آخرین اخبار و نتایج جام ملتهای اروپا Euro 2008
لو: براي قهرماني بايد كيفيت واقعي خود را نشان دهيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت : بازي قابل قبولي مقابل اتريش به نمايش گذاشتيم؛ اما براي كسب قهرماني اروپا بايد به سطح كيفيت كاملا برتر و واقعي خود بازگرديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يورو 2008، يواخيم لو اظهار داشت: بطور كلي از عملكرد بازي تيمم مقابل اتريش راضي هستم. بايد در نظر گرفت كه اين بازي در شرايط عادي انجام نگرفت. زيرا فشار زيادي براي اين بازي وجود داشت.
وي افزود: خوشحالم كه تيم آلمان مثل هميشه در شرايط سخت، بازي خوبي ارائه كرد.
اين مربي در مورد اخراجش از روي نيمكت اظهار داشت: به داور چهارم هم گفتم كه هيچ كار خاصي نكردم كه سبب شود اخراج شوم. همانند همه بازي ها و همه همكارانم در محوطه اي كه براي مربيان مجاز است، ايستاده و دستوراتي به بازيكنانم مي دادم؛ اما مشخص نشد چرا داور من و هيكرز برگر را اخراج كرد و به روي سكو فرستاد.
وي بيان كرد: من و همكار اتريشي ام مجاز بوديم دستورات خود را در اين منطقه به بازيكنان خود بدهيم؛ اما دليل اخراج ما اصلا مشخص نشد.
وي در مورد وضعيت آتي تيمش گفت: اگر مي خواهيم به هدف خود كه قهرماني يورو 2008 است دست پيدا كنيم، بايد خيلي سريع به سطحي كه طي دو سال گذشته داشته و قدرتمند بوديم بازگرديم.
تيم ملي فوتبال آلمان دوشنبه شب در ورزشگاه ارنست هاپل وين با تك گل ميشائيل بالاك يك بر صفر بر اتريش، دومين ميزبان يورو 2008 غلبه كرد و پس از كرواسي به عنوان تيم دوم از گروه خود صعود كرد.