بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-29-2011
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آدبایور: برای گرفتن جای بنزما به رئال نیامده ام

مهاجم توگویی رئال معتقد است منچسترسیتی می تواند قهرمان این فصل لیگ برتر شود

سایت گل- امانوئل آدبایور، مهاجم جدید رئال مادرید، معتقد است که منچسترسیتی می تواند قهرمان این فصل رقابت های لیگ برتر شود.

این مهاجم توگویی که چند روز قبل با انتقالی قرضی از سیتی به رئال پیوست، اعتقاد دارد تیم سابقش همچنان از شانس بالایی برای قهرمانی برخوردار است.
او در گفتگو با اسپورتنیگ لایف، در پاسخ به این سوال که آیا سیتی می تواند قهرمان لیگ برتر شود، گفت:" بله، البته! چرا که نه؟

فکر می کنم منچسترسیتی با بازیکنانی که این فصل به خدمت گرفته، از شانس زیادی برای قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ برتر برخوردار است، بازیکنانی مانند ماریو بالوتلی، ادین ژکو و بقیه.

آنها فوتبال خوبی بازی می کنند پس از شانس قهرمانی برخوردارند. کار آسانی نخواهد بود اما آنها برای رسیدن به قهرمانی هر کاری لازم باشد انجام خواهند داد زیرا قهرمانی در لیگ برتر رویای هر باشگاهی است."

او همچنین در مورد شانس قهرمانی رئال در رقابت های این فصل لالیگا گفت:" رئال تنها چهار امتیاز از بارسا کمتر دارد. مطمئنا همه با من موافقند که بارسا فوتبال فوق العاده ای به نمایش می گذارد اما در فوتبال تنها باید پیروز شد. ما باید آنها را در دیدار برگشت ال کلاسیکو شکست بدهیم و منتظر باشیم که آنها در دیگر دیدارها امتیاز از دست بدهند.

من به رئال نیامده ام تا جای کسی را بگیرم. من اینجا نیستم تا کریم بنزما را از تیم بیرون بیندازم. من به رئال آمده ام تا فوتبال خودم را به نمایش بگذارم و از بازی کردن لذت ببرم. من می توانم در کنار بنزما بازی کنم و همین طور در کنار ایگواین، اگر به میادین برگردد."

قدیمی 01-29-2011
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

این رونالدو کجا و آن رونالدو كجا

سایت گل- رونالدو، ستاره برزیلی دنیای فوتبال، همچنان به بازی کردن ادامه می دهد؛ او آماده یا غیر آماده، در جریان دیدار تیمش ، کورینتیانس در کوپا لیبرتادورس به میدان رفت. افزایش وزن و بالا رفتن سن او، باعث شده تا این رونالدو، با آن رونالدوی چابک و چالاک سالهای قبل فرقهای زیادی داشته باشد.

خستگی در چهره ستاره برزیلی مشهود است.

قدیمی 01-30-2011
sharareh1 آواتار ها
sharareh1 sharareh1 آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,827

1,432 سپاس در 313 نوشته ایشان در یکماه اخیر

گلهای مایکل اوون و ارناندس در مقابل تک گل چاپلو، مجوز صعود یونایتد به دور بعدی رقابتها را کسب کرد.
در پایان این دیدار سرالکس فرگوسن گفت:« ارناندس تنها یک فرصت گلزنی داشت و همان فرصت را مبدل به گل کرد. گلی فوق العاده است. او پاهای قدرتمندی دارد و در محوطه جریمه شوتهایی سرعتی به توپ می زند که به ندرت می توان آنها را مهار کرد.»
این ستاره 22 ساله اکنون در 6 بازی اخیر 4 گل به ثمر رسانده. سرالکس در ادامه گفت:« عملکرد او فوق العاده است و او همیشه در حال حرکت است. شایددر دقایقی از این دیدار، فضای خوبی برای او فراهم نکردیم ولی باید به ارزشهای ساوثهمپتون هم اشاره کرد. مدافعان آنها به خوبی دست ما را می خواندند.»
مربی یونایتد ادامه داد:«گاهی وقتها ما کار را برای خودمان هم سخت می کنیم ولی این بار من می خواستم سیستمی را امتحان کنم که سیستم دیاموندی در مرکز میدان بود.منچسترعادت دارد تا بازی را باز کند و من فکر می کنم که این سیستم برای ما مشکل ساز شد و اصلا جواب نداد. ما در برخی دقایق کنترل توپ و میدان را در اختیار گرفتیم و به جز دو یا سه شوتی که از لبه محوطه جریمه داشتیم تهدید خاصی را رقم نزدیم. در نیمه اول که واقعا هیچ کاری نکردیم و گل دقیقه 45 مارا مجبور به بازی کردن کرد. این به ما انگیزه داد تا بهتر شویم.»
قدیمی 01-30-2011
sharareh1 آواتار ها
کاربر خيلی فعال

نگر: بهترين كادر تمام دوران مربيگري در اختيار دارم

آرسن ونگر اظهار داشت: تمام بازيکنان تيمم اکنون از کيفيت بسيار بالايي برخوردار هستند. آنها آنقدر با قدرت عمل مي‌کنند که بايد ادعا کنم هيچوقت در تمام دوران مربيگري بازيکناني به اين خوبي نداشتم.
اين مربي که از 14 سال پيش زمام امور توپچي‌ها را برعهده گرفت، افزود: هدفم اين است از چنين ويژگي برجسته‌اي نهايت استفاده را به عمل آورم. مي‌کوشم از بهترين تاکتيک ها براي بهره‌برداري صحيح از اين همه قدرت استفاده به عمل آورم.
وي ادامه داد: در فصل جاري اگر زماني نتيجه را واگذار کرده‌ايم، اين امر ناشي از اتفاقات تلخي مثل مصدومين پرشمار بوده است. در غير اين صورت همواره با کسب برد، درخشيده‌ايم.
قدیمی 01-30-2011
sharareh1 آواتار ها
کاربر خيلی فعال

راموس: سرنوشتمان دست خودمان نيست

راموس در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه رئال بازتاب یافت ودر آستانه دیدار حساس تیمش مقابل اوساسونا که امشب در ورزشگاه رینو دناواررا برگزار می شود،گفت :« بازی مقابل اوساسونا همیشه سخت و پیچیده بوده، مخصوصا الان که اوساسونا در شرایط سختی گرفتار شده، بازی خیلی سخت تر خواهد شد. همه ما باید عزممان را جزم کرده و به پیروزی در تمام بازیها و کسب هر 3 امتیاز ممکن هر بازی ادامه بدهیم. ما باید برروی رقابتهای لالیگا تمرکز کنیم.از آنجایی که متاسفانه سرنوشتمان دست خودمان نیست ، نباید هیچ امتیاز دیگری از دست بدهیم فاصله کمی داریم ولی نباید اجازه دهیم که این فاصله افزایش یابد. »
راموس درادامه با تحلیل حریف امشب تیمش در رقابتهای لالیگا گفت:« اوساسونا همیشه کار را برای ما سخت می کند ولی ما به خوبی آنها را می شناسیم.ورزشگاه «رینو دناواررا» ورزشگاه کوچکی است و هواداران کاملا به زمین نزدیک هستند و این تاثیر زیادی دارد. ولی ما باید این موضوع را نادیده گرفته و بازی خودمان را انجام دهیم و هر سه امتیاز ممکن را کسب کنیم. درحال حاضر اوساسونا برای فاصله گرفتن از رده های خطرناک پائین جدول تلاش می کند ولی تیمی زخم خورده همیشه خطرناک تر است.»
قدیمی 01-30-2011
sharareh1 آواتار ها
کاربر خيلی فعال

علي دوستي مهر: هيچ استعدادي پشت در نمي‌ماند

"علي دوستي مهر"، سرمربي تيم ملي فوتبال نوجوانان که به مدت سه روز پايگاه استعداديابي فوتبال در کرمان را مورد بازديد قرار داد، در نشستي خبري گفت: کميته جوانان فدراسيون فوتبال، کشور را به 9 پايگاه براي استعداديابي تقسيم کرده که پايگاه کرمان متشکل از استعدادهاي فوتبال از استانهاي کرمان، سيستان و بلوچستان، هرمزگان و يزد در جنوب شرق کشور فعال شده است.

وي افزود: در تمامي نقاط کشور حضور يافته ايم و با مربيان فوتبال تعامل خوبي داريم و همه مربيان و اهالي فوتبال در ايران از من شناخت دارند و فکر نمي کنم کسي بگويد من بازيکن سفارشي قبول مي کنم، پس هيچ استعدادي در فوتبال ما پشت در نمي ماند.

دوستي مهر اضافه کرد: با توجه خاص باشگاه صنعت مس به امر سازندگي در فوتبال، فوتبال کرمان را نسبت به چند سال گذشته با طراوت و شاداب‌تر ديدم، جوان‌هاي بسياري را در کرمان ديدم که مي‌توانند، در آينده فوتبال اين استان تاثيرگذار باشند.

وي ضمن تقدير از سرمايه گذاريهاي باشگاه صنعت مس در امر استعداديابي تيمهاي پايه ادامه داد : فوتبال کرمان و توابع در گذشته برنامه و هدف خاصي را دنبال نمي‌کرد و يک فوتباليست از آينده‌اش اطلاعي نداشت، اما اکنون وضعيت تغيير يافته و فوتبال کرمان با برنامه‌ريزي انجام گرفته توسط هيئت فوتبال و باشگاه صنعت مس در رده‌هاي سني برنامه ريزي خاصي را دنبال مي‌کند.

دوستي مهر حضور فلمينگ در راس امور فني تيمهاي پايه باشگاه مس را نويدبخش روزهاي روشني براي فوتبال استان کرمان دانست و گفت: فوتبال در کرمان هدف خود را يافته و يک بازيکن رده‌هاي سني مي‌تواند، نسبت به آينده خود خوشبين باشد.

قدیمی 01-30-2011
sharareh1 آواتار ها
کاربر خيلی فعال

يلمار به تركيب ويارئال بازگشت

به نقل از آس اسپانيا، نيلمار، ستاره برزيلي زير دريايي زرد اسپانيا، جراحي زانوي خود را قبل از آغاز سال ميلادي 2011 برگزار کرد و براي يک ماه استراحت مطلق داشت.
وي مي‌تواند برابر اسپانيول در يکي از حساسترين بازي‌هاي اين هفته به ميدان برود.
10 گل زده نيلمار در رساندن ويارئال به رتبه سوم تاثير بسزايي داشته است و پيش‌بيني مي‌شود، روند گلزني او ادامه داشته باشد.
قدیمی 01-30-2011
sharareh1 آواتار ها
کاربر خيلی فعال

سه گزينه اروپايي براي سرمربيگري تيم ملي فوتبال

مهدی محمد نبی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: مذاکرات کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال به سه مربی سرشناس اروپایی محدود شده است و از میان این سه مربی بهترین گزینه ای که با شرایط فدراسیون فوتبال از نظر مالی و نوع همکاری همخوانی داشته باشد برای هدایت تیم ملی انتخاب خواهد شد.
نبی در خصوص اینکه گفته می شود با انتخاب سرمربی خارجی برای تیم ملی، هدایت تیم امید به یک مربی تحصلیکرده ایرانی واگذار خواهد شد، اظهار داشت: در جلسه روز گذشته کمیته تیم های ملی مقرر شد فدراسیون ابتدا سرمربی تیم ملی بزرگسال را انتخاب کند تا پس از مشخص شدن وضعیت این تیم بطور همزمان مربی تیم امید نیز مشخص شود. ضمن اینکه در مذاکراتی که با مربیان خارجی داشتیم از آنها خواستیم تا برعملکرد تیم فوتبال امید نیز نظارت داشته باشند.
وی با بیان اینکه حداکثر ظرف 10 روز آینده سرمربی تیم ملی فوتبال معرفی خواهد شد، تصریح کرد: مذاکرات فدراسیون فوتبال به طور جدی با مربیان سرشناس فوتبال اروپا ادامه دارد و در صورت فراهم شدن شرایط و توافقات لازم تا پایان هفته آینده سرمربی تیم ملی انتخاب خواهد شد.
دبیر کل فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه سرمربی آینده تیم ملی از مربیان طراز اول و صاحب کارنامه فوتبال دنیاست، یادآور شد: فدراسیون طبق وعده خود عمل خواهد کرد و قطعا هدایت تیم ملی به یک مربی در سطح اول فوتبال جهان واگذار می شود و امیدوارم با یک برنامه ریزی 4 ساله بتوانیم ضمن اوجگیری و موفقیت های دوباره درسطح آسیا به جام جهانی 2014 برزیل صعود کنیم.
نبی در پاسخ به اینکه آیا سرمربی خارجی در دیدار تدارکاتی 20 بهمن مقابل روسیه بر روی نیمکت تیم ملی خواهد نشست، گفت : در صورتی که روند مذاکرات به خوبی پیش برود و توافقات لازم در این زمینه انجام شود قطعا در دیدار با روسیه تیم ملی با سرمربی جدید به میدان خواهد رفت در غیر این صورت یکی از اعضای کمیته فنی بطور موقت هدایت تیم ملی در این دیدار دوستانه را برعهده خواهد گرفت تا وضعیت سرمربی تیم ملی مشخص شود.

قدیمی 02-02-2011
sharareh1 آواتار ها
کاربر خيلی فعال

آیا شیث علی دایی را به دادگاه کشاند ؟

منابع غیر رسمی از شکایت شیث رضایی از علی دایی خبر می دهند.

وبسایت سکوی سرخ ، وابسته به لیدرهای پرسپولیس صبح سه شنبه نوشت شیث رضایی در واکنش به حرف های علی دایی در نود می خواهد از او به مراجع قضایی شکایت کند.
این درحالی است که سرمربی پرسپولیس در گفت و گوی خود با برنامه عادل فردوسی پور در واکنش به مصاحبه شیث با یک سایت گفت:« او در این مصاحبه سراسر کذب ، اتهاماتی به من و پرسپولیس زد که دیگر حاضر نیستم او را در تیمم بپذیرم. این بازیکن زمانی می تواند به پرسپولیس برگردد که من مربی تیم نباشم.»
اینکه شیث به چه دلیل قصد شکایت از دایی را برای این حرف ها دارد را حتما باید از خود او پرسید
قدیمی 02-05-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کله پاچه‌خوری با دوستان!
بلوتوث دو بازیکن معروف !

دو بازیکن یک تیم مشهور و پرطرفدار که پیش از اردوی تیم‌شان، به یک کله پزی مراجعه کرده و به همراه دوستان وفادار(!) آن را نوش‌جان کرده‌اند، با دوربین موبایل یک علاقه‌مند به فوتبال شکار شده‌اند و ظاهرا بلوتوث این صحنه دست به دست شده و در آستانه شیوع است.

به گزارش گل البته این دو بازیکنان چندان مشهوری نیستند و الا این صحنه می‌توانست جنجال فوتبال ایران باشد. با این وصف به نظر می‌رسد با توجه به برخی نکات موجود در این فیلم این دو بازیکن نیز به زودی سر و کارشان به حاج‌آقا علیپور بیفتد

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (0 عضو و 5 مهمان)