نقل قول:
نوشته اصلی توسط ساقي
ریشه در اعماق اقیانوس دارد شاید
این گیسو پریشان کرده بید وحشی باران
یا نه دریائیست گویی واژگونه بر فراز شهر
شهر سوگواران
هر زمانی که فرو می بارد از حد بیش
ریشه در من می دواند پرسشی پیگیر با تشویش
رنگ این شبهای وحشت را
تواند شست آیا از دل یاران
چشم ها و چشمه ها خشکند
روشنی ها محو در تاریکی دلتنگ
همچنانکه نامها در ننگ
هر چه پیرامون ما غرق تباهی شد
آه بارانای امید جان بیدارانبر پلیدی ها که ما عمریست در گرداب آن غرقیمآیا چیره خواهی شد
......
|
آه باران.....
مرسی بابت شعر زیبات
آخرین کار استاد شجریان که با پیانو هست ...
شعری زیبا از مشیری ....
و حتی به نظر من البومی و اوازی و صدایی متفاوت از شجریان...
این نظری که من عرض میکنم خیلی علمی و اثبات شده نیست اما اعلام میکنم
خواننده ای مثل شجریان در طول چند دهه فعالیت پربار و زیاد هنری که داشته غالبا صدایی ثابت و بدون تغییر داشته و شاید اگر خیلی حرفه ای نباشیم یا مثل من جونتر باشیم بدون اینکه شناسنامه اثری رو ندونیم به راحتی نتونیم تشخیص بدیم شجریان اینو در جوانی خونده یا مال 7-8 سال پیشه برای من که پیش اومده این حالت
چون شجریان واقعا از همون اول صداش پخته و کامل بوده و بدون بالا پایین شدن سالها جلو اومده اما در طرف دیگه بعضیها اینطوری نیستن کسایی که مثل من موسیقی کردی رو هم شنیده باشن یکی مثل حسن زیرک که بسیار مورد احترام و قابل ستایش هست برای ماها به شدت صداش دچار تغییر بوده طوری که باز اگه حرفه ای نباشی ! 2 تا کار متفاوت از اقای زیرک رو بشنوی شاید نتونی بگی این 2 تا از یه خواننده س
این لزوما خوب یا بد نیست فقط یه تفاوته
در خیلی خواننده های دیگه هم دیدم اما استاد شجریان لااقل در گوش من به ندرت پیش اومده که صداهای متفاوتی ازش شنیده باشم مخصوصا کارهای سالهای اخرش با گروه استاد کلهر و علیزاده که همه انگاری در یه روز خوانده شده....
اما
استثنائا البوم اه باران اینطوری نیست و استاد با صدایی که البته سابقا هم از او شنیده شده در این کار حضور پیدا میکنه
صدای محزون مردی خسته که سالها برای ملتش خونده و خونده و خونده و زحمت کشیده و عرق ریخته صدای مردی که سالها به هدایت کاروان موسیقی ملتی مشغول بوده لیدر بوده ایده داده مبارزه کرده با کجرویها گریانده و روح جلا داده با عشاق بوده با مبارزین بوده
باور کنین تمام اینها رو برایند تمامشونو توی این تصنیف و این صدا در این البوم میتونین بشنوین
خزن و گیرایی و غم خاصی در این صدا پیدا میشه....