اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود |
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
سپاسها: : 1,663
2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دالگلیش: ۸ جلسه محرومیت برای سوارز آموزنده بود
دالگلیش: ۸ جلسه محرومیت برای سوارز آموزنده بود
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال لیورپول محرومیت ۸ جلسهای مهاجم اروگوئهای برای ستاره ۲۳ ساله را پندآموز میداند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلیمیرر، کنی دالگلیش گفت: به نظرم لوئیس سوارز در دورانی که از ترکیب تیم بیرون است، چیزهای تازهای در زندگی یادگرفته است. ازاین رو ما خیلی خوشحالیم که این دوری هر چند سخت اما حاوی تجربههای آموزنده برای وی است. همچنین خرسندیم که او را بار دیگر بهخدمت میگیریم.
سوارز در دیدار ۱۵ اکتبر گذشته با منچستریونایتد به پاتریس اورا، مدافع سیهچرده تیم رقیب دشنام نژادپرستانه داد و پس از آن اتحادیه فوتبال انگلیس اقدام به تهیه گزارشی ۱۱۵ صفحهای از رفتار غیرورزشی بازیکن اهل اروگوئه کرد که در نهایت به ۸ بازی دوری از تیم آنفیلدی جریمه شد.
این اظهارات در حالی از سوی مربی اسکاتلندی بیان شده که دوشنبه شب در بازی لیورپول و تاتنهام سوارز در بدو بازگشتش به ترکیب حاشیه تازهای آفرید و انگشت دست خود را به چشم کرانچار، بازیکن تاتنهام فرو کرد. رفتاری که با واکنش اتحادیه و در نظر گرفتن جریمه برای وی همراه خواهد شد.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
|
|
گالیانی: چیزی که گذشت، دیگر قابل بازگشت نیست
در مورد حضور توز در میلان
گالیانی: چیزی که گذشت، دیگر قابل بازگشت نیست
خبرگزاری فارس: نایب رئیس میلان در مورد امضای قرارداد با کارلوس توز گفت: زمان امضای قرارداد با او گذشته است.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گلورنالیستی اسپورتیوی، روسونری در فصل نقل و انتقالات زمستانی اروپا نهایت تلاش خود را به کار گرفت تا کارلوس توز را به خدمت بگیرد ولی در پایان نتوانست از عهده این کار برآید.
در روزهای اخیر خبرهایی در مورد اینکه مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی تابستان آینده راهی سن سیرو خواهد شد به گوش رسیده است.
آدریانو گالیانی در این خصوص گفت: قرارداد توز از نظر ما دیگر انجام نشدنی است. پیوستن توز به میلان اتفاقی بود که باید در نقل و انتقالات زمستانی رخ میداد و اکنون دیگر به دنبال جذب او نیستیم.
وی ادامه داد: به نظر من زمان امضای قرارداد با او گذشته است. چیزی که گذشته و دیگر قابل بازگشت نیست.
|
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
|
|
دورتموند، ولفسبورگ، لاتزیو، رم و یووه، مشتریان "اولیچ"
تیمهای آلمانی و ایتالیایی مهاجم بایرن را میخواهند
دورتموند، ولفسبورگ، لاتزیو، رم و یووه، مشتریان "اولیچ"
خبرگزاری فارس: بنابه نوشته یک روزنامه چاپ مونیخ، ۵ تیم مطرح فوتبال آلمان و ایتالیا خواهان جذب مهاجم کروات بایرنمونیخ هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از زوددویچه سایتونگ، در شرایطی که گفته میشود اویتسیا اولیچ در پایان فصل جاری پس از خاتمه قراردادش با بایرنمونیخ از جمع باواراییها در سن ۳۲ سالگی جدا خواهد شد، چندین تیم بزرگ آلمانی و ایتالیایی مشتاقانه برای جذب این مهاجم صفآرایی کردهاند.
بر اساس این گزارش از بوندسلیگا تیمهای بورسیادورتموند، قهرمان فصل گذشته لیگ و ولفسبورگ خواهان اولیچ هستند و از کالچو ایتالیا تیمهای رم و لاتزیو در کنار یوونتوس سعی بر رایزنی با وی به منظور عقدقرارداد هستند.
اولیچ که مدتی با مشکل مصدومیت مواجه بود، اکنون با بازگشت به دوران اوج باعث جلب توجه تیمهای باشگاهی اروپایی شده است.
|
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
|
|
بایرن مونیخ مقصد بعدی "کریستین چیوو"
بایرن مونیخ مقصد بعدی "کریستین چیوو"
خبرگزاری فارس: باشگاه بایرن مونیخ آلمان قصد دارد تابستان آینده کریستین چیوو را به خدمت بگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کوریره دلا سرا، بایرنیها قصد دارند یک مدافع کهنه کار را جانشین دانیل فن بویتن کنند و بر این اساس کریستین چیوو را در فهرست خریدهای خود قرار دادهاند.
چیوو که در انتهای این فصل قراردادش با نرآتزوری به پایان میرسد، مورد توجه بسیاری از باشگاههای بزرگ اروپایی قرار گرفته زیرا میتواند بر اساس قراردادی آزاد و با توجه به قانون بوسمن راهی تیم دیگری شود.
او بازیکنی است که توانایی این را دارد که هم در دفاع مرکزی و هم در دفاع چپ برای تیمش بازی کند. با توجه به تواناییهای او، به نظر میرسد باشگاهی مانند بایرن مقصد خوبی برای او باشد.
کریستین چیوو سال 2007 به اینترمیلان پیوست. او همچنین پیشینه پوشیدن پیراهن تیمهای رم و آژاکس را نیز در کارنامه خود دارد.
|
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
|
|
بالوتلی: مرد سال فوتبال جهان میشوم
در صورت افت لیونل مسی
بالوتلی: مرد سال فوتبال جهان میشوم
خبرگزاری فارس: مهاجم ایتالیایی تیم فوتبال منچسترسیتی باوردارد قادر به کسب عنوان بهترین بازیکن جهان است.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان، ماریو بالوتلی گفت: تحت شرایط خاصی میتوانم مرد سال فوتبال جهان شوم.
این بازیکن ایتالیایی که به تازگی با نشریه تلهفان مصاحبه کرد، اظهار داشت: به نظرم قابلیتهای کسب چنین عنوانی را دارم. در وجودم ویژگیهای یک بازیکن بزرگ در حد مرد سال فوتبال وجود دارد. البته برای این منظور، تصور میکنم همه چیز به لیونل مسی، مهاجم بارسا بستگی دارد.
وی ادامه داد: اگر او در ادامه فصل مثل گذشته بدرخشد، فرصتی به من نمیدهد تا صاحب چنین افتخاری شوم. اما اگر دچار افت شود و از شرایط خوبش فاصله گیرد، به نظرم از بیشترین شانس برای دسترسی به عنوان مرد سال برخوردار هستم.
بالوتلی که از نظر عمده کارشناسان و علاقمندان، بازیکنی پرحاشیه است، در فصل جاری همراه با «منسیتی» بازیهای خوبی انجام داده است. درخشش او سبب شده تا تصور افتخاری کاملا بزرگ همچون مرد سال به ذهنش خطور کند.
|
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
|
|
میزبان و مدافع عنوان قهرمانی منتظر حریفان خود در مرحله نیمهنهایی
مسابقات قهرمانی فوتسال اروپا - کرواسی
میزبان و مدافع عنوان قهرمانی منتظر حریفان خود در مرحله نیمهنهایی
خبرگزاری فارس: تیمهای فوتسال کرواسی و اسپانیا با پیروزی در مرحله یکچهارم نهایی جواز صعود به دور نیمه نهایی را کسب کردند.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، مرحله یکچهارم نهایی مسابقات قهرمانی فوتسال اروپا شب گذشته در شهرهای زاگرب و اسپیلت کرواسی برگزار شد.
کرواسی در شهر اسپیلت به مصاف اوکراین رفت و با نتیجه 4 بر 2 به برتری رسید و به مرحله نیمهنهایی صعود کرد تا در این دور با برنده دیدار تیمهای روسیه و صربستان رقابت کند.
در دیگر دیدار مرحله یکچهارم نهایی تیم فوتسال اسپانیا، مدافع عنوان قهرمانی با نتیجه پرگل 8 بر 3 برابر رومانی به برتری رسید تا در دور بعد با برنده بازی تیمهای ایتالیا و پرتغال بازی کند.
دو بازی دیگر مرحله یکچهارم نهایی عصر امروز برگزار میشود و تیمها پس از استراحت یک روزه روز پنجشنبه مرحله نیمه نهایی را برگزار خواهند کرد.
اسپانیا با 5 قهرمانی پرافتخارترین تیم قاره سبز به حساب میآید.
|
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
|
|
اولاف تون: "ریبری" و "روبن" با فوتبال محافظهکارانه به بایرن لطمه میزنند
انتقاد ملیپوش سابق مونیخیها
اولاف تون: "ریبری" و "روبن" با فوتبال محافظهکارانه به بایرن لطمه میزنند
خبرگزاری فارس: ستاره ملیپوش پیشین بایرنمونیخ دو فوق ستاره کنونی باواراییها را مورد انتقاد قرار داد و گفت: ریبری و روبن با بازی های محافظهکارانه خود باعث از دست رفتن صدرنشینی بوندسلیگا شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه تاگسسایتونگ، اولاف تون اظهار داشت: مونیخیها با نتایجی که در دور برگشت بوندسلیگا گرفتند، در عمل باعث جدایی از صدر جدول شدند. این اتفاق به از دست رفتن چند امتیاز مربوط نمیشود. بلکه به تمام نمایشی که تیم در مسابقات دارد، ربط دارد. این که فرانک ریبری و آرین روبن ، با بازی سراسر محافظهکارانه خود باعث کاهش خصلت جنگندگی بایرن شدهاند.
این چهره ۴۵ ساله که در جام جهانی منجر به قهرمانی ۱۹۹۰ ایتالیا یکی از ارکان ژرمنها به شمار رفت، در سال های ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۴ برای بایرن بازی کرده است.
تون فوتبالش را با تیم اول شهر گیلزن کرشن یعنی «شالکه » آغاز کرد و اکنون به عنوان سرمربی تیم آماتوری فا.اف.ب هولس فعالیت میکند.
وی افزود: مدل بازی ریبری و روبن به گونه ای است که به فکر حفظ سلامت خود هستند و از جنگهای تن به تن پرهیز میکنند. این شکل از بازی در کل به سود تیم نیست و لطمات آشکاری را به مونیخیها وارد میکند.
بایرنمونیخ پس از شروع دور برگشت بوندسلیگا ۳ بر یک مغلوب بورسیامونشنگلادباخ شد، برد ۲ بر صفر مقابل ولفسبورگ به برتری رسید و یک بر یک در خانه هامبورگ تساوی کرد.
این تیم اکنون با ۴۱ امتیاز پس از بورسیادورتموند ۴۳ امتیازی در رده دوم جدول بسر می برد
|
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
|
|
دروسی: یکی از دلایل ماندنم "انریکه" بود/ رم خانه من است
هرچه خواستم در اختیارم گذاشتند
دروسی: یکی از دلایل ماندنم "انریکه" بود/ رم خانه من است
خبرگزاری فارس: هافبک ملی پوش جالوروسی یکی از دلایل تمدید قراردادش با رم را حضور لوئیز انریکه در این تیم عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، دانیله دروسی به تازگی قرارداد خود را به مدت ۵ سال با باشگاه رم تمدید کرده است.
دروسی در این مورد گفت: ما مدتها در مورد میزان دستمزد من صحبت کردیم زیرا مشکل اصلی ما در تمدید قرارداد همین بحث بود. البته از روز نخستی که سران باشگاه با من در مورد تمدید قرارداد صحبت کردند، مواضع روشنی داشتم. همه چیزهایی که میخواستم را درخواست کردم ولی مشخص نیست چرا تمدید قراردادم تا این حد به درازا کشید.
قرارداد دروسی ۵ ساله خواهد بود و بدین ترتیب وی تا سال 2017 در المپیکو باقی خواهد ماند. تمدید قرارداد دروسی 10 میلیون یورو بیش از کسر مالیات روی دست سران جالوروسی خرج گذاشته و دستمزد سالیانه این هافبک ملی پوش نیز 5.5 میلیون یورو خوهد بود.
وی ادامه داد: از تمدید قراردادم با رم بسیار خوشحالم. احساس خوبی از ماندن در این تیم دارم زیرا سالها است که در این تیم هستم و این باشگاه خانه من به شمار میرود. در اینجا به همه چیزهایی که میخواستم رسیدهام و در تمدید قراردادم نیز سران باشگاه هرچه میخواستم را در اختیارم قرار دادند. من بازیکنی هستم که در برابر باشگاه احساس مسئولیت میکنم و دوست دارم بتوانم جامهای معتبری را با این تیم بهدست آوردم.
وی در پایان گفت: لوئیز انریکه در تمدید قراردادم نقش بسیار مهمی داشت. او از آن دسته مربیانی است که دوست دارم با آنها کار کنم. باید بگویم انریکه بهترین مربی است که تاکنون داشتهام.
|
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
|
|
بارسلونا بهترین باشگاه جهان شناخته شد
از سوی مقامات برگزار کننده مراسم لاروس
بارسلونا بهترین باشگاه جهان شناخته شد
خبرگزاری فارس: باشگاه بارسلونا در مراسم برترینهای ورزش جهان (لاروس) به عنوان بهترین باشگاه جهان در سال 2012 شناخته شد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، در مراسم جهانی لاروس که میهمانانی چون ونگر، مارک اسپیچ (شناگر پیشکسوت دارای ۶ مدال طلای جهانی)، جوکوویچ، بوریس بکر، کرایف، خوان ماتا، پاتریک ویهرا و رود گولیت را در دل خود جای داده بود، باشگاه بارسلونا به عنوان بهترین باشگاه جهان معرفی شد و ساندرو روسل جایزه مخصوص به این بخش را دریافت کرد.
بر همین اساس نوواک جوکوویچ، مرد اول تنیس حرفهای جهان به عنوان برترین مرد ورزشکار جهان شناخته شد و ویوین چریوت، دونده کنیایی عنوان برترین زن ورزشکار جهان را به خود اختصاص داد.
|
02-07-2012
|
|
کاربر خيلی فعال
|
|
|
|
سخنگوی چلسی: ویاس بواس توسط آبراموویچ تهدید نشده است
تکذیب باشگاه لندنی پس از تساوی بحثانگیز با منچستر
سخنگوی چلسی: ویاس بواس توسط آبراموویچ تهدید نشده است
خبرگزاری فارس: باشگاه چلسی انگلیس شایعات رواجیافته پس از تساوی بحثانگیز با منچستریونایتد مبنی بر تهدید به برکناری سرمربی پرتغالی آبیپوشان توسط آبراموویچ را تکذیب کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلیاستار، پس از آنکه یکشنبه شب در چارچوب مسابقات هفته بیست و چهارم لیگ برتر چلسی به استقبال از شیاطین سرخ در اولدترافورد رفت، ابتدا با ارائه بازی هجومی از تیم تحت رهبری فرگوسن، با ۳ گل پیش افتاد. اما در ادامه این برتری چشمگیر را با تساوی ۳ بر ۳ عوض کرد.
از این رو برخی رسانهها پس از نتیجه ثبت شده عنوان کردند رومن آبراموویچ، مالک روسی و ثروتمند تیم لندنی از این نتیجه ناراحت است و آندره ویاس بواس، سرمربی را تحت فشار قرارداده و حتی وی را تهدید به برکناری کرده است.
یک سخنگوی چلسی اظهار داشت: آنچه از آبراموویچ در رسانهها درج شده، برداشت نادرستی است. این داستان به حضور رئیس باشگاه در آخرین جلسه تمرینی تیم قبل از بازی با منچستر مربوط می شود. اتفاقی که در گذشته بارها سابقه داشته است. چنین حضوری دلیل نمیشود تا رسانهها در ذهن خود داستانسازی کرده و بگویند نفر اول باشگاه، سرمربی تیم را تهدید به برکناری کرده است.
ویاس بواس ۳۴ ساله از ابتدای تابستان سال جاری جانشین کارلو آنجلوتی (مربی کنونی پاریسنژرمن فرانسه) شد.
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)
|
|