نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک
آناهیتا جان دردت رو سرم پسرمه اغفال نکن
دوست دختر یعنی چه؟؟؟
بی وفایی دیگه چیه ؟
ای کارا پسر بد بخت کنه
از درس خواندن و تلاش برای موفقییت و آینده خوب میندازه شان
خواهش میکنم سوء تفاهم نشه . خاک بر سر اون دختری که یه مدت با پسری دوست شد و بعد بی وفایی کرد .میخوام از این دسته دخترا بپرسم در آینده اگه با شخص دیگه ای ازدواج کرد وجدانش راحته؟؟
خودم چن وقت پیش مچ پسرمه گرفتم از خواب و خوراک افتاده بودم تا قانعش کردم که یه پسر با شخصییت گول این دسته از دخترا رو نباید بخوره.
دختر باید سنگین و متین باشه باوقار باشه .
انشاله پسرم بزرگ بشه زیر سنگم شده همچین دختری براش پیدا میکنم.
|
سلام فرانک خانوم پسرت چرا اغفال بشه ؟
دوست دختر چیه؟دوست پسر چه صیغه ای؟
دارم مشکلات دخترا رو میگم چرا تا میگی بی وفایی همه یاد دوست شدن یه دختر و پسر می افتن ؟
من کاری به دوست شدنه دو جنس مخالف با هم ندارم از اساسم باهاش مخالفم ولی متاسفانه الان یه واقعیت انکار ناپذیر تو جامعه ماست پدر و مادرای ای دوره واقعا بیشترین سختی رو میکشن تا بچه هاشان خوب تربیت بشن
حرف من اینه که شما داری میگی خاک برسر اون دختری که با پسری دوست بشه و اینکه در آینده عذاب وجدان نداره؟چرا طرف حساب ای حرفا فقط دختره؟چرا وقتی یه پسر با صدتا دختر دوست میشه کسی بهش نمیگه تو در آینده عذاب وجدان نمیگیری؟ اصلا از کجامعلوم وقتی میره خواستگاری یه دختر به نود نه تای دیگه هم وعده نداده باشه؟ چند درصد از پسرا بودن که گول بعضی از دخترا روخوردن؟ اصلا نصف درصدی که دخترا از پسرا فریب خوردن بوده؟ واقعا پیدا کردن یه پسر که حتی به خودش اجازه نداده باشه کوچکترین جسارت به یه دختر کنه خیلی سخته
من ای حرفا رو زدم چون دارم میبینم که به جنس مونث داره ظلم میشه
تازه ای فقط در مورد رابطه بین دختر و پسره که بازم به دخترا ظلم میشه اگه بخوام مشکلات یه دختر تو همه جنبه های زندگی رو بگم مجلس میشه مجلس عزا یکی باید خرما بگردانه
آقا اسی دختر سنگین و متین و باوقار زیاد پیدا میشه اگه قرار بود شما پیداشان کنی که سنگین و متین نمیشدن شما بیا یه پسر سنگین و متین به ما معرفی کن سنگینی و متینی که فقط مخصوص دخترا نیست راستی فرانک خانوم روناک نیستش کجاس؟چرا یه سری نمیزنه؟دلمان براش یه ذره شده