نقل قول:
نوشته اصلی توسط تنها
دختر گژدهم / شاهنامه
دفتر خاطرات
|
نه خوشم اومد شاهنامه و ارباب حلقه هاتون خوبه... لابد جی کی رولینگتون هم خوبه دیگه
دفتر خاطرات = این کلمه منو یاد خیلی چیزها میاندازه[IMG]****************************/80.gif[/IMG]
نمیخوام بدونم چی شد این کلمه رو انتخاب کردین[IMG]****************************/67.gif[/IMG]
ولی منو یاد خیلی روزای خوبی که داشتم و از دست دادم می اندازه[IMG]****************************/37.gif[/IMG]
یاد کلی عشق و مهر و محبت و عاطفه و فداکاری و ایمان و ایثار و دوستی می اندازه:2::2:
به یاد روزهایی می افتم که هر روز آرزوی برگشتنشون رو دارم[IMG]****************************/79.gif[/IMG]
تا بازم تکرار بشن و هرگر تموم نشن... چیزی ندارم بگم... یادشون بخیر... هر چند هنوز در آرزوی تک تکشون هستم[IMG]****************************/79.gif[/IMG]
مخصوصا در آرزوی اونی که منو با خودش برد و دیگه برنگردوند...
یادش می افتم همیشه... یاد اونی که رفت... و اینی که موند... یا درحقیقت جا موند.:2::2:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parastu
دبستان
بابا ایول داره . دهخدا بیاد پهلوتون لنگ بندازه
صابون
|
ای بابا نصفه شبی شما از کجا پیدات شد؟؟[IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG]
عیب نداره جواب پست شما رو هم میدم چون پیچیدین جلوی من دیگه...:D خانمها مقدم هستند.
صابون منو یاد حموم می اندازه
رک بودن - روراستی
(توضیح: به دلایل شخصی کلمه رو عوض کردم و الان کلمه من همین کلمه بالاییه... متشکرم)