دونگا: صمیمیت و انگیزه فراوان؛ شباهت برزیل ما با برزیل 1994
تیم ملی برزیل یکی از اولین تیمهایی بود که وارد آفریقای جنوبی شده است.
کارلوس دونگا سرمربی تیم ملی برزیل که امروزهمراه با شاگردانش به آفریقای جنوبی رسید، در کنفرانسی خبری شرکت کرد و اوضاع و شرایط سلسائو را مورد بررسی قرار داد.
در اینجا می توانید بخشی از صحبتهای دونگا را مطالعه نمائید:
ورود به آفریقای جنوبی
ما با ورود به آفریقای جنوبی با همان شرایطی که در جام کنفدراسیونها شاهد آن بودیم مواجه شدیم.ما انگیزه های زیادی داریم تا بتوانیم کار بزرگی انجام داده و قهرمان جام جهانی شویم.
اشتیاق برای بازی
در لحظات اولیه حضور در اینجا، بازیکنان از رسیدن و حضور در آفریقای جنوبی بسیار خوشحال هستند ولی فکر می کنم که هر چه به آغاز رقابتها نزدیکتر می شویم، هیجان، اشتیاق و استرس در رختکن تیم بیشتر و بیشتر می شود ولی در حال حاضر همه از اینکه اینجا هستند بسیار خوشحالند.
آنالیز سلسائو
در ابتدا که سرمربی تیم ملی برزیل شدم، تعدادی از بازیکنان از حضور در ترکیب تیم ملی کشور سرباز می زدند ولی امروزه همه می خواهند در اردوی تیم باشند و همراه با این گروه به بازی بپردازند.
رابطه با سران رسانه ها
اولویت اول من موفقیت تیم ملی است و آنچه در اطراف تیم می گذرد در اولویت دوم قرار دارد.قطعا این هم بخشی از وظایف من است. دراولین روزهای اردوی تمرینی، می بایست تستهای فیزیکی را برگزار می کردیم و از همین رو از ورود خبرنگاران ممانعت کردم و از همین بابت هم مورد انتقاد قرار گرفتم. پس از آن و در روز بعد،ما دربها را به روی خبرنگاران و هواداران بازکردیم و خاطرات جام جهانی 2006 برای افراد زنده شد. فکر می کنم می بایست بالانس و تعادل را بیابیم.
مدعیان قهرمانی
در کنار تیمهای برزیل، اسپانیا و انگلیس، تیمهای دیگری هستند که می بایست آنها را جزو دیگر مدعیان قهرمانی به حساب آورد. ایتالیا یکی از این تیمهاست که همه در مورد آنها صحبت می کنند ولی تعیین کننده ترین نکته، شیوه عملکرد تیم در زمین مسابقه است. ما می بایست نهایت تلاشمان را به کار گرفته و خواسته مان را به حقیقت تبدیل نمائیم.
سسار، مایکون و لوسیو، قهرمانان چمپیونز
بسیار مهم است که سه بازیکن تیم ما جزو قهرمانان چمپیونز لیگ بودند. این به آنها و به علاوه به ما انگیزه و روحیه فراوانی می دهد.
آدریانو در راه رم
کیفیت آدریانو، امری غیرقابل انکار است. این به منزله انگیزه جدیدی برای اوست وبسیار هم خوب است.
مقایسه برزیل 2010 با برزیل 1994
فکر می کنم که جوی که در جام جهانی 1994 حاکم بود هرگز تکرار نخواهد شد. در آن زمان سیل انتقادات دیده می شد.24 سال بود که برزیل به قهرمانی نرسیده بود و میزان فشار برروی تیم غیر قابل باور بود ولی با توجه به رابطه خوب بین بازیکنان و لذت حضور در ترکیب تیم ملی برزیل، جو مشابهی با برزیل 1994 در اردوی تیم حاکم است.
کاکا در مسیر بازیابی
کاکا همچنان به تلاش ادامه می دهد و از همان زمان که به برزیل رسید، کاملا با سخت کوشی تلاش می کرد. گاهی وقتها، زمانی که بازیکن با تراپسیت و بدنساز است،این به معنای مصدوم بودن او نیست؛ چرا که در گاهی مواقع بازیکن تنها به بازیابی قدرت عضلات و رسیدن به اوج آمادگی نیاز دارد.کیفیت جسمانی کاکا روز به روز افزایش می یابد و به خوبی می بینیم که او قطعا شرایط حضور دراولین دیدار تیم را خواهد داشت.