بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > شعر و ادبیات

شعر و ادبیات در این قسمت شعر داستان و سایر موارد ادبی دیگر به بحث و گفت و گو گذاشته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-24-2011
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

سوالات خنده دار كاربران از پشتیبانی مایكروسافت

1- کاربر: کامپیوتر می گوید هر کلیدی را (any keys) فشار دهید اما من نمی توانم دکمه any را روی کیبوردم پیدا کنم.

2- کاربر: من نمی توانم کانال های تلویزیون را با مونیتورم عوض کنم.

3- کاربر: من با یک نفر در اینترنت آشنا شدم می توانید شماره تلفن او را برای من پیدا کنید.

4- کاربر: اینترنت من کار نمی کند؟
مشاور: مودم را وصل کرده اید ، همه سیم های کامپیوتر را چک کرده اید؟
کاربر: نه الان فقط مانیتور جلوی من است هنوز کامپیوتر و مودم را از جعبه در نیاورده ام!

5- کاربر: پسر 14 ساله من برای کامپیوتر رمز گذاشته و حالا من نمی توانم وارد آن شوم.
مشاور: رمز آن را فراموش کرده؟
کاربر: نه آن را به من نمی گوید چون با من لج کرده

6- مشاور: لطفا روی My Computer ،کلیک کنید.
کاربر: من فقط کامپیوتر خودم را دارم کامپیوتر شما پیش من نیست.

7- مشاور: مشکل شما به خاطر نرم افزار اسپای ویری است که روی دستگاهتان نصب شده(اسپای در انگلیسی به معنی جاسوس است)
کاربر: اسپای!؟ ببینم یعنی او می تواند از داخل مانیتور وقتی لباس عوض می کنم من را ببیند؟

8- کاربر: ماوس پد من سیم ندارد!
مشاور: من فکر کنم متوجه منظور شما نشدم. ماوس پد شما قرار نیست سیمی داشته باشد.
کاربر: پس چگونه می تواند ماوس را پیدا کند؟ یعنی وایرلس است؟

8-در یک مورد دیگر نیز مرکز مشاوره مایکروسافت در انگلیس لیستی از سوال های ابلهانه مشتریانش را اینگونه منتشر کرده است.

9-مرکز مشاوره: چه نوع کامپیوتری دارید؟
مشتری: یک کامپیوتر سفید...

10-مشتری : سلام، من «سلین» هستم. نمی تونم دیسکتم رو دربیارم
مرکز : سعی کردین دکمه رو فشار بدین؟
مشتری : آره ولی اون واقعاً گیر کرده
مرکز : این خوب نیست، من یک یادداشت آماده می کنم...
مشتری : نه... صبر کن... من هنوز نذاشتمش تو درایو... هنوز روی میزمه.. ببخشید...

11-مرکز : روی آیکن My Computer در سمت چپ صفحه کلیک کن.
مشتری : سمت چپ شما یا سمت چپ من؟

12-مرکز : روز خوش، چه کمکی از من برمیاد؟
مشتری : سلام... من نمی تونم پرینت کنم.
مرکز : میشه لطفاً روی Start کلیک کنید و...
مشتری : گوش کن رفیق؛ برای من اصطلاحات فنی نیار! من بیل گیتس نیستم، لعنتی!

13-مشتری : سلام، عصرتون بخیر، من مارتا هستم، نمی تونم پرینت بگیرم. هر دفعه سعی می کنم میگه : «نمی تونم پرینتر رو پیدا کنم» من حتی پرینتر رو بلند کردم و جلوی مانیتور گذاشتم ، اماکامپیوتر هنوز میگه نمی تونه پیداش کنه...

14-مشتری : من توی پرینت گرفتن با رنگ قرمز مشکل دارم...
مرکز : آیا شما پرینتر رنگی دارید؟
مشتری : نه.

15-مرکز : الآن روی مانیتورتون چیه خانوم؟
مشتری : یه خرس Teddy که دوستم از سوپرمارکت برام خریده.
مرکز : و الآن F8 رو بزنین.
مشتری : کار نمی کنه.
مرکز : دقیقاً چه کار کردین؟
مشتری : من کلید F رو 8 بار فشار دادم همونطور که بهم گفتید، ولی هیچ اتفاقی نمی افته...

16-مشتری : کیبورد من دیگه کار نمی کنه.
مرکز : مطمئنید که به کامپیوترتون وصله؟
مشتری : نه، من نمی تونم پشت کامپیوتر برم.
مرکز : کیبوردتون رو بردارید و 10 قدم به عقب برید.
مشتری : باشه.
مرکز : کیبورد با شما اومد؟
مشتری : بله
مرکز : این یعنی کیبورد وصل نیست. کیبورد دیگه ای اونجا نیست؟
مشتری : چرا، یکی دیگه اینجا هست. اوه... اون یکی کار می کنه!

17-مرکز : رمز عبور شما حرف کوچک a مثل apple، و حرف بزرگ V مثل Victor، و عدد 7 هست.
مشتری : اون 7 هم با حروف بزرگه؟

18-یک مشتری نمی تونه به اینترنت وصل بشه...
مرکز : شما مطمئنید رمز درست رو به کار بردید؟
مشتری : بله مطمئنم. من دیدم همکارم این کار رو کرد.
مرکز : میشه به من بگید رمز عبور چی بود؟
مشتری : پنج تا ستاره.

19-مرکز : چه برنامه آنتی ویروسی استفاده می کنید؟
مشتری : Netscape
مرکز : اون برنامه آنتی ویروس نیست.
مشتری : اوه، ببخشید... Internet Explorer
مشتری : من یک مشکل بزرگ دارم. یکی از دوستام یک Screensaver روی کامپیوترم گذاشته، ولی هربار که ماوس رو حرکت میدم، غیب میشه!

20-مرکز : مرکز خدمات شرکت مایکروسافت، می تونم کمکتون کنم؟
مشتری : عصرتون بخیر! من بیش از 4 ساعت برای شما صبر کردم. میشه لطفاً بگید چقدر طول میکشه قبل از اینکه بتونین کمکم کنید؟
مرکز : آآه..؟ ببخشید، من متوجه مشکلتون نشدم؟
مشتری : من داشتم توی Word کار می کردم و دکمه Help رو کلیک کردم بیش از 4 ساعت قبل. میشه بگید کی بالاخره کمکم می کنید؟

21-مرکز : چه کمکی از من برمیاد؟ مشتری : من دارم اولین ایمیلم رو می نویسم.
مرکز : خوب، و چه مشکلی وجود داره؟
مشتری : خوب، من حرف a رو دارم، اما چطوری دورش دایره بذارم؟

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 08-25-2011
behnam5555 آواتار ها

تفاوت زن و مرد

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 08-25-2011
behnam5555 آواتار ها

صمد بهرنگی

قارچ زاده نشدم بی پدر و مادر، اما مثل قارچ نمو کردم، ولی نه مثل قارچ زود از پا در آمدم. هر جا نمی بود به خود کشیدم، کسی نشد مرا آبیاری کند. من نمو کردم...
مثل درخت سنجد کج و معوج و قانع به آب کم، و شدم معلم روستاهای آذربایجان.
پدرم می گوید: اگر ایران را میان ایرانیان تقسیم کنید از همین بیشتر نصیب تو نمی شود...»

صمد بهرنگی دردوم تیرماه 1318 در محله چرنداب در جنوب بافت قدیمی تبریز در خانواده ای تهیدست چشم به جهان گشود. پدر او عزت و مادرش سارا نام داشتند .صمد داراي دو برادر و سه خواهر بود .پدرش کارگری فصلی بود که اغلب به شغل زهتابی(آنکه شغلش تابیدن زه و تهیه کردن رشته تافته از روده گوسفند و حیوانات دیگر باشد) زندگی را میگذراند وخرجش همواره بر دخلش تصرف داشت. بعضی اوقات نیز مشک آب به دوش می گرفت و در ایستگاه «وازان» به روس ها و عثمانی ها آب می فروخت. بالاخره فشار زندگی وادارش ساخت تا با فوج بیکارانی که راهی قفقاز و باکو بودند. عازم قفقاز شود. رفت و دیگر باز نگشت.
صمد بهرنگی پس از تحصیلات ابتدایی و دبیرستان در مهر ۱۳۳۴ به دانشسرای مقدماتی پسران تبریز رفت که در خرداد ۱۳۳۶ از آنجا فارغ‌التحصیل شد. از مهر همان سال و در حالیکه تنها هجده سال سن داشت آموزگار شد و تا پایان عمرکوتاهش، در آذرشهر، ماماغان، قندجهان، گوگان، و آخیرجان در استان آذربایجان شرقی که آن زمان روستا بودند تدریس کرد.

« از دانشسرا که درآمدم و به روستا رفتم یکباره دریافتم که تمام تعلیمات مربیان دانشسرا کشک بوده است و
همه اش را به باد فراموشی سپردم و فهمیدم که باید خودم برای خودم فوت و فن معلمی را پیدا کنم و چنین نیز کردم.»

در مهر ۱۳۳۷ برای ادامهٔ تحصیل در رشتهٔ زبان و ادبیات انگلیسی به دورهٔ شبانهٔ دانشکده ادبیات دانشگاه تبریز رفت و هم‌زمان با آموزگاری، تحصیلش را تا خرداد ۱۳۴۱ و دریافت گواهی‌نامهٔ پایان تحصیلات ادامه داد.
بهرنگی درنوزده سالگی (۱۳۳۹) اولین داستان منتشر شده‌اش به نام عادت را نوشت. یک سال بعد داستان تلخون را که برگرفته از داستانهای آذربایجان بود با نام مستعار "ص. قارانقوش " در کتاب هفته منتشر کرد و این روند با بی‌نام در ۱۳۴۲، و داستان‌های دیگر ادامه یافت. بعدها از بهرنگي مقالاتي در روزنامه "مهد آزادي"، توفیق و ... به چاپ رسيد با امضاهاي متعدد و اسامي مستعار فراوان از جمله داريوش نواب مرغي، چنگيز مرآتي، بابک، افشين پرويزي و باتميش و ... . او ترجمه‌هایی نیز از انگلیسی و ترکی استانبولی به فارسی و از فارسی به آذری (از جمله ترجمهٔ شعرهایی از مهدی اخوان ثالث، احمد شاملو، فروغ فرخزاد، و نیما یوشیج) انجام داد. تحقیقاتی نیز در جمع‌آوری فولکلور آذربایجان و نیز در مسائل تربیتی از او منتشر شده‌است.
در سال 1341 صمد از دبیرستان به جرم بیان سخنهای ناخوشایند (بنابه گزارش رئيس دبيرستان) در دفتر دبيرستان و بين دبيران اخراج و به دبستان انتقال یافت. یکسال بعد و در پی افزایش فعالیتهای فرهنگی، با پاپوش رئیس وقت فرهنگ آذربایجان به کار صمد به دادگاه کشیده شد که متعاقبا تبرئه گردید.

در 1342 کتاب الفبای آذری برای مدارس آذربایجان را نوشت که این کتاب پيشنهاد جلال آل‎‎‎احمد براي چاپ به كميته‎‎‎ي پيكار جهاني با بيسوادي فرستاده شد اما صمد بهرنگي با تغييراتي كه قرار بود آن كميته در كتاب ايجاد كند با قاطعيت مخالفت كرد و پيشنهاد پول كلاني را نپذيرفت و كتاب را پس گرفت و باعث برانگيختن خشم و كينه‎‎‎ي عوامل ذي‎نفع در چاپ كتاب شد.
سال 1343 همراه بود با تحت تعقيب قرار گرفتن صمد بهرنگي به خاطر چاپ كتاب «پاره پاره» و صدور كيفرخواست از سوي دادستاني عادي ۱۰۵ ارتش يكم تبريز و سپس صدور جكم تعليق از خدمت به مدت ٦ ماه. در این سال وی با نام مستعار افشین پرویزی کتاب انشاء ساده را برای کودکان دبستانی نوشت. در آبان همین سال حکم تعلیق وی لغو گردید و صمد به سر کلاس بازگشت. سالهای میانی دهه چهل مصادف بود با دستگیری و اعدام تعدادی از نزدیکان صمد به دست رژیم شاه و شرکت او در اعتصابات دانشجویی.
صمد بهرنگی در شیوه آموزشي و مضمون قصه هاي خود تلاش مي کرد روح اعتراض به نظام حاکم را در دانش آموزانش پرورش دهد. پاي پياده در روستاها راه مي افتاد و اگر کسي کتابخانه اي تاسيس کرده بود او را تشويق مي کرد و به مجموعه کتابهايش، کتابهايي مي افزود. بچه ها را به ويژه تشويق به مطالعه مي کرد و هرچه از جذابيت و روشهاي دوست داشتني براي اين گروه سني مي دانست در کار مي کرد تا بچه با کتاب به عنوان يک همراه هميشگي در تمام طول زندگي مانوس باشند. مي گفت که کتاب بخوانند و سپس آن را در جملاتي ساده براي ديگران خلاصه نويسي کنند. در اين دوران بود که ساواک به برخي از فعاليتهاي بهرنگي حساس شد. تهديدها آغاز شد و چندين بار در طول دوران زندگي خود مورد توبيخ و جريمه و حتي تبعيد قرار گرفت.
با اين همه گويي او به اين گونه از امور حساسيتي نداشت و در روحيه او خللي ايجاد نمي کرد.

« مرا از آذر شهر به گاوگان فرستادند، 240 تومن از حقوقم کسر کردند که چرا در امور مسخره اداری دخالت کرده بودم.
به محض اینکه به گاوگان رسیدم شروع به کار کردم. مثل یک گاو پر کار درس دادم. بعضی ها تعجب میکردند که چرا با این همه ظلمی که بهت رسیده،
باز هم جانفشانی میکنی، این آدم ها فقط نوک بینی شان را میدیدند، نه یک قدم آن دورتر را. خودم را به گاوگان عادت دادم و بی اعتنا کار کردم ...
سعی کن بی اعتنا باشی. اما نه اینکه کار نکنی و بیکاره باشی. ها! غرض رفتن است نه رسیدن. زندگی کلاف سردرگمی است.
به هیچ جا راه نمی برد. اما نباید ایستاد. این که می دانیم نخواهیم رسید: نباید ایستاد . وقتی هم که مردیم، مردیم به درک!»

بهرنگی در نهم شهریور ۱۳۴۷ در رود ارس و در ساحل روستای شام‌گوالیک کشته شد و جسدش را چند روز بعد در ۱۲ شهریور در نزدیکی پاسگاه کلاله در چند کیلومتری محل غرق شدنش از آب گرفتند. جنازهٔ او در گورستان امامیهٔ تبریز دفن شده‌است. ده روز قبل از غرق شدن صمد، تعدادی از مامورین ساواک به خانه محل سکونت وی هجوم برده و وی را تهدید نموده بودند. حدود یکماه قبل از این حادثه ، کتاب ماهی سیاه کوچولو چاپ شده و مورد اقبال مردم ایران و جهان واقع شده بود.
نظریات متعدد و مختلفی دربارهٔ مرگ بهرنگی وجود دارد. از روزهای اول پس از مرگ او، در علل مرگ او هم در رسانه‌ها و هم به شکل شایعه بحث‌هایی وجود داشته‌است. یک نظریه این است که وی به دستورِ یا به دستِ عوامل دولت پادشاهی پهلوی کشته شده‌است.که شواهد مستندی در این باره وجود دارد.

نظریهٔ دیگر این است که وی به علت بلد نبودن شنا در ارس غرق شده‌است.
تنها کسی که معلوم شده‌است در زمان مرگ یا نزدیک به آن زمان، همراه بهرنگی بوده‌است شخصی به نام حمزه فراهتی است که بهرنگی همراه او به سفری که از آن باز نگشت رفته بود. اسد بهرنگی، که گفته‌است فراهتی را دو ماه بعد در خانهٔ بهروز دولت‌آبادی دیده‌است، از قول او گفته‌است: «من این طرف بودم و صمد آن طرف‌تر. یک دفعه دیدم کمک می‌خواهد. هر چه کردم نتوانستم کاری بکنم.»
سیروس طاهباز دراین‌باره می‌نویسد: «بهرنگی خواسته بود تنی به آب بزند و چون شنا بلد نبود، غرق شده بود. جلال آل‌احمد مرگ بهرنگی را مشکوک تلقی کرد اما حرف بهروز دولت‌آبادی برایم حجّت بود که مرگ او را طبیعی گفت و در اثر شنا بلدنبودن.» اسد بهرنگی شنا بلد نبودن صمد را تأیید می‌کند ولی دربارهٔ نظر طاهباز و دیگران می‌گوید «همه از دهان بهروز دولت‌آبادی حرف زده‌اند نه این که واقعاً تحقیقی صورت گرفته باشد تا به حال برخوردی تحقیقی دربارهٔ مرگ صمد نشده‌است.»

طرفداران به قتل رسیدن صمد ادعا می‌کنند که در ماه شهریور رود ارس کم‌آب است و در نتیجه احتمال غرق شدن سهوی وی را کم می‌دانند. اسد بهرنگی کم‌آب بودن محل غرق شدن صمد را تأیید می‌کند و دراین‌باره می‌گوید «البته بعضی جاها ممکن است پر آب شود. هیچ‌کس نمی‌آید در محلی که جریان آب تند است آب‌تنی یا شنا کند، چه برسد به صمد که شنا هم بلد نبود.» با این وجود تأکید می‌کند:
«البته هیچ‌کس ادعا نمی‌کند که فراهتی مأمور ساواک بود یا مأمور کشتن صمد.»

جزئیات متناقض دیگری نیز دربارهٔ مرگ بهرنگی روایت شده‌است. از جمله اسد بهرنگی گفته‌است: «جسد صورت و بدنش سالم بود. دو سه تا جای زخم، طرف ران و ساقش بود، چیزی شبیه فرورفتگی. رئیس پاسگاه در صورت‌جلسه‌اش، به جای زخم‌ها اشاره کرد. بعدها البته توی پاسگاه دیگری، این صورت‌جلسه عوض شد». اسد بهرنگی به همین تناقضات به شکل دیگری اشاره کرده‌است، از جمله این که گفته‌است فرج سرکوهی در جایی نوشته‌است که فراهتی گروهی را که به دنبال جسد صمد می‌گشته‌اند (و به گفتهٔ اسد بهرنگی شامل اسد بهرنگی، کاظم سعادتی، و دو نفر از شوهرخواهرهای بهرنگی بوده‌است) همراهی می‌کرده‌است، در حالی که چنین نبوده‌است.

جلال آل‌احمد شش ماه بعد از مرگ صمد در نامه‌ای به منصور اوجی شاعر شیرازی می‌نویسد «...اما در باب صمد. درین تردیدی نیست که غرق شده. اما چون همه دلمان می‌خواست قصه بسازیم ساختیم...خب ساختیم دیگر. آن مقاله را من به همین قصد نوشتم که مثلاً تکنیک آن افسانه سازی را روشن کنم برای خودم. حیف که سرودستش شکسته ماند و هدایت کننده نبود به آن چه مرحوم نویسنده اش می‌خواست بگوید...»
برادر صمد بهرنگی (اسد بهرنگی) در این باره می‌گویذ:همه می‌دانند که ویژه نامه آرش چند ماهی پس از مرگ صمد بهرنگی منتشر شد و آن موقع هم دوستان نزدیک صمد بر مرگ او مشکوک بودند. با اطلاعاتی که از جریانات تابستان ۴۷ داشتند کشته شدن صمد را وسیله عمله‌های رژیم که شاید ساواک هم مستقیما در آن دست نداشته باشد دور از انتظار نمی‌دانستند.
اسد بهرنگی در قسمت دیگری از این کتاب می‌گوید: «در زمانی که ما در کنار ارس دنبال صمد می‌گشتیم و صمد راداد می‌زدیم مامورین ساواک به حانه صمد آمده و همه چیز را به هم ریخته بودند. میز تحریر مخصوص او را شکسته بودند و نامه‌ها و یادداشت‌هایش را زیر و رو کرده بودند. و اهل خانه را مورد باز جویی قرار داده بودند، و چند کتاب و یادداشت هم برداشته و برده بودند و خوشبختانه کتابخانهٔ اصلی صمد را که در آن طرف حیاط بود ندیده بودند.»

آثار:
............................................................ ............................................................ ............................................................ ....................
قصه‌ها

* اولدوز و کلاغها - پاییز ۱۳۴۵
* اولدوز و عروسک سخنگو - پاییز ۱۳۴۶
* کچل کفتر باز - آذر ۱۳۴۶
* پسرک لبو فروش - آذر ۱۳۴۶
* افسانه محبت - زمستان۱۳۴۶
* ماهی سیاه کوچولو - تهران ، مرداد ۱۳۴۷
* پیرزن و جوجه طلایی‌اش - ۱۳۴۷
* یک هلو هزار هلو - بهار ۱۳۴۸
* ۲۴ ساعت در خواب و بیداری - بهار ۱۳۴۸
* کوراوغلو و کچل حمزه - بهار ۱۳۴۸
* تلخون و داستانهای دیگر- ۱۳۴۲(شامل ده داستان: تلخون، بی نام، عادت، پوست نارنج، قصه آه، آدی و بودی، به دنبال فلک، بزریش سفید، گرگ و گوسفند، موش گرسنه)
* کلاغها، عروسکها و آدمها
*دومرول

کتاب و مقاله

* کند و کاو در مسائل تربیتی ایران - تابستان ۱۳۴۴
* الفبای فارسی برای کودکان آذربایجان
* فولکلور و شعر
* افسانه‌های آذربایجان(ترجمه فارسی) - جلد ۱ - اردیبهشت ۱۳۴۴
* افسانه‌های آذربایجان (ترجمه فارسی) - جلد ۲ - تهران، اردیبهشت ۱۳۴۷
* تاپما جالار ، قوشما جالار (مثلها و چیستانها) - بهار ۱۳۴۵
* پاره پاره (مجموعه شعر از چند شاعر ترک) - تیر ۱۳۴۲
* مجموعه مقاله‌ها
* انشا و نامه‌نگاری برای کلاسهای ۲ و ۳ دبستان
* آذربایجان در جنبش مشروطه

ترجمه‌ها

* ما الاغها! - عزیز نسین - پاییز ۱۳۴۴
* دفتر اشعار معاصر از چند شاعر فارسی زبان
* خرابکار (قصه‌هایی از چند نویسنده ترک زبان) - تیر ۱۳۴۸
* کلاغ سیاهه - مامین سیبیریاک (و چند قصه دیگر برای کودکان) خرداد ۱۳۴۸

برخی کتب و مطالب نوشته شده درباره صمد بهرنگی:

* صمد جاودانه شد - (علی اشرف درویشیان) - ۱۳۵۲
* کتاب جمعه - سال اول - شماره۶ - ۱۵ شهریور ۱۳۵۸
* منوچهرهزارخانی - «جهان بینی ماهی سیاه کوچولو» - آرش دوره دوم ، شماره ۵ - (۱۸) -آذر ۱۳۴۷
* برادرم صمد- نوشته اسد بهرنگی

خالید حسامی( هیدی )

ویرایش توسط behnam5555 : 08-25-2011 در ساعت 08:59 AM
قدیمی 08-25-2011
behnam5555 آواتار ها

چند سئوال تستی ( اطلاعات عمومی ) برای شما:

سوال1:کدام شاعر است که قران را با 14 روایت از بر خوانده است؟

1.حافظ

2.سعدی

سوال2:فوتبالیستی که ارژانتین را در سال 1986 به قهرمانی جهان رساند؟

3.آلفیو باسیله

4.دیگو مارادونا

سوال3:هشتمین ماه قمری چه نام دارد؟

5.ماه شعبان

6.ماه رمضان

سوال4:امام زمان (عج)در چه روزی بدنیا امد؟

7.روز 5شنبه

8.روز جمعه

سوال5:کوچکترین کشور جهان,چه نام دارد؟

9.واتیکان

10.قطر

سوال6:بهار قران ,نام کدام ماه قمری میباشد؟

11.ماه رجب

12.ماه رمضان

سوال7:کدامیک از خودروهای زیر «شاسی بلند»میباشد؟

13.پورشه کاین

14.تویوتا اریون

سوال8:در روش قصه گویی برای خردسالان کدام صدا تاثیر بیشتری بر روی انان میگذارد؟

15.صدای مربیان یا والدین

16.نوار قصه گویی

سوال9:تیم ملی فوتبال کدام کشور در سال 1990قهرمان جهان شد؟

17.برزیل

18.المان

سوال10:به گفته امام صادق (ع),خواندن سوره«انا انزلنا»به هنگام خوردن سحری و افطار چه ثوابی دارد؟

19.ثواب حج

20.ثواب شهیدان

سوال11:خواص گیاه «کندر»کدام است؟

21.رفع بی خوابی,ارامش بخش

22.تقویت حافظه,رفع فراموشی و درمان بیماری ام اس

سوال12:بهترین زمان برای تشخیس شنوایی کودک«غربالگری شنوایی»چه سنی است؟

23.زیر یک ماه

24.زیر شش ماه

سوال13:حضرت علی (ع) در چه روزی ضربت خوردند؟

19.25 ماه رمضان

26. 23ماه رمضان

سوال14:ابشار «مارگون» در کدام استان قرار دارد؟

27.استان خراسان

28.استان فارس

سوال15:کدام امام معصوم مصداق ایه ی (ذی القربی)می باشد؟

29.امام حسین (ع)

30.امام علی النقی (ع(
سوال15(2)که دوستمون"رهگذر " گفت جدید اضافه شده جوابش اینه
تعریف سلامت چیست؟
29.حالتی جسمی اجتماعی وروانی است
30.سلامت صرفا نداشتن بیماری است.

سوال16:کوهستان در فک,در کدام استان قرار گرفته است؟

31.گیلان

32.گرگان

سوال17:کدام یک از موارد زیر باعث عدم توانایی برای فعالیت های فیزیکی در انسان روزه دار میشود؟

33.کاهش قند خون

34.انقباضات عضلانی

18:از فروع دین کدام یک در«صحیفه سجادیه» امده است؟

35.خمس

36.روزه

سوال19:حوادث و وقایع تاریخی که در ماه شعبان رخ داده است؟

37.ولادت امام زمان (عج)
38.ولادت حضرت محمد (ص)

سوال20:این شعر از کیست؟«امده ماه صیام سنجق سلطان رسید,دست بدار از طعام مائده جان رسید»

39.مولانا
40.سعدی

سوال21:برنده سیمرغ بلورین طراحی صحنه در پرده اخر و ناصر شاه اکتور سینما کیست؟

41.حسین عالی نژاد

42.فرهاد فارسی

سوال22:چه شبهایی را «شب قدر» می نامند؟

19.43 تا 23 رمضان

16.44 تا 19 رمضان

سوال23:بازیگر نقش «عمر ابن سعد» در فیلم مختار نامه کیست؟

45.مهدی فخیم زاده

46.جعفر دهقان

سوال24:چه غذاهایی را در ماه رمضان مصرف کنیم؟

47.غذاهای حاوی قند زیاد

48.حلیم

سوال25:شتاب «صفر تا 100»کدام خودرو بیشتر است؟

49.جنسیس کوپه

50.سراتو کوپه

سوال25(2):مثل اینکه این سوال هم عوض شده!!
مزایای مشارکت چیست؟

49.تضمینی است برای کار بهتر
50.برقراری امنیت افراد
سوال26:در ماه رمضان از خوردن چه چیزهایی باید پرهیز کرد؟

51.خوردن چای زیاد

52.خوردن مغز بادام

سوال27:مراکز مشاوره ژنتیک تحت نظارت کدام ارگان دولتی است؟

53.وزارت بهداشت و درمان

54.سازمان بهزیستی

سوال28:جلال مقامی ، کیست؟

55.پیشکسوت دوبله

56.پیشکسوت موسیقی

سوال29:احسان قائم مقامی ،از قهرمانان کدام رشته ورزشی می باشد؟

57.دو و میدانی

58.شطرنج

سوال30:سند «صحیفۀ سجادیه» به چه کسی منتهی می شود؟

59.امام باقر (ع) و برادر شهیدش زید بن علی
60.امام حسین (ع)

سوال31:با چه دستوری می توانید اهنگ پیشواز دوستتان را کپی کنید؟

61.استفاده از #7 در هنگام پخش

62.تماس با 777

سوال32:روز دهم ماه رمضان سال هشتم هجرت،چه رویداد مهمی اتفاق افتاد؟

63.جنگ بدر

64.فتح مکه

سوال33:بهترین زمان برای انجام مشاوره ژنتیک چه زمانی است؟

65.قبل از ازدواج

66.قبل از بارداری

سوال34:زیارتگاه «چک چک» در کدام استان واقع شده است؟

67.یزد

68.کرمانشاه

سوال35:کوچکترین سوره قران،چه نام دارد؟

69.کوثر

70.حمد

سوال36:سریع ترین خودروی جهان کدام است؟

71.فراری

72.بوگاتی

سوال37:ارامگاه «مادر ترزا» در کدام کشور است؟

73.تاجیکستان

74.هند

سوال38:سازه درونی «مجسمه ازادی نیویورک» بدست چه کسی ساخته شد؟

75.گوستاو ایفل
76.آگوستینو دانتونیو

سوال39:در تئاتر «اینجا تهران است ، صدای ما را از مشهد می شنوید» چه کسی بازی کرده است؟

77.محمود عزیزی

78.مهدی هاشمی

سوال40:ورزشی که خواستگاه ان «اسکاتلند» می باشد ؟

79.گلف
80.اسکی

سوال41:علت ضعف ، در افراد دارای فشار خون بالا چیست؟

81.کاهش مصرف نمک

82.کم خوابی و گرسنگی

سوال42:شب زنده داری در شب قدر، چه حکمی دارد؟

83.واجب است

84.مستحب است

سوال43:برای دریافت محصولات پیشخوان ایرانسل sms خالی را به چه شماره ای ارسال می کنید؟

8494.85

7575.86

سوال44:در «صحیفه سجادیه» به کدام جنگهای صدر اسلام اشاره شده است؟

87.جنگ بدر

88.جنگ نهروان

سوال45:بهترین سن تشخیص و درمان تنبلی چشم کدام است؟

3.89 تا 5سالگی

90.بدو تولد

سوال46:جزیره هنگام ، از توابع کدام جزیره می باشد؟

91.قشم

92.کیش

سوال47:تنها «ماه قمری» که نام ان در قرآن مجید ذکر شده است؟

93.ماه شعبان

94.ماه رمضان
سوال48:پیشینه 3000 ساله تهران مربوط به کاوش در کدام منطقه باستانی می باشد؟

95.تپه های قیطریه

96.محوطه باستانی بندیان

سوال48(2) تغییر در تغییر با مسابقه عید تا عید ایرانسل!!!!

کدام یک از نظر علمی صحیح نیست؟
95.بازی در مهد کودک تنها برای تفریح است
96.بابازی بخش عمده ای از یاد گیری کودک انجام می شود
سوال49:بازیکن ایرانی که در 85 بازی ملی خود ،50 گل به ثمر رساند؟

97.کریم باقری

98.علی دایی

سوال50:در فیلم سینمایی «پنگوئن های آقای پاپر»بازی کرده است؟

99.جیم کری

100.گابریل

سوال51:کدام سوره قرآن تعداد کلماتش برابر با تعداد سوره های قرآن است؟

101.آل عمران

102.تکویر
سوال52:یکی از ماههایی که بیشترین اعمال خاص مستحبی دارندچه ماهی است؟

103.ماه رمضان

104.ذیقعده

سوال53:کوتاه ترین جنگ جهان چقدر طول کشید؟

105.شش روز

106.کمتر از 40 دقیقه

سوال54:طراح صحنه نمایش «لابی» چه کسی است؟

107.ویشکا آسایش

108.بیتا الهیان

سوال55:خودرو «بنزc200»چند سیلندر است؟

109.چهار سیلندر

110.شش سیلندر

سوال56:نام کویری زیبا و دیدنی در استان اصفهان است؟

111.کویر مصر
112.کویر ساغند

سوال57:نخستین «نویسنده میلیونر جهان» چه نام دارد؟

113.اریک ریموند

114.جی کی رولینگ

سوال57(2) ، مثه اینکه این سوال اضافه شده!!!

در مورد بیماریهای ژنتیک:
113.پیشگیری پر هزینه تر از درمان است
114.اکثر بیماریهای ژنتیک قابل درمان نمی باشد
سوال58:زهروان ، به کدام سوره های قرآن مجید گفته شده است؟

115.بقره و ال عمران

116.ناس و فلق

سوال59:کدامیک از امامان شیعه ، بیشتر عمر خویش را محبوس بوده است؟

117.امام حسن عسکری(ع)
118.امام رضا(ع)

سوال60:دراز ترین «تونل جهان» در کدام کشور قرار دارد؟

119.روسیه

120.سوئیس

سوال61:کدامیک از غذاهای زیر، دیر هضم بوده و برای ماه رمضان مناسب هستند؟

121.حبوبات و غلات

122.غذاهایی که حاوی قند، ارد سفید

سوال62:پاداش کسیکه دعای جوشن کبیر را سه مرتبه در ماه مبارک رمضان بخواند، چیست؟

123.بهشت براو واجب است

124.برابر 60 روز ، روزه گرفتن است

سوال62(2) این هم عوض شده!!!!!!! عجب شرکتیه این شرکت بیییییییییپ

کدامیک از موارد زیر هنگام مواجهه با ترس کودکان 1 تا 3 سال مناسبتر است؟
123.به کودک حق دادکه به علتهای مختلف بترسد
124.به کودک توضیح دادکه ترس وی غیر منطقی است

سوال63:در کدام فیلم «رامبد جوان» علاوه بر کارگردانی ، بازی هم کرده است؟

125.ورود اقایان ممنوع

126.پسر ادم ، دختر حوا

سوال64:رسول خادم ، در بازی های المپیک 1996 آنلانتا در رشته کشتی به چه مقامی دست یافت؟

127.اول

128.دوم

سوال65:کدام تنیس باز در سال 2008 برنده تنیس ازاد فرانسه شده است؟

129.ماریا شاراپووا

130.مارت سافین

سوال65(2)؛بازم تعویض سوالات
بهترین راه حل مشکلات جوانان با خانوده چیست؟
129.مطرح کردن مشکل و گفتگو درباره آن
130.ازدواج
سوال66:فراگیر ترین ترجمه«قرآن مجید» در ایران از کیست؟

131.شاه ولی الله دهلوی

132.مهدی الهه قمشه ای

سوال67:برترین «اهنگ پیشواز» در ویترین ایرانسل مربوط به کدام خواننده است؟

133.محسن یگانه

134.حمید عسکری

سوال68:کانال سوئز ، برای اولین بار به دستور کدام پادشاه ساخته شد؟

135.اسکندر مقدونی

136.داریوش شاه هخامنشی

سوال69:نماز عید فطر چند رکعت است؟

2.137 رکعت

4.138 رکعت

سوال70:این سخن از کیست؟ «چهار چیز از گنجهای نیکی است :کتمان حاجت،کتمان صدقه،کتمان مرض و کتمان مصیبت»

139.پیامبر اکرم(ص)
140.امام سجاد (ع)

سوال71:در اسلام در چه روزهایی روزه گرفتن حرام است؟

141.روز عید فطر

142.شبهای قدر

سوال72:کدام سوره به سوره «امام حسین(ع)» معروف است؟

143.فجر

144.مجادله

سوال73:انسان در دقیقه چند بار «پلک» میزند؟

20.145 بار

100.146 بار

سوال74:حمید سجادی ، از قهرمانان کدام رشتی ورزشی است؟

147.کشتی

148.دو و میدانی

سوال75:نقش قطام در فیلم «امام علی(ع)» به عهده کیست؟

149.ویشکا آسایش

150.الهام حمیدی

سوال76:از بین دو خودروی زیر کدامیک تحت خدمات پس از فروش شرکت«اطلس خودرو» نیستند؟

151.سوناتا

152.سراتو

سوال77:مقبره«مولانا» شاعر بزرگ قرن هفتم در کدام مکان قرار دارد؟

153.قونیه

154.بلخ

سوال78:کدام شرکت «سرویس دهنده موبایل» نمی باشد؟

155.AT&T

156.Apple

سوال79:فوتبالیستی ایرانی که دو قهرمانی در جام ملت های اسیا و یک قهرمانی در بازی های اسیایی را در کارنامه خود دارد؟

157.ناصر حجازی

158.مسعود برومند

سوال79(2)باز هم تغییر!!
اقدام بعدی در مورد کودکی که برای وی مشکل شنوایی تشخیص داده شده، چیست؟
157.باید بلافاصله برای درمان اقدام کرد
158.می توان تا شش ماهگی برای درمان او صبر کرد

سوال80:چشمه اب معدنی«بابا گور گور» که مصارف درمانی دارد در کدام استان قرار دارد؟

159.کردستان
160.ارومیه

سوال81:در نماز روز عید فطر در رکعت اول ، بهتر است کدام سوره خوانده شود؟

161.سوره غاشیه

162.سوره شمس

سوال82:پر اب ترین «رود جهان» چه نام دارد؟

163.نیل

164.امازون

سوال83:بازیکر فیلم «قصه چرخ فلک»کیست؟

165.مصطفی زمانی

166.بهرام رادان

سوال84:پنج حلقه در هم بافته شده المپیک ، به چه معنی است؟

167.اتحاد پنج قاره

168.نشانه شعار در المپیک

سوال85:کودکان در چه سنی تمایل زیادی به بازی گروهی ندارند و بیشتر دوست دارند به تنهایی بازی کنند؟

169.سنین 2 تا 3 سالگی

170.سنین مدرسه

سوال86:خدمات پس از فروش شرکت «هیوندای» در ایران به عهده کدام شرکت است؟

171.اطلس خودرو

172.آسان موتور

سوال87:طی 109 سال گذشته کدام کشور بیشترین تعداد جوایز «نوبل» را دریافت کرده است؟

173.آلمان

174.آمریکا
سوال88:بزرگترین «هرم مصر» در عهد کدام فرعون ساخته شد؟

175.توت انخ آمون

176.فرعون خوفو

سوال89:نام باشگاه اسپانیایی که حتی یک بار هم از لیگ اول اسپانیا(لالیگا)خارج نشد؟

177.رئال مادرید

178.رئال سوسیداد

سوال90:حوادث و رویدادهای مهم در ماه رمضان کدامند؟

179.ولادت امام صادق (ع)

180:ولایت عهدی امام رضا(ع)
سوال91:امام حسن عسکری(ع) در کدام شهر زندگی میکردند؟

181.سامرا

182.شام

سوال92:بالغ شدن «مغز انسان» چند سال زمان میبرد؟

10.183 سال

20.184 سال

سوال93:پدر «بازی های کامپیوتری» چه نام دارد؟

185.نوبورو سوگیمورا

186.شیگرو میاموتو

سوال94:نام قله ای مرتفع ، که در نپال و تبت قرار دارد ، چیست؟

187.اورست

188.نانگا پارگات

سوال95:کارگردان فیلم «سگ کشی» چه کسی است؟

189.بهرام بیضایی

190.فریدون جیرانی

سوال96:قدرت موتور «هیوندای جنسیس کوپه» چند اسب بخار است؟

120.191 اسب بخار

303.192 اسب بخار

سوال97:کدام مسجد در عراق ، در 14 کیلومتری نجف واقع شده است؟

193.مسجد کوفه

194.مسجد سهله

سوال98:مدرسه «چهار باغ اصفهان» بدست کدام مهندس ایرانی بنا گردید؟

195.شیخ بهایی
196.الله وردی خان

سوال99:مسجدی در ترکیه ، که در ابتدا کلیسا بوده است؟

197.مسجد رستم پاشا

198.مسجد ایا صوفیه

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 08-25-2011
behnam5555 آواتار ها

دانشمندان آمریکاعلت دونیمه شدن دریا زمان موسی (ع) راکشف کردند؟

پژوهشگران آمریكایی روز سه شنبه اعلام كردند كه دو نیمه شدن دریا برای عبور پیروان حضرت موسی (ع) از تعقیب لشكریان فرعون مبتنی بر قوانین فیزیكی است.
یك باد شرقی كه در آن شب می‌وزید، می‌تواند همانطور كه در تورات و قرآن آمده است، سبب دو نیمه شدن دریا شده باشد.
این محققان این نتیجه را با استفاده از طرح های رایانه ای به دست آورده اند.
این دستاورد بخشی از تحقیقات این دانشمندان در ارتباط با اثر باد بر آب است.
'كارل دروز' كه سرپرستی این تحقیق را برعهده داشته است، گفت كه تصاویر رایانه ای تقریبا با آنچه كه در كتاب 'سفر خروج' در كتاب مقدس مطرح شده، مطابقت دارد.

در این گزارش یادآوری می‌شود، بر اساس دینامیك مایعات می‌توان این مطلب را درك كرد. باد به گونه ای آب را به حركت در می‌آورد كه براساس قوانین فیزیك یك گذرگاه امن ایجاد می‌كند كه آب در دو طرف قرار می‌گیرد و ناگهان آب به جای خود برمی‌گردد.
داستان ها در كتابهای مذهبی با كمی‌اختلاف همگی حكایت از آن دارد كه در سه هزار سال پیش حضرت موسی (ع) و پیروانش تحت تعقیب نیروهای فرعون به سمت دریا حركت می‌كنند. دریای سرخ در مقابل نیروهای پیشرو به دو نیمه تبدیل می‌شود و پس از آنكه این نیروها از دریا عبور می‌كنند دریا به حال اول برمی‌گردد و لشگریان فرعون غرق می‌شوند.
'دروز' و همكارانش درحال تحقیق درباره اثر باد در عمق آبهای اقیانوس و چگونگی تاثیر توفان های اقیانوس آرام و حركت امواج بر اعماق دریا هستند.
گروه زیر نظر 'دروز' به نقطه ای در جنوب دریای مدیترانه اشاره می‌كنند و مدل خود را بر اساس شكل زمین ها در سه هزار پیش ترسیم كرده اند كه باعث نقل این داستان شده است.
بر اساس این طرح رایانه ای، اگر بادی با سرعت 65 مایل در ساعت در آن شب به مدت 12 ساعت وزیده باشد، امكان دو نیمه شدن دریا تا عمق دو متر امكان پدیر بوده است.
در پایان پژوهش گروه تحقیق 'دروز' آمده است: مردم جهان قرن هاست كه از داستان عبور حضرت موسی از دریا شگفت زده شده اند و از خود پرسیده اند كه آیا این امر حقیقت تاریخی دارد. آنچه كه این تحقیق نشان می‌دهد این است كه توصیف دو نیمه شدن دریا اساسی در قوانین فیزیكی دارد. می‌برد.

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 08-25-2011
behnam5555 آواتار ها

محققان پيش بيني كردند درچند سال آينده ميلادي ، شش ميليون نفر بر اثر ابتلا به سرطان ، بيماري هاي قلبي ، آمفي زم و گروه زيادي از بيماريهاي ناشي از استعمال سيگار جان خواهند باخت.

بنياد امريكايي ريه جهاني و انجمن سرطان امريكا اعلام كردند استعمال سيگار سالانه پانصد ميليارد دلار هزينه براي جهان در پي دارد

. آمار موجود از اوايل قرن نوزدهم نشان مي دهد که کشيدن سيگار ميان اقشار تحصيل کرده و مرفه بين سنين سي و پنج تا شصت و چهار سال مرسوم بوده است اما امروزه کشيدن سيگار ميان نوجوانان به خصوص آنها که از رفاه کامل برقرار نيستند رايج مي باشد

. همچنين رشد مصرف سيگار از دهه هزار و نهصد و نود به بيش از پنجاه درصد رسيده است که عامل اصلي آن را تبليغات مي دانند

. آزمايش ها و شواهد پزشکي نشان داده است که تمامي محدوده هايي که در برخورد با دود سيگار در بدن قرار دارند مانند لب، دهان، گلو، حنجره، مري، ريه و ... در خطر ابتلا به سرطان مي باشند

. همچنين ارتباط بسيار نزديکي ميان کشيدن سيگار و سرطان لوزالمعده نيز وجود دارد

. از ديگر خطرات مشخص شده که به سيگار مربوط مي باشد انواع غير سرطاني بيماري هاي ريوي و قلبي مي باشند

. نکته بسيار مهم آن است که کشيدن مداوم تنها يک يا دو سيگار در طول روز احتمال مبتلا شدن به سرطان را در مقايسه با يک فرد عادي که سيگار نمي کشد تا دو برابر بيشتر مي کند

. بدتر از آن اينکه کشيدن سه يا چهار سيگار در روز بصورت مداوم احتمال ابتلا به سرطان را به هشت برابر يک فرد عادي افزايش مي دهد

. نگاه داشتن سيگار روي لب باعث تشديد خطرات آن مي شود

. به خصوص هنگامي که دود سيگار در بزاق دهان حل مي شود و شما آنرا مي بلعيد، سموم و مواد سرطان زا با تمامي قسمت هاي جهاز هاضمه برخورد خواهد داشت

. علاوه بر ابعاد که معمولا" سيگارهاي برگ بزرگتر هستند نوع و ميزان تنباکويي که در آنها بکار رفته نيز متفاوت مي باشد

. سيگارهاي معمولي که معمولا" سايز واحدي دارند کمتر از يک گرم تنباکو را در خود دارند

. در حالي که سيگار هاي برگ با توجه به ابعادشان مي توانند بين پنج تا هفده گرم تنباکو را در خود داشته باشند

. کشيدن سيگار هاي برگ بزرگ ممکن است تا يک ساعت هم بطول انجامد اما سيگار هاي معمولي حدود ده دقيقه بيشتر عمر ندارند

. اينکه کدام نوع از سيگارها خطر بيشتري دارد به ميزان مصرف و استنشاق دود و همچنين مقدار کشيدن دود به داخل ريه بستگي دارد

. چرا که سموم و مواد سرطان زايي که در هر دو وجود دارند تقريبا" مشابه مي باشد

. اغلب افرادي که به سيگار معمولي اعتياد دارند، هر روز و به مقدار زياد آنرا مصرف مي کنند در حالي که آمار نشان مي دهد افرادي که سيگار برگ مي کشند بصورت گاه و بيگاه آنرا مصرف کرده و نيز کمتر از افراد معتاد به سيگار معمولي دود آنرا به درون ريه خود مي کشانند بنابراين معمولا" افرادي که سيگار برگ مي کشند در معرض خطر کمتري هستند

. در هر صورت چه دود سيگار را به درون ريه خود بکشانيم چه نه، لب، زبان، دهان، گلو و حنجره در معرض خطر سرطان خواهند بود
.

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 08-25-2011
behnam5555 آواتار ها

چرا گوش‌های فیل بزرگ است؟!

فیل در وقت حمله گوش‌هایش را مثل بادبزن باز میکند تا بزرگتر به نظر برسد.

حس شنوایی برای فیل بسیار مهم است. گوش فیل میتواند امواج صوتی را از مسافت‌های دور و از جهت‌های مختلف دریافت کند.
گوش فیل دمای بدنش را نیز متعادل نگه میدارد، چون سطح بزرگی دارد که حیوان میتواند از طریق آن گرمای بدنش را کاهش دهد فیلها در گرمای مناطق حاره وضیعت نامناسبی دارند، چون آنقدر بزرگند که سایبانی برایشان پیدا نمیشود پس با تکان دادن گوش‌هایشان در نسیم میتوانند حرارت بدنشان را تنظیم کرده خلاصه خنک شوند
. فیل در وقت حمله گوش‌هایش را مثل بادبزن باز میکند تا بزرگتر به نظر برسد. گوش فیل یک فایده دیگر هم دارد و آن پراندن حشرات مزاحم است

خالید حسامی( هیدی )
کاربران زیر از behnam5555 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 08-25-2011
behnam5555 آواتار ها

نه درس زندگی از آلبرت اینشتین

درحقیقت این نابغه فیزیک را به اندازه کافی میشناسید. اما اینشتین جملات قصاری دارد که دقت به آنها برای جمع و جور کردن کلاف سر در گم زندگی مطمنا نمی‌تواند خالی از لطف باشد.

۱- کنجکاوی‌تان را دنبال کنید:
من استعداد به خصوصی ندارم. فقط به شدت کنجکاوم.
درباره چه چیزی کنجکاو هستید؟ دنبال کردن کنجکاوی‌تان راز موفقیت‌تان است.

۲- پشتکار با ارزش است:
نه اینکه من خیلی باهوش باشم؛ بلکه با مسایل زمان بیشتری می‌مانم.
تا زمانیکه به هدف‌تان برسید، پشتکار دارید؟ اینشتین می‌خواهد بگوبد، تمام ارزش تمبر پستی به این است که با تمام نیرو به چیزی بچسبد، تا اینکه به مقصدش برسد. مانند تمبر پستی باشید، مسیری را که آغاز کردید به پایان برسانید. به یاد بیاورید که در جایی دیگر اینشتین گفته بود، “من برای ماه ها و سالها فکر می‌کنم و فکر می‌کنم. ۹۹ بار نتیجه اشتباه است. صدمین بار حق با من است.

۳-
تخیل قدرتمند است:
تخیل همه چیز است. تخیل پیش نمایشی از جذابیت‌های آینده زندگانی است. تخیل با ارزش‌تر از دانش است.
آیا از تخیل‌تان استفاده می‌کنید؟ اینشتین می‌گوید تخیل با ارزش‌تر از دانش است. به یاد بیاورید که توماس ادیسون می‌گفت: “برای ابداع، به یک تخیل خوب و کپه‌ایی از آت و آشغال نیاز دارید.

۴-
اشتباه کردن اتفاق بدی نیست: فردی که هرگز اشتباه نکرده، هرگز چیز جدیدی را امتحان نکرده است.
از اینکه اشتباه کردید، نترسید. اشتباه شکست نیست. اشتباهات می‌تواند شما را باهوش‌تر، سریع‌تر و بهتر کنند. در واقع شما زمانی موفق خواهید شد که دو چندان اشتباه کرده باشید.

۵-
برای اکنون زندگی کنید:
من هرگز به آینده فکر نمی‌کنم – آینده به زودی فرا خواهد رسید.
شما نمی‌توانید فورا آینده را دست خوش تغییرات کنید، بنابراین بسیار مهم است که تمام تلاش‌تان را برای “اکنون” وقف کنید.

۶-
انتظار نتایج متفاوت نداشته باشید:

حماقت این است که بارها و بارها کاری یکسان انجام دهید و انتظار نتیجه‌ای متفاوت داشته باشید.
شما نمی‌توانید کاری یکسان را هر روز انجام دهید و انتظار تفاوت در نتایجش داشته باشید. به عبارتی، برای ایجاد تغییر در زندگی بایستی در خودتان تغییراتی ایجاد کنید.

۷-
حماقت و نابغگی:
تفاوت بین حماقت و نابغه بودن در این است که نابغه بودن محدودیت‌های خودش را دارد.

۸-
یادگیری قوانین و سپس بهتر بازی کردن:
شما بایستی قوانین بازی را بیاموزید. و سپس بهتر از هر فرد دیگری بازی می‌کنید.
دو کار است که باید انجامش دهید: ابتدا باید قوانین بازی را که می‌خواهید بازی کنید بیاموزید. درست است، خیلی هیجان انگیز نیست اما حیاتی است. بعدا، شما بهتر از هر فرد دیگری بازی خواهید کرد.

۹-
دانش از تجربه می‌آید:

اطلاعات، دانش نیست. تنها منبع دانش، تجربه است.
دانش از تجربه می‌آید. شما می‌توانید درباره‌ی کاری بحث کنید، اما بحث کردن فقط درکی فیلسوفانه از آن کار به شما می دهد. شما بایستی در ابتدا آن کار را تجربه کنید تا بدانیدش. چه کنیم؟ تجربه بیاندوزید. وقت‌تان را خیلی بابت اطلاعات نظری صرف نکنید، بروید و کاری انجام دهید تا تجربه‌ایی با ارزش را کسب کنید.

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 08-25-2011
behnam5555 آواتار ها

آرزوهای ویكتور هوگو برای تو...

اول از همه برایت آرزومندم که عاشق شوی،
و اگر هستی، کسی هم به تو عشق بورزد،
و اگر اینگونه نیست، تنهائیت کوتاه باشد،
و پس از تنهائیت، نفرت از کسی نیابی.
آرزومندم که اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،
بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی کنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،
از جمله دوستان بد و ناپایدار،
برخی نادوست، و برخی دوستدار
که دست کم یکی در میانشان
بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون زندگی بدین گونه است،
برایت آرزومندم که دشمن نیز داشته باشی،
نه کم و نه زیاد، درست به اندازه،
تا گاهی باورهایت را مورد پرسش قرار دهد،
که دست کم یکی از آنها اعتراضش به حق باشد،
تا که زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفیدِ فایده باشی
نه خیلی غیرضروری،
تا در لحظات سخت
وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است
همین مفید بودن کافی باشد تا تو را سرِ پا نگهداردهمچنین، برایت آرزومندم صبور باشی
نه با کسانی که اشتباهات کوچک میکنند
چون این کارِ ساده ای است،
بلکه با کسانی که اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میکنند
و با کاربردِ درست صبوری ات برای دیگران نمونه شوی.و امیدوام اگر جوان كه هستی
خیلی به تعجیل، رسیده نشوی
و اگر رسیده ای، به جوان نمائی اصرار نورزی
و اگر پیری، تسلیم ناامیدی نشوی
چرا که هر سنّی خوشی و ناخوشی خودش را دارد
و لازم است بگذاریم در ما جریان یابند.امیدوارم سگی را نوازش کنی
به پرنده ای دانه بدهی، و به آواز یک سَهره گوش کنی
وقتی که آوای سحرگاهیش را سر می دهد.
چرا که به این طریق
احساس زیبائی خواهی یافت، به رایگان.امیدوارم که دانه ای هم بر خاک بفشانی
هرچند خُرد بوده باشد
و با روئیدنش همراه شوی
تا دریابی چقدر زندگی در یک درخت وجود دارد.بعلاوه، آرزومندم پول داشته باشی
زیرا در عمل به آن نیازمندی
و برای اینکه سالی یک بار
پولت را جلو رویت بگذاری و بگوئی: این مالِ من است.
فقط برای اینکه روشن کنی کدامتان اربابِ دیگری است!و در پایان، اگر مرد باشی، آرزومندم زن خوبی داشته باشی
و اگر زنی، شوهر خوبی داشته باشی
که اگر فردا خسته باشید، یا پس فردا شادمان
باز هم از عشق حرف برانید تا از نو بیاغازید.اگر همه ی اینها که گفتم فراهم شد
دیگر چیزی ندارم برایت آرزو کنم

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 08-25-2011
behnam5555 آواتار ها

غریب است دوست داشتن

"دکتر شریعتی"

دوستت دارم‌ها را نگه می‌داری برای روز مبادا،
دلم تنگ شده‌ها را، عاشقتم‌ها را…
این‌ جمله‌ها را که ارزشمندند الکی خرج کسی نمی‌کنی!
باید آدمش پیدا شود!
باید همان لحظه از خودت مطمئن باشی و باید بدانی که فردا، از امروز گفتنش پشیمان نخواهی شد!
سِنت که بالا می‌رود کلی دوستت دارم پیشت مانده، کلی دلم تنگ شده و عاشقتم مانده که
خرج کسی نکرده‌ای و روی هم تلنبار شده‌اند!
فرصت نداری صندوقت را خالی کنی.! صندوقت سنگین شده و نمی‌توانی با خودت بِکشی‌اش…
شروع می‌کنی به خرج کردنشان!
توی میهمانی اگر نگاهت کرد اگر نگاهش را دوست داشتی
توی رقص اگر پا‌به‌پایت آمد اگر هوایت را داشت اگر با تو ترانه را به صدای بلند خواند
توی جلسه اگر حرفی را گفت که حرف تو بود اگر استدلالی کرد که تکانت داد
در سفر اگر شوخ و شنگ بود اگر مدام به خنده‌ات انداخت و اگر منظره‌های قشنگ را نشانت داد
برای یکی یک دوستت دارم خرج می‌کنی برا ی یکی یک دلم برایت تنگ می‌شود خرج می‌کنی!
یک چقدر زیبایی یک با من می‌مانی؟
بعد می‌بینی آدم‌ها فاصله می‌گیرند متهمت می‌کنند به هیزی… به مخ‌زدن به اعتماد آدم‌ها!
سواستفاده کردن به پیری و معرکه‌گیری…
اما بگذار به سن تو برسند!
بگذار صندوقچه‌شان لبریز شود آن‌‌وقت حال امروز تو را می‌فهمند بدون این‌که تو را به یاد بیاورند

غریب است دوست داشتن.
و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن…
وقتی می‌دانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد …
و نفس‌ها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛
به بازیش می‌گیریم هر چه او عاشق‌تر، ما سرخوش‌تر، هر چه او دل نازک‌تر، ما بی رحم ‌تر.
تقصیر از ما نیست؛
تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شده‌اند

خالید حسامی( هیدی )
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)