مبعلي مستحق اين همه انتقاد نيست / پرويز مظلومي: هواداران صبر كنند خوشحالشان ميكنيم.
يك زماني هست كه دفاع تيمي مشكل دارد و مربي بايد روي آن كار كند و يك زماني مساله به دفاع فردي برميگردد. مدافع خودش هم بايد باهوش باشد. معتقدم همه بازيكنان زماني كه تيم در فاز دفاعي است، بايد در دفاع شريك باشد. در حمله هم همينطور. بازيكنان ما بايد باهوشتر عمل كنند
سايت گل ـ پرويز مظلومي سرمربي استقلال خيلي زود به زمين سفت خورد و از شانس بد هفته بعد هم بايد مقابل تيم آماده ذوب آهن به ميدان برود. او اقدامات تازهاي را براي بازگشت تيم به شرايط نرمال آغاز كرده تا آبيها در بازي دشوار هفته بعد، بتوانند پيروزي هفته اول را تكرار كنند. مظلومي در مصاحبه با خبرنگار سايت گل به سوالات متعدد ما درباره استقلال پاسخ داد.
*فكر ميكنيد ضعف عمده تيم كجاست؟
ضعف عمده ما همان عدم هماهنگي است و تازه در اين دو بازي، بازيكنم كنار يكديگر قرار گرفته و بازي ميكنند. ما حتي در بازيهاي تداركاتي هم كنار هم نبوديم و در اينباره فقط زمان به ما كمك ميكند.
*به نظر ميرسد شما در آمادهسازي تيم از خط دفاع غافل بوديد؟
من در همه پستها تمركز كافي داشتم. يك زماني هست كه دفاع تيمي مشكل دارد و مربي بايد روي آن كار كند و يك زماني مساله به دفاع فردي برميگردد. مدافع خودش هم بايد باهوش باشد. معتقدم همه بازيكنان زماني كه تيم در فاز دفاعي است، بايد در دفاع شريك باشد. در حمله هم همينطور. بازيكنان ما بايد باهوشتر عمل كنند.
*خط دفاعي استقلال تنها خطي است كه بازيكنان آن تغيير نكردند اما ناهماهنگي آنها مثل ساير خطوط اين تيم است؟
بيشتر اين مشكل برميگردد به بحث بدني. تيم هنوز به شادابي لازم نرسيده است. من در اين يك ماه كه تيم را گرفتهام بايد تركيب را ميشناختم.
*بهتر نيست از عمرانزاده و منتظري در دفاع وسط استفاده كنيد؟
زماني كه تمرينات تاكتيكي تيم شرو شد حنيف عمرانزاده به دليل حضور در تيم ملي از ما دور شد به همين دليل اين ناهماهنگيها به چشم ميآيد.
*از ايمان مبعلي هم انتقادهاي زيادي شد. او را مستحق اين انتقادها ميدانيد؟
ايمان هم از استقلال دور بود. او حتي در سرعين هم همراه تيم نبود اما ناچارم از همين موجودي استفاده كنم. مبعلي مستحق اين انتقادها نيست. او پاسور خوبي است و گلي هم كه استقلال مقابل فولاد به ثمر رساند روي پاس ايمان بود. البته او در دونگي مشكلاتي دارد كه رفته رفته حل ميوشد در همين پست فرزاد آشوبي هم هنوز به آمادگي كامل نرسيده است.
*در سمت راست چرا از اميرآبادي استفاده نميكنيد؟
بايد رفتهرفته از بازيكناني كه تا به حال نيمكتنشين بودند استفاده كنم. دست من زياد براي تغيير و تحول باز نيست و همين حالا 5ـ6 بازيكن خود را به دليل مصدوميت ندارم
. *در شرايطي كه از برزيليهاي ناآماده استفاده ميكنيد چرا به بازيكنان اميدي كه با شما تمرين ميكنند فرصت نداده و آنها را به بازي نميگيريد؟
به نظر من اين دو برزيلي زماني كه به شرايط خوب بدني برسند در تيم جا ميافتند و درباره اميدها هم من هميشه از آنها استفاده كردهام. مگر در همين بازي با شهرداري محبوبمجاز را وارد زمين نكردم. پس مطمئن باشيد در بازيهاي آينده حتما از اميدها هم استفاده خواهم كرد.
*در اين 2 روز گمانهزني براي تغيير در دروازه استقلال زياد بوده است. شما هم همين اندازه از وحيد طالبلو انتقاد داريد؟
من 3 گلر خوب دارم كه به موقع از وجود هر سه استفاده ميكنم. وحيد در صحنهاي كه گل خورد به تنهايي مقصر نبود و بقيه هم همان اندازه سهم دارند. نبايد تقصير را به گردن يك نفر انداخت اما در باخت تمام عوامل مقصر هستند و نبايد دنبال يك نفر بود.
*با اين وضعيت نگران آينده نيستيد؟
به هر حال هواداران هم با قيمت گراني بليت تهيه ميكنند تا فوتبال زيبايي را تماشا كنند و شايد به اين وضعيت اعتراض كنند. اتفاقا بايد دوباره بابت حمايت آنها در بازي با فولاد تشكر كنم و مطمئن باشند ما دوباره همان استقلال مدعي شده و بازيهاي زيبايي را ارائه خواهيم كرد تا آنها هم از تماشاي آن لذت ببرند.
*يعني ميخواهيد صبوري كنند؟
آنها در نود دقيقه بازي با فولاد كه با نتيجه دو بر يك عقب بوديم صبر كرده و دست از تشويق برنداشتند. تيم ما درست ميشود. زمان مناسب را در اختيار داريم و خوشحالم اين شكست در اول كار رخ داد تا حواسمان جمع باشد. الان هم دوباره از هواداران ميخواهم صبر كنند چون همه چيز درست ميشود.
*بازي با ذوب آهن را چطور پيشبيني ميكنيد؟
بازي سختي در اصفهان داريم. ذوبيها تيم خوبي هستند. تغيير نداشته و هماهنگ هستند. البته ما هم دست و پا بسته به آنجا نرفته و براي پيروزي ميرويم. فوتبال را نميشود پيشبيني كرد اما ميخواهيم با پيروزي در اين بازي علاوه بر جبران باخت به فولاد، هواداران را خوشحال كنيم