آواتار ها (عکسهای کاربری ) همچنین عکسهای امضا و نیز فایلهای ضمیمه شده در سایت رو از دیتابیس جدا کردم و با شیوه ی دیگه ای در سایت ذخیره شده
این کار حجم دیتابیس رو کمی کمتر میکنه و قاعدتا باید فشار به سرور و سرعت سایت رو بهینه کنه (امیدوارم) الان شما هر اویتری رو که ببینین انگار بار اوله داره لود میشه بار اول کمی تاخیر داره اما از دفعه بعد قاعدتا باید از قبل از اینکه این تغییر رو داده باشیم سریعتر بیاد
و سایت کلا کمی بهتر شده باشه
امیدوارم اینطور باشه حتی اگر عکس این هم باشه همین که مطمئنیم کمی بار سرور کاهش داشته بهتره چون امروز دیدیم که در 2 وعده سایت چند دقیقه ارور میزد..
خوشبختانه سایت ما شاید در این زمینه عالی میکنه که ارور دیتابیس نمیزنه من فرومهای بزرگی بوده ام که شاید در هفته 1-2 بار ارور دیتابیس رو میدیدم..
به هرحال امیدوارم در چند روز اینده که دیگه هیچ اویتر جدیدی نباشه که با این شیوه جدید ندیده باشینش شاهد سرعت بالاتری باشیم...
=========================================
نقل قول:
صلوات....................
کورش چی شد بالاخره تصمیم گرفتی بری رو ورژن جدید؟!
اینجا داشت دیگه کم کم تبدیل به آثار باستانی میشد(من در طی مکاشفاتم چندتا فسیل هم پیدا کرده بودم)
راستی 3 و ول کن برو رو 4!
خودش html ه!تو هم php!!
دیگه قشنگ.........
|
ارش نگوو نمک به زخمم نزن !
لایسنسم 1 ماهه اکساپیر شده نمیتونم 4 رو دانلود کنم
امروز 4 برای دانلود اماده شد توی سایت رسمی ویبی البته هنوز نسخه پایدار و نهاییش نیست ..
من نمیتونم دانلود کنم ..
جدیدا هم که خبر دادن جلسافت از انگلیس به یه شرکت امریکایی فروخته شده و قوانین جدید امریکا ایران رو تحریم کرده محصولات جدیدش مثل نسل 4 رو به ایران نمیدن و متاسفانه میترسم به زودی گیر بدن که قبلی ها هم هوتوتو...
یه تغییر دیگه که دادن اینه که دیگه لایسنس سالانه ندارن و همه مادام العمر شده حالا کسی که سالانه بوده و از ایرانه شاید براش مشکل پیش بیاد
اما مادامالعمرهای قبلی ایرانی فعلا مشکلی ندارن اما من میترسم !
امروز برای دوستی نسخه 4 رو دانلود کردم اما هنوز نصب نکردم..
من به دلائلی که هنوزم هست دوست ندارم پروفایلهای جدید و سوشل گروپز و البومو اینا رو
مخصوصا که تم های قدیمی رو نمیشه روی اینا ریخت باید بشینی دستکاری کنی که اعصاب میخواد اما تصمیم گرفتم به هر حال این کار رو بکنم..