ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود |
07-22-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
سپاسها: : 7,242
6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ثبت قرارداد نیلسون برزیلی با پرسپولیس
خبرآنلاین؛نیلسون دروازه بان خارجی سرخپوشان بعد از ظهر امروز با حضور در هیئت فوتبال قراردادش را با پرسپولیسی ها ثبت کرد.این دروازه بان که سابقه حضور در تیم گیمارش پرتغال را دارد امروز به هیئت فوتبال رفت و قرارداد یک ساله اش را به امضاء رساند.قرار است نیلسون در پرسپولیس پیراهن شماره 40 را بپوشد.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
07-22-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
شیث به شهرداری رفت
يکشنبه 1391/05/01
شيث رضايي: رويانيان را به خدا واگذار ميکنم
مدافع فصل گذشته پرسپوليس با انتقاد از مديرعامل اين باشگاه گفت: رويانيان با من بد برخورد کرد و فقط وعده داد و به همين دليل او را به خدا واگذار ميکنم.
به گزارش خبرگزاري فارس شيث رضايي پس از اينکه حضورش در پرسپوليس منتفي شد با عقد قراردادي 2 ساله به شهرداري تبريز پيوست.
رضايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره تصميم جديدش و همچنين اتفاقات رخ داده در پرسپوليس صحبتهايي انجام داده است.
* چه اتفاقي افتاد که به تبريز رفتي.
تا دقيقه 90 منتظر پرسپوليس ماندم اما وقتي ديدم حتي يک نفر به من زنگ نزد که بگويد کجا هستي و چه کار ميکني فکر کردم که بهتر است اصلاً بازي نکنم.
* اما به شهرداري تبريز پيوستي؟
تصميمم عوض شد و گفتم وقتي راهي باز شده که بتوانم در تيمي با آرامش بازي کنم چرا اين کار را نکنم؟ من براي پرسپوليسيها همه کار کردم اما آنها براي من چه کاري کردند؟ به شهرداري تبريز رفتم که مربيگري آن برعهده فراز کمالوند است. کمالوند به نظر من جزو 5 مربي برتر ايران است و او را مثل خيليهاي ديگر قبول دارم. اول به خاطر کمالوند به شهرداري آمدم دوم به خاطر مردم خونگرم تبريز. 5 سال با اسطوره فوتبال تبريز يعني کريم باقري همبازي بودم و اشتباهي از اين مرد بزرگ نديدم و ميدانستم همه تبريزيها مثل کريم باقري هستند. ميخواهم فصل خوب و رؤيايي را در شهرداري داشته باشم و بدون هيچ گونه حاشيه با قدرت به اين تيم خدمت کنم.
* طلبت را از پرسپوليس گرفتي؟
سردار رويانيان وقتي براي بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا به عربستان رفته بوديم به من گفت ناراحت نباش، جريمه تو را ميبخشم. او 10 دقيقه در اتاق با من حرف زد و يک بار هم همين موضوع را در تهران به من گفت اما هيچ کاري انجام نداد.
*يعني پول تو را ندادند؟
نه، در قبال بدهيشان، يک ماشين به من دادند که با آن سر تمرين حاضر شوم و برگردم اما آمدند و اين ماشين را از پارکينگ خانهام بردند. واقعاً براي رؤيانيان متأسفم.
* اين حرفها را به خاطر اين ميزنيد که پرسپوليس تو را نخواسته است؟
خدا ميداند نه. آقاي رويانيان! حق من و خانوادهام را نداديد، خودتان گفتيد جريمه تو را ميبخشم اما جواب تلفن مرا نداديد و حتي يک ريال هم نبخشيد. مگر من خانواده ندارم؟ مگر من خرج زندگي ندارم؟ تمام چشم خانواده من به اين پولي است که از پرسپوليس ميگيرم و به آنها کمک ميکنم. چند خانواده است که چشمشان به پولي است که من ميگيرم و به آنها کمک ميکنم. از 490 ميليون تومان قراردادم فقط 180 ميليون را به من دادند. آقاي رويانيان تا آخر عمرم شما را نميبخشم.
* بهتر نيست با خودش حرف بزني؟
چه حرفي بايد بزنم؟ يک بار به ايشان زنگ زدم گفت چند لحظه ديگر به تو زنگ ميزنم اما هيچ خبري نشد. حتي پيامک هم به او زدم. بازيکني که از يک تيم جدا شد بايد آن را دور انداخت و حتي جواب تلفنش را نداد؟ من رويانيان را به خدا واگذار ميکنم. هيچ وقت او را نميبخشم چون حق مرا خورده است.
* جريمهاي که براي تو در نظر گرفته شده براي بقيه بازيکنان هم هست چرا بايد براي شما را ببخشد؟
چون خودش قول داد ميتوانست بخشي از آن را حداقل ببخشد اما روي حرف خودش نماند. اين کجاي معرفت است ماشيني که به من داده را از پارکنيگ خانهام ببرند.
*چرا الان ياد اين حرفها افتادي؟
چون ميبينيم پولهاي ميلياردي به اين و آن ميدهند اما حق مرا خوردهاند. آقاي رويانيان شما بازيکنهاي ميلياردي آورديد و فوتبال را خراب کرديد چرا در اين پولهاي ميلياردي پول من که ذرهاي از آن بود را پرداخت نکرديد؟ خدا ميداند به خاطر يک سري مشکلات امسال مجبور شدم تلفن همراه، ساعت و خيلي از وسائلم را بفروشم و حتي ماشينم را بدهم. آقاي رويانيان آيا شما نبوديد وقتي من مصدوم بودند سه چهار بار زنگ زديد و گفتيد بايد در ديدار برابر الهلال هر طوري که شده به ميدان بروي؟ آيا شما زنگ نزديد به دکتر تيم گفتي رضايي به هر طريقي به بازي برسان. آيا شما نميدانستيد کشاله پاي من پارگي دارد اما گفتيد هر طوري شده بازي کن. من هم گفتم به خاطر پرسپوليس روي چشم اما به همين راحتي همه چيز را فراموش کرديد. بازيکنان پرسپوليس بدانند ماجرايي که براي من اتفاق افتاد براي آنها نيز اتفاق ميافتد اما خدا جاي حق نشسته است.
* پشيمان نيستي در آخرين لحظات نقل و انتقالات ليگ برتر مصاحبه کردي و گفتي به خاطر پرسپوليس هيچ جاي ديگر نميروي.
من خيال کردم آقايان معرفت دارند. هيچ کس فکر نميکرد شيث رضايي به 3 پيشنهاد ليگ برترياش پشت کند و تا دقيقه 90 منتظر بماند. حتي يک زنگ هم نزدند بگويند تو را نميخواهيم اما ثابت کردم پرسپوليس را دوست دارم و تا دقايق آخر منتظر پرسپوليس ماندم و وقتي که شرايط را ديدم تصميم گرفتم در ليگ يک بازي کنم تا حداقل با تيم محبوبم پرسپوليس روبرو نشوم.
* حرف پاياني؟
حبيب کاشاني سه بار من را از پرسپوليس اخراج کرد اما يک مصاحبه عليه او انجام ندادم چون با معرفت بود. حبيب کاشاني در فوتبال ما واقعاً مرد بود و به نظرم همتا ندارد. او وقتي من را اخراج کرد و مشکلات من را ميدانست حق و حقوق من را داد و حتي به موقعاش از من انتقاد و جريمهام کرد. هميشه حبيب کاشاني را دعا ميکنم. کاشاني هيچ بدي در حق من نکرد چون کارش را بلد بود و دروغ نميگفت اما آقاي رويانيان ادعا ميکرد و ميگفت بچه محل تو هستم اما يک کار براي من انجام نداد و فقط شعار داد. من از هواداران پرسپوليس صميمانه عذرخواهي ميکنم که مجبور شدم اين حرفها را بزنم و اميدوارم هواداران مرا حلال کنند.
|
07-22-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
دروازهبان استراليايي به استقلال پيوست
يکشنبه 1391/05/01
با قراردادي يک ساله
دروازهبان استراليايي به استقلال پيوست
دروازهبان استراليايي با عقد قراردادي يک ساله به تيم فوتبال استقلال پيوست.
اليام ردي، دروازهبان 31 ساله استراليايي امروز با عقد قراردادي يک ساله به تيم فوتبال استقلال پيوست. وي فصل گذشته در افسي سيدني استراليا بازي ميکرد.
استقلال هم اکنون مهدي رحمتي و حسيني را به عنوان دروازهبان در اختيار دارد.
|
10-17-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
کریم باقری/من صف نانوایی میرفتم الان بچهها کامپیوتر دارند!
گفتوگوی متفاوت با کریم باقری/من صف نانوایی میرفتم الان بچهها کامپیوتر دارند!
کریم باقری که یکی از چهرههای محبوب فوتبال ایران است، همیشه حرفهای جالب زیادی برای گفتن دارد.
به گزارش ستاره ها؛ البته او سعی میکند تمام حرفهایش را یکجا نگوید و کم کم آنها را خرج کند. باقری در گفتوگویی خودمانی بخشی از این حرفها را میزند.
دوست داشتم قایقران را ببینم
وقتی از او میپرسیم که آیا به هر چیزی که در زندگیات میخواستی رسیدهای، میگوید: «آدم قرار نیست به هر چیزی که دوست دارد برسد. من از سنین پایین فوتبال را شروع کردم. در آنموقع دوست داشتم احد شیخلاری را از نزدیک ببینم. بعد با او همبازی شدم و مربیام بود. دوست داشتم سیروس قایقران را ببینم که با او هم دوست شدم، همبازی بودیم و مربیام شد. خودم تلاش کردم به خواستههایی که دارم برسم. من قدیمها که فوتبال میدیدم عاشق ماتئوس بودم. طرفدار دوآتیشه آلمان. بزرگ که شدم رفتم بوندسلیگا. ببین من فکرش را نمیکردم این اتفاق بیفتد. لطف خدا بود که شامل حال من شد. ولی فکر کنم یک حلقه گمشده در زندگیام دارم و آن عنوان بهترین بازیکن آسیاست. من سال 97 باید این عنوان را میگرفتم که نشد دیگر.»
من صف نانوایی میرفتم الان بچهها کامپیوتر دارند
این روزها گفته میشود انگیزه اغلب بازیکنان فوتبال پول است، اما کریم باقری آن قدیمها با چه انگیزهای وارد فوتبال شد؟ «اول از همه هرکس که نمیتواند فوتبالیست شود. همینطوری که نمیتوانند دایی شوند یا مهندس. پدر و مادر هر چقدر هم فشار بیاورند واقعا نمیشود. بچه باید ذاتا فوتبالیست باشد. همین پسر من، 13 سال دارد. الان امکاناتی دوروبرش هست که به قول معروف خود من نداشتم. پدرم به من میگفت یا باید مدرسه بروی یا سرکار. خدا رحمت کند او را. من در آن زمان فوتبال را خیلی دوست داشتم. برادر بزرگترم بازی میکرد ولی شرایط برای من خوب نبود. باید کارهای خانه را میکردم، میرفتم دنبال خرید نان و هزار تا صف. ولی الان پسر من کامپیوتر دارد، دوستانش میآیند به خانه، او میرود به خانه آنها. پلیاستیشن دارد؛ یعنی میخواهم بگویم کلی امکانات در اختیارش است. زمان ما که نبود.»
شمشیر بالای سر پسرم نمیگذارم
کریم باقری دو پسر دارد. پسر بزرگتر او نشان داده که میتواند بازیکن خوبی باشد. خود آقا کریم این موضوع را تایید میکند: «نشان داده که میتواند فوتبالیست خوبی شود. من خودم دوست دارم فوتبالیست بشود ولی بالای سرش شمشیر نمیگذارم. دوست داشت بازی میکند.» یعنی از خانواده تو یک کریم باقری دیگر هم متولد میشود؟ «قرار نیست هر کس پدرش بازیکن خوبی بوده، بازیکن بزرگی شود. همین کرایف مگر پسرش فوتبالیست بزرگی شد؟»
پروین آدم فرستاد دنبالم
ماجرای آمدن کریم باقری به پرسپولیس بسیار جالب است. ابتدا پروین به او پیغام فرستاد که به این تیم برود ولی باقری نرفت. خودش ماجرا را تعریف میکند: «من تیمملی جوانان بودم که دو، سه نفر آمدند دنبال من که بیا برویم نمایشگاه ماشین علی پروین ولی من گفتم زود است که الان بروم پرسپولیس؛ یعنی همان موقع به دوستانم میگفتم که چون تازه از شهرستان آمدهاید درجا نروید پرسپولیس. فکر کنم اولین پیشنهاد سال 71 یا 72 بود.» اما پروین از دست او ناراحت نشد؟ «خب، آخر من نمیدانستم که از طرف پروین است یا نه. ولی ناراحت نشد چون همان زمان مرا دعوت کرد تیمملی که در جام اکو جلوی پاکستان بازی کردم. ولی جا دارد بگویم که من بهترین دورانم را در سه سالی که برای تیم کشاورز بازی کردم، پشتسر گذاشتم. بینظیر بود. همان روز اول که رفتم، دیدم دارند به بازیکنان پاداش میدهند. دو تا اضافه آمد که یک بسته را هم دادند به من. فکر کنم 100 تومان داخلش بود.»
22 میلیون از پرسپولیس گرفتم
کریم باقری اولین قرارداد حرفهای فوتبال ایران را بست. او با 22 میلیون تومان به پرسپولیس رفت. خودش تعریف میکند: «من در کشاورز بازی میکردم که عابدینی یک نفر را فرستاد دنبال من. سریع رفتم با سیروس حرف زدم که او گفت، ببین روی من حساب نکن که صفیزاده مدیر تیم بشنود ناراحت میشود. با صفیزاده عین پدر و پسر بودیم. اینقدر به من محبت کرده بود که خجالت میکشیدم به او بگویم. وقتی شنید، شوکه شد. به من گفت 10 میلیون بده برو. ظرفیت من در کشاورز پر شده بود و باید تیمم را عوض میکردم. یک ساعت با عابدینی جلسه داشتم. ایشان گفت تصمیم آخرت چیست؟ چقدر میخواهی؟ منم گفتم 22 میلیون. او هم گفت ایرادی ندارد، بیا. فردایش رفتیم و قرارداد را امضا کردیم.»
فضای فوتبال خوب نیست
این که او به مربیگری علاقه دارد یا نه، معمای بزرگی است. وقتی از او میپرسیم که چرا دوست ندارد مربی باشد، میگوید: «این برمیگردد به خصوصیات اخلاقی من. از اول دوست داشتم دوروبرم خلوت باشد. جای شلوغ را دوست ندارم. مربیگری باید در ذات آدم باشد. ربطی به جنم و اینجور چیزها هم ندارد.» بعضیها میگویند آقا کریم تواناییاش را ندارد. ولی او سریعا سگرمههایش در هم میرود: «مگر من وارد شدهام که آن بعضیها این را فهمیده باشند؟ من 22 سال فوتبال بازی کردم و الان دوست دارم بیشتر به خانواده برسم و نبودنهایم را جبران کنم. از طرفی فضای ورزش ایران هم مطلوب نیست که بخواهم در آن کار کنم.»
|
4 کاربر زیر از mohammad.90 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
10-19-2012
|
|
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل
|
|
سپاسها: : 8,720
6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
4 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
10-19-2012
|
|
|
|
|
|
5 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
11-08-2012
|
|
مدیر بخش موبایل
|
|
سپاسها: : 7,693
7,279 سپاس در 3,383 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مهدوی کیا محبوبترین بازیکن آسیا شد
در نخستین مرحله انتخاب محبوبترین بازیکنان فوتبال جهان، مهدی مهدوی کیا در صدر بازیکنان آسیایی قرار گرفت.فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال پس از پایان نخستین مرحله نظرسنجی درباره محبوبترین بازیکنان فوتبال جهان مهدی مهدوی کیا را به عنوان محبوبترین بازیکن آسیایی معرفی کرد. مهدوی کیا موفق شد در نخستین مرحله ۸۰ هزار و ۵۲۶ رای به خود اختصاص دهد.
بعد از کاپیتان پرسپولیس، مهدی رحمتی کاپیتان استقلال با ۳۱ هزار و ۵۵۱ رای در رده دوم ایستاده است. این در حالی است که سایت باشگاههای استقلال و پرسپولیس برای کسب این عنوان توسط بازیکنانشان دست به تبلیغ اینترنتی زدهاند و از هواداران تیمهایشان خواستهاند به بازیکن تیمشان را رای بدهند.
پس از دو بازیکن ایرانی، محمد نور بازیکن تیم ملی عربستان که موفق شد چهار سال پیش یکی از دو گل تیم ملی عربستان را در تهران وارد دروازه ایران کند با اختلاف معناداری پس از مهدوی کیا و رحمتی در جایگاه سوم ایستاده است. او توانسته تنها ۱۴ هزار و ۳۷۷ رای به دست بیاورد.
رایگیری مرحله دوم انتخاب محبوبترین بازیکن سال ۲۰۱۲ از روز ۱۵ اکتبر(دوشنبه ۲۴ مهرماه) آغاز شده و تا ۳۰ نوامبر(جمعه دهم آذرماه) ادامه خواهد داشت.
مرحله سوم و نهایی این انتخاب با حضور ۸ بازیکن از اروپا، ۸ بازیکن از آمریکای جنوبی، ۵ بازیکن از آمریکای شمالی، ۵ بازیکن از آفریقا، ۵ بازیکن از آسیا و یک بازیکن از قاره اقیانوسیه از اول دسامبر(شنبه یازدهم آذرماه) تا سوم ژانویه(پنجشنبه چهاردهم دی) انجام میشود تا در نهایت محبوبترین بازیکن سال ۲۰۱۲ انتخاب شود.
در بین نفرات منتخب قاره آمریکای جنوبی “فالکائو” مهاجم کلمبیایی تیم اتلتیکو مادرید با ۱۵۲۳۷ در رده نخست قرار گرفته است و “لیونل مسی” مهاجم آرژانتینی بارسلونا با ۶۳۶۵ رای و “جاناتان فابرو” پاراگوئهای با ۵۱۷۸ رای در ردههای دوم و سوم این قاره ایستادهاند.
در قاره اروپا هم “هنریخ میختاریان” از تیم شاختار دونتسک ارمنستان با ۵۰۳۱۰ رای صدرنشین است. “ادین ژکو” از بوسنی و هرزگوین، “لوریک کانا” از آلبانی، “فراچسکو توتی” از ایتالیا و “کریستیانو رونالدو” از پرتغال در ردههای بعدی قرار گرفتهاند.
“تیم کاهیل” از استرالیا با ۲۹ رای در قاره اقیانوسیه، “محمد ابوتریکا” از مصر با ۳۰۰۴۳ رای در قاره آفریقا و “خوزه دیخسوس کورونا” از مکزیک با ۸۱۰۹ رای در قاره آمریکای شمالی و حوزه دریای کارائیب صدرنشین هستند.
رده بندی و آرای بازیکنانی برتر آسیایی این رایگیری تا به امروز به شرح زیر است: (نام کشور داخل پرانتز آمده است)
۱- مهدی مهدویکیا از پرسپولیس (ایران) با ۸۰۵۲۶ رای
۲- سیدمهدی رحمتی از استقلال (ایران) با ۳۱۵۵۱ رای
۳- محمد نور از الاتحاد (عربستان) با ۱۴۳۷۷ رای
۴- یاسر القحطانی از العین (عربستان) با ۱۲۶۸۹ رای
۵- احمد یاسین از اوربرو اسکا (عراق) با ۱۲۱۷۴ رای
۶- محرم نویدکیا از سپاهان (ایران) با ۶۱۴۶ رای
۷- حسن عبدالفتاح از الخور (اردن) با ۳۴۰۳ رای
۸- اودیل اخمدوف از آنژی (ازبکستان) با ۱۸۱۴ رای
۹- احمد الفرایدی از الهلال (عربستان) با ۱۶۰۵ رای
۱۰- ژی ژنگ از گوانگژو (چین) با ۹۷۳ رای
|
3 کاربر زیر از hossein سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
04-13-2013
|
|
|
|
|
|
حاشیه های دیده نشده از علی دایی (گزارش با متن . جالبه از دست ندین)
حاشیه های دیده نشده از علی دایی علی دایی همیشه پر است از حرف های شیرین و خاطرات شنیدنی او که شهرتش کم از پسته های خندان ایران نیست و همان طور که قالی ایرانی را همه جا می شناسند ، دایی هم نام بین المللی ورزش ایران است برای مان از خاطرات شیرینش گفته ... راه دانشجو: علی دایی همیشه پر است از حرف های شیرین و خاطرات شنیدنی او که شهرتش کم از پسته های خندان ایران نیست و همان طور که قالی ایرانی را همه جا می شناسند ، دایی هم نام بین المللی ورزش ایران است برای مان از خاطرات شیرینش گفته . از یک عمر تلاش برای در اوج بودن. با او رفتیم به روزهایی که خودش درباره شان می گوید:« تیپ رو نی گاه ؛ سبیل ها رو!...» دایی در این گفت و گو تنها راجع به یک عکس حرفی نزد. عکس شماره 28 که ما هم جایش را خالی گذاشته ایم.
1. این متاسفانه یکی از بدترین شکست های دوران مربیگری ام بود. این اولین شکست رسمی من در مقام مربی تیم ملی بود. متاسفانه دوستان خوش ذوق رسانه ای تان این را چاپ کردند و من فقط می توانم برای این اتفاقات ابراز تاسف کنم. بازی با عربستان روز تلخی بود ، هم برای من و تیم ملی و هم برای مردم.
2. آن بازی را ما در عربستان باختیم. ولی خارج از بازی سفر زیبایی داشتیم به خانه خدا. البته روزی هم که باختیم واقعا سزاوار باخت نبودیم. بعد از بازی تیم مان را بردیم سفر حج.این عکس هم من و اشپیتیم و مدافع آفریقایی مان هستیم که از انگلستان آورده بودیم. خدا اسمش را الان یادم نمی آید. چی بود؟ بچه خیلی خوبی بود.
3. وای خرید عید. بدیش این است که حتی علی دایی هم که باشی ، باید خرید عید را بروی یعنی مجبورم که بروم برای خرید عید و در اوج شلوغی کارهایم هم خرید عید را نمی توانم بپیچانم . راستی این را هم بگویم که خدا را شکر هنوز این توان را دارم که بتوانم پسته برای خانه ام بخرم.
4. مونتاژ نیست.عکس خودمان است. نمی دانم کجاست فکر کنم آمریکا باشد.این عکس ها ما را یاد جوانی های مان می اندازد. نگاه کن چه لاغر بودیم و چه سبیلی داشتیم. این ادامه تیم جام جهانی 98 است. من و محمد و کریم با هم جوانی کردیم . چه روزهای شیرینی بود. یادش بخیر. از خاطرات قشنگ زندگی ام این است که بهترین دوران زندگی ام را در کنار نسل 98 بودم.
4 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
04-13-2013
|
|
|
|
|
|
5. این بدون شک بدترین حادثه سال قبل بود و متاسفانه هموطنان خوب آذری مان دچار یک مصیبت خیلی بزرگ شدند. نمی توانم خیلی از صحنه های تلخی بگویم که آنجا دیدم. خیلی دوست دارم بعد از عید ببینم آیا کاری برای این مردم شده؟ تغییر و تحولی شده؟ امیدوارم یک روزی برسه که دهات های ما صاحب بناهایی باشند که باعث نشود این مصیبت های تلخ را ببنیم. واقعا تلخ بود. کاش روزی برسد که خانه های امن داشته باشیم و مردم این طور داغ نبینند.
6. این هم که لحظه پایان بازی ایران و استرالیاست. باور نمی کنید آن دقیقه های اخر سال ها گذشت تا تمام شود. چیزی که فکرش را هم نمی کردیم اتفاق افتاد. آن بازی یک معجزه بود و خدا خیلی چیزها را به ما نشان داد. ما فوتبالی خیلی ضعیف تر از استرالیا بودیم ، 2 گل هم خورده بودیم اما یک دفعه بازی را برگرداندیم. فکر کنم خدا آن روز می خواست مردم را شاد کند و ما شدیم وسیله این کار. باورتان نمی شود من دیگر هیچ وقت جرات نکردم ان بازی را ببینم. الان که عکسش را می بینم اشکم در می آید تا چه برسد به اینکه بخواهم بازی را دوباره ببینم.آنجا خدا می خواست یک هدیه ای به مردم ایران بدهد و بچه های تیم شدند وسیله این هدیه.
7. سال های خوبی در برلین داشتم. در لیگ قهمانان اروپا بازی های خوبی انجام دادم. این آمبروسینی است. ما با میلان در میلان یک بر یک مساوی شدیم ، گل اول را من زدم. فکر کنم یکی از بهترین بازی هایم در لیگ قهرمانان اروپا هم بود این بازی.
8. این هم که عادل خان فردوسی پور است. دوست خوب من که خدایی خیلی دوستش دارم. دوست دارم برنامه اش بهتر بشود . خودم فکر می کنم برنامه اش یک کوچولو تکراری شده و خودش هم رفته سراغ پرداختن به حاشیه ها. عادل یکی از آنهایی است که من همه جوره دوستش دارم و قبولش دارم ، برای همین خیلی دوست دارم برنامه اش خیلی بهتر از این باشد که بتواند فوتبال ایران را هدایت کند.
9. این هم که عکس بازی هرتا با چلسی است. تو برلین من دو تا گل خوب به چلسی زدم. ما در تیم مان یک یار آمریکایی داشتیم. او قبل از بازی به من گفت من امروز سانتر می کنم و تو با سر گل می زنی. اگر این اتفاق افتاد باید 5 هزار مارک به من بدهی. گفتم تو سانتر کن. اتفاقا گل اولی هم که زدم روی سانتر او بود و 5 هزار مارک را از من گرفت. البته بعد از بازی با پاداشی که از تیم گرفتم ، این پول تلافی شد اما برایم یک خاطره جالب به جا گذاشت.
10. این عکس هم فکر کنم تیم ملی ایران در دوره آقای مایلی کهن باید باشد. شاید برای بازی با عمان. علی منصوریان که یکی از دوستان خوب و خوش تیپ من است. او مربی تیم ب شده. آن طرف هم که آقای قلعه نویی ایستاد. تیپ ها که آخرش است ولی امیر قلعه نویی آن دوران چند بازی را کاپیتان تیم ملی ما بودند و همیشه بازیکن خوب و با تکنیکی بود. من در بازی با عمان دو تا گل خوب رفت و برگشت زدم که هر دو گلم را خیلی دوست دارم. خیلی بازی های سختی داشتیم. خدا را شکر که آن نسل ما هنوز هم در فوتبال هستند . به نظر من آن دوران دورانی است که دیگر به سختی در فوتبال مان تکرار می شود.
2 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
04-13-2013
|
|
|
|
|
|
11. حادثه تلخی که آخر سال 90 برایم افتاد. خدا را شکر که به خیر گذشت و حادثه بدتری رخ نداد. آنجا باز در آن سختی توانستم دوستانم را بشناسم. کسانی که دور و بر من هستند. خیلی خدا دوستم داشت که الان کنارتان نشستم. خیلی دلم برای احمدرضا تنگ شده خیلی وقته که ندیدمش . بهزاد را هم که هر روز می بینم. نظر لطف مردم و دعای خیر آن ها بود که مرا نگه داشت. بعد از تصادف وقتی خودم ماشینم را دیدم باورم نمی شد که از این ماشین سالم بیرون آمده باشم!
12. من در بوندسلیگا توانستم با بایرن قهرمان بشوم. بازیکنان خیلی بزرگی در این تیم بازی می کردند که همه از بهترین های دنیا بودند. از ماتیوس گرفته تا کان ، افنبرگ و ... من یک سال خیلی خوب هم داشتم. غیر از این قهرمانی ما به فینال لیگ قهرمانان هم رسیدیم. آن بازی را اگرچه باختیم اما رسیدن وحضور در فینال لیگ قهرمانان هم یک افتخار بزرگ است. خیلی بزرگ.
13. این هم جایزه بهترین بازیکن سال آسیاست. یکی از خاطرات خوب برای بازی های سال 99 . همان سالی که تجربه حضور در بایرن و هرتا برلین را داشتم برایم اتفاق افتاده است. این یکی از آن جایزه هایی است که دیگر خیلی سخت... راستش گیر فوتبال ایران می آید اما دیگر گیر من و خداداد نمی آید!
14. پرسپولیس آن سال خیلی تیم خوبی بود. بچه ها اکثرا ملی پوش بودند. شرایط آن سال ها با الان ، زمین تا آسمان فرق می کرد. تیم خیلی خوبی داشتیم. البته ما دربی را آن سال باختیم. ولی من نفر دوم جدول گلزنان شدم. فرشاد پیوس آقای گل شد . ولی در این فصل خیلی از بازی ها را به دلیل مصدومیت از دست دادم. من در بازی های جام ملتهای آسیا در هیروشیما مصدوم شدم و خیلی از بازی های این فصل را از دست دادم. ولی چه زوجی داشتیم من و فرشاد.
15. علی کریمی یکی از بهترین های تاریخ فوتبال ما بوده و هست. الان هم آرزویم این است که مصدومیتش زودتر خوب بشود و بتواند برگردد به پسپولیس کمک کند. با حضور او پرسپولیس می تواند این فصل موفق تر هم باشد.
3 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|