17:10 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.
قدیمی 03-02-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

معمارزاده: از قطبي ممنونم كه از من تعريف مي‌كند

کانون هواداران پرسپولیس: دروازه‌بان پرسپوليس از سرمربي تيم ملي بابت تعريف و تمجيدهايش تشكر كرد.
ميثاق معمارزاده خاطرنشان كرد: از منصور رشيدي، مربي دروازه‌بانان تيم ملي و افشين قطبي تشكر مي‌كنم كه از كار من تعريف مي‌كنند، اما ديگر دوست ندارم درباره تيم ملي حرفي بزنم.
وي ادامه داد: قبلأ اين موضوع را گفته‌ بودم كه افشين قطبي به من اعتقاد دارد. مي‌خواهم به تيم ملي كمك كنم، چون واقعأ تيم كشورم را دوست دارم.
معمارزاده عنوان كرد: رشيدي مربي من بوده و علاقه خاصي به وي دارم و اگر او صلاح بداند در خدمت تيم ملي خواهم بود، اما اميدوارم من را براي كمك به تيم بخواهد.
دروازه‌بان پرسپوليس در ادامه درباره ديدار روز جمعه برابر فولاد خوزستان گفت: فولاد تيم خطرناكي است و بازيكنان سرعتي در خط حمله دارد، اما ما بايد اين تيم را ببريم تا روند رو به رشدمان را ادامه دهيم. جاي هيچ اشتباهي در مقابل فولاد نداريم و بايد در ساختار دفاعي دقت كنيم.

وي خاطر نشان كرد: مي‌توانيم در جام حذفي و ليگ برتر مدعي باشيم. هيچ فرقي نمي‌كند مقابل چه تيمي قرار مي‌گيريم، مهم اين است كه به پيروزي برسيم. قبلأ براي نتيجه گرفتن مشكل داشتيم، اما با حضور دايي، كاشاني و تغيير و تحولات بوجود آمده اين موضوع حل شد.
قدیمی 03-02-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

گزارشي از تمرين امروز پرسپوليس

مجتبي شيري در جريان تمرين امروز پرسپوليس مصدوم شد.

تمرين امروز سرخپوشان از ساعت 11 صبح در زمين شركت واحد با صحبت‌هاي علي دايي به مدت 10 دقيقه آغاز شد.
در ادامه بازيكنان به گرم كردن بدن‌هاي خود پرداختند و پاس كاري، دريبل يار فرضي، حفظ توپ، پرسينگ، شوت‌زني‌هاي ويژه از ديگر مراحل تمرين امروز پرسپوليسي‌ها بود.

*اشپيتيم آرفي به دليل مصدوميت نظاره‌گر تمرين بود.

*مجتبي شيري در جريان تمرين دچار كشيدگي عضله شد و تمرين را ترك كرد.

*مهدي الهايي به دليل مصدوميت فقط 40 دقيقه تمرين كرد.

*در جريان تمرينات حمله به دفاع؛ علي دايي به زدن ضربات با دقت در محوطه 18 قدم تأكيد فراواني داشت.

*دروازه‌بان‌ها در اواسط تمرين از ساير بازيكنان جدا شده و با يحيوي تمرينات اختصاصي انجام دادند.

*شادابي و نشاط و انگيزه فراوان در چهره بازيكنان موج مي‌زد و بازيكنان مدام براي يكديگر كري‌خواني مي‌كردند. دايي نيز بازيكنان با انگيزه را تشويق مي‌كرد و از بازيكناني كه با انگيزه تمرين مي‌كردند ابراز رضايت كرد.

*20 هوادار شاهد تمرينات سرخپوشان بودند.

*تمرين امروز پرسپوليس ساعت 12:45 به اتمام رسيد.

پرسپوليس جمعه ميزبان فولاد خوزستان است.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 04-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بازيكنان و كادر فني پرسپوليس از روز شنبه 21 فروردين‌ماه اردوي 5 روزه‌اي را در كردان كرج برگزار خواهند كرد كه حضور تمامي بازيكنان در اين اردو الزامي است.

در اين اردو بازيكنان 2 نوبت در روز تمرين مي‌كنند و همچنين جلسات آناليز حريفان را برگزار خواهند كرد.

*مهدي شيري 2 روز است كه در تمرينات تيم شركت نمي‌كند و علي دايي از علت غيبت وي ابراز بي‌اطلاعي كرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 05-02-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

پرسپولیس را دوست دارم اما باید ببریم

رئیس هیات مدیره باشگاه استیل آذین گفت: تیم دوم هیچ باشگاه و مجموعه دیگری نیستیم.

حسین هدایتی که پیش از این از استیل آذین به عنوان تیم دوم پرسپولیس نام برده بود؛ در تازه‌ترین صحبت های خود با اشاره به اینکه استیل آذین هویت مستقلی دارد عنوان کرد: استیل آذین تیم دوم هیچ باشگاه و مجموعه دیگری نیست.
وی در مورد دیدار امروز مقابل پرسپولیس گفت: پرسپولیس تیم محبوب من است و همیشه این تیم را دوست دارم اما امروز همه ما می دانیم که باید در مسابقه های باقیمانده پیروز شویم و برای موفقیت تلاش کنیم.

رئیس هیات مدیره باشگاه تصریح کرد: تا امروز خیلی ها برای موفقیت تیم تلاش کرده اند و از این به بعد هم با قدرت به کارمان ادامه می دهیم. من از زحمات حمید استیلی و اعضای سابق کادر فنی تشکر می کنم. استیلی دوست خوب من است و برای استیل آذین زحمات زیادی کشید. به آقای پیروانی و همکارانشان در کادر فنی هم خوش آمد می گویم و برای آنها آرزوی توفیق دارم. امیدوارم بتوانیم از فرصت های باقیمانده به خوبی استفاده کنیم.
دیدار تیم های پرسپولیس و استیل آذین امروز ساعت 18 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
قدیمی 05-02-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

از آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی مامور می‌شوم
کاشانی: دایی هم محبوب است و هم مشهور

خبرگزاری فوتبال ایران- مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: هر سرمربی این اختیار را دارد که همکارانش را انتخاب کند. به نظرم این کار بعضی از روزنامه‌هاست که هم خبری‌اند و هم ورزشی. ضمن اینکه دایی افتخارات زیادی دارد و او هم محبوب است و هم مشهور.

حبیب کاشانی در گفت‌وگویی درباره منع فعالیت دوشغله‌ها در ورزش و در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به حضور شما در شورای شهر و فعالیت در پرسپولیس این قانون مشمول شما نمی‌شود؟ گفت: من در حال حاضر به عنوان سرپرست در باشگاه پرسپولیس فعالیت دارم که در این شرایط حضورم در پرسپولیس شغل محسوب نمی‌شود. ضمن اینکه در حال حاضر من از وزارت آموزش و پرورش به شورای شهر مامور شده‌ام که با مامور شدن از وزارت آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی این مشکل حل خواهد شد. البته من دو روز در هفته موظف به حضور در جلسات شورای شهر هستم و بر اساس قانون کار زیر 175 ساعت در ماه، شغل به حساب نمی‌آید.
وی در ادامه این گفت‌وگو از طراحی کارت هواداری برای هواداران پرسپولیس خبر داد و گفت: از چهارشنبه (هفته جاری) هواداران می‌توانند با حضور در ادارات پست نسبت به دریافت و تکمیل فرم‌های مربوطه اقدام کنند.
کاشانی در تشریح برخی از مزیت‌های این کارت هواداری گفت: هواداران می‌توانند با داشتن این کارت برای حضور در سفرهای داخلی و خارجی پرسپولیس از تسهیلات ویژه‌ای استفاده کنند.
وی در پاسخ به این سوال که "گفته می‌شود علی دایی به خاطر اینکه احمدرضا عابدزاده محبوبیت بیشتری نسبت به او در میان هوادران دارد، حاضر به کار با او نشد" گفت: فکر نمی‌کنم چنین چیزی باشد. هر سرمربی این اختیار را دارد که همکارانش را انتخاب کند. به نظرم این کار بعضی از روزنامه‌هاست که هم خبری‌اند و هم ورزشی. ضمن اینکه دایی افتخارات زیادی دارد و او هم محبوب است و هم مشهور.
قدیمی 05-02-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

عزیز محمدی: نظر بازرسان AFC از امکانات پرسپولیس رضایت بخش بود

رئیس سازمان لیگ برتر گفت: نظر بازرسان کنفدارسیون فوتبال آسیا (AFC) از باشگاه پرسپولیس و امکانات این باشگاه رضایت بخش بود.
عزیز محمدی روز یکشنبه در خصوص حضور بازرسان AFC اظهار داشت: خوشبختانه پس از آن که بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا از باشگاه پرسپولیس، زمین تمرین شرکت واحد، ورزشگاه آزادی و درفشی فر بازدید کردند از آن نسبتا راضی بودند. وی ادامه داد: صبح روز گذشته با حضور بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا در محل فدراسیون گزارش کاملی از لیگ برتر فوتبال خود ارائه داده و به بازرسان یادآور شدیم که قوانین AFC ما را تا اندازه زیادی به استانداردهای مورد نظر نزدیک کرده است. رئیس سازمان لیگ افزود: در این جلسه علاوه بر نکات مربوط به درآمدزایی باشگاه ها، حق پخش، کیفیت ورزشگاه ها و برخی موارد دیگر در خصوص میانگین تماشاگران که سال گذشته هشت هزار نفر بود و امسال این میانگین به 12 هزار تماشاگر رسیده است نکاتی را ارائه دادیم. وی تاکید کرد: در این دیدار در خصوص برنامه های ارائه شده قبلی و تطابق آن با برنامه فعلی گفت و گویی را با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا انجام دادیم. وی با اشاره به برگزاری منظم بازی های لیگ تصریح کرد: طبق برنامه ای که از قبل به AFC ارائه داده بودیم بازی های لیگ را پیگیری کرده و در همین رابطه هفته سی و دوم را برگزار خواهیم کرد. رئیس سازمان لیگ در خصوص بازدید بازرسان از باشگاه پرسپولیس و امکانات این باشگاه خاطر نشان کرد: پس از پایان جلسه در فدراسیون، بازرسان راهی باشگاه پرسپولیس شده و با مسئولان این باشگاه گفت و گو کردند که این مذاکرات رضایت بخش بوده است. وی گفت: بازدید از ورزشگاه درفشی فر که متعلق به باشگاه پرسپولیس می باشد و همچنین زمین شرکت واحد که به تمرینات پرسپولیسی ها اختصاص دارد از آخرین برنامه های روز گذشته بازرسان بود. رئیس سازمان لیگ با اشاره به این که بازرسان AFC صبح امروز از باشگاه صبای قم بازدید کرده اند تصریح کرد: این بازرسان پس از پایان جلسه مجددا به تهران بازگشته و در ورزشگاه آزادی دیدار پرسپولیس و استیل آذین در چارچوب هفته سی و دوم لیگ را به تماشا خواهند نشست. بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا صبح فردا از باشگاه همدان بازدید می کنند. این بازرسان صبح روز سه شنبه امکانات دو باشگاه استقلال و استیل آذین را ارزیابی کرده و بعد از ظهر سه شنبه از ورزشگاه راه آهن بازدید خواهند کرد.

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)