سلام دوستان گلم خوبید ؟ باز هم آمدم ولی نبودید دلم براتان تنگ شده . آبجی فرانک ،رزیتا ،روناک ،آناهیتا ،نجمه ،باران ،فرگل ،گمشده پس کجایید . داش اسی و ایمان هم قبل از من آمده بودن کوروش و مهدی و محسن و یونس هم که همیشه نیستن . علی اکبر و سجاد هم دل خوشیمان دادن که عضو شدن ولی خبری ازشان نیست . بهر حال همیشه موفق باشید و سلامت
مام مردمای کرماشان همه ادمای حساس و فلسفی و ژرف نگر
خو برای چه همه مان معتاد میشیم میمیریم ؟ برای بعضی خواننده هامان ورزشکارامان ... ؟ خو به علی واسه اینه بیشتر میفهمن زجر بیشتری میکشن میرن تو بطن ماجرا بعدشم خو میمیرن یعنی دق مکنن !
به هر حال فصلیه این خلوتی سایت
ابندای سال تحصیلیه همه با خودمان شرط مکنیم که به علی ای ترم دیه بترکانیم و درس بخوانیم
ولی از یکی دو ماه دیه دوباره همه مان دراز و کوتاه برمیگردیم ...
اینجا حرف نزنین مگه اینکه حرف خوشی برای گفتن داشته باشین
حرف قوی حرف از لایه اوزون !
با این حال از همه بیشتر میام
بخت خندان و زمان آرام
خوشه ی ماه فرو ریخته در آب
شاخه ها دست برآورده به مهتاب
شب و صحرا و گل و سنگ
همه دل داده به آواز شباهنگ
سلام مثل اینکه پی ام منو نخوندید حالت یه مسابقه داره خیلی هم راحته به علی کمی توجه مخاد
مه دیروز رفتم یه شهرستان دور و بر خودمون که واقعا از دست مردمشون گله دارم چون مردمانی خیلی تعصبی البته تعصب بد نیست اما واسه خود آدم باشه بهتره و کاری به دیگران نداشته باشه
داش اسی میدونه این کدوم شهرستانه ولی شما اگه حدستون درست یه جایزه میگیرین(جایزه یه دست شلغم کلیای محل: کاشی کاری)
سلام به همه د وستان.مهبا جون من كه اكثر مواقع هستم .وبيشتر وقتا رزيتا جون رو ان ميبينم. واما شما ايمان جان...اكثر شهرستان هاي كرمانشاه همين مشخصات رو دارن. ولي بالاغيرتن كاشي كاري شد جاي شلغم خوردن حالا من ميگم تو بگو كدوم گزينه اس صحنه..كنگاور..جوانرود.كامياران..ه سين.سنقر..بيستون...درود فرامان.واطرافش....ماهي دشت..وغيره
ویرایش توسط گمشده.. : 10-15-2010 در ساعت 02:00 PM
دلیل: املايي
ایمان ...
حد اقل یه راهنمایی ....
تو جیب جا میگیره ه ه؟؟
بخت خندان و زمان آرام
خوشه ی ماه فرو ریخته در آب
شاخه ها دست برآورده به مهتاب
شب و صحرا و گل و سنگ
همه دل داده به آواز شباهنگ
ایول ایوولی.ایمان جون و پرسپولیسیای عزیز تسلیت میگم.بالاخره بازی برد و باخت داره
امروز از شادی در پوست خود نمیگنجمفقط اومدم که توی شادیم شریک شیندر ضمن به جایزه ای که ایمان جون تعیین کرده یک کیلو اضافه کنید.شلغمو میگم
سلام اول واسه تو داش اسی بگم که دیگه ناداوری میخاد چه قد پرسپولیس رو تو ایران محو کنه در ضمن خبر دارین که 17 کارشناس اول ایران گل رو درست و صحیح اعلام کردند به خدا دارم سکته میکنم خدا به دادا آقای دایی برسه خدایا این چه حکمیه که ما گرفتارش شدیم ناداوری