دوستان عزیزم مدتیه که یه خورده در تاپیکهای سریالی و بعضا کم فائده زیاد فعالیت میکنین
مثل یه گل بده دست نفر بالاییت یه لنگه کفش بزن تو سر پایینیت و..
اینا باعث پایین اومدن سطح و کلاس فروم میشه
باور کنین خارج از اینجا این مدته خیلی سرکوفت خوردم و حق هم هست
وخودم من بارها در فروم های دیگه خواسته ام که کمی این دست فعالیتها رو کنترل کنند..
من به شدت دوست دارم بچه ها فعال باشن و توی تاپیکهای نه زیاد رسمی تخلیه بشن و راحت با دوستاشون حرف بزننن اما تعداد این تاپیکها در سایت خیلی داره زیاد میشه
من دوست دارم نه به عنوان ادمین این پیشنهاد رو بدم دوست دارم خود شما ها حواستون به سایت باشه و صلاحش رو بخوایین و بگین فلانی این تاپیکا کلاس فروم رو میاره پایین فکرشو بکنین بگن کوروش هر وقت اومدیم تو فرومت 10 نوشته اخیر سایتت همه ش گل و بلبل و عشق و ..
امروز مرد 50 ساله بهم گفت فلانی تو سایت عشقولانه س ؟
بابا چش و گردن و دست و ... همه ش رو گذاشتیم روی این سایت تا بالا بیاد با بخشهای مختلف
حیفه به خدا بچه ها خواهش میکنم رعایت کنین حالا وقتم کمه به زودی میام ازتون خواهش میکنم که اولا یه 15 روز کلا اونجا ها هیچ پستی نزنین تا هم اتیشش کم بشه و هم بفهمین توی این 15 روز هیچ چیزی از دست ندادین فقط مسئولین این سایت رو از خودتون راضی کردید
و هم کمی محدودشون کنیم و با هم همه یه فکر خوب در موردش بکنیم
تا اون موقع من فقط یه کار کردم ..
تالار گفتگو های ازاد رو که اکثر اون نوع تاپیک ها در اونجا هست رو از بخش اخرین مطالب سایت حذف کردم
یعنی اگر اونجا پست جدیدی زده بشه جز اخرین 10 نوشته سایت نیست بچه ها رسما ابرومون رفت
اینجا خیلی ها میان سر میزننن...